Aşılama ŞUBAT 2012'de Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım merhaba mesajını görünce yazmak istedim bana da sağ komple yok demişlerdi en son özelde başladığım tüp bebek bölümündeki doktorum iğne ve ilaçları yükleyince kontrol edicez sağ tarafın tepki veriyor mu demişti ve tepki veriyor orda da 18 mm lik bir yumurtam oldu demekki yumurtalığın var dedi tam gelişmemiş fibrokistik yapıda over falan dedi ama yumurtluyor yani.tabi o tarafta tüp olmadığı için onu pek kale almıyor sadece öğrenmek içindi dedi sol yumurtalığım ve sol tüpüm bizi daha çok ilgilendiriyor.
ben de yarın zeynep kamil e gidiyorum üroloji ve smear testlerimizi tamamlicaz. bat mart 13 o zamana kadar inşallah çıkar raporum.mart ayında başlamak istiyorum aşılamaya..

Kizlar çatlatma iğnesi olmadan yapılarn asilama duydunuz mu ya cevap verin sonuç nasıldı olduysa doktor banada iğnesiz ovulasyon testi yardımıyla yapacakmıs

Arkadaşlar merhaba benim de aralık ayında özelde yapılmış negatif bir aşılamam var.ikincisi için zeynep kamile gitmek istiyorum malum iğneler çok pahalı.evraklarımı tamamlıyorum şuanda. yarın smear testi için gidicem eşime de üroloji den randevu aldık. yalnız benim hormon ve ultrasonum 1 adet dönemi öncesinde yapıldı sonra ben gidemedim adet oldum temizlendim şimdi gidiyorum smear için.evrakların testlerin hepsinin 1 adet döngüsü içinde mi tamamlanması gerekiyor?
ve benim hormon tahlillerim tok karnına yapıldı bilmiyordum aç yapılması gerekiyomuş bana hiç söyleyen olmadı.ama tüm sonuçlarım normal sadece şeker 106 o da tokluk şekeri yani o da normal bişey olur mu ya kabul etmezseler 1 adet dönemim daha boşa gider.bana bilgi vericek olan var mı?

zeynep kamil de aşılama yaptıranlar memnunmusunuz ? aşılamanızı ovulasyon takibi yapan doktorlar mı yapıyor yoksa başka bir bölümde mi yapılıyor. benim ultrasonumu yapan doktor ezgi gencer.tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim...

merhaba canım umarım tutar aşılaman. ilk aşılamanmıydı nerede yaptırdın ben de mart ayında düşünüyorum zeynep kamil de eğer evraklarımı tamamlayabilirsem. benim 1 negatif aşılamam var beni de idrara sıkışık almışlardı ovulasyon olmuştu yumurtan çatlamış dedi doktor aşılamam yapıldı ama malesef tutmadı zaten çok zor büyümüştü 18 mm de yapıldı aşılamam.umarım seninki tutar canım.ne kadar yattığının önemi yok 3 gün yaşayabiliyolar zaten spermler içerde sen 3 gün üst üste yine ilişki de bulun canım.benim de lekelenmem oldu işlemden sonra akşama kadar sürdü yalnız dikkat et inşallah pozitif olur ama eğer gebe değilsen bile o lekelenme yüzünden adet gecikebiliyor ve jel de geciktirebiliyor.yani gecikince heveslenme direk kanda baktır canım umarım bebeğin seninledir.darısı da benim başıma olur...

benimde asilamamdan sonraki ayda 10 gun surmustu. fakat ilk 5 gunu leke seklindeydi. doktor normal oldugunu soylemisti. sen yinede doktoruna danis istersen.

Benimde lekelenme şeklinde birkaç gündür.Bugün daha azdı.aramadım hastaneyi.Normaldir sanırım o kadar hormon aldık.Teşekkür ederim cevabın için.

Gülsüm hocam
sanırım mesajlarımı okumadın?

Gülsüm hocam selam
Ben de cuma günü aşılamamı oldum ama yatmak işime gelmedi mağazaları dolaştım hafta sonu :) Aslında ben çalışıyorum ama bugün boş günüm evde çok iş yapmıyorum tv izleyeceğim yarın işbaşı bir değişiklik olmayacak cumartesi hafif bel ağrım vardı hafif de lekelenme oluştu çünkü aşılama sırasında rahim hemen açılmayınca hafif kan geldi hepsi o. Ben aşılamayı adetin 20. gününde oldum acaba 10 gün sonrayı mı beklemeliyim ki o tarih asıl adet tarihim (30 günde 1 oluyor) yoksa 20. günden sonra 14 gün üzerine ekleyip onu mu bekleyeceğim. Biraz durum karıştı bir bilgin var mı diye sorayım dedim :) Her durumda bekleyeceğiz hayırlısıyla bir evlat sahibi olmayı.

Gülsüm hocam
Sende var mı bir değişiklik bende hiç birşey yok ne gögüs ağrısı ne başka bir şey ama sadece karnım şiş o da iğnelerden dir dimi?

bunun gibi mesajlar yazmıştım

inşallah cnm.. ben anne olacağıma inanıyorum. ama zamanı var biliyorum. allah sabrını da veriyo.. toparlanmaya calışıyorum. ama hala adet görmedim..

sen kan testi mi yapmistin?yoksa idrar mi?bugun hasta olmamiz gerekiyordu normalde asilama gunumuze gore dusununce. ben simdi doktora gidiyorum kistim yoksa yeniden baslayacagim tedaviye insallah....3. de tutar insallah...

Kizlar çatlatma iğnesi olmadan yapılarn asilama duydunuz mu ya cevap verin sonuç nasıldı olduysa doktor banada iğnesiz ovulasyon testi yardımıyla yapacakmıs

yumurtanı kendiliğinden çatlamasını bekleyerek yapılan aşılamalar duydum cnm...ama ovulasyon kitiyle desteklenmesi duymamıştım ..gayet mantıklı da vücuıduna artı bir hormon yüklemeden yapmak istemiş doktorun sanırım ...

kizlar çatlatma iğnesi olmadan yapılarn asilama duydunuz mu ya cevap verin sonuç nasıldı olduysa doktor banada iğnesiz ovulasyon testi yardımıyla yapacakmıs

kızlar ekimce bugün test yacaktı sonucundan haberi olan varmı çok merak ediyom kızlar inşallah pozitiftirr sonucu aminn

aaa sinir oldumu hiçç sinir stres yok sakiniz ve anne olacagız:)

ben ilk kez senden duydum cnm

mrb ben 24.02.2012 de aşılamamı zeynep kamilde oldum ve çok memnunum ilk aşılamamdı allahın izniyle tutucak doktorum nurullah beydi

merhaba arkadaşlar,
tüp bebek konusunun yeri burası değil ama geçen ay aşılama yaptığımda tanıştığım birkaç arkadaşa bilgi vermek istiyorum.
Bu tüp bebek için 2 yumurtam alındı. İkisi de döllendi ve biri diğerinden daha kaliteli olmak üzere 7 ve 6'şar hücreli 2 embriyo oluştu.
Ve bugün öğleden sonra ikisinin de transferi oldu. Bu aşılamadan daha tuhaf bir duygu neticede içimde 2 tane döllenmiş embriyo var fakat yaş ve şartlar dolayıısyla olasılık hala düşük, çok ümitlenmeyin dedi doktor.
Durum budur....
Hepimize Allah sağlıklı bebekler nasip etsin İnşallah...

kızlar ekimce bugün test yacaktı sonucundan haberi olan varmı çok merak ediyom kızlar inşallah pozitiftirr sonucu aminn

Merhaba cnm ; maalesef yaptırmadım testi çünkü sabah adetim geldi. Zaten olacağına inanmıyordum ; ne yapacağımı bilmiyorum . Herhalde 2-3 ay normal yollardan denedikte sonra olmazsa tüp bebeğe geçeceğim bir daha aşılama yaptırmayı düşünmüyorum:

canım hoşgeldin tüp bebeğin hayırlı olsun inşallah tutucak bu sefer hakkında hayırlısı dualarımız hep seninle..doktoru hiç dinleme iyi düşün iyi olsun canım olucak allahın izniyle..

Merhaba Sudem Tüp bebeğin tutma şansı aşılamadan çok daha fazla bildiğim kadarıyla hayırlısı olsun inşallah tutunur bebişlerin.

canım üzülme demekki bebeğin gelme zamanı daha değilmiş..hem vücudun dinlensin hemde sen moral olarak bekle biraz daha..hakkında hayırlısı canım yılmak yok ister tüp olsun ister aşılama anne olucaz hepimiz inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…