Aşılama ŞUBAT 2012'de Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kizlar bu ay ilk asılamam olacak geçen ay haftasonuna denk geldiği için iptal edilmisti.Ama kafamda bir soru var.Doktor dedi ki " Adetin 3. gününden itibaren 5 gün günde 1 kez clomifen 50 mg içececeksin ve yumurtan gelisince çatlatma iğnesi vurmayacağız yumurtanın kendisinin çatlamasını bekleyeceğiz yani ovulasyon testi yapacaksın pozitif olunca haber vereceksin ertesi gün asılama olacak " dedi.Çatlatma iğnesi olmadan nasıl olur ki ovulasyon pozitif olunca çatlıyor demekki anlamadım sizde hiç böyle oldu mu yada duydunuz mu?:26::26:

günaydın bebesko güzel dileklerin için teşekkür ederim dediğin gibi inş son olan tutmuştur...

benimde bugün 12.günüm cuma kan vercem 14. Günüm dua et canım inşallah pozitif sonucu alırım sende inşallah senin bebeşinde seninledir canım

inş canım ikimizde cuma yaptıracaz bakalım inş ikimizde pozitif sonuçları alırız...

rabbim dualırımızı kabul eder inşallahh.hayırlısı ile bebeklerimizi veriri.bol bol dua et canım inşllah cuma günü 5 arkadaşız sonuç alcaz 5iöizde pozitif yazar aminnnn

BENİM AŞILAMAMDA HAFTA SONUNA GELMİŞTİ CUMARTESİ GÜNÜNE AMA YAPILMIŞTI HEMDE DEVLET HASTANESİNDE ÇOK SAÇMA O KADAR İLAÇ KULLAN İPTAL ETSİNLER .ÇATLATMA İĞNESİ VURMADAN OLUYO DEMEKKİ İLK DEFA DUYDUM CANIM İNŞŞLAHH POZİTİF SONUÇ ALIRSIN AMİNN

sağol canım insallah hepimizinki tutar.AMİNNNNNN

Kizlar bu ay ilk asılamam olacak geçen ay haftasonuna denk geldiği için iptal edilmisti.Ama kafamda bir soru var.Doktor dedi ki " Adetin 3. gününden itibaren 5 gün günde 1 kez clomifen 50 mg içececeksin ve yumurtan gelisince çatlatma iğnesi vurmayacağız yumurtanın kendisinin çatlamasını bekleyeceğiz yani ovulasyon testi yapacaksın pozitif olunca haber vereceksin ertesi gün asılama olacak " dedi.Çatlatma iğnesi olmadan nasıl olur ki ovulasyon pozitif olunca çatlıyor demekki anlamadım sizde hiç böyle oldu mu yada duydunuz mu?:26::26:

Son düzenleme:

ii bravoo Ben yapamazdım heraldee

begün aşılmanın 12.günü ve adet tariihm mart 5 veya 6 ama bugün o kadar çok sinirliyim ki kime bağırsam kimden hırsımı alsam diye bakınıyorum Sizde böyle oldunuzmu hiç cep tlf bile sinirden yere atasım geliyo o derece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…