Şubat 2010 Asker Eşleri/Sevgilileri

askere gidior 1 ay sonra yemin töreni canım

didemcim bende bugün 19:30 da yolladım sizin memlekete sevdiceğimiiii insallah rahat ederrr onu şimdiden çok özledim yaaa bi yanım eksik onsuz sankiiii yapayanlız kaldım cnm yhaaaa (((((( senağlama

didemcim bende bugün 19:30 da yolladım sizin memlekete sevdiceğimiiii insallah rahat ederrr onu şimdiden çok özledim yaaa bi yanım eksik onsuz sankiiii yapayanlız kaldım cnm yhaaaa (((((( senağlama

ahh canım benimm... ilk zamanlar hep böle oluyor...bizde atlattık o günleri allahtan. hep telefona bakardım msj var mı arıyor mu die ama bakarsın hiçbişey yokk mafoldumben hep onu ararsın yanında ama bakarsın yok mafoldumben yane ilk başlar cok kötü gecicekk canım alışacaksınn inşallahh zonguldağın neresineee geldi eniştemizz bakalım ??süprizzzzz

ahhh kızlar ahhhh..ben de canımı 3 saat önce yolcu ettim..ne kadar zor bişeymiş ya..bu kadar zor olacağını tahmin etmemiştim..

Ben de biriciğimi simdi yolcu ettim ayrılmak ne kadar zormus :gitme: söz vermiştim ağlamıycam diye ona ama tutamadım kendimi mafoldumben

:Saruboceq:bizde dün akşam 24:00da yolcu ettik askerimizimafoldumben:gitme::sinifsinif::1no2:senağlama

allah kavuştursun kızlar nerede yapıyor askeriniz bakalım

Allah kavuştursun hepimizi Allah yardımcısı olsun tüm askerlerimizin.

yarın akşam 10 da bindiricez bizde mafoldumben

23 şubatta gitmiomuydu senin askerin canım amin tatlım amin nereye gidio

Yok ben sülüs kağıdını görmemiştim.
23 diye hep bende kalmış 26 sında teslim oluyor.
Yarın akşam yola çıkıcak

Isparta Merkez 40. Piyade İç Güvenlik Er Eğitim Alayı
Çavuş olarak gidiyo

Canım acemi birliğinde nasıl çavuş olunurki, çavuş eğitimi alıcaktır ilk önce benmki öleydi mesela, gittiği yerde çavuş olarak devam edicektir.

allah kavuştursun kızlar nerede yapıyor askeriniz bakalım
Amin:Saruboceq:
tüm askerlerimiz hayırlısıyla evlerine dönsün:Saruboceq:
balıkesirmafoldumben:gitme:
Allah kavuştursun hepimizi Allah yardımcısı olsun tüm askerlerimizin.

yarın akşam 10 da bindiricez bizde mafoldumben

:gitme::gitme::gitme:Amin:Saruboceq::Saruboceq:

hımm anladım canım üzüldüğünü belli etmemeye çalış canım onlar için daha zor bilmedikleri yere gidiolar ordaki,ler insanlar felan ailesinden sevdiğinden uzak

Amin:Saruboceq:
tüm askerlerimiz hayırlısıyla evlerine dönsün:Saruboceq:
balıkesirmafoldumben:gitme:

:gitme::gitme::gitme:Amin:Saruboceq::Saruboceq:

canım seninki acemi birlik sanırım bnim sevgilimde balıkesirde neresinde yapıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…