Aşılama ŞUBAT 2012'de Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
selam kızlar bugün benim aşılamamın 17. günü 13. günü kan testi 0.466 çıktı bugünde idrar testim negatif çıktı ben aşılamadan sonra progestan kullandım biteli 4 gün oldu ama hiç belirtim yok sizlere sorum aşılamadan sonra progestan kullananlar ne zaman regl oldunuz tuttuysa neden çıkmıyor tutmadıysa neden regl olmadım anlamadım cumartesi bir kan testi daha yaptıracam galiba çatlama iğnesi filan oldum regl olmam kaçınılmaz yani...acil cevap lütfen kızlarrr

Son düzenleme:

aşılamadan sonra bende negatif sonuç aldım .2 gün sonra doktor hem testi yeniledi hem de muayene etti beni.kist kalmış aşılamadan.herhalde o yüzden veya ilaçlardan dolayı adetim doğru dürüst olmadı leke leke anca oldu.doktoru arayıp sorduğumda kanama beklemeyin dedi muayenede rahimde gördüğümüz çizgiler adet olduğunuz anlamına geliyor dedi.

doa82,akrep,alimbera kızlar nerelerdesiniz bugün aşılamamınız 13.günü yarın test günümüz :)) inşallah yarın 4ümüzde 4 4 lük sonuç alırız aminnnnnnn

ahh keskee guzzell haber versekkk:) ama bende belirti yok suan niye bilmiyorum
daha once ates basmasi oluyo diye yazmistiim simdi tik yok bebesko?
Moralim bozuk oldugu icin girmedim acikcasi

sen nasilsin canimmm??reglin 5imis senin, doktorum ctesi yap dedi bana!
Artik once sizden guzel hbaerler alicaz insallah:)

ama tutmasada 2.ye devammm olumsuz ciksada cumrtesi gunu 2gun sonra yine test yapcam ben
allahimdan tek dilegim ; hayirlisi ile saglikla alayim guzel hbaerini

selam kızlar benım sonuc bellı degıl hala kafayı yıcek gıbıyım salı gecesı adet oldum sandım 11 gıbı pembe pecetey kan geldı uyudum sabah kalktıgımda hıcbırsey yoktu sadece kahve lekeler oda peceteyle sılersem hala öyle agrılarım var ama sökülemedım yrn doktora gıtcem bakalım ne dıcek benım gıbı olan varmı progesteron böyle yaparmı doktor bana adet olana kadar günde bıtane kullan dedı adet günümde pazartesıydı yorum yaparsanız cok sevınırım

bende bel sırt ağrısı ve 2 gündür ateş basıyo canım ama bu neyin belirtisi bilmiyom tabi yarın herşey belli olcak inşallah güzel hayırlı haberlerde dönerim sizlerede morel olurum.inan burda kimseyi tanımıyom ama güzel haber alsam çok seviniyom kötü haber alınca çok üzülüyom.dualarını eksik etme canım

merhaba kızlar 18.02.2012 aşılama tarihim bugün 12.günüm idrar testim pozitif çıktı.ilaçların etkisimidir?kafam cok karısık korkuyorum vede cok heycanlıyım(((

merhaba kızlar 18.02.2012 aşılama tarihim bugün 12.günüm idrar testim pozitif çıktı.ilaçların etkisimidir?kafam cok karısık korkuyorum vede cok heycanlıyım(((

canimm benim eger regl tarihinnn gectiysee testte cikmistir hamilesindir??

Ama suda varr idrar testi regl tarihi gectikten sonraa ciikiyo bildigim kadariyla

Insallah hamilesin bu ay icinde duydugumuz en guzel haber bu Rabbim insallah hayirlisiyla kucaginada vermek nasip etsin

kızlar yarın aşılamam var.sıkışık gitmek mi gerekiyor?aç tok farkediyor mu?şu an çok felaket şekilde grip oldum.gözlerimden yaşlar akıyor. burnum çok kötü bi şekilde gribim.doktorum ilaç kullanmama izin vermiyor.bu halde nasıl aşılama olacak ve nasıl tutacak.adım atmaya halim yok....çok moralim bozuk

Merhaba benim aşılamam iki gün önce yapıldı.Hatta paylaşmıştım buradada.Dr bana aşılama nın ertesi günü kullanmak üzere crinone isimli bir vajinal jel yazdı.Benim aşılamadan sonraki ilk gün hafif kanam vardı.Sonra kedildi.Ertesi sabah jel uyguladım.Biraz uzandım.Kalktığımda jelin fazlası geri geliyor İlk gün gelen jelin fazlalığı beyazdı.Ama bu sabah uyguladığım jelde yine biraz uzandıktan sonra kalktım gün boyu jelle birlikte siyah parçacıklar geldi.Bu jeli kullanıp aynı şeyi yaşayanlar varmı?İçeride kalan kan jelle birlikte geliyor desem aşılamadan sonraki gün kanama kesilmişti hiç gelmiyordu.AMa bugün böle siyah parçacıklar geldi jelle birlikte:44:

Benim aşılamamda iki gün önce yapıldı.Dr idrara sıkışık gel demişti bana ben yarım saat kadar öncesinden yarım lt su içmiştim yeterli geldi.İdrara sıkışık olarak girdim aşılamaya.Ama sana tavsiyem çokta sıkışık olma çünkü aşılama sonrası yatmak gerekiyor idrara sıkışıkken yatmak pek mümkün olmuyor.Ben bu aşılama tutmazsa diğer aşılamamda idrara sıkışık gitmemeyi düşünüyorum.Yinede sen bilirsin.Grip konusunda bilgim yok ama ilaç kullanmıyorsan aşılamayı olumsuz etkileyeceğini sanmam.Bende aşılama yapıldığı akşam grip oldum.Halada gripim ilaçta kullanamıyorum.

selam megan bende crinone jel kullandım bende kullandıktan sonra hiç jel geri gelmedi sadece ertesi gün biraz akıntı oldu her kullandığımda..siyah parçacıklar gelmesi ilginç doktoruna sordunmu?

cnm yarın hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallahh..

aşılama için aç tok farketmez canım.ayrıca banada aşılamada doktorum sıkışık gel falan demedi.bende normal şekilde yaptırdım aşılamamı.ayrıca aşılamadan sonra yaklaşık 40-45 dakika yattım.eğer sıkışık olsam hayatta dayanamazdım.

bilmiyorum ki canım bende anlamadım bu sinirin sebebini yarın test günüm inşllah size güzel haberler verecem allahın izni ile .sen nasılsın canım döndünmü gittiğin yerden

canım yarın hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyoruz dualarım seninle..ben daha iyiyim artık düşünmüyorum kötü sonucu ileriye bakmak lazım adetim bitti son günlerimde hep siyah siyah geldi önümüzdeki ay inşallah aşılamaya gerek kalmadan hamile kalırım..

selam megan bende crinone jel kullandım bende kullandıktan sonra hiç jel geri gelmedi sadece ertesi gün biraz akıntı oldu her kullandığımda..siyah parçacıklar gelmesi ilginç doktoruna sordunmu?

Dr a sormadım pazartesi kanda progesterona bakmak için tahlil yapılacak o zaman gittiğimde sorarım diye düşündüm.Şimdi sende olmadı öylemi.Off şimdi dahada korkmaya başladım.İnşallah olumsuz birşey değildir.

senanur doktorum bana sıkışık olmam gerektiğini söyledi rahimi rahatça görüp spermlerin doğru şekilde gönderildiğini daha kolay görüyoruz..aç yada tok çok farketmiyo zaten..inşallah aşılaman iyi geçer ve hamile kalırsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…