- Konu Sahibi __SuPerisi__
-
- #2.181
slm arkadaşlar. 1 saat önce aşılamam yapıldı.yarım saat yattım hastanede şimdi de evimdeyim.biraz istirahat edicem bakalım.dua edin nolur.bu arada eşim 2 ay önce varikosel ameliyatı olmuştu.değerleri çok güzel artmış.çok sevindik.şimdi 2 hafta beklicez.çok sabırsızlanıyorum desem yalan olur çünkü umudum çok yok.hakkımızda hayırlısı...
Umarım hayırlısıyla en kısa sürede bebeğine kavuşursun sakın endişe etme stres etme Allah'a dua et demek ki hayırlısı böyleymiş kalbini ferah tut ALLAH kullarının bu şekilde sabrını denermiş biz de sabreden kişilerden olalım ama duamızda ısrarcı da olalım pes etmek yokkkkkkkkkkkkkkAynen canım ben de onu bekliyorum.
Umarım hayırlısıyla en kısa sürede bebeğine kavuşursun sakın endişe etme stres etme Allah'a dua et demek ki hayırlısı böyleymiş kalbini ferah tut ALLAH kullarının bu şekilde sabrını denermiş biz de sabreden kişilerden olalım ama duamızda ısrarcı da olalım pes etmek yokkkkkkkkkkkkkk
kızlar 3 yıl aradan sonra hamileyim şükürler olsundün anlatmıştım başıma gelenleri ama kimse yorum yazmamıştı bgn test yaptırdım değerim 2400 çıktı 18.günüm endişlerim var kahverengi lekeler devam ediyor dua edin bende sizlere çok dua ediyorum en kısa zamanda sizlerde müjdeleri verirsiniz umarım
kızlar 3 yıl aradan sonra hamileyim şükürler olsundün anlatmıştım başıma gelenleri ama kimse yorum yazmamı
aştı bgn test yaptırdım değerim 2400 çıktı 18.günüm endişlerim var kahverengi lekeler devam ediyor dua edin bende sizlere çok dua ediyorum en kısa zamanda sizlerde müjdeleri verirsiniz umarım
kızlar 3 yıl aradan sonra hamileyim şükürler olsundün anlatmıştım başıma gelenleri ama kimse yorum yazmamıştı bgn test yaptırdım değerim 2400 çıktı 18.günüm endişlerim var kahverengi lekeler devam ediyor dua edin bende sizlere çok dua ediyorum en kısa zamanda sizlerde müjdeleri verirsiniz umarım
çok sağolun kızlar sorun eşimde varikosel vardı ve değerleri pek iyi değildi son 3 aydır mustafa eraslanın ılaclarından kullandı degerler baya yüksldi bendede daha yeni tedaviye baslarken guatr düşük çıkmıstı ondan korkuyorum bide sol tüpüm açık sağ tüpümden geçiş sınırlıydı doktor dozajı yüksek tuttu solda olusmasa ıptal edıcektı çok şükür solda olustu sağdada olustu ama sola doğru yaptı asılamayı
belirtilere gelince adet günüm adet olcam sandım sancım coktu ama adetıme bır hafta kala karnıma kramplar gırdı egılıp kalktıkca agrıdı bel agrım vardı akıntım göğüs hassasıyetı yoktu belırtıler adet belırtılerıyle aynı kızlar
ayy sorunumuz aynı seninle eşten dolayı, değerleri iyi değil demişsin ama tam olarak neydi sayısı morfolojisi falan yazarmısın canım
bide hangi ilacı kullandın bende şimdi ek takviye bişiler bakıyordum belki biraz arttırır bu dönemde diye
cnm morfolojiayy sorunumuz aynı seninle eşten dolayı, değerleri iyi değil demişsin ama tam olarak neydi sayısı morfolojisi falan yazarmısın canım
bide hangi ilacı kullandın bende şimdi ek takviye bişiler bakıyordum belki biraz arttırır bu dönemde diye
cnm morfoloji
2 idi 5 e cıktı hareketlılıkte 25 e çıkmıştı sayı 100 mılyon kadardı cnm panax dıye bı ilaç arayınca yardımcı oluyolar zten
cnm morfoloji
2 idi 5 e cıktı hareketlılıkte 25 e çıkmıştı sayı 100 mılyon kadardı cnm panax dıye bı ilaç arayınca yardımcı oluyolar zten
Canım endişelenme hayat her zaman insana güzellikler getirmiyor.Bence sen öncelikle eşinle olan tatsızlığını hallet.Çocuk işi sonraki aya da kalabilir.Umarım ciddi bir sorun yoktur aranızda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?