- Konu Sahibi __SuPerisi__
-
- #1.981
CANIM İNŞALLAH EN SON OLAN 18.02 TUTMUŞTUR DUALARIM SENİNLE
günaydın bebesko güzel dileklerin için teşekkür ederim dediğin gibi inş son olan tutmuştur...
inş canım ikimizde cuma yaptıracaz bakalım inş ikimizde pozitif sonuçları alırız...
Kizlar bu ay ilk asılamam olacak geçen ay haftasonuna denk geldiği için iptal edilmisti.Ama kafamda bir soru var.Doktor dedi ki " Adetin 3. gününden itibaren 5 gün günde 1 kez clomifen 50 mg içececeksin ve yumurtan gelisince çatlatma iğnesi vurmayacağız yumurtanın kendisinin çatlamasını bekleyeceğiz yani ovulasyon testi yapacaksın pozitif olunca haber vereceksin ertesi gün asılama olacak " dedi.Çatlatma iğnesi olmadan nasıl olur ki ovulasyon pozitif olunca çatlıyor demekki anlamadım sizde hiç böyle oldu mu yada duydunuz mu?:26::26:
BENİM AŞILAMAMDA HAFTA SONUNA GELMİŞTİ CUMARTESİ GÜNÜNE AMA YAPILMIŞTI HEMDE DEVLET HASTANESİNDE ÇOK SAÇMA O KADAR İLAÇ KULLAN İPTAL ETSİNLER .ÇATLATMA İĞNESİ VURMADAN OLUYO DEMEKKİ İLK DEFA DUYDUM CANIM İNŞŞLAHH POZİTİF SONUÇ ALIRSIN AMİNN
canım çok kolay.göbek deliğinin dört parmak sağına yada soluna iğneyi sonuna kadar batırıyorsun.bitti.....
iğne kıl gibi hissetmessin.
kızlar merhaba 3 gündür yatıyordum dün kalktım ne kadar etkisi var yatmanın bilmiyorum ama yattım yinede . kendimi iyi hissediyorum öyle aşırı ağrım sancım falan yok normal mi acaba ne dersiniz...[/QUOT
canım bence fazla yatma yani ani hareketlerden felan sakın fazla ayakta kalma ama benim tanıdıgım tüp bebek yaptırmıştı birinde hep yattı hiç kalkmadı tutmadı diğerinde arada bi yürüyüş yaptı kısa tabi ne bilim biraz hareket etti tuttu hemde ikiz birde kızlar biliosunuzdur ama benim doktorum maydonoz pırasa çikolata (az olabilir) nar greyfurt yeme dedi yani hamilelikte değil aşılama sürecince tabi bide bol su iç dedi
pusatbebek merhaba cevabını dün görmedim hemen çıkmıştım netten şimdi okudum bende aşılama yaptırdığım günden beri canım çikolata istedi ve hep yedim hatta pırasada yedim ama yenmemesi gerektiğini bilmiyordum :)) :44:
pembepatik su söylediğin kür normal balla da olurmu kiz yurt disinda saf balı nerden bulacağım
pusatbebek merhaba cevabını dün görmedim hemen çıkmıştım netten şimdi okudum bende aşılama yaptırdığım günden beri canım çikolata istedi ve hep yedim hatta pırasada yedim ama yenmemesi gerektiğini bilmiyordum :)) :44:
canım valla bilmiyorum ki öyle dendi ama yedin die tutmıcak die bişe yok tabi hani öyle yiyecekler maydonoz pırasa felan söktürücü özelliği varya garanti olsun die sanırım çikolatada kist mi yapıomuş nee orayı tam hatırlamıyorum yannışlık olmasın tabi herkezde farklı yani
yaptımmmmmmmm
yavaşça batırdım gerisi kolay zaten ama baştan öyle korktumki başım dönmeye başladı
ii bravooBen yapamazdım heraldee
pembepatik ben miyim yawww:) normal balda olur yaa balkovan felan kullananlar normal balla kullanmışlar dene mutlAKa canm inş etkisi oluuurr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?