Aşılama ŞUBAT 2012'de Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

seni üzmek istemem ama benim bildiğim hamilelik nekadar yeni olursa olsun kan testinin 5,00 in üstünde sonuç vereceği malesef canım

seni üzmek istemem ama benim bildiğim hamilelik nekadar yeni olursa olsun kan testinin 5,00 in üstünde sonuç vereceği malesef canım

ama doktorum erken olduğu için böyle olduğunu söyledi canım bide normal gebelikler için adetin 10 gün geçmesse kan testi yapmıyorlar negatif çıkar diye en azından bizim doktorlar öyle yapıyor aceba geç döllenme mi diye düşünüyorum adet günümde geçti tutmayan aşılamamda 11. gün hasta olmuştum şimdi 15. gündeyim şükür hiç belirtim filan yok bunlar beni biraz olsun umutlandırıyor işte...

canım aşılama tarihin ve en son 2 defa dedin onların terihi ney acaba?

aşılama tarihim 13.02.2012 diğeri 15.02.2012 diğeri ise 18.02.2012 biraz yumurtam geç çatlıyor doktorum aşılama yaparken yumurtan şimdi çatliyor demişti

Canım tst için korkmana gerek yok.Bu gerçekle yüzleşmeyi öğrenmeliyiz.Belki de dediğin gibi olmuştur bilemiyorum ki...

sen nerde yaşıyorsun sağlık sistemi baya farklı ,bizler burda daha adet günümüz bile gelmeden kan testi yaptırıyoruz ve malesef sonuçlar yanıltmıyor (
ama inşallah sen bizide tıbbıda yanıltrsn

ne yenecek onu yazmamışsın bir de ne kadar tabi

evde kendinizin hazırlayabileceği çok basit bişey

12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu (30 gr.)
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal

Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp 12. güne kadar sabah akşam yenir. Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenler. Dolayısıyla hamile kalma ihtimalini yükseltir.

inşş canım ben 14. Gün zaten adet olmuştum sen olmazsın inşallah bebeğin tutunur sana inşallahhh

canım hep dua ediyorum rabbim isteyen herkese en kısa zamanda versin inşallah aminnn.kaldı cumaya 3 gün çok heyecanlıyım duarınızı eksik etmeyin

Gülsüm hocam
Sende var mı bir değişiklik bende hiç birşey yok ne gögüs ağrısı ne başka bir şey ama sadece karnım şiş o da iğnelerden dir dimi?

Listeden beni hatırlayanlar bilirler.17 şubatta ilk aşılamamın sonucu negatifti.Ertesi günde adetim başladı.bugün 11 gün oldu ama hala kanamam bitmedi.Azda olsa devam ediyor. Yarın hastaneyi arayıp soracam ama bu durum beni çok endişelendirdi.Sizlerin aşılamadan sonraki adetiniz ne kadar sürdü.Benim gibi uzun süren var mı aranızda? Kist falanmı oluştu acaba bilmemki...

sen aşılamnın 11. gününde misin?? 17 şubatta yaptırdıysan anlamadım ki nasıl 11 gün kanaman olur daha aşılamanın 11 gününde olman lazım deilmi benmi çakmadım konuyu ya

ha tamam senin sonucun 17. şubat:)) canım bende kist oluşmuştu ama adetim normal sürdü yanii

Selam kızlar aşılamadan sonra 15. günüm bitiyor ama ben bir türlü cesaret edip kan testi yaptıramıyorum. Negatifi görmekten çok korkuyorum.. Yarın akşama kadar olmazsa yaptırırım diye düşünüyorum tabi gene vazgeçmezsem.

çatlamadan 14. gün sonra genellikle regl olunur ama 16. güne uzayanda var ...bence yarın sonra bi kan testi yaptır ve bize burdan güzel bi haber ver...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…