uzun dönem safağı tam olarak kaçtan düsüyoruz
uzun dönem safağı tam olarak kaçtan düsüyoruz
sn 460dan düş canım
bnm eski sevgilim bilecikte yapmıştı acemiliğini canım.
allah yardımcın olsun.
ayyy neden öyle dedin canım.çok mu zor bilecik?zaten çoooooooooook üzülüyorum.mafoldumben
o zaman bugün 460 :gitme:
yarın görmeye gidicem pastaları börekleri hazırlıyorum insallah görüstürürler :gitme:
evet düs teslim oldu ama görüstürürler dediler ya
canım benimki ıspartada yaptı acemiliğini piyade olarak ama. korkmana gerek yok.. evet suanda ustabirliği Bayburt ama siirte atandıMerhaba arkadaşlar,
23 Şubat'ta sevgilim herşeyim aşkım sözlüm askere gidiyo.
Az önce nereye düştüğünü öğrendim. Korkuyorum açıkçası.
86'lı yeni gidiyo Isparta çıktı.
Bildiğim kadarıyla Isparta'da komando yetiştiriliyor.
Doğuya atanıyorlarmış.
15 ay yapacak askerliğini.
Hayırlısı inşallah.
Sevgilisi eşi Isparta'da askerlik yapmış olan var mı?
Bilgindirebilir mi beni
canım ben sana anlatıyım benimki 89/3 gitti. acemilik ısparta merkez piyade er olarak yaptı.ilk zamanlar hergün arama şansı oluyordu.çarşı iznine cok sıklıkla cıkamıor tatlımMerhaba herkese bnmde erkek arkadaşım 26 şubat gecesi gidio askere gidio 90/1 oda ısparta/merkez bnmde içimde garip bi duygu var şimdi sevgilileri askerde olan arkadaşların yazdıklarını da okuyunca aynı şeyleri hissettiğimi anladım :çok üzgünüm: sanki göğsümün üstüne bişi oturmuş gibi hem diorm gitsin çabucak bitirip dönsün die hemde hiç gitmesin istiyorm çok garip bi duygu böle bianda gözlerimden yaşlar akıo onları engellemeye çalışıorum bu seferde boğazıma bişi düğümleniyor yutkunamıyorm senağlama haftaya bugün bu saatlerde gitmiş olucak artık aynı il içerisinde olamıcaz ama kötüde düşünmek istemiyorm askerlik her erkeğin yaptığı bi görev turkbayragi herkes nasıl dayanıyorsa bnde dayanıcm hem ne güsel işte erkenden askerliğini bitirmiş olucak.Ama insan uyuyamıyo bile saat gecenin 2.30 unu geçmiş ama kafamda o olduğu için uyumak istemiorum nese bn asıl sormak istediğim soruyu soruyım abisi,kardeşi,sevgilisi,kocası vs. ıspartaya askere gitmiş olan varmı varsa bana anlatabilirlermi ne gibi zorlukların yaşandığı hakkında herkes eğitiminin çok ağır olduğunu sölüo bide acemi birliğindeyken ne sıklıkla iletişim kurulabiliyo erkek arkadaşım acemi birliğindeyken cep telefonunun içeri sokulmasının çok zor olduğunu sölüo bnde açıkcası merak ediorm ne sıklıkla telefonla görüşülebilio şimdiden cevap vericek olan arkadaşlara tşk ediorm ii uykular herkese :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?