- Konu Sahibi __SuPerisi__
-
- #1.961
çooookk umutluydum.... bu sefer olacaktı... o kadar çok hayalim vardı ki bu aya dair. minik elleri, pamuk yüzü hep benimleydi sanki... Ali yada Emine(kayınvalidem ve kayınpederimin isimleri) ne farkederki, dünya tatlısı olacaktı birkere.....geceleri konuşurdum onunla, bebeğim bu sefer tutun bize. babana en güzel sevgililer günü hediyemizi verelim derdim.. çok hayel kurduk ama olmadı.... olmadı malesef... ağlıyorum ama isyan etmiyorum... allah bizede bir evlat verecek, zamanı var biliyorum... rabbime gözyaşlarımla dua ediyorum... bizde anne olmak istiyoruz, dualarımızı kabul et allahım...
kızlar bi kür varmış başka bi topikte duydum 2 kişi onunla hamile kalmış adetinin 2 günü başlayıp 12 gün yiyormuşsun yumoş çogaltıyormuş hamile kalmaya yardımcıymış ben denicem adetimi bekliyorum aşılama olanlar inş sizin tutar gerek kalmazda tutmayanlar için sylüyorum
Listeden beni hatırlayanlar bilirler.17 şubatta ilk aşılamamın sonucu negatifti.Ertesi günde adetim başladı.bugün 11 gün oldu ama hala kanamam bitmedi.Azda olsa devam ediyor. Yarın hastaneyi arayıp soracam ama bu durum beni çok endişelendirdi.Sizlerin aşılamadan sonraki adetiniz ne kadar sürdü.Benim gibi uzun süren var mı aranızda? Kist falanmı oluştu acaba bilmemki...
herkese merhaba,
şubat ayında aşılama yaptıracaklar burda toplanalım..ben muhtemelen 10-15 şubat arasında ilk aşılamamı olucam..allah herkese yardımcı olsuninşallah bu ay hamile kalırız :)
benimde asilamamdan sonraki ayda 10 gun surmustu. fakat ilk 5 gunu leke seklindeydi. doktor normal oldugunu soylemisti. sen yinede doktoruna danis istersen.
çatlamadan 14. gün sonra genellikle regl olunur ama 16. güne uzayanda var ...bence yarın sonra bi kan testi yaptır ve bize burdan güzel bi haber ver...
canım ne kürüymüs nasıl yapılıyor günde keç kez yazabilir misin?
canim cok uzulduminsallah hayirli zamanda aliriz bebeklerimizi kucagimiza...ben toparladim kendimi biraz sende en kisa zamanda toparlarsin insallah.
inşallah cnm.. ben anne olacağıma inanıyorum. ama zamanı var biliyorum. allah sabrını da veriyo.. toparlanmaya calışıyorum. ama hala adet görmedim..
inşallah herşey güzel geçer.dönüşte neler olduğunu yaz bize.
Merhaba Bu sabah 08:30 dahastaneye gittik.Eşim sperm örneğini verdi.idrara sıkışık olarak 11:00 da gel örneği al dediler.Eşimle bekledik 11:00 da idrara çok sıkışık olarak dr. un odasının önündeydim.11:15 te örneği elimize verdiler ve aşılama yapılacağı odaya geçtim.Panik atağım olduğu için içeri girdiğimde nefes bile almakta güçlük çekiyordum.Çok strese girdim.Sonra masaya uzandım spekulum biraz canımı acıttı ama dayanılmayacak birşey değildi.Uygulama 5 dk civarı sürdü sonrasındada en fazla 15:dk uzanabildim.Çünkü idrara sıkışıktım ve anca o kadar dayanabildim.Kalktığımda hafif kanamam oldu.Halada peçeteye silince geliyor az az.Eve geldim uyudum.Akaşama kadar hiçbir iş yapmadım sadece zorunlu ihtiyaçlar halinde kalkıyorum.Yarında böyle gün boyu uzanmayı düşünüyorum sonrasındada yine dikkat etmek koşuluyla hafif işlerimi yaparım sadace.Dr yarından itibaren 3 gün ilişkide bulunun dedi.Birde progesteron içeren bir vajinal jel verdi adet olana dek kullanılacakmış.Önümüzdeki ilk pazartesi yani 5 martta progesteron tahlili için hastaneye gidicem.12 marttada betahcg için gidicem.Allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin.Hepimizin son aşılaması olması dileğiyle...
Merhaba Bu sabah 08:30 dahastaneye gittik.Eşim sperm örneğini verdi.idrara sıkışık olarak 11:00 da gel yıkama işlemi bitmiş olur örneği al dediler.Eşimle bekledik 11:00 da idrara çok sıkışık olarak dr. un odasının önündeydim.11:15 te örneği elimize verdiler ve aşılama yapılacağı odaya geçtim.Panik atağım olduğu için içeri girdiğimde nefes bile almakta güçlük çekiyordum.Çok strese girdim.Sonra masaya uzandım spekulum biraz canımı acıttı ama dayanılmayacak birşey değildi.Uygulama 5 dk civarı sürdü sonrasındada en fazla 15:dk uzanabildim.Çünkü idrara sıkışıktım ve anca o kadar dayanabildim.Kalktığımda hafif kanamam oldu.Halada peçeteye silince geliyor az az.Eve geldim uyudum.Akaşama kadar hiçbir iş yapmadım sadece zorunlu ihtiyaçlar halinde kalkıyorum.Yarında böyle gün boyu uzanmayı düşünüyorum sonrasındada yine dikkat etmek koşuluyla hafif işlerimi yaparım sadace.Dr yarından itibaren 3 gün ilişkide bulunun dedi.Birde progesteron içeren bir vajinal jel verdi adet olana dek kullanılacakmış.Önümüzdeki ilk pazartesi yani 5 martta progesteron tahlili için hastaneye gidicem.12 marttada betahcg için gidicem.Allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin.Hepimizin son aşılaması olması dileğiyle...
idrara sıkışık neden yapıldı ilk kez duydum çok enteresan...:44:
Hayirli olsun canim insallah tutar sag salim kucagina alirsin acaba neden idrara sikisikki dahami iyi olur merak ettim
Teşekkür ederim.İdrara sıkışık olmamaı istemelerinin nedeni alttan rahim içine girmesi gerekiyorya onu görebilmek ve içeri gönderdiği boruyu yönlendirebilmek için karından ultrasonla bakıyor.Karından ultrasonunda daha net görüntü vermesi için idrara sıkışık ol dediler.Ben içeri girmeden 45 dk. önce yarım lt. su içtim yeterli geldi.Dr. çok umutlu konuştu ama ben çok uzanamadığım için tedirginim.Dr sebepsiz infertilitelerin şansı çok yüksek dedi.Yıkama sonrası sperm sayısıda çok iyiy dedi.
Merhaba kızlar ;
Size olumlu ve mutlu haberler vermeyi çok istiyordum. Hem kendim adına hemde sizlere de umut olması adına. Bugun test yaptıacaktım, ama gerek kalmadı dun adet oldum malesef. Tutmadı yani , kısmet başka bir aya inşallah. Bugun doktora gittim, bu ay bekleyip gelecek ay tedaviye devam edeceğiz , Allah hepinizin yardımcısı olsun inşallah.
Listeden beni hatırlayanlar bilirler.17 şubatta ilk aşılamamın sonucu negatifti.Ertesi günde adetim başladı.bugün 11 gün oldu ama hala kanamam bitmedi.Azda olsa devam ediyor. Yarın hastaneyi arayıp soracam ama bu durum beni çok endişelendirdi.Sizlerin aşılamadan sonraki adetiniz ne kadar sürdü.Benim gibi uzun süren var mı aranızda? Kist falanmı oluştu acaba bilmemki...
Çok saol canım ; umarım yarın hamileyim diye yazmak kısmet olur.:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?