Aşılama ŞUBAT 2012'de Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım nasılsın niye bu kadar sinirlisin sakin ol herşey iyi olucak güzel haberler alıcaz inşallah senden..sinir yapma belkide bebiş seninle ve onu üzüyosun :) iyi düşün iyi olsunnn

bilmiyorum ki canım bende anlamadım bu sinirin sebebini yarın test günüm inşllah size güzel haberler verecem allahın izni ile .sen nasılsın canım döndünmü gittiğin yerden

kızlar yarın benim ilk aşılamam yapılacak sabah 8 de hastanede olacaz.dün 21:00 de çatlatma iğnesi oldum.çok heyecanlıyım çok...ama okuduklarıma göre aşılamanın şansı az maalesef...

kızlar benide listeden silebilirsiniz dün adet oldum hemde normalden çok fazla sizce normal mi?:

aşılama sonrası yoğun ve ağrılı adet olmak normaldir canım benim de öyle olmuştu parça parça kırmızılar halindeydi ve 5 gün de gecikmişti sonrasında da o körolasıca yumurtalar folikül kisti olmuştu 1 ay doğum kontrol hapı kullandım.sana da tavsiyem yine adetinin 3. gününde muayneye git yumurtalar atılmadıysa 1 ay doğum kontrol hapı kullan aksi halde gelecek tedavilerin ertelenebilir çünkü kendi başına kistler bazen 1 adet döneminde gitmez..daha fazla beklemen gerekebilir.

canım yatmak şart değil ki normal hayatına dönebilirsin zaten spermler içeri verildikten sonrası önemli 15-20 dk yattın mı yeter onu da zaten hastane de yatırıyolar.ümitsizliğe kapılma canım inşallah pozitifi görürsün.benim de şanssızlığım zeynep kamil den randevularımızı almıştık eşimle kar yağdı bugün gebze-darıca felaket
zaten hormon tahlillerimi de aç karnına olması gerekirken tok karnına vermiştim bilmediğim için bu sabah aradım sordum doktora sormanız gerek dedi kız.ultrasonumda da aşılamadan sonra atılmayan yumurtalarım folikül kisti olmuştu onlarda gözüküyor.sanırım ben 13 marttaki batım dan sonra 3. günü gidip herşeye baştan başlicam.kısmet belki de bu bi işarettir çalışmalara devam ediyoruz.rabbim gitme boşuna sen gebesin diyodur :)))

ekimce eminmisin adet olduğundan genede bi kan testi yaptırsaydın

kızlar yarın benim ilk aşılamam yapılacak sabah 8 de hastanede olacaz.dün 21:00 de çatlatma iğnesi oldum.çok heyecanlıyım çok...ama okuduklarıma göre aşılamanın şansı az maalesef...

şimdiden hayırlı olsun aşılaman.merak etme rahat bir işlem.başarı şansı %15 civarında aşılamada.sormak istediğin bişey varsa yardımcı olmaya çalışırım.

canım aşılamayı yapıldığı gündemi hiç dinlenmedin?

günaydın kızlar. size birsorum olacak. aşılamam dün yapıldı. bundan önceki iki aşılamamın birinde biraz kanamam olmuştu. diğerinde silince gelecek kadar olmuştu. bunda hiç olmadı. aşılamaan sonra ilk kalktığımda silince bile çok az bir kan vardı. sonrasında hiç gelmedi. ama aşılamadan önce çok akıntım vardı. aşılamadan sonra neredeyse tamamen kesildi. sadece tuvalette kağıtla silince açık kahverengi bir akıntı oluyor. bu akıntı da dün akşam başladı. normal mi sizce?

Yapma yaaa.İnşaalah öyle değildir

6 aydır bu seviyeye inince adetim geldi cnm bugün en az 36.6 olması lazımdı ama gördüğün gibi 36,1 hayırlısı olsun toparlanıp 3. için yola koyulcam bana dua edin sizden istediğim bu umarım sizinki pozitif olur rabbim hayırlısını versin ...

aşılamadan sonra illa ki kanama olacak diye bişey yok.spekulum takılırken az da olsa tahribat oluyor kanama da ondan kaynaklanıyor.sorun yapma bence lekelenme tarzındaki akıntıları.

evet ateşin yerlerde benimde böyle oluyor ya adet olucağım gün yada bir gün öncesi dibe vuruyor ve hiç yanıltmıyor yani bize kan testine hiç gerek yok malesef
napalım bu ayda kısmet değilmiş

selam kızlar bugün benim aşılamamın 17. günü 13. günü kan testi 0.466 çıktı bugünde idrar testim negatif çıktı ben aşılamadan sonra progestan kullandım biteli 4 gün oldu ama hiç belirtim yok sizlere sorum aşılamadan sonra progestan kullananlar ne zaman regl oldunuz tuttuysa neden çıkmıyor tutmadıysa neden regl olmadım anlamadım cumartesi bir kan testi daha yaptıracam galiba çatlama iğnesi filan oldum regl olmam kaçınılmaz yani...

msj okuyunca merak ettim ben hiç dikkat etmezdim ateş yüksek veyadüşük diye okuyunca akılam geldi 2 gündür benim ateşim yüksek adet tarihim mart 5 sizce bu ne demek adet olcammı demek

evet ateşin yerlerde benimde böyle oluyor ya adet olucağım gün yada bir gün öncesi dibe vuruyor ve hiç yanıltmıyor yani bize kan testine hiç gerek yok malesef
napalım bu ayda kısmet değilmiş

kızlar yarın benim aşılmanın 14.günü hastaneye gidicem normalde adet günüm 5 mart sizce ultrasyonla alttan muane ederlermi sonucum negatif çıkarsa .inşallah pozitif çıkarda

kızlar yarın benim aşılmanın 14.günü hastaneye gidicem normalde adet günüm 5 mart sizce ultrasyonla alttan muane ederlermi sonucum negatif çıkarsa .inşallah pozitif çıkarda

ben test yaptırdım negatif çıkınca doktorum emin olmak için 2 gün sonra yeniden test yaptırdı.ama başta adet olup olmadığımı sordu akşam hafif kanamam oldu deyince muayene etti. muayene etmesi senin için daha iyi.çünkü kist kalıp kalmadığınıda öğrenmiş olursun

bencede muayene etmesinde fayda var hatta o yapmasa bile sen iste ben isticem mesela , çünkü aşılama sonrası gebelik olmasa bile kist olması ihtimali var malesef bu konuda içimiz rahat olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…