Aşılama ŞUBAT 2012'de Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
icimden bi ses diyorki bu aydan gecti onumuzdeki aylara bakalim hayirlisi ile :)
yeni bi topic acilsada oraya transfer olsak hep beraber 2.asilamasi marta kayanlar varr baya hanimlarrr

gene listenin başında ben olurum herhalde.şubattada ilk sonucu ben almıştım.

canım heralde adet olunca belli olur.adet
olunca doktora gidersin kist oluşup oluşmadığını öğrenirsin.
için rahat etmesse doktora sor istersen.

boncuk ilk aşılamanmıydı?
bize umut oldun inş.sonuna kadar rahat geçirirsin ve bebeğini sağlıklı kucağına alırsın tatlım
bende yarın ilk aşılamamı yaptıracağım
hadi bakalım darısı biz bekleyenlerin başına

kızlar bugün 2. aşılamama resmen start verdim.yarın puregon iğneye başlıyorum.perşembe günü ilk kontrole gideceğim.inşallah bu defa şans yüzüme güler.

hayirlisi ile asilamani olursun insallahhh hosgeldin aramizaa :)

kızlar bugün 2. aşılamama resmen start verdim.yarın puregon iğneye başlıyorum.perşembe günü ilk kontrole gideceğim.inşallah bu defa şans yüzüme güler.

hadii insalllahhh hayirliisii :) bende yarin test yaptircam
eger negatif olursa baslicamm bende 2.ye...ama oncelikle regl olmam lazimm
ahh kesskeee pazwrtesii regl olsamm... Regl olmayi beklemekle vakit geciyoo
primolut yada farlutal icmek daha cazip geliyo...

bu arada hoşgeldin aramıza nazz.inşallah yarın herşey istediğin gibi olur ve sonucunda bebeğine kavuşursun.

bu arada hoşgeldin aramıza nazz.inşallah yarın herşey istediğin gibi olur ve sonucunda bebeğine kavuşursun.

çok sağol tatlım bende umudumu kesenlerdendim uzun zaman uğrayamadım bu bebek topiklerine ama sonunda aşılamaya karar verdik ve aranıza yeniden geldim
şimdi geçmişe bakarak sizleri biraz tanımaya çalışıyorum birbirimize moral verelim diye

Bol şans canım ama martın ilk sonucunu ben vericem :))) 6 martta yaptırıcam benden önce yok gördüğüm kadarıyla :18:

doacım bi dakka şimdi ben anlamadım affet
ayın kaçında aşılama oldun yani bu gün 14.gününse b-hcg de belli olması lazım:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…