Şubat 2010 Asker Eşleri/Sevgilileri

Canım acemi birliğinde nasıl çavuş olunurki, çavuş eğitimi alıcaktır ilk önce benmki öleydi mesela, gittiği yerde çavuş olarak devam edicektir.
Tam bilmiyorum ki bende öyledir o zaman kağıdında çavuş yazınca öyledir dedim bilmiyorumkismile

Amin:Saruboceq:
tüm askerlerimiz hayırlısıyla evlerine dönsün:Saruboceq:
balıkesirmafoldumben:gitme:

:gitme::gitme::gitme:Amin:Saruboceq::Saruboceq:
inşallah tez zamanda :1hug:
hımm anladım canım üzüldüğünü belli etmemeye çalış canım onlar için daha zor bilmedikleri yere gidiolar ordaki,ler insanlar felan ailesinden sevdiğinden uzak
nasıl belli etmeyeyim ki gözlerime bakınca anlıyor içimde ne fırtınalar koptuğunu mafoldumben çok sulu gözümdür hemde :)
ama uğurlarken ağlamama gayreti göstericem bakalım ne kadar dayanabilicem

haklısın tabikide yani bn bile dağıtım iznine geldiğinde gözlerim doluodu lütfen kızıorum bak felan diodu ama insan yinede dayanamıo helebide sulugözsen o zaman hiç dinmez gözyaşların oraya vardığında seni aradığında birazda olsa rahatlarsın umarım pek fazla mesajlaşan birisi deilsinizdir bnde çk kötü olmuştum sürekli mesaj bekliodum sanki onda tel varda yazacak:)) ama insan ilk zamanlarda ne yaptığını bilmio işte

Ayda 5.000 mesaj bitiriyoruz biz sen düşün artık mafoldumben
telefonu hem elime almicam diyorum hem deli gibi beklerim bilmiyorum nolucak

Ayda 5.000 mesaj bitiriyoruz biz sen düşün artık mafoldumben
telefonu hem elime almicam diyorum hem deli gibi beklerim bilmiyorum nolucak

aynen canım bizde öğlen başlardık sabah 5 e 6 ya kadar mesajlaşırdık duamızı edip yatardık ayy o gidince sürekli mesajlarımızı okuyup durdum inan o kadar kötüydüm ilk 1 ay ama insan alışıo eline telini almalk zorundasın bu sefer araması için bekliceksin canım

Ne zor ya kısa dönem olsa izin kullanmadan 5 ayda gelsin derdim
ama 15 insanın gözünde büyüyor :çok üzgünüm:

Benim canım da az önce aradı teslim oluyormuş birliğine Allah'ım hepsine hayırlısıyla gidip gelmek nasip etsin ...

Bende Sevgilimi Bugün yolcu ettim. Nasıl geçicek günler bilmiyorum.:1no2:

canım inan herkes buraya gelio ve bunları yazıo ama o kadarda zor deil ya bikaç hafta snra alışıosun yanız deilsiniz kızlar biz varız burda destek oluıcaz birbirmize şafakları hep beraber yicez canım

Kızlar şimdi acemi birliğindeyken yemin törenine kadar çarşı iznine çıkamıyorlar değil mi ? yani biz yemin töreninden önce gitsek görebilirmiyiz ?

benim canımda bugün teslim oldu.sabahtan beri ağlıyorum.gözlerim doluyor durduk yere.yediğim şeyler boğazıma düğümleniyor.ne olur kızlar geçer deyin..yoksa çok fenayım ben..

Öncelikle Allah kavustursun cnm .. 2008 Aralık ayında Ispartaya nişanlımı göndermemle baslayan serüven Şırnakla 15 ay boyunca devam etmişti.. Ispartayı az cok arastırmıssındır ve karsına hep olumsuz seyler cıkmıstır maalesefki olumsuz da olsa hepsi dogru resmen 75 günlük eziyet cook sıkı egitimleri var kmlerce yürüyolar intikallere cıkıyolar iç güvenlik askeri oldukları icin egitimleri cok agır oluyor ve usta birligide %99 doguya cıkıyor.. Üzme kendinii Allah bir baska veriyor onun sabrını .. Tezkere elinde sana dogru kosması varya 15 aylık bütün sıkıntıyı stresi siliyor..

Teşekkür ederim dshcim. Evet herşey olumsuz her araştırdığımda moralim daha çok bozuluyor.
Gitsin gelsin biran önce diyorum kendimi nasıl sıkıyorum bilemezsin.
Biraz sonra beni almaya glicek ve togara gideceğiz.
Ayrılıyoruz artık bitti işte günler bugün yarın derken geldi çattı
Allahım sabır versin herkesi askrdeki içinde zor sivilde beklemeside.

Yha bana bi fikir verirmisiniz bn 17 yaşındayım erkk arkadaşım 20 yaklaşık 4 yıldır çıkıorz bu akşam 11.15 de binicek otobüse bn hem çok gitmek istiyorum fotograf falan çekmek için,yolcu etmek için ama hemde düşünüyorm bizim 2 aydan fazla buluşamadığımız zamanlar oldu sanki o çalışıomuş o yüsdnde gelemiyomuş gibi hissederim eğer yolcu etmeye gitmezsem o zmn daha az üzülürüm gibi gelio tabi bitaraftanda gitmek istiorum ama gitmek içinde şu sorun var bn gecenin 11.15 inde ne die çıkıcam sokağa :S annemle konuştuğumda bni tek başıma otobüsle o saatte yollamıcaını söledi ancak baban götürür öle olur dedi ama babama sölemeyede utanıyorum erkek arkadaşımı bilio ama askere gidiceğini bilmio bn ne şekilde babama sölicem bilmiyorm hem çekiniorum hem gitmek hemde gitmemek istiorum keşke yaz olsaydı yha o zmn o saatte çıkabilirdim ama şimdi ne diyerek çıkıcam ki?Aslında sorduğum soru yine saçma sonuçta geçirmek geçirmemek çok önemli şeler deil erkk arkadaşımda aynısını sölüo ztn bugünde buluşucaz o yüsden okula gitmedim ama ne biliim işte böle kendimi eksik hissediyorum sanki onu önemsemiyomuş gibi gelio offf küçücük şeyi kendime sıkıntı ettim kaç gündür

Herkes uğurlamış,uğurladıktan sonra da kimsenin sesi çıkmamış.Hani beraber şafak sayacaktık ya:)

Benim eşim de 25 Şubatta teslim oldu.Biz birlikte gittik,işlemleri yapıldı kamuflajını giydi sevgilim,sonra komutanının yanına gittik.Sağolsun komutanı iyi biri içimi rahatlattı.Saat 19.23'de eşimi kışlanın kapısında bıraktım.Çok,çok çok zordu.Cesetten farkım yoktu valla,bırakır bırakmaz başladım ağlamaya,gerçi ağlamak denmez ona böğürmeye:)

23.30'da ilk telefon görüşmemizi yaptık,o saate kadar ayakta kalmıyorlarmış normalde ama o gün ilk diye öyle olmuş.24.00'da da benim otobüsüm kalktı,sabaha kadar uyuşmuş gibiydim valla,içim acıyor ama anlam veremiyorum falan çok tuhaftım.Hele onunla beraber geldiğim yolu onsuz dönmek berbattı.Sabah eve geldim daha da berbat,neyse saatleri saymaya başladım ne günü ne şafağı:çok üzgünüm . Sabah tekrar aradı aşkım bin şükür.

Cep telefonunu götürmesini ben de istemiyorum o da istemiyor.Yakalandı mı yakalanmadı mı onun stresine girmek çok kötü.Hele böyle arayabildikten sonra hiç gerek yok.Kısa kısa konuşuyoruz ama yeter sesini duyuyorum.

Şu an itibari ile 101 saat 22 dkdır görmüyorum canımı.Bu hafta gidicem görmeye inşallah.Geldiğimde en çok o koydu valla,neden bırakıp geldim onu orda diye.Sanki yapacak çok şeyim var da:) Ertesi gün atlayıp otobüse gitmemek için zor tuttum kendimi,hala da zor tutuyorum ama geçsin hele bir kaç gün daha dayanayım:)

Allah hepimize sabır versin.Ben askere göndermeden önce de karar vermiştim zaten usta birliği belli olsun,gittiği şehire yerleşecem,o süre boyunca.Umrumda değil valla hiç bir şey,birtanem nerde ben orda!!!Evci çıkabilir hem böylece haftasonları beraber oluruz umarım.Eşime en kızdığım nokta okulu yarım bırakıp gitti,eğer bitirseydi şimdi paşalar gibi sabah gider akşam yanıma gelirdi.Neyse geçmiş bitmiş artık hayırlısı böyleymiş.
Benim için en zor tarafı,son 5 yıldır tek bir kere bile ayrı geçirmedik.Bir gün içinde 1 saat bile yoktur ayrı geçen zamanımız,şimdi o kadar eksiğim ki...Sanki elim,kolum,ayağım kesilmiş gibi.

Aboovv pek çok yazmışım,kusura bakmayın kızlar:) Sizler naptınız,nettiniz,sizinkiler nasılmış yazın yav bişiler!

ayyy canım o kadar güzel anlatmışsınkii..çok duygulandım.benimkide 25 inde teslim oldu,zaman geçmek bilmiyor..evli olunca daha zor tabi..evli olsaydık kesin hiç dayanamazdım..öyle bizim görüşmemiz yoktu burdayken.sadece telefondu iletişimimiz..aynı şehirde olmak bile yetiyordu.ama uzağa gidince o kadar kötü oldumki..saatlerce konuştuğumuz tlf görüşmeleri 2 dk ya indi..tlf hiç susmazdı,mesajdı,aramasıydı derken..şimdi öylece sessiz..o da benim gibi mahsunlaştı..ay çok kötü oldum yine..mafoldumben

Allah kavuştursun canım seni de.
Öncelikle şafaklarımızı burdaki topiğe yazıyoruz http://www.kadinlarkulubu.com/ah-erkekler/243503-i351te-350afak-panomuz-350afak-ka231-tezkereci-g252zeller-2316.html
sende gel.
Hepimiz seninle aynı durumdayız. Benim canım da 27 sinde teslim oldu.
Nasıl zor geliyor anlatamam. Ama bence onun olduğu yere yerleşmen biraz garip geldi bana. Benimde canım yanıyor ama bu ayrılık güçlendirecek bizi biliyorum. Vatani görevi yapmak zorunda diyorum. Bakıyorum herkes benimle aynı durumda mecbur bekliyorsun. Allah başka türlü ayrılık vermesin bu ayrılık çekililr. Öteki daha zor. Bence gitme daha fazla zorlaştırma ne kendin için ne onun için bırak yapsın askerliğini. Nasıl olsa bitecek sayılı gün. :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…