- Konu Sahibi __SuPerisi__
-
- #2.101
Dr a sormadım pazartesi kanda progesterona bakmak için tahlil yapılacak o zaman gittiğimde sorarım diye düşündüm.Şimdi sende olmadı öylemi.Off şimdi dahada korkmaya başladım.İnşallah olumsuz birşey değildir.
kızlar nihayet adet oldum . yarın doktora gideceğim.bakalım neler olacak çok merak ediyorum.inşallah bi aksilik olmaz
evet bende olmadı..ama bende aşılama sırasında,sonrasında hiç kanama yada lekelenme olmadı..korkma içini ferah tut bişey yoktur..
Anladım.Benim aşılama sonrası pembe gibi hafif kanamalar oldu sonra akşama kesildi.Ertesi gün hiçbirşey yoktu.İşte bugünde jelle birlikte siyah tortular gelmeye başladı.Yarına randevuda alamadım.Artık pazartesi dr. a gidince sorucam inşallah kötü birşey yoktur.
malesef kızlar aşılamadan hiç umudum kalmadı.........SONUCU BELLİ OLAN ARKADASLAR:
1-yaskamilena:22. 01.2012 SONUÇ:HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEE:
2-esub: SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
3-bebisho:1.2.2012 ilk aşılama SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
4-osmaniye:SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
5-mcan84:SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
6-hestia:3.2.2012 ilk aşılama 17 şubatta belli olacak SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
7-minikbeyazbulut:05.02.2012 ilk aşılama SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
8-tili:SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
9- _su perisi_:ilk aşılama 8.02.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
10-sahr:İkinci aşılama 31.01.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
11-gurmur:7.02.2012 SONUÇ: Ümidimizi sonraki aya devrettik
12-okyanusrusya:ilk aşılama 1.02.2012 SONUÇ: Ümidimizi sonraki aya devrettik
13-ay_ca:10.02.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
14-sudemsudem:02.02.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
15-htcgrr:15.02.2012 ilk aşılama SONUÇ: Ümidimizi gelecek aya devrettik
16-ekimce:14.02.2012 de aşılama olacak SONUÇ: Ümidimizi gelecek aya devrettik
SONUCU BELLİ OLMAYAN ARKADASLAR:
17-waitingforamiracle:14.02.2012 SONUÇ:
18-senemc: 20.01.2012 SONUÇ:
19-damla beyza:ikinci aşılama 22.02.2012 SONUÇ:
20-Aysemeng77:3.aşılama 24.02.2012 aşılama olacak SONUÇ:
21-tontriko:12.02.2012 ilk aşılama SONUÇ:
22-ugurboncuğum:13.02.2012 aşılama olacak SONUÇ:
23-xaylax:20.02.2012 SONUÇ:
24-doa82:18.02.2012 SONUÇ:
25-usaği34:15.02.2012 SONUÇ:
26-bebesko:18.02.2012 SONUÇ
27-olimbera:18.02.2012 SONUÇ:
28-melisamira:19-21.02.2012 SONUÇ:
29-yuksel_89_85 SONUÇ:
30-seroş51 SONUÇ:
31-gulsum38:24.02.2012 SONUÇ:
32-cansu123:15.02.2012 SONUÇ: umudumuzu öteki aya devrettik... 1. aşılama kimyasal gebelik.. 2. aşılama negatiffaşılama umutlarım bittiiiiiiiiii..........
33-Akreb 18.02.2012 SONUÇ:
34-almina82 15.02.2012 SONUÇ:
canım nasılsın?beklenen adet geldi desene sonunda..hadi bakalım hayırlısıyla yeni tedaviye başla inşallah herhangi bir aksilik olmaz canım haberlerini bekliyoruz..
Canım peki sende aşılama sonrası hiç ağrı oldumu benim hafif kasıklarımda sancı var.Birde üşüyünce karnım ağrıyor.
teşekkürler su perisi ben iyiyim sen nasılsın.evet sonunda adet oldum aslında akşama kadar doğum kontrol hapının etkisiyle olan kanamalardan birimni adet mi oldum diye tereddüt ettim ama artık adet olduğum kanaatindeyim.sabah doktoru arayıp öğleden sonra için randevu alacağım.bakalım neler olacak acayip heyecanlıyım.
Benim aşılamamda iki gün önce yapıldı.Dr idrara sıkışık gel demişti bana ben yarım saat kadar öncesinden yarım lt su içmiştim yeterli geldi.İdrara sıkışık olarak girdim aşılamaya.Ama sana tavsiyem çokta sıkışık olma çünkü aşılama sonrası yatmak gerekiyor idrara sıkışıkken yatmak pek mümkün olmuyor.Ben bu aşılama tutmazsa diğer aşılamamda idrara sıkışık gitmemeyi düşünüyorum.Yinede sen bilirsin.Grip konusunda bilgim yok ama ilaç kullanmıyorsan aşılamayı olumsuz etkileyeceğini sanmam.Bende aşılama yapıldığı akşam grip oldum.Halada gripim ilaçta kullanamıyorum.
Insallah hamilesin bu ay icinde duydugumuz en guzel haber bu Rabbim insallah hayirlisiyla kucaginada vermek nasip etsin
canım aramızda 3 gün olacak desene.inşallah hamileleik haberini arka arkaya veririz.tüm arkadaşlarımızın güzel habertler verdiği bi ay olur inşallah mart ayı.Allahım kedilere lutfettiğin bolluğu bu ay bize de ver.
canım yarın hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyoruz dualarım seninle..ben daha iyiyim artık düşünmüyorum kötü sonucu ileriye bakmak lazım adetim bitti son günlerimde hep siyah siyah geldi önümüzdeki ay inşallah aşılamaya gerek kalmadan hamile kalırım..
şuan işteyim 9:30 gibi çıkıcam kanı verip tekrar gelcem işe kan sonucu 15:00 de çıkıyor inşallah güzel haberlerle dönerim sizlere aminnnn
şuan işteyim 9:30 gibi çıkıcam kanı verip tekrar gelcem işe kan sonucu 15:00 de çıkıyor inşallah güzel haberlerle dönerim sizlere aminnnn
arkadaşlar ben yeni üye olmuştum buraya bende 8 şubatta ilk aşılamamı yaptırdım Allah'ıma bin şükür şuan 5 haftalık hamileyim 3 yıldır olmuyordu benimde ama evlliğimin ilk gününden hamile kalmıştım düşükle sonuçlanmıştı o yüzden çok korkuyorum doktor daha önceden gebelik geçirdiğimiz için aşılama şansımızın yüksek olduğunu söylemişti sonucu görünce pozitif diye çok şaşırdım aptallaştımm takdir ilahi vakit saatte gelmiş demekki yaradan ol demeden hiç birşey olmuyor herşey onun izniyle Allah tüm isteyenlere hayırlı evlat nasip etsin
gunaydın kızlar.ben bugun adet oldum,tam gunumde oldu bekliyodum zaten.ilk başta da dediğim gibi bizim sorunumuz sperm sorunu aşılama ile çözülmeyecek anlaşıldı :)) bu ay dinlenip nisanda tüp bebeğe geçiyoruz biz.sizler için herşeyin iyi olması dileklerimle.diğer arkadaslarımın iyi haberlerini bekliyorum.hersey gönlünüzce olsun inşallah :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?