Aşılama ŞUBAT 2012'de Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar nihayet adet oldum . yarın doktora gideceğim.bakalım neler olacak çok merak ediyorum.inşallah bi aksilik olmaz

evet bende olmadı..ama bende aşılama sırasında,sonrasında hiç kanama yada lekelenme olmadı..korkma içini ferah tut bişey yoktur..

kızlar nihayet adet oldum . yarın doktora gideceğim.bakalım neler olacak çok merak ediyorum.inşallah bi aksilik olmaz

canım nasılsın?beklenen adet geldi desene sonunda..hadi bakalım hayırlısıyla yeni tedaviye başla inşallah herhangi bir aksilik olmaz canım haberlerini bekliyoruz..

evet bende olmadı..ama bende aşılama sırasında,sonrasında hiç kanama yada lekelenme olmadı..korkma içini ferah tut bişey yoktur..

Anladım.Benim aşılama sonrası pembe gibi hafif kanamalar oldu sonra akşama kesildi.Ertesi gün hiçbirşey yoktu.İşte bugünde jelle birlikte siyah tortular gelmeye başladı.Yarına randevuda alamadım.Artık pazartesi dr. a gidince sorucam inşallah kötü birşey yoktur.

inşallah yoktur cnm..

malesef kızlar aşılamadan hiç umudum kalmadı.........

Canım peki sende aşılama sonrası hiç ağrı oldumu benim hafif kasıklarımda sancı var.Birde üşüyünce karnım ağrıyor.

canım nasılsın?beklenen adet geldi desene sonunda..hadi bakalım hayırlısıyla yeni tedaviye başla inşallah herhangi bir aksilik olmaz canım haberlerini bekliyoruz..

teşekkürler su perisi ben iyiyim sen nasılsın.evet sonunda adet oldum aslında akşama kadar doğum kontrol hapının etkisiyle olan kanamalardan birimni adet mi oldum diye tereddüt ettim ama artık adet olduğum kanaatindeyim.sabah doktoru arayıp öğleden sonra için randevu alacağım.bakalım neler olacak acayip heyecanlıyım.

Canım peki sende aşılama sonrası hiç ağrı oldumu benim hafif kasıklarımda sancı var.Birde üşüyünce karnım ağrıyor.

bende hiç ağrı sızı olmadı sadece arada çok nadir kısa süreli sancı girip çıkıyodu o kadar..dikkat et üşütme sakın ayaklarını iyi koru çünkü ayaktan kaparsın hemen hastalığı daha kötü sancın olur..

bende iyiyim toparladım artık geçmişi düşünmüyorum..hakkında hayırlısı allah bu sefer gönlüne göre verir inşallah..

canım aramızda 3 gün olacak desene.inşallah hamileleik haberini arka arkaya veririz.tüm arkadaşlarımızın güzel habertler verdiği bi ay olur inşallah mart ayı.Allahım kedilere lutfettiğin bolluğu bu ay bize de ver.

Evet 3 gün arayala güzel haberler verelim inşallah.Aminn.Evet bu ay çok hamile kedi var.

arkadaşlar ben yeni üye olmuştum buraya bende 8 şubatta ilk aşılamamı yaptırdım Allah'ıma bin şükür şuan 5 haftalık hamileyim 3 yıldır olmuyordu benimde ama evlliğimin ilk gününden hamile kalmıştım düşükle sonuçlanmıştı o yüzden çok korkuyorum doktor daha önceden gebelik geçirdiğimiz için aşılama şansımızın yüksek olduğunu söylemişti sonucu görünce pozitif diye çok şaşırdım aptallaştımm takdir ilahi vakit saatte gelmiş demekki yaradan ol demeden hiç birşey olmuyor herşey onun izniyle Allah tüm isteyenlere hayırlı evlat nasip etsin

şuan işteyim 9:30 gibi çıkıcam kanı verip tekrar gelcem işe kan sonucu 15:00 de çıkıyor inşallah güzel haberlerle dönerim sizlere aminnnn

şuan işteyim 9:30 gibi çıkıcam kanı verip tekrar gelcem işe kan sonucu 15:00 de çıkıyor inşallah güzel haberlerle dönerim sizlere aminnnn

canim insalllah guzel haber verirsin,bugun baya kisii sonuc ogrencek
bazimiz uzulecek bazimiz sevinecekler ama yinede hayirlisi ne ise o olsun bizler icin :) 3te giricem tekrar

tebrik ederim musemma.inşallah sağ salim kucağına alırsın.

gunaydın kızlar.ben bugun adet oldum,tam gunumde oldu bekliyodum zaten.ilk başta da dediğim gibi bizim sorunumuz sperm sorunu aşılama ile çözülmeyecek anlaşıldı :)) bu ay dinlenip nisanda tüp bebeğe geçiyoruz biz.sizler için herşeyin iyi olması dileklerimle.diğer arkadaslarımın iyi haberlerini bekliyorum.hersey gönlünüzce olsun inşallah :))))

merhaba canım. tekrardan geçmiş olsun. inşallah tüp bebekte bebeğine kavuşursun.
burda kadın veya erkek kaynaklı ne olursa olsun birileri sonuçta aşılama deniyor. senin bu 3.müydü? 2.'mi cnm?
ben erkek faktörü problem olup aşılaması tutanı da duydum. bizde de problem erkek faktörü. sen böyle yazınca hepten ümidim kalmıyor
aslında hamile kalmak için bir tek spermin olması bile yeterli deniyor. benim tahminim morfolojik olan sorun olduğunda aşılama esnasında en hızlı ve kaliteliler alınıyor ama bu alınanlar morfolojik olarak değerlendirilmiyor. o nedenle aşılamanın tutma işi daha da zorlaşıyor sanırım.
siz de hız mı problemdi canım.bizim sayı 1 mm. de 70-80 milyon değişirken ileri %7 , ileri +yavaş %54 ama morfoloji % 3. doktorlar iyi problem yok diyor. ama ileri hızın artması gerekiyor bence. artırmadan da aşılama yaptırmak ne kadar mantıklı bilemedim.
sizin neydi canım değerleriniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…