- Konu Sahibi __SuPerisi__
-
- #2.041
canım nasılsın niye bu kadar sinirlisin sakin ol herşey iyi olucak güzel haberler alıcaz inşallah senden..sinir yapma belkide bebiş seninle ve onu üzüyosun :) iyi düşün iyi olsunnn
kızlar benide listeden silebilirsiniz dün adet oldum hemde normalden çok fazla sizce normal mi?:
Teşekkürler canım.Evet ilk aşılamamdı.İstanbulda Kanuni Sultan Süleyman Eğitim Aaraştırma hastanesinde yapıldı aşılamam.12 martta direk kan tahliliyle öğrenicem sonucumu yani adetten önce öğrenmiş olacağım o yüzden ümitlenmem.Zaten şuan tutmadı gibi bir hisse kapıldım.Yatamıyorum dün yattım ama bugün yatamadım elbet bir iş çıkıyor.Bu yüzdende tutmadığını düşünüyorum.İnşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun hepimini son aşılamaları olsun inşallah.
Merhaba cnm ; maalesef yaptırmadım testi çünkü sabah adetim geldi. Zaten olacağına inanmıyordum ; ne yapacağımı bilmiyorum . Herhalde 2-3 ay normal yollardan denedikte sonra olmazsa tüp bebeğe geçeceğim bir daha aşılama yaptırmayı düşünmüyorum:
kızlar yarın benim ilk aşılamam yapılacak sabah 8 de hastanede olacaz.dün 21:00 de çatlatma iğnesi oldum.çok heyecanlıyım çok...ama okuduklarıma göre aşılamanın şansı az maalesef...
htcgrr çok çok geçmiş olsun.inşallah bi sonrakine pozitifi görürsünkızlar benide listeden silebilirsiniz dün adet oldum hemde normalden çok fazla sizce normal mi?:
Merhaba bayanlar;
yazdıklarınızı takip ediyorum da nedense hep aşılamadan sonra yatmaktan falan bahsediyorsunuz.doktorunuz mu söyledi size yatmanız gerektiğini? ben aşılamayla hamile kaldım ve hiç yattığımı hatırlamıyorum.işe gidiyordum zaten.hemde 3 vesait gidip 3 vesait dönüyordum.8 ay hamileliğim bu şekilde geçti.allahıma şükür oğlum 4,5 yaşında.6 şubatta tekrar aşılama yapıldı yine doktorum hiç bir yasak yok hayatına olduğu gibi devam et dedi.yani demem o ki kendinizi bu kadar kasmayın.o çocuğun yiyecek ekmeği varsa rabbimin izniyle oluyor.sadece zamanı var.bu uğraşlarımızın hiç biri sebepsiz değil.elbet mükafatını alıcaz.ama biraz sabır.herşeyin hayırlısını versin rabbim.evladınıza kavuştuğunuz zaman çektiğiniz bu sıkıntılar hiç aklınıza bile gelmiycek.tez zamanda hepiniz mutlu haberler alırsınız inşallah.tabii ki bende :)
canım aşılamayı yapıldığı gündemi hiç dinlenmedin?
kızlar yarın test yaptırcaktım ateşim yüksek seyir etseydi ama ben yarın kan testi yaptırmıycam çünkü ateşim hiç yanıltmadı nve yerlerde şuanda yarın akşama veya cumartesi sabaha adet olurum be.. haberiniz olsun ...sonuç yine olumsz kısaca...
381982 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Yapma yaaa.İnşaalah öyle değildir
günaydın kızlar. size birsorum olacak. aşılamam dün yapıldı. bundan önceki iki aşılamamın birinde biraz kanamam olmuştu. diğerinde silince gelecek kadar olmuştu. bunda hiç olmadı. aşılamaan sonra ilk kalktığımda silince bile çok az bir kan vardı. sonrasında hiç gelmedi. ama aşılamadan önce çok akıntım vardı. aşılamadan sonra neredeyse tamamen kesildi. sadece tuvalette kağıtla silince açık kahverengi bir akıntı oluyor. bu akıntı da dün akşam başladı. normal mi sizce?
kızlar yarın test yaptırcaktım ateşim yüksek seyir etseydi ama ben yarın kan testi yaptırmıycam çünkü ateşim hiç yanıltmadı nve yerlerde şuanda yarın akşama veya cumartesi sabaha adet olurum be.. haberiniz olsun ...sonuç yine olumsz kısaca...
381982 Ovulation charts on FertilityFriend.com
6 aydır bu seviyeye inince adetim geldi cnm bugün en az 36.6 olması lazımdı ama gördüğün gibi 36,1 hayırlısı olsun toparlanıp 3. Için yola koyulcam bana dua edin sizden istediğim bu umarım sizinki pozitif olur rabbim hayırlısını versin ...
evet ateşin yerlerde benimde böyle oluyor ya adet olucağım gün yada bir gün öncesi dibe vuruyor ve hiç yanıltmıyor yani bize kan testine hiç gerek yok malesef
napalım bu ayda kısmet değilmiş
kızlar yarın benim aşılmanın 14.günü hastaneye gidicem normalde adet günüm 5 mart sizce ultrasyonla alttan muane ederlermi sonucum negatif çıkarsa .inşallah pozitif çıkarda
kızlar yarın benim aşılmanın 14.günü hastaneye gidicem normalde adet günüm 5 mart sizce ultrasyonla alttan muane ederlermi sonucum negatif çıkarsa .inşallah pozitif çıkarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?