- Konu Sahibi __SuPerisi__
-
morfolojiyi aşılama semeninde yazmamışlar 1 ay önce %5 öncekinde %4 tü ..sayı yıkama sonrası 21 milyon .ileri hızlı %86
sayı ıyı haerketlılıkte ıyı morfolojı dusuk sadece.bi yerden degıl bır yerden sorun cıkıyo bızdede sayı sınırda..aşılamada başarılı olur ınsallah..
slm kızkar bende 01.02.2012 de ikinci aşılamamı oldum.Allahım bugünün ve sevgili Peygamerimiz yüzü suyu hürmetine hepimize sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip etsin. birinci aşılamam tutmadı açıkçası bundan da çok ümitli değilim hayırlısı olsun hepimiz için.
slm herkese ......öncelikle kandiliniz mübarek olsun allah isteyenlere bebekler nasip etsin ...ben 1şubatta ilk aşılamamı oldum şimdi beklemedeyimgünler gecmio
aşılamaya gelene kadarda epey emek sarfettim ..bundan sonrası bahtıma artık
slm kızkar bende 01.02.2012 de ikinci aşılamamı oldum.Allahım bugünün ve sevgili Peygamerimiz yüzü suyu hürmetine hepimize sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip etsin. birinci aşılamam tutmadı açıkçası bundan da çok ümitli değilim hayırlısı olsun hepimiz için.
slm herkese ......öncelikle kandiliniz mübarek olsun allah isteyenlere bebekler nasip etsin ...ben 1şubatta ilk aşılamamı oldum şimdi beklemedeyimgünler gecmio
aşılamaya gelene kadarda epey emek sarfettim ..bundan sonrası bahtıma artık
UĞURBONCUĞUM hoşgeldin inşşş uğurumuz olursun
ne ii doktorun varmışş uzun uzadıya anlatmış bana çatlatma iğnesini rastgele vur dedi yani..eliyle bacağını gösterdi vur böle dedi...semen analizi yaptıracağımız yerde göbeğine vur dedi bizde gece 1 de yaptık eşimle
hoşgeldiniz kızlar öncelikle kandiliniz mübarek olsun allah bu mübarek günde dualarınızı kabul edip anne olmanızı sağlar..inşallah aşılamalarınız sağlıklı bir şekilde tutar ve hamile olursunuz..
hoşbulduk canım inşallah hepimiz için uğurlu olur burası tek tek güzel haberleri veririz benim iğne yumurta gelişimi için sanırım daha çatlatma iğnesinden bahsetmedi bakalım neolcak senin kaçıncı günün bgn
5 gün klomen kullandım günde 2tane..yumurta takibi en son baktığında 17-18 olmuş dedi yumoşlara sonra çatlatma iğnesi verdi.iğneden 1 gün sonrada aşılama yaptı.. bugünde 3.gün. aşıalama sonrası kasık ağrıularım oldu 1-2 damala hemen işlem sonrası kanama ertesi gün sarı sulu akıntı bukadar su perisi
bilgilendirdiğin için sağol cnm..ben kasık ağrılarının olması normal diye duymuştum tutunuyomuş falan diyolardı..inşallah bir sorun olmaz tutar aşılaman..ne kadar yaptırdın peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?