Aşılama ŞUBAT 2012'de Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım benim de sabah aşılamam oldu.aynı günde sonuçları alacaz desene...belki de aynı gün doğum yaparız ne dersin ,,,fazla uçuk bi hayal mi oldu.ama bu dünyada da umutsuz yaşanmazki....

Aynen canım ben de onu bekliyorum.
Umarım hayırlısıyla en kısa sürede bebeğine kavuşursun sakın endişe etme stres etme Allah'a dua et demek ki hayırlısı böyleymiş kalbini ferah tut ALLAH kullarının bu şekilde sabrını denermiş biz de sabreden kişilerden olalım ama duamızda ısrarcı da olalım pes etmek yokkkkkkkkkkkkkk

Sağol canım teşekkür ederim...

icimden bi ses diyorki bu aydan gecti onumuzdeki aylara bakalim hayirlisi ile :)
yeni bi topic acilsada oraya transfer olsak hep beraber 2.asilamasi marta kayanlar varr baya hanimlarrr

kızlar 3 yıl aradan sonra hamileyim şükürler olsundün anlatmıştım başıma gelenleri ama kimse yorum yazmamıştı bgn test yaptırdım değerim 2400 çıktı 18.günüm endişlerim var kahverengi lekeler devam ediyor dua edin bende sizlere çok dua ediyorum en kısa zamanda sizlerde müjdeleri verirsiniz umarım

Son düzenleme:

gözün aydın tebrik ederim canım
doktorunla konuşmadınmı lekelenme için ilaç veriyorlar tutunmasını kolaylaştırmak için ayrıca korkmana hiç gerek yok test sonucun şahane seni bırakacak gibi değil

allahh yuzunu guldurmusss daha niye endiselisinki??? Bak hamisssinn:)
cok sevindim allahh saglikla kucaginada almayi nasip etsin ama bence akinti
icin endiselenme lekelenme normal diyolar bi arkadasimin kan seklinde gelmisti
lekelenme bile degildi? O bolbol dinlenmisti firsatin varsa bence dinlen is guc yapma doktorun zaten seni
Yonlendirir:) gozun aydin tadini cikar bolboll bebiiisiini oksa sevv

hayırlı olsun.ne zamandır istiyordunuz.
sorununuz neydi.

ALLAH kucağına almayı nasip etsin canım.aşılamayla mı oldu?lekeler için hiç vakit kaybetmeden doktora git mutlaka jel verir.güzel haberlere ihtiyacımız vardı

Allah hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin ne mutlu sana ve eşine tadını çıkar endişelerini doktora anlat eminim basit sorunlardır tekrar bebişine şimdiden hayırlı bir yaşam diliyorum

çok sağolun kızlar sorun eşimde varikosel vardı ve değerleri pek iyi değildi son 3 aydır mustafa eraslanın ılaclarından kullandı degerler baya yüksldi bendede daha yeni tedaviye baslarken guatr düşük çıkmıstı ondan korkuyorum bide sol tüpüm açık sağ tüpümden geçiş sınırlıydı doktor dozajı yüksek tuttu solda olusmasa ıptal edıcektı çok şükür solda olustu sağdada olustu ama sola doğru yaptı asılamayı
belirtilere gelince adet günüm adet olcam sandım sancım coktu ama adetıme bır hafta kala karnıma kramplar gırdı egılıp kalktıkca agrıdı bel agrım vardı akıntım göğüs hassasıyetı yoktu belırtıler adet belırtılerıyle aynı kızlar

Son düzenleme:

ayy sorunumuz aynı seninle eşten dolayı, değerleri iyi değil demişsin ama tam olarak neydi sayısı morfolojisi falan yazarmısın canım
bide hangi ilacı kullandın bende şimdi ek takviye bişiler bakıyordum belki biraz arttırır bu dönemde diye

evet tam merak ettiğim soruyu sormuşsun canım:)

cnm morfoloji
2 idi 5 e cıktı hareketlılıkte 25 e çıkmıştı sayı 100 mılyon kadardı cnm panax dıye bı ilaç arayınca yardımcı oluyolar zten

cnm morfoloji
2 idi 5 e cıktı hareketlılıkte 25 e çıkmıştı sayı 100 mılyon kadardı cnm panax dıye bı ilaç arayınca yardımcı oluyolar zten

ooo sizin sayının maşallahı varmış , clavis panax diye bi ürün var sitesinde sanırım bunu söylüorsun ama hiç detay yazmamışlar ürüne niye kullanılır falan diye
bu üründen sonra böyle olduysa ben kutuyu yuttururum artık eşime

Canım gözünaydın.Sağlıkla kucağına alırsın umarım.Yazılanlara zaman zaman cevap verilemiyebiliyor sakın gönül koyma.Burada inan hepimizin kafası o kadar dağınık ki umarım anlıyorsundur.Bazen gözden kaçabiliyor.Bizlere de dua et.Bu arada kaçıncı aşılama,yumurtaların vs ile bilgi verirsen seviniriz.Testini ilkj 18 günde mi yaptın bu arada...

tebrikler boncuk rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...

Canım endişelenme hayat her zaman insana güzellikler getirmiyor.Bence sen öncelikle eşinle olan tatsızlığını hallet.Çocuk işi sonraki aya da kalabilir.Umarım ciddi bir sorun yoktur aranızda.

eşimle düzelir canım zamanla valla sorunu şöyle söyleyim en kötüsünü yaşadım ailesiyle ilgili biraz bu gün daha iyi aramız düzelme yolunda zamana bıraktım ...hayattan bazen öyle sıkılıyorumki hele şu 3 gündür kimseylede paylaşamıyosun ama burda bütün herkez sıkıntılarını dertlerini şevinçlerini paylaşabiliyor ... ne güzel...bu arada
bu dört günlük igneler bişey yapmaz dimi arkadaşım...

çok çok tebrikler.inşallah sağ salim kucağına alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…