Aşılama ŞUBAT 2012'de Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canim cok uzuldum insallah hayirli zamanda aliriz bebeklerimizi kucagimiza...ben toparladim kendimi biraz sende en kisa zamanda toparlarsin insallah.

canım ne kürüymüs nasıl yapılıyor günde keç kez yazabilir misin?

benimde asilamamdan sonraki ayda 10 gun surmustu. fakat ilk 5 gunu leke seklindeydi. doktor normal oldugunu soylemisti. sen yinede doktoruna danis istersen.

Kizlar bu ay ilk asılamam olacak geçen ay haftasonuna denk geldiği için iptal edilmisti.Ama kafamda bir soru var.Doktor dedi ki " Adetin 3. gününden itibaren 5 gün günde 1 kez clomifen 50 mg içececeksin ve yumurtan gelisince çatlatma iğnesi vurmayacağız yumurtanın kendisinin çatlamasını bekleyeceğiz yani ovulasyon testi yapacaksın pozitif olunca haber vereceksin ertesi gün asılama olacak " dedi.Çatlatma iğnesi olmadan nasıl olur ki ovulasyon pozitif olunca çatlıyor demekki anlamadım sizde hiç böyle oldu mu yada duydunuz mu?:26::26:

canim cok uzuldum insallah hayirli zamanda aliriz bebeklerimizi kucagimiza...ben toparladim kendimi biraz sende en kisa zamanda toparlarsin insallah.

inşallah cnm.. ben anne olacağıma inanıyorum. ama zamanı var biliyorum. allah sabrını da veriyo.. toparlanmaya calışıyorum. ama hala adet görmedim..

Kizlar bu ay ilk asılamam olacak geçen ay haftasonuna denk geldiği için iptal edilmisti.Ama kafamda bir soru var.Doktor dedi ki " Adetin 3. gününden itibaren 5 gün günde 1 kez clomifen 50 mg içececeksin ve yumurtan gelisince çatlatma iğnesi vurmayacağız yumurtanın kendisinin çatlamasını bekleyeceğiz yani ovulasyon testi yapacaksın pozitif olunca haber vereceksin ertesi gün asılama olacak " dedi.Çatlatma iğnesi olmadan nasıl olur ki ovulasyon pozitif olunca çatlıyor demekki anlamadım sizde hiç böyle oldu mu yada duydunuz mu?:26::26:

inşallah herşey güzel geçer.dönüşte neler olduğunu yaz bize.

Merhaba Bu sabah 08:30 dahastaneye gittik.Eşim sperm örneğini verdi.idrara sıkışık olarak 11:00 da gel yıkama işlemi bitmiş olur örneği al dediler.Eşimle bekledik 11:00 da idrara çok sıkışık olarak dr. un odasının önündeydim.11:15 te örneği elimize verdiler ve aşılama yapılacağı odaya geçtim.Panik atağım olduğu için içeri girdiğimde nefes bile almakta güçlük çekiyordum.Çok strese girdim.Sonra masaya uzandım spekulum biraz canımı acıttı ama dayanılmayacak birşey değildi.Uygulama 5 dk civarı sürdü sonrasındada en fazla 15:dk uzanabildim.Çünkü idrara sıkışıktım ve anca o kadar dayanabildim.Kalktığımda hafif kanamam oldu.Halada peçeteye silince geliyor az az.Eve geldim uyudum.Akaşama kadar hiçbir iş yapmadım sadece zorunlu ihtiyaçlar halinde kalkıyorum.Yarında böyle gün boyu uzanmayı düşünüyorum sonrasındada yine dikkat etmek koşuluyla hafif işlerimi yaparım sadace.Dr yarından itibaren 3 gün ilişkide bulunun dedi.Birde progesteron içeren bir vajinal jel verdi adet olana dek kullanılacakmış.Önümüzdeki ilk pazartesi yani 5 martta progesteron tahlili için hastaneye gidicem.12 marttada betahcg için gidicem.Allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin.Hepimizin son aşılaması olması dileğiyle...

Son düzenleme:
ozaman insan stres yapiyor eli kulaginda olacak canim bir test degil 2 yada 3 al hesapla ozaman kullan belkide senin yumurta catlamasinda sorun yoktur ondan oyle demistir

idrara sıkışık neden yapıldı ilk kez duydum çok enteresan...:44:

Hayirli olsun canim insallah tutar sag salim kucagina alirsin acaba neden idrara sikisikki dahami iyi olur merak ettim

idrara sıkışık neden yapıldı ilk kez duydum çok enteresan...:44:

Hayirli olsun canim insallah tutar sag salim kucagina alirsin acaba neden idrara sikisikki dahami iyi olur merak ettim

Teşekkür ederim.İdrara sıkışık olmamaı istemelerinin nedeni alttan rahim içine girmesi gerekiyorya onu görebilmek ve içeri gönderdiği boruyu yönlendirebilmek için karından ultrasonla bakıyor.Karından ultrasonunda daha net görüntü vermesi için idrara sıkışık ol dediler.Ben içeri girmeden 45 dk. önce yarım lt. su içtim yeterli geldi.Dr. çok umutlu konuştu ama ben çok uzanamadığım için tedirginim.Dr sebepsiz infertilitelerin şansı çok yüksek dedi.Yıkama sonrası sperm sayısıda çok iyiy dedi.

Tum dualarimiz seninle insallah Rabbim hepimizin yuzunu guldurur

canım ya çok üzüldüm.inşallah bi daha ki sefere olur.

canım benim adetim doğru dürüst olmamıştı bile.kist kaldığı için galiba.doktorda doğum kontrol hap verdi hergün az miktarda kanamayla hapı bitirdim.bugünden itibaren adet olmak için gün sayıyorum.yalnız anlamadığım doktor tekrar muayene etmedimi seni kist varmı diye bakmadımı.benimkini emin olmak için 2.test yapıldığı gün muayene ettiğinde öğrendik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…