- Konu Sahibi __SuPerisi__
-
- #2.061
merhaba kızlar, size birşey sormak istiyorum.. bugün aşılamanın 12. günü.. kahve lekelenme oldu.. ama peçeteyi silince geliyo.. doktorumu aradım, herşeyin belirtisi olabilir. bekleyeceğiz dedi.. iyi bişey mi kötü bişey mi? bir cevap verebilir misiniz? sabahtan beri ağlıyorum canımın sıkıntısından
merhaba kızlar, size birşey sormak istiyorum.. bugün aşılamanın 12. günü.. kahve lekelenme oldu.. ama peçeteyi silince geliyo.. doktorumu aradım, herşeyin belirtisi olabilir. bekleyeceğiz dedi.. iyi bişey mi kötü bişey mi? bir cevap verebilir misiniz? sabahtan beri ağlıyorum canımın sıkıntısından
canım benim yakın arkadaşım 4 aylık hamile onla adet günümüz ynı idi bizim 4 ay önce tlf açtın ben adet oldum sen oldunmu diye 1-2 damla kahverengi gibi akıntım oldu dedi sen hamilesin dedim ona gitti test yaptırdı hamileymişinşllah sende hamilesindir bebek tutununca kanama olurmuş çok azoda döllenme kanamasıymış
canım benim yakın arkadaşım 4 aylık hamile onla adet günümüz ynı idi bizim 4 ay önce tlf açtın ben adet oldum sen oldunmu diye 1-2 damla kahverengi gibi akıntım oldu dedi sen hamilesin dedim ona gitti test yaptırdı hamileymişinşllah sende hamilesindir bebek tutununca kanama olurmuş çok azoda döllenme kanamasıymış
canım karnımın alt tarafında ve belim de ağrı var.. bunlar bebeğin tutunması için bir işaret midir acaba??? test yapmamak için zor tutuyorum kendimi ama yaparsa negatif çıkarsa çok üzülücem o yüzden yapmıyorum
canım 3 gündür benimde belim sırtım ağrıdı arada sol kasığım geriliyo gibi oluyo benimde bugün 13.günüm senin adet olma tarihin ne inşallah yarın pozitif sonuçlar alırız aminnn
kızlar merabalar bana yardımcı olabilirmisiniz bu ay aşılama yaptıracaktım aadetim 12. günü gittim bir tane büyük olarak 12 mm yumurtalığım vardı bugün tekrar gittim ama 12 mm olan görünmedi ve diğer küçük olanlar 3-4 tane onlarda 10 mm olmuş normalde şuan çatlatma iğnesi olmam gerekirdi ama büyümedikleri için olmayacak salı tekrar bakacaklar büyüdü mü diye sizlerdede böyle olan varmı hala umut varmı demek bu saatten sonra büyür acaba
doa82,akrep,alimbera kızlar nerelerdesiniz bugün aşılamamınız 13.günü yarın test günümüz :)) inşallah yarın 4ümüzde 4 4 lük sonuç alırız aminnnnnnn
iğne kullanmadınmı canım sen çok küçük kalmış yumoşların
serophene kullandım 5 günde 2 adet olarak geçen ayda kullandım 12 günde 16 mm di 3 gün sonra çatlatma iğnesi vermişlerdi ama uay büyümedi ve hala doktor beni çağırıyor büyüme olasığı vada onun için mi çağırıyor acaba
canım birde şuanki 10 mm ler 3 gün önce 4-5 gibiydi şimdi 10 olmuş
serophene kullandım 5 günde 2 adet olarak geçen ayda kullandım 12 günde 16 mm di 3 gün sonra çatlatma iğnesi vermişlerdi ama uay büyümedi ve hala doktor beni çağırıyor büyüme olasığı vada onun için mi çağırıyor acaba
canım birde şuanki 10 mm ler 3 gün önce 4-5 gibiydi şimdi 10 olmuş
Ayyy burdayım beeeen.Evet canım yarın test günüüüüHeyecanlıyım.Biraz ümitli,biraz ümitsiz öyle bekliyorum.Bu arada bu kan testi ne kadar sürede çıkar.Benim ilk hamileliğimde idrar testiyle öğrenmiştim.Aşılama ilk olunca kan testinin süresinden haberim yok.
[ı][/ı]ayyy burdayım beeeen.evet canım yarın test günüüüüheyecanlıyım.biraz ümitli,biraz ümitsiz öyle bekliyorum.bu arada bu kan testi ne kadar sürede çıkar.benim ilk hamileliğimde idrar testiyle öğrenmiştim.aşılama ilk olunca kan testinin süresinden haberim yok.
normalde bir yumurta bir günde 2 mm büyüyor diye biliyorum yani 3 gün önce 4 mm olanın şimdi 10 mm olması normal ama o 12 mm olan nereye gitti peki o kısım ilginç çatlamış olamaz çünkü ??
büyümeyen yumurtana ilacı arttırarak yda değiştirerek müdahale ediyorlar fakat sana yapmamışlar anladığım ama hala çağırıyorsa vardır bi bildiği
canım ben ankaradayım cebeci hastanesinde yapıldı aşılamam sabah 9 gibi vercem kanı sonuç saat 3 te çıkıyor öğleden sonra :) özellerde hemen çıkıyo ama gerek yok aşılama olduğum yere gidicem .inşllaha allahın izni ile yarın pozitif sonuçlarla döneriz ve hamileyizzzz diye yazarız aminnnn
bende birşey anlamadım valla bu işten canım ya belki 12 mm olan büyüdü ama yok nasıl bir iş anlamadım evire çevire baktılar bende göremedim önceki gittiğimde okadar belirgindiki hemen göze çarpıyordu çünkü diğerlei küçüktü şimdi hepsi büyümüş olunca o büyük görünmüyor hayırlısı artık ne yapalım allah bu yolda yüüryenlere sabır versin e kısa zaman bebk varsin kollarına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?