- Konu Sahibi __SuPerisi__
-
- #2.141
ferayycım inşallah adet olmazsın tutmuştur aşılaman.bu arada erkek faktörü konusunda yanıldığını söylemeliyim.ben doktoruma bizzat sormuştum sorunun bende olması başarıyı artırırmı diye verdiği cevap şu oldu.böyle durumlarda erkek infertilitesi olunca başarı şansı daha yüksek oluyormuş.tabi azosperm falan değilse.aslında banada mantıklı geldi şöylede bir örnek vereyim bu varsayımım için, düşünsene bi ister et olsun ister sebze onu yemek yapacak biri olmayınca ne işe yarar ki.
ya kızlar bu gün aşılamamın 2 günü ve feci şekilde boynum tutuldu. ne yapacağım ben ilaç da kullanamam.inanılır gibi değil bundan önce iki aşılamamda da hep bi rahatsızlık yaşadım. şanssız mıyım neyim ya? birinde çok fena öksürüyordum,doktorun içime enjekte ettiği tüm sıvı dışarı çıkmıştı neredeyyse, diğerinde de aşılamadan sonraçok kaşıntım olmuştu, doktorun önerdiği gün aşırı ilişki kabusum olmuştu. şimdi de boyun ağrısı. kafayı yemek üzereyim...
Geçmiş olsun.Bende senin gibi şanssızım aşılama oldu ertesi gün grip oldum ilaçta içemiyorum halada geçmedi.Benim aşılamamda 3 gün önce oldu.Yakın zmanlarda belli olacak sonucumuz inşallah hayırlısıyla güzel haberler verirriz.
Evet beklemek çok zor inşallah hayırlısıyla son aşılamamız olur.inşallah canım. işin en zor kısmındayız: beklemek.. allah güzel haberler vermeyi ve almayı nasip etsin..
İnşallah bu son aşılaman olur ve tutar.Henüz tam bir araştırma yapmamış olduğum için emin değilim ama ben umut tüp bebek merkezi yada bahçeci fulya tüp bebek merkezi ikisinden birinde yaptırmayı düşünüyorum.Sanırım ssk anlaşmalarıda var.Merhaba arkadaşlar bende 26.02 de 4. aşılamamı yaptırdım,hepimiz için hayırlısı olsun inşallah,son denemem olmazsa tüp bebeğe gideceğim,tüp bebek için önerdiğiniz bi yer var mı istanbul da
kızlar aşılamamı bu sabah oldum.dediğiniz gibi muayeneden farksız bi işlem.doktorum besmeleyle işlemi yaptı.gerisi yüce yaradana kaldı.ayrıca arkadaşlar bizler tedavimizi olabiliyoruz diye şükretmemiz gerektiğini bugün anladım.çünkü maddi imkansızlık yüzünden aşılama tedavisi bile olamayan bi bayanla tanıştım hastanede..Allah herkese kolaylık versin.
tebrik ederim musemma.inşallah sağ salim kucağına alırsın.
kızlar aşılamamı bu sabah oldum.dediğiniz gibi muayeneden farksız bi işlem.doktorum besmeleyle işlemi yaptı.gerisi yüce yaradana kaldı.ayrıca arkadaşlar bizler tedavimizi olabiliyoruz diye şükretmemiz gerektiğini bugün anladım.çünkü maddi imkansızlık yüzünden aşılama tedavisi bile olamayan bi bayanla tanıştım hastanede..Allah herkese kolaylık versin.
canım sana da doktorun progesteron jel verdi mi?ayrıca ben trombofili hastası olduğum için yani kan pıhtı sorunum var her gün gonal gibi göbekten kan sulandırıcı iğne vurunacam.
geçmiş olsun senanur inşallah tutar aşılaman ben şuan onun mutluluğunu yaşıyorum sende seni mutlu edecek sonuçlar alırsın inşallah benim ilk aşılamamda oldu hakkımızda hayırlısı inşallah sağlıklı sıhatli bir şekilde doğurmayıda nasip eder
Evet crinone isimli vajinal jel verdi.Aşılamadan sonraki günden itibaren adete kadar her sabah bir kez kullanılıyor benimki.Geçmiş olsun.Ama çok şükür teşhisi konulmuş bir hastalık ve ilacınıda kullanıyorsun.Hamile kaldığında sorun olmayacaktır.
selam kızlar , şimdi hastaneden geldim bugün adetten sonra 8.günüm kontrolüm vardı
bende bir sürü yumurta olmuş ya ona biraz canım sıkıldı.sağda 16+10+8+8 mm lik 4 tane soldada 3 tane daha küçükler ve henüz ben 3 kere 75 ml lik gonal f vurdum
iki kere daha yapmamı söyledi sonra çatlatma iğnesini yapıcam , bu yumurtalar sorun olurmu dedim olmaz dedi ama bnim içim hiç rahat değil(
bide olduki bir tanesi döllendi ve hamile kaldım geri kalan yumurtaları vücut nasıl atacak kızlar varmı böyle olan ??
gerçi bizdede sorun spermde ümidim yok şimdiden ama inşallah bunlar bana kist olarak dönmez
bana aynı jeli verdi fakat doktorum jeldem max.faydalanabilmen için bunu gece yatmadan son tuvaletinden önce kullan ve sabaha kadar tuvalete gitmemeye özen göster dedi.sen sabah kullanıyorum dedin istersen bunu bi araştır canım.
selam kızlar , şimdi hastaneden geldim bugün adetten sonra 8.günüm kontrolüm vardı
bende bir sürü yumurta olmuş ya ona biraz canım sıkıldı.sağda 16+10+8+8 mm lik 4 tane soldada 3 tane daha küçükler ve henüz ben 3 kere 75 ml lik gonal f vurdum
iki kere daha yapmamı söyledi sonra çatlatma iğnesini yapıcam , bu yumurtalar sorun olurmu dedim olmaz dedi ama bnim içim hiç rahat değil(
bide olduki bir tanesi döllendi ve hamile kaldım geri kalan yumurtaları vücut nasıl atacak kızlar varmı böyle olan ??
gerçi bizdede sorun spermde ümidim yok şimdiden ama inşallah bunlar bana kist olarak dönmez
Kızlar sabah 10 da kanı vardim.12 gibi aldım.Sonuç kocaman bir 0.Hemen üst kata doktorumun yanına çıktım.Gösterdim evet henüz birşey görünmüyor.Hafta içi tekrar bakalım dedi.Bu arada 14. günümdü bugün.Ben sonucun değişeceğini sanmıyorum fakat o bir doktor olarak haliyle son ana kadar ümidini kaybetmiyor.Bugünün en kötü sonucu benim olur umarım 18 şubat kızları iyi haberlerle dönerler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?