- Konu Sahibi __SuPerisi__
-
- #2.021
canım yapıldı mı aşılaman? nasıl geçti. ben evdeyim uzanıyorum. biraz ağrım var aşılama sonrası.
begün aşılmanın 12.günü ve adet tariihm mart 5 veya 6 ama bugün o kadar çok sinirliyim ki kime bağırsam kimden hırsımı alsam diye bakınıyorumSizde böyle oldunuzmu hiç cep tlf bile sinirden yere atasım geliyo o derece
canım üzülme demekki bebeğin gelme zamanı daha değilmiş..hem vücudun dinlensin hemde sen moral olarak bekle biraz daha..hakkında hayırlısı canım yılmak yok ister tüp olsun ister aşılama anne olucaz hepimiz inşallahh
merhaba arkadaşlar,
tüp bebek konusunun yeri burası değil ama geçen ay aşılama yaptığımda tanıştığım birkaç arkadaşa bilgi vermek istiyorum.
Bu tüp bebek için 2 yumurtam alındı. İkisi de döllendi ve biri diğerinden daha kaliteli olmak üzere 7 ve 6'şar hücreli 2 embriyo oluştu.
Ve bugün öğleden sonra ikisinin de transferi oldu. Bu aşılamadan daha tuhaf bir duygu neticede içimde 2 tane döllenmiş embriyo var fakat yaş ve şartlar dolayıısyla olasılık hala düşük, çok ümitlenmeyin dedi doktor.
Durum budur....
Hepimize Allah sağlıklı bebekler nasip etsin İnşallah...
iyi akşamlar arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza yarın saat 1de benimde aşılamam yapılacak. dün stresten uyuyamama rağmen bugün heyecandan eser yok. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin.herkese merhaba,
şubat ayında aşılama yaptıracaklar burda toplanalım..ben muhtemelen 10-15 şubat arasında ilk aşılamamı olucam..allah herkese yardımcı olsuninşallah bu ay hamile kalırız :)
kızlar benide listeden silebilirsiniz dün adet oldum hemde normalden çok fazla sizce normal mi?:
Teşekkürler canım.Evet ilk aşılamamdı.İstanbulda Kanuni Sultan Süleyman Eğitim Aaraştırma hastanesinde yapıldı aşılamam.12 martta direk kan tahliliyle öğrenicem sonucumu yani adetten önce öğrenmiş olacağım o yüzden ümitlenmem.Zaten şuan tutmadı gibi bir hisse kapıldım.Yatamıyorum dün yattım ama bugün yatamadım elbet bir iş çıkıyor.Bu yüzdende tutmadığını düşünüyorum.İnşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun hepimini son aşılamaları olsun inşallah.merhaba canım umarım tutar aşılaman. ilk aşılamanmıydı nerede yaptırdın ben de mart ayında düşünüyorum zeynep kamil de eğer evraklarımı tamamlayabilirsem. benim 1 negatif aşılamam var beni de idrara sıkışık almışlardı ovulasyon olmuştu yumurtan çatlamış dedi doktor aşılamam yapıldı ama malesef tutmadı zaten çok zor büyümüştü 18 mm de yapıldı aşılamam.umarım seninki tutar canım.ne kadar yattığının önemi yok 3 gün yaşayabiliyolar zaten spermler içerde sen 3 gün üst üste yine ilişki de bulun canım.benim de lekelenmem oldu işlemden sonra akşama kadar sürdü yalnız dikkat et inşallah pozitif olur ama eğer gebe değilsen bile o lekelenme yüzünden adet gecikebiliyor ve jel de geciktirebiliyor.yani gecikince heveslenme direk kanda baktır canım umarım bebeğin seninledir.darısı da benim başıma olur...
Merhaba bayanlar;
yazdıklarınızı takip ediyorum da nedense hep aşılamadan sonra yatmaktan falan bahsediyorsunuz.doktorunuz mu söyledi size yatmanız gerektiğini? ben aşılamayla hamile kaldım ve hiç yattığımı hatırlamıyorum.işe gidiyordum zaten.hemde 3 vesait gidip 3 vesait dönüyordum.8 ay hamileliğim bu şekilde geçti.allahıma şükür oğlum 4,5 yaşında.6 şubatta tekrar aşılama yapıldı yine doktorum hiç bir yasak yok hayatına olduğu gibi devam et dedi.yani demem o ki kendinizi bu kadar kasmayın.o çocuğun yiyecek ekmeği varsa rabbimin izniyle oluyor.sadece zamanı var.bu uğraşlarımızın hiç biri sebepsiz değil.elbet mükafatını alıcaz.ama biraz sabır.herşeyin hayırlısını versin rabbim.evladınıza kavuştuğunuz zaman çektiğiniz bu sıkıntılar hiç aklınıza bile gelmiycek.tez zamanda hepiniz mutlu haberler alırsınız inşallah.tabii ki bende :)
Merhaba bayanlar;
yazdıklarınızı takip ediyorum da nedense hep aşılamadan sonra yatmaktan falan bahsediyorsunuz.doktorunuz mu söyledi size yatmanız gerektiğini? ben aşılamayla hamile kaldım ve hiç yattığımı hatırlamıyorum.işe gidiyordum zaten.hemde 3 vesait gidip 3 vesait dönüyordum.8 ay hamileliğim bu şekilde geçti.allahıma şükür oğlum 4,5 yaşında.6 şubatta tekrar aşılama yapıldı yine doktorum hiç bir yasak yok hayatına olduğu gibi devam et dedi.yani demem o ki kendinizi bu kadar kasmayın.o çocuğun yiyecek ekmeği varsa rabbimin izniyle oluyor.sadece zamanı var.bu uğraşlarımızın hiç biri sebepsiz değil.elbet mükafatını alıcaz.ama biraz sabır.herşeyin hayırlısını versin rabbim.evladınıza kavuştuğunuz zaman çektiğiniz bu sıkıntılar hiç aklınıza bile gelmiycek.tez zamanda hepiniz mutlu haberler alırsınız inşallah.tabii ki bende :)
banada doktorum günlük hayatına devam et dedi hiç bir yasağın yok yıkan ilişkiye gir iş güç herşey serbest dedi ama ben ilkinde dikkat ettim ikincide ise koyverdim gitti valla hayırlısı olsun hakkında sorun neydi acaba pco varmıydı kaçıncı aşılamada hamile kaldın ...pco varsa eğer kendime umut olarak görecemde :)
olmaz mı kör olasıca pko :) hemde uzun senelerdir var. eşimde de sperm hareketlerinde sorun var. 3.aşılamamda tutmuştu.şimdi ise yine ilk aşılamam tutmadı.ara vermeden 2.yi deniycez 6 gündür gonal f kullanıyorum, yarın kontrolüm var.bakalım kısmet.rabbim verdikten sonra herşey bahane...
Bu mesaj banada umut oldu.Benimde aşılamam dün yapıldı dr. yat demedi ama ben sanki adet gününe kadar yatarak geçirmem gerekli gibi hissediyorum.Yanlış biliyorum ama çok korkuyorum tutmamasından.Aşılama sonrası 3 gün peşpeşe ilişki dedi dr. um ama bundan bile korkuyorum:18:Aslında dediğin gibi tutacağı varsa her şekilde tutacaktır.Ama bunu aşılaması tutmuş birinden duymakbana iyi geldiTeşekkürler sanki şu anda buna ihtiyacım olduğunu hissetmiş gibi yazdın.
bnm de ikinci ve pcoluyum eşim varikoseldi (o düzeldi şükür )sayımız iyi ...
ara vermedenmi 3 kez yaptırdın bende hiç ara vermeden yaptırıyorumda???
aslında 2 si tutmadı diye 3. yü yaptırmayı düşünmüyordum tüp bebek denemek istiyordum.doktorumun ısrarıyla 3.yü denedim,iyi ki de denemişim.hatta nasıl olsa tutmaz diye aşılamadan sonra tüp bebek merkezlerini falan araştırmaya koyulduk.üzerinden 20 gün geçmişti test bile yaptırmamıştım.sonra hasta oldum ilaç kullanmam gerekicekti mecburen yaptırdım test.300 küsürlerde çıktı hcg.yüksek bi değer olduğunu görüyorum ama hevesim kursağımda kalmasın boşa sevinmiyim diye hemen doktorumu aradım ondan duyunca inanadım :) şimdi yine üst üste 3 kere denerim diyorum. bakalım artık tutmazsa tüp bebek falan denemiycem. rabbim evladımı bağışlasın ona sağlık sıhhat versin.
tabi cnm bi tane olsunda tek sonra olmasa bende tüp fln uğraşmam nasip der oturrum ama hiç olmayınca zor işte sende yaşadın bilirsin...hyırlısı olsun hakkımızda sorularımı cvpladığın için tşkler cnm iyi geceler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?