- Konu Sahibi __SuPerisi__
-
- #2.201
icimden bi ses diyorki bu aydan gectionumuzdeki aylara bakalim hayirlisi ile :)
yeni bi topic acilsada oraya transfer olsak hep beraber 2.asilamasi marta kayanlar varr baya hanimlarrr
eşimle düzelir canım zamanla valla sorunu şöyle söyleyim en kötüsünü yaşadım ailesiyle ilgili biraz bu gün daha iyi aramız düzelme yolunda zamana bıraktım ...hayattan bazen öyle sıkılıyorumki hele şu 3 gündür kimseylede paylaşamıyosun ama burda bütün herkez sıkıntılarını dertlerini şevinçlerini paylaşabiliyor ... ne güzel...bu arada
bu dört günlük igneler bişey yapmaz dimi arkadaşım...
kızlar bugün 2. aşılamama resmen start verdim.yarın puregon iğneye başlıyorum.perşembe günü ilk kontrole gideceğim.inşallah bu defa şans yüzüme güler.
hadi hayırlı olsun canım.
Allah gönlüne göre versin.
boncuk ilk aşılamanmıydı?
bize umut oldun inş.sonuna kadar rahat geçirirsin ve bebeğini sağlıklı kucağına alırsın tatlım
bende yarın ilk aşılamamı yaptıracağım
hadi bakalım darısı biz bekleyenlerin başına
hayirlisi ile asilamani olursun insallahhh hosgeldin aramizaa :)
kızlar bugün 2. aşılamama resmen start verdim.yarın puregon iğneye başlıyorum.perşembe günü ilk kontrole gideceğim.inşallah bu defa şans yüzüme güler.
boncuk ilk aşılamanmıydı?
bize umut oldun inş.sonuna kadar rahat geçirirsin ve bebeğini sağlıklı kucağına alırsın tatlım
bende yarın ilk aşılamamı yaptıracağım
hadi bakalım darısı biz bekleyenlerin başına
teşekkür ederim canım hoşbulduk
ben geriyi okuyamadım henüz sen sonucu bekleyenlerden misin yoksa 2. aşılamayımı bekliyosun:26:
bu arada hoşgeldin aramıza nazz.inşallah yarın herşey istediğin gibi olur ve sonucunda bebeğine kavuşursun.
1.asilama sonucumu bekliyorummm:) ama pek umidim yok,
ama cok sukurkii 14 gun beklemek cok stresliydii bittii nihayettt ona seviniyorumm
nasıl yani 14.gün adet olmadın seni karamsarlığa iten ne:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?