- Konu Sahibi __SuPerisi__
-
- #2.001
ewet kızlar aşılama günüm geldi bu akşam 5te inşallah 5inci aşılamamı olucam.dr buda tutmazsa tüp bebek dedi...:18:
1kere hamilelik oluştuğu için drlar umutlu ama bende pek umut yok
bu arada ben normalde tek yumurtalık ve yarım rahimliyim .dün ultrasonda yok olan sol yumurtalığımdan 2 tane nurtopu gibi 20 ve 19 mm olan yumoşlarım gelişmiş.çok şaşırdım.spermler geçermi ki dedim geçer dedi. ayrıntılı ultrasona gitmiştim sol komple yok demişlerdi bana ama şimdi hortladıhayırlısı olsun bakalım yumoşarımın solda olmasından dolayı umudum pek yok yinde allah vermek isterse engel tanımaz .vermiceksede fırsat tanımaz.bende haberler böyle
Merhaba Bu sabah 08:30 dahastaneye gittik.Eşim sperm örneğini verdi.idrara sıkışık olarak 11:00 da gel yıkama işlemi bitmiş olur örneği al dediler.Eşimle bekledik 11:00 da idrara çok sıkışık olarak dr. un odasının önündeydim.11:15 te örneği elimize verdiler ve aşılama yapılacağı odaya geçtim.Panik atağım olduğu için içeri girdiğimde nefes bile almakta güçlük çekiyordum.Çok strese girdim.Sonra masaya uzandım spekulum biraz canımı acıttı ama dayanılmayacak birşey değildi.Uygulama 5 dk civarı sürdü sonrasındada en fazla 15:dk uzanabildim.Çünkü idrara sıkışıktım ve anca o kadar dayanabildim.Kalktığımda hafif kanamam oldu.Halada peçeteye silince geliyor az az.Eve geldim uyudum.Akaşama kadar hiçbir iş yapmadım sadece zorunlu ihtiyaçlar halinde kalkıyorum.Yarında böyle gün boyu uzanmayı düşünüyorum sonrasındada yine dikkat etmek koşuluyla hafif işlerimi yaparım sadace.Dr yarından itibaren 3 gün ilişkide bulunun dedi.Birde progesteron içeren bir vajinal jel verdi adet olana dek kullanılacakmış.Önümüzdeki ilk pazartesi yani 5 martta progesteron tahlili için hastaneye gidicem.12 marttada betahcg için gidicem.Allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin.Hepimizin son aşılaması olması dileğiyle...
ilk aşılamam olacak canım hayırlısıyla çok heycanlıyım senin kaçıncı aşılaman benimkide yarın sabah 9 olacak aşılamam.
benimde asilamamdan sonraki ayda 10 gun surmustu. fakat ilk 5 gunu leke seklindeydi. doktor normal oldugunu soylemisti. sen yinede doktoruna danis istersen.
Gülsüm hocam
Sende var mı bir değişiklik bende hiç birşey yok ne gögüs ağrısı ne başka bir şey ama sadece karnım şiş o da iğnelerden dir dimi?
Gülsüm hocam
sanırım mesajlarımı okumadın?
inşallah cnm.. ben anne olacağıma inanıyorum. ama zamanı var biliyorum. allah sabrını da veriyo.. toparlanmaya calışıyorum. ama hala adet görmedim..
Kizlar çatlatma iğnesi olmadan yapılarn asilama duydunuz mu ya cevap verin sonuç nasıldı olduysa doktor banada iğnesiz ovulasyon testi yardımıyla yapacakmıs
kizlar çatlatma iğnesi olmadan yapılarn asilama duydunuz mu ya cevap verin sonuç nasıldı olduysa doktor banada iğnesiz ovulasyon testi yardımıyla yapacakmıs
begün aşılmanın 12.günü ve adet tariihm mart 5 veya 6 ama bugün o kadar çok sinirliyim ki kime bağırsam kimden hırsımı alsam diye bakınıyorumSizde böyle oldunuzmu hiç cep tlf bile sinirden yere atasım geliyo o derece
Kizlar çatlatma iğnesi olmadan yapılarn asilama duydunuz mu ya cevap verin sonuç nasıldı olduysa doktor banada iğnesiz ovulasyon testi yardımıyla yapacakmıs
Kizlar bu ay ilk asılamam olacak geçen ay haftasonuna denk geldiği için iptal edilmisti.Ama kafamda bir soru var.Doktor dedi ki " Adetin 3. gününden itibaren 5 gün günde 1 kez clomifen 50 mg içececeksin ve yumurtan gelisince çatlatma iğnesi vurmayacağız yumurtanın kendisinin çatlamasını bekleyeceğiz yani ovulasyon testi yapacaksın pozitif olunca haber vereceksin ertesi gün asılama olacak " dedi.Çatlatma iğnesi olmadan nasıl olur ki ovulasyon pozitif olunca çatlıyor demekki anlamadım sizde hiç böyle oldu mu yada duydunuz mu?:26::26:
merhaba canım umarım tutar aşılaman. ilk aşılamanmıydı nerede yaptırdın ben de mart ayında düşünüyorum zeynep kamil de eğer evraklarımı tamamlayabilirsem. benim 1 negatif aşılamam var beni de idrara sıkışık almışlardı ovulasyon olmuştu yumurtan çatlamış dedi doktor aşılamam yapıldı ama malesef tutmadı zaten çok zor büyümüştü 18 mm de yapıldı aşılamam.umarım seninki tutar canım.ne kadar yattığının önemi yok 3 gün yaşayabiliyolar zaten spermler içerde sen 3 gün üst üste yine ilişki de bulun canım.benim de lekelenmem oldu işlemden sonra akşama kadar sürdü yalnız dikkat et inşallah pozitif olur ama eğer gebe değilsen bile o lekelenme yüzünden adet gecikebiliyor ve jel de geciktirebiliyor.yani gecikince heveslenme direk kanda baktır canım umarım bebeğin seninledir.darısı da benim başıma olur...
kızlar ekimce bugün test yacaktı sonucundan haberi olan varmı çok merak ediyom kızlar inşallah pozitiftirr sonucu aminn
merhaba arkadaşlar,
tüp bebek konusunun yeri burası değil ama geçen ay aşılama yaptığımda tanıştığım birkaç arkadaşa bilgi vermek istiyorum.
Bu tüp bebek için 2 yumurtam alındı. İkisi de döllendi ve biri diğerinden daha kaliteli olmak üzere 7 ve 6'şar hücreli 2 embriyo oluştu.
Ve bugün öğleden sonra ikisinin de transferi oldu. Bu aşılamadan daha tuhaf bir duygu neticede içimde 2 tane döllenmiş embriyo var fakat yaş ve şartlar dolayıısyla olasılık hala düşük, çok ümitlenmeyin dedi doktor.
Durum budur....
Hepimize Allah sağlıklı bebekler nasip etsin İnşallah...
merhaba arkadaşlar,
tüp bebek konusunun yeri burası değil ama geçen ay aşılama yaptığımda tanıştığım birkaç arkadaşa bilgi vermek istiyorum.
Bu tüp bebek için 2 yumurtam alındı. İkisi de döllendi ve biri diğerinden daha kaliteli olmak üzere 7 ve 6'şar hücreli 2 embriyo oluştu.
Ve bugün öğleden sonra ikisinin de transferi oldu. Bu aşılamadan daha tuhaf bir duygu neticede içimde 2 tane döllenmiş embriyo var fakat yaş ve şartlar dolayıısyla olasılık hala düşük, çok ümitlenmeyin dedi doktor.
Durum budur....
Hepimize Allah sağlıklı bebekler nasip etsin İnşallah...
Merhaba cnm ; maalesef yaptırmadım testi çünkü sabah adetim geldi. Zaten olacağına inanmıyordum ; ne yapacağımı bilmiyorum . Herhalde 2-3 ay normal yollardan denedikte sonra olmazsa tüp bebeğe geçeceğim bir daha aşılama yaptırmayı düşünmüyorum:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?