Şubat 2010 Asker Eşleri/Sevgilileri

ooo seninkii ne güzel yerde yapıor askerliğini yha :) bende zonguldaklıyım ama ereğlide. seninki devreğe düşmüş. şahsen cok sevinmen lazımmm güzel yer zonguldak. zorlkları illaki olucak çünki acemi birlik beya eğitim görecek orada.ama ulaşım vs herseyiyle mükemmell bi şehirr :lepi::lepi:

esmerim içimi rahatlattın yaaa güzel yer diosun yani öle miiiii devrek jandarma da olacakk erkek arkadaşım sevineyim miiii :)

canımm devrekkli arkaşlarım var. yane kötü biryer değil bildiğim kadarıyla.. :)) hemde jandarma olucakmış buna daha cok sevinmen lazım.. eğitim görcek zorlanacak ama olsun onada katlansın yoksa nerde kaldı askerlikk dimi kaydirigubbakcemile2

e orası ölede esmerimmm insanın kendi canı olunca farklı oluomuş askere gidenlerin ailelerine hep allah kavuştursun diodum geçiodum çok kolay geliodu aaa diodum ne çabuk bu kadar oldu ama insanın kendi başına gelince 1 gün bile bi sene gibi geliyormuş yaaaa geçer ins bu şafaklar daaa size askım geldi die haber veririm esmerimmm senağlama

inşlh tatlım hepimiz öle haber veririzz alışırsın bi zaman sonra ilk zaman zor gelir insana

hani diorum arayabilir mi beni 2 dk da sesini duyabilirmiyimmm acemide zaten çarsı olmaz da bari sesini duyabilsem hergün yaaaa ((( esmerim senn isim neee böle esmerim demek olmuo yaa

senn son ikiymiş ama duygu c bak bnm daha 460 çabuk geçti miiiii duygucum ya biraz tecrubelerini paylaşsana bizimleeee

hani diorum arayabilir mi beni 2 dk da sesini duyabilirmiyimmm acemide zaten çarsı olmaz da bari sesini duyabilsem hergün yaaaa ((( esmerim senn isim neee böle esmerim demek olmuo yaa

Acemide çarşı olmazmı yaaww, =))) oluyo kızlar sadece ilk 1ay yok yemin töreninden sonra herhafta sonu izin var

hatta şöle bişeyde var atışlarda başarılı olanlar çift izin kullanıyolar benm sevgilim 2 kez çift izin yaptı hihoyyyt İnternet cafeden gördum onu her hafta sonu gelene kadar opuyorumnanaktan

aramak isterse Hertürlü arar canım çarşı iznide oluyor ama ne kadar süre olur bilmem. benım adım didem kaydirigubbakcemile2

aramak isterse Hertürlü arar canım çarşı iznide oluyor ama ne kadar süre olur bilmem. benım adım didem kaydirigubbakcemile2

didemcim acemi de çarsı izni oluyor mu bak bunu bilmiodum buda ayrı bi sevinç oldu bnm içim arar ins yaaa aramazsa ne kadar üzüleceğimi bilio ve biz nerdeyse abartmıorum her saat başı konuşuodum msjlasıoduk yaaa bnm için alışmak daha bi zor olacak ama sen bana destek olursun artık :):çok üzgünüm:

acemide çarşı izni yok diye biliyorum ben.
Benim sevgilim de ısparta merkeze gidiyo giderken cep telefonu götürücek sokabilirse bakalım.

kızlar 1 ay çarşı izni yok o cep telefonu götürme olayıda daha ilk günden denemesin mimlenmesin boşuna gerek yok kulübelerden rahat arayabiliolar zaten gün içerisinde 5 dk konuşursanız kar sayacaksınız ilk başlarda
hem biz rahat olduğu halde cep telefonu sokmuyoruz çünkü ankesörlüden 2 dk konuşsam cepten1 saat konuşmamdan iyidir yakalandımı yakalancakmı diye dert olmuyo hiç değilse
hepiniz bi ajanda alın ve gittiği günden itibaren yazın hem size çok iyi gelicek hemde ilerde birgün doğum gününde yada ne biliym özel bi günde süper bi hediye olucak

1 aysa iyi ozaman.
Ankesörlüde çok sıra oluyormuş sıra gelmiyormuş filan diyorlar.
Bende götürme diyorum acemiye ama duramam diyo, Hattını götür sadece birinden telefon bulursan ararsın dedim,
ben ararım sen ararsın dedim ikna etmeye çalışıyorum

ıdencim dediğinin aynısı aklımdan geçiyo yapıcam dedim kendi kendime.
Günlük gibi olucak sonra da vericem eline bak diyeceğim sensiz hayatım ne boş :)

Canım benmki hattını götürdüü, orda usta bi asker telefon satışı yapıomuş :roflol: aldı ondan 1,5 ay rahat mesajlaştık

yaa kaydirigubbakcemile3
bi gitsin de yemin töreninden sonra sokar cep telefonunu heralde bilmiyorumkismile
şanslıymışsınız büsracım

yaa kaydirigubbakcemile3
bi gitsin de yemin töreninden sonra sokar cep telefonunu heralde bilmiyorumkismile
şanslıymışsınız büsracım

hee canım bi kezde yakalndı usta askere, yasak değilmi faln gidiyoruz gibi laflar etmiş, benmkide karım doğum yapıo yanında olmam gerek faln gbi laflar etmiş, bağlamış adamı kendine bi kontr kartına işi halletmiş valla, :roflol:

olsun ankesöerler var napalım yakalanmaktansa onlarla konuşuruz dimi amaaaaaaaaaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…