bende yarın yolluyorum erkek arkadaşımı askereee ne kadar zor ne kadar üzücü ve bi o kadar da gurur verici bir şeymiş yaaaa onsuz on beş ay nasıl geçecek bilmiorum galiba şafak saya sayaacemi birliği zonguldak devrek sevgilisi yadaa eşi zonguldakta askerlik yapan var mı arkadaslarr benm erkek arkadaşım jandarma olarak yapacak.
esmerim içimi rahatlattın yaaa güzel yer diosun yani öle miiiii devrek jandarma da olacakk erkek arkadaşım sevineyim miiii :)
canımm devrekkli arkaşlarım var. yane kötü biryer değil bildiğim kadarıyla.. :)) hemde jandarma olucakmış buna daha cok sevinmen lazım.. eğitim görcek zorlanacak ama olsun onada katlansın yoksa nerde kaldı askerlikk dimi kaydirigubbakcemile2
e orası ölede esmerimmm insanın kendi canı olunca farklı oluomuş askere gidenlerin ailelerine hep allah kavuştursun diodum geçiodum çok kolay geliodu aaa diodum ne çabuk bu kadar oldu ama insanın kendi başına gelince 1 gün bile bi sene gibi geliyormuş yaaaa geçer ins bu şafaklar daaa size askım geldi die haber veririm esmerimmm senağlama
hani diorum arayabilir mi beni 2 dk da sesini duyabilirmiyimmm acemide zaten çarsı olmaz da bari sesini duyabilsem hergün yaaaa((( esmerim senn isim neee böle esmerim demek olmuo yaa
hani diorum arayabilir mi beni 2 dk da sesini duyabilirmiyimmm acemide zaten çarsı olmaz da bari sesini duyabilsem hergün yaaaa((( esmerim senn isim neee böle esmerim demek olmuo yaa
aramak isterse Hertürlü arar canımçarşı iznide oluyor ama ne kadar süre olur bilmem. benım adım didem kaydirigubbakcemile2
acemide çarşı izni yok diye biliyorum ben.
Benim sevgilim de ısparta merkeze gidiyo giderken cep telefonu götürücek sokabilirse bakalım.
1 aysa iyi ozaman.
Ankesörlüde çok sıra oluyormuş sıra gelmiyormuş filan diyorlar.
Bende götürme diyorum acemiye ama duramam diyo, Hattını götür sadece birinden telefon bulursan ararsın dedim,
ben ararım sen ararsın dedim ikna etmeye çalışıyorum
İdencim dediğinin aynısı aklımdan geçiyo yapıcam dedim kendi kendime.
Günlük gibi olucak sonra da vericem eline bak diyeceğim sensiz hayatım ne boş :)
yaa kaydirigubbakcemile3
bi gitsin de yemin töreninden sonra sokar cep telefonunu heralde bilmiyorumkismile
şanslıymışsınız büsracım
hee canım bi kezde yakalndı usta askere, yasak değilmi faln gidiyoruz gibi laflar etmiş, benmkide karım doğum yapıo yanında olmam gerek faln gbi laflar etmiş, bağlamış adamı kendine bi kontr kartına işi halletmiş valla, :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?