- Konu Sahibi __SuPerisi__
-
- #2.161
Geçmiş olsun canım üzülme arkandan geliyoruz teker teker bizde hele ben aşılamanın başarı oranının düşük olmasının yanında bide sperm değerleri yerlerde tamamen boşa kürek çekicem iki ay prosedür tamamlamak için
slm arkadaşlar. 1 saat önce aşılamam yapıldı.yarım saat yattım hastanede şimdi de evimdeyim.biraz istirahat edicem bakalım.dua edin nolur.bu arada eşim 2 ay önce varikosel ameliyatı olmuştu.değerleri çok güzel artmış.çok sevindik.şimdi 2 hafta beklicez.çok sabırsızlanıyorum desem yalan olur çünkü umudum çok yok.hakkımızda hayırlısı...
hakkında hayırlısı olsun arkadaşım, bu varikosel ameliyatı bitek bize hiç fayda etmedi demekki biz hala yerimizde sayıyoruzsizin kaçtan kaça çıktı değerleriniz
Kızlar sabah 10 da kanı vardim.12 gibi aldım.Sonuç kocaman bir 0.Hemen üst kata doktorumun yanına çıktım.Gösterdim evet henüz birşey görünmüyor.Hafta içi tekrar bakalım dedi.Bu arada 14. günümdü bugün.Ben sonucun değişeceğini sanmıyorum fakat o bir doktor olarak haliyle son ana kadar ümidini kaybetmiyor.Bugünün en kötü sonucu benim olur umarım 18 şubat kızları iyi haberlerle dönerler....
sağlık olsun cnm bıkmadan yoluna devam et....rabbim güç kuvvet versinKızlar sabah 10 da kanı vardim.12 gibi aldım.Sonuç kocaman bir 0.Hemen üst kata doktorumun yanına çıktım.Gösterdim evet henüz birşey görünmüyor.Hafta içi tekrar bakalım dedi.Bu arada 14. günümdü bugün.Ben sonucun değişeceğini sanmıyorum fakat o bir doktor olarak haliyle son ana kadar ümidini kaybetmiyor.Bugünün en kötü sonucu benim olur umarım 18 şubat kızları iyi haberlerle dönerler....
selam kızlar , şimdi hastaneden geldim bugün adetten sonra 8.günüm kontrolüm vardı
bende bir sürü yumurta olmuş ya ona biraz canım sıkıldı.sağda 16+10+8+8 mm lik 4 tane soldada 3 tane daha küçükler ve henüz ben 3 kere 75 ml lik gonal f vurdum
iki kere daha yapmamı söyledi sonra çatlatma iğnesini yapıcam , bu yumurtalar sorun olurmu dedim olmaz dedi ama bnim içim hiç rahat değil(
bide olduki bir tanesi döllendi ve hamile kaldım geri kalan yumurtaları vücut nasıl atacak kızlar varmı böyle olan ??
gerçi bizdede sorun spermde ümidim yok şimdiden ama inşallah bunlar bana kist olarak dönmez
uzulme demiyecem canim cunku nede olsa insan 14 sabrediyo
acaba tuttumu tuttmadimi diye gunler gecsin diye bekliyor, ben yarin test yapcam,
ilk ogrenen sen oldun...en guzel moral insanin kendi kendine verdigi moraldir
cok sukur sagliklisin bunu dusun ...yola devam edenlerdenmisin???:)))))
2.asilama icin insallah hersey yolunda gider...
sağlık olsun cnm bıkmadan yoluna devam et....rabbim güç kuvvet versin
cnm bnmde çoğu zaman çok sayıda yumurtam olur üstelik günde tek klomenle ...bunu kafaya takma sakın içini ferah tut...
demekk sana iğne değil sadece klomen vermesi yetermiş doktorun...
cnm bnmde çoğu zaman çok sayıda yumurtam olur üstelik günde tek klomenle ...bunu kafaya takma sakın içini ferah tut...
demekk sana iğne değil sadece klomen vermesi yetermiş doktorun...
benim bu ay aşılamam iptal oldun nedeni eşimle cok köyü bi tatsızlık yaşadaık ve igneleri 4 gün vurundum 3 gündür vurunmadım ve bugün doktora gidicektik gitmedik bozuguz cok morelim bozuk herşey beni buluyo inş.o dört günlük igneler bişey yapmaz kist falan doktoru bile aramak danışmak istemiyorum artık...bilgisi olan varsa bana yaaardımcı olabilirmi bu konuda...
kesinlikle yeterli olur bana bunu onlarda biliyor fakat üniv.hastanesinde yaptırdığım için hap veremiyorlarmış yani prosedürleri böyleymiş dışına çıkarlarsa normal ücret ödemek zorunda kalırmışım diye
zaten bu prosedür baştan sona saçma bana kendileri bile aşılama tavsiye etmedikleri halde sırf tüpü devlet karşılasın diye iki kere bununla uğraşıcaz
bende üni. hastanesinde yaptırıyorum klomene cvp verip vermediği sordu bende anlattım o zaman iğne haklarını kullanmayalım olurda gebelik sağlanamazsa tüp bebek için kullanırsınız dedi ve iğneyi vermek istememiti...ayrıca iğne daha çok yumurtlattığı için tedavinin iptal edilme olayı ve 2 üzeri çoğul gebelik istemeyiz demi dedi ..o hastane biraz enteresanmışş:44:
slm arkadaşlar. 1 saat önce aşılamam yapıldı.yarım saat yattım hastanede şimdi de evimdeyim.biraz istirahat edicem bakalım.dua edin nolur.bu arada eşim 2 ay önce varikosel ameliyatı olmuştu.değerleri çok güzel artmış.çok sevindik.şimdi 2 hafta beklicez.çok sabırsızlanıyorum desem yalan olur çünkü umudum çok yok.hakkımızda hayırlısı...
cerrahpaşada yaptırıyorum ama gerçekten iki üniv.arası böyle fark olması enteresan bana hiç sormadılar bile ben ısrar ettiğim halde olmaz dediler
artık hangisi yanlışsa Allah bildiği gibi yapsın onları
bebesko nerde 3 te çıkcaktı sonucu ne yaptı acaba:18::18:
Aynen canım ben de onu bekliyorum.
ayşe hocam merhaba nasılsın nasıl gidiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?