Şubat 2010 Asker Eşleri/Sevgilileri

o zaman bugün 460 :gitme:

yarın görmeye gidicem pastaları börekleri hazırlıyorum insallah görüstürürler :gitme:

bende aynı dertten yanıyorum bizimde şubattaydı geç muaneden mayısa kaydı yinede çok zor ya senağlama inş hepsi sağ salim gelir:Saruboceq:

ayyy neden öyle dedin canım.çok mu zor bilecik?zaten çoooooooooook üzülüyorum.mafoldumben

yok canım o yüzden demedim asker yolu beklemen ilk zamanları zor olduğu için allah yardımcın olsun dedim bitanem

ya bn tam olarak hatırlamıorum ama zor veyakolay demek olmaz sonuçta acemi birlikleri bunların öğrenmesi gereken şeyleri öğreniolar eğitimlerini öğreniolar ama ondan sonraki u.birlikleri düşündürüo nereye düşüce die acemi dehiç sıkıntı yapma belki aramayabilir onca kişi sıraya girio canım

benim arkadas mayisa kaldi herhalde bi kac gündür haber alamiyorum 21 subat pazar günüydü de öyle olsa bana ulasirdi mutlaka cok istiyordum subatta gitmesini yaza iznim olunca izine cikacakti , kizlar mayista giderse eger ki 3 ay sonra agustos da izne cikabilirmi ?

Merhaba herkese bnmde erkek arkadaşım 26 şubat gecesi gidio askere gidio 90/1 oda ısparta/merkez bnmde içimde garip bi duygu var şimdi sevgilileri askerde olan arkadaşların yazdıklarını da okuyunca aynı şeyleri hissettiğimi anladım :çok üzgünüm: sanki göğsümün üstüne bişi oturmuş gibi hem diorm gitsin çabucak bitirip dönsün die hemde hiç gitmesin istiyorm çok garip bi duygu böle bianda gözlerimden yaşlar akıo onları engellemeye çalışıorum bu seferde boğazıma bişi düğümleniyor yutkunamıyorm senağlama haftaya bugün bu saatlerde gitmiş olucak artık aynı il içerisinde olamıcaz ama kötüde düşünmek istemiyorm askerlik her erkeğin yaptığı bi görev turkbayragi herkes nasıl dayanıyorsa bnde dayanıcm hem ne güsel işte erkenden askerliğini bitirmiş olucak.Ama insan uyuyamıyo bile saat gecenin 2.30 unu geçmiş ama kafamda o olduğu için uyumak istemiorum nese bn asıl sormak istediğim soruyu soruyım abisi,kardeşi,sevgilisi,kocası vs. ıspartaya askere gitmiş olan varmı varsa bana anlatabilirlermi ne gibi zorlukların yaşandığı hakkında herkes eğitiminin çok ağır olduğunu sölüo bide acemi birliğindeyken ne sıklıkla iletişim kurulabiliyo erkek arkadaşım acemi birliğindeyken cep telefonunun içeri sokulmasının çok zor olduğunu sölüo bnde açıkcası merak ediorm ne sıklıkla telefonla görüşülebilio şimdiden cevap vericek olan arkadaşlara tşk ediorm ii uykular herkese :)

evet düs teslim oldu ama görüstürürler dediler ya

yakınmı okadar canım
benim nişanlım 1 saatlik yolda ama kısa dönem bilmiyorum farkı olurmu görüştürüyolardı ben her hafta gidiyodum mesela halada gidiorum ama çarşı izni olduğu için şu an bi sorun olmuo
yemin töreni olmadan sadece askeriye içerisinde ziyaretçi alanında görüşürsün

salı günü yolcu benim canım.ilk olarak bursaya,ordan da bilecik'e gececek.Allahım bütün askerlerimizi korusun.

canım benimki ıspartada yaptı acemiliğini piyade olarak ama. korkmana gerek yok.. evet suanda ustabirliği Bayburt ama siirte atandı

canım ben sana anlatıyım benimki 89/3 gitti. acemilik ısparta merkez piyade er olarak yaptı.ilk zamanlar hergün arama şansı oluyordu.çarşı iznine cok sıklıkla cıkamıor tatlım acıkcası 4 kez izne cktı dedikleri gibi 72 gün sürüo acemilik.gerçekden cok soğuk oluyormuşş.eğitimler sıklaşıor.dağlara cıkıp eğitim veriliyor.yaneee sen sadece dua et ve sabırlı ol...ama ustabirlik genelde doğu cıkıormuş hayırlısı benimki 5ay bayburttaa yaptı mart da da siirtte gitcek Telefon sokamadı hiçç...

Ecemcim hoş geldin aramıza a.s.
Aynı yerde, aynı zamanda gidiyor bizimkiler.
Perşembe günü saat 22 de otogardan bindireceğiz.
Ben gidemiyorum maalesef uymadı saatler.
Son 4 günümüz ooy oy şimdi kendimi iyi hissediyorum ama zaman yaklaştıkça içim daha bir sızlıyor.
Napıcaz bakalım.

Hoşbulduk :) bnmde erkek arkadaşım 23.15 de binicek bn gidemicem galiba yolcu etmeye açıkcası dayanabiliceğimi sanmıyorum gitmeden bikaç gün önce görüşüp gitmesi bnm için daha ii olur gibi gelio o zmn başka bi ile askere gidiomuş gibi hissetmem sanki burdaymışta buluşamıyomuşuz gibi hissederim :) nese cvp veren arkadaşlarada çok tşk ederim a.s.

bende yarın yolluyorum erkek arkadaşımı askereee ne kadar zor ne kadar üzücü ve bi o kadar da gurur verici bir şeymiş yaaaa onsuz on beş ay nasıl geçecek bilmiorum galiba şafak saya saya acemi birliği zonguldak devrek sevgilisi yadaa eşi zonguldakta askerlik yapan var mı arkadaslarr benm erkek arkadaşım jandarma olarak yapacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…