Aşılama ŞUBAT 2012'de Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
slm arkadaşlar. 1 saat önce aşılamam yapıldı.yarım saat yattım hastanede şimdi de evimdeyim.biraz istirahat edicem bakalım.dua edin nolur.bu arada eşim 2 ay önce varikosel ameliyatı olmuştu.değerleri çok güzel artmış.çok sevindik.şimdi 2 hafta beklicez.çok sabırsızlanıyorum desem yalan olur çünkü umudum çok yok.hakkımızda hayırlısı...

hakkında hayırlısı olsun arkadaşım, bu varikosel ameliyatı bitek bize hiç fayda etmedi demekki biz hala yerimizde sayıyoruz sizin kaçtan kaça çıktı değerleriniz

hakkında hayırlısı olsun arkadaşım, bu varikosel ameliyatı bitek bize hiç fayda etmedi demekki biz hala yerimizde sayıyoruz sizin kaçtan kaça çıktı değerleriniz

canım bizim hareketlilik problemi vardı hareket toplam olarak %24 dü şimdi %50 ye yükselmiş.ama kruger testi yaptırcaz gene de emin olmak için.morfolojimize sıkıntılıydı bakalım o ne oldu?

benim bu ay aşılamam iptal oldun nedeni eşimle cok köyü bi tatsızlık yaşadaık ve igneleri 4 gün vurundum 3 gündür vurunmadım ve bugün doktora gidicektik gitmedik bozuguz cok morelim bozuk herşey beni buluyo inş.o dört günlük igneler bişey yapmaz kist falan doktoru bile aramak danışmak istemiyorum artık...bilgisi olan varsa bana yaaardımcı olabilirmi bu konuda...

uzulme demiyecem canim cunku nede olsa insan 14 sabrediyo
acaba tuttumu tuttmadimi diye gunler gecsin diye bekliyor, ben yarin test yapcam,
ilk ogrenen sen oldun...en guzel moral insanin kendi kendine verdigi moraldir
cok sukur sagliklisin bunu dusun ...yola devam edenlerdenmisin???:)))))
2.asilama icin insallah hersey yolunda gider...

sağlık olsun cnm bıkmadan yoluna devam et....rabbim güç kuvvet versin

cnm bnmde çoğu zaman çok sayıda yumurtam olur üstelik günde tek klomenle ...bunu kafaya takma sakın içini ferah tut...
demekk sana iğne değil sadece klomen vermesi yetermiş doktorun...

Teşekkür ederim canım güzel dileklerin için.Yola devam edip etmeme konusunda aslında biraz kararsızım.Nedenlerini daha detaylı bir günde anlatırım.

Sağol canım.Hepimize güç diliyorum.

cnm bnmde çoğu zaman çok sayıda yumurtam olur üstelik günde tek klomenle ...bunu kafaya takma sakın içini ferah tut...
demekk sana iğne değil sadece klomen vermesi yetermiş doktorun...

kesinlikle yeterli olur bana bunu onlarda biliyor fakat üniv.hastanesinde yaptırdığım için hap veremiyorlarmış yani prosedürleri böyleymiş dışına çıkarlarsa normal ücret ödemek zorunda kalırmışım diye
zaten bu prosedür baştan sona saçma bana kendileri bile aşılama tavsiye etmedikleri halde sırf tüpü devlet karşılasın diye iki kere bununla uğraşıcaz

Canım endişelenme hayat her zaman insana güzellikler getirmiyor.Bence sen öncelikle eşinle olan tatsızlığını hallet.Çocuk işi sonraki aya da kalabilir.Umarım ciddi bir sorun yoktur aranızda.

bende üni. hastanesinde yaptırıyorum klomene cvp verip vermediği sordu bende anlattım o zaman iğne haklarını kullanmayalım olurda gebelik sağlanamazsa tüp bebek için kullanırsınız dedi ve iğneyi vermek istememiti...ayrıca iğne daha çok yumurtlattığı için tedavinin iptal edilme olayı ve 2 üzeri çoğul gebelik istemeyiz demi dedi ..o hastane biraz enteresanmışş:44:

cerrahpaşada yaptırıyorum ama gerçekten iki üniv.arası böyle fark olması enteresan bana hiç sormadılar bile ben ısrar ettiğim halde olmaz dediler
artık hangisi yanlışsa Allah bildiği gibi yapsın onları

Allah sabir versin dedigin gibii bizde 18 subatlilar olarak bekledik yuzduk
ogrenmeye az kaldii darisi senin basinaa:) bakalimm digwrleri guzel sonuclar getirir insallahhhhhh

bende iğne istedim acaba ilaçla iğne arasında yumurta kalitesini fark ettiriyormu diye doktorum kesinlikle hayır zor yumurtalayanlara veriyoruz dedi hatta bnm diğer hekimlerim günde iki veriyordu diğer aydaki yumurta sayımı söyleyince sayısı günde teke indirdi...iki aşılamamda günde tek kloemn kullanarak yapıldı...

ayşe hocam merhaba nasılsın nasıl gidiyor...

selam Gülsüm hocam
ben senin maillerine hep cevap yazdım ama senden hiç cevap alamayınca üzüldüm iyidir bende pek bir değişim yok perşembe gününe kadar vaktimiz var hayırlısı olsun sadece karında şişlik var bir de akıntı hepsi o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…