- Konu Sahibi __SuPerisi__
-
- #1.941
selam kızlar bende aynı cansu123 gibi aşılamanın 13. günü kanda baktırdım sonuç 0.466 çıktı doktorum erken baktırmışsın dedi.tabi baya yıkıldım ama progestanım bitti normal adet tarihim 2 gün geçti aceba geç döllenme mi olmuştur çünkü aşılamadan sonra 2 kez birliktelik oldu o zaman mı tutmuştur aceba çünkü bende pko var biraz geç çatlama oluyor bir daha test yaptırmaya korkuyorum lütfen bilgi sahibi olanlar yorum yaparsa sevinirim...
seni üzmek istemem ama benim bildiğim hamilelik nekadar yeni olursa olsun kan testinin 5,00 in üstünde sonuç vereceği malesef canım
Selam kızlar bende aynı cansu123 gibi aşılamanın 13. Günü kanda baktırdım sonuç 0.466 çıktı doktorum erken baktırmışsın dedi.tabi baya yıkıldım ama progestanım bitti normal adet tarihim 2 gün geçti aceba geç döllenme mi olmuştur çünkü aşılamadan sonra 2 kez birliktelik oldu o zaman mı tutmuştur aceba çünkü bende pko var biraz geç çatlama oluyor bir daha test yaptırmaya korkuyorum lütfen bilgi sahibi olanlar yorum yaparsa sevinirim...
selam kızlar bende aynı cansu123 gibi aşılamanın 13. günü kanda baktırdım sonuç 0.466 çıktı doktorum erken baktırmışsın dedi.tabi baya yıkıldım ama progestanım bitti normal adet tarihim 2 gün geçti aceba geç döllenme mi olmuştur çünkü aşılamadan sonra 2 kez birliktelik oldu o zaman mı tutmuştur aceba çünkü bende pko var biraz geç çatlama oluyor bir daha test yaptırmaya korkuyorum lütfen bilgi sahibi olanlar yorum yaparsa sevinirim...
ama doktorum erken olduğu için böyle olduğunu söyledi canım bide normal gebelikler için adetin 10 gün geçmesse kan testi yapmıyorlar negatif çıkar diye en azından bizim doktorlar öyle yapıyor aceba geç döllenme mi diye düşünüyorum adet günümde geçti tutmayan aşılamamda 11. gün hasta olmuştum şimdi 15. gündeyim şükür hiç belirtim filan yok bunlar beni biraz olsun umutlandırıyor işte...
ne yenecek onu yazmamışsın bir de ne kadar tabi
aşılamam 18 şubatta yapıldı bugün 11.günü canım cuma 14.günü rabbim izin verirse cuma yaptırıcam çok heyecanlıyım dua edin ne olur pozitifi göreyim :)
aşılama tarihim 13.02.2012 diğeri 15.02.2012 diğeri ise 18.02.2012 biraz yumurtam geç çatlıyor doktorum aşılama yaparken yumurtan şimdi çatliyor demişti
inşş canım ben 14. Gün zaten adet olmuştum sen olmazsın inşallah bebeğin tutunur sana inşallahhh
Gülsüm hocam selam
Ben de cuma günü aşılamamı oldum ama yatmak işime gelmedi mağazaları dolaştım hafta sonu :) Aslında ben çalışıyorum ama bugün boş günüm evde çok iş yapmıyorum tv izleyeceğim yarın işbaşı bir değişiklik olmayacak cumartesi hafif bel ağrım vardı hafif de lekelenme oluştu çünkü aşılama sırasında rahim hemen açılmayınca hafif kan geldi hepsi o. Ben aşılamayı adetin 20. gününde oldum acaba 10 gün sonrayı mı beklemeliyim ki o tarih asıl adet tarihim (30 günde 1 oluyor) yoksa 20. günden sonra 14 gün üzerine ekleyip onu mu bekleyeceğim. Biraz durum karıştı bir bilgin var mı diye sorayım dedim :) Her durumda bekleyeceğiz hayırlısıyla bir evlat sahibi olmayı.
canım hep dua ediyorum rabbim isteyen herkese en kısa zamanda versin inşallah aminnn.kaldı cumaya 3 gün çok heyecanlıyım duarınızı eksik etmeyin
Listeden beni hatırlayanlar bilirler.17 şubatta ilk aşılamamın sonucu negatifti.Ertesi günde adetim başladı.bugün 11 gün oldu ama hala kanamam bitmedi.Azda olsa devam ediyor. Yarın hastaneyi arayıp soracam ama bu durum beni çok endişelendirdi.Sizlerin aşılamadan sonraki adetiniz ne kadar sürdü.Benim gibi uzun süren var mı aranızda? Kist falanmı oluştu acaba bilmemki...
Listeden beni hatırlayanlar bilirler.17 şubatta ilk aşılamamın sonucu negatifti.Ertesi günde adetim başladı.bugün 11 gün oldu ama hala kanamam bitmedi.Azda olsa devam ediyor. Yarın hastaneyi arayıp soracam ama bu durum beni çok endişelendirdi.Sizlerin aşılamadan sonraki adetiniz ne kadar sürdü.Benim gibi uzun süren var mı aranızda? Kist falanmı oluştu acaba bilmemki...
Almina burdamısın canm nasıl gidiyor???
Selam kızlar aşılamadan sonra 15. günüm bitiyor ama ben bir türlü cesaret edip kan testi yaptıramıyorum. Negatifi görmekten çok korkuyorum.. Yarın akşama kadar olmazsa yaptırırım diye düşünüyorum tabi gene vazgeçmezsem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?