Aşılama ŞUBAT 2012'de Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Merhaba roral ;

Ben de zaman kaybı diye düşünüyorum ama maalesef doktorumuz yumurtaların geç büyümesinden başka eşim ve bende bi sorun olmadığı için tüp bebek için çok erken diyor. Ama 6 aydır denememize rağmen maalesef hamile kalamadım ve her regli döneminde resmen dünyam yıkılıyor.Umudum çok olmasa da 3 kere aşılama yöntemini deneyeceğiz ondan sonra olmazsa sıra tüp bebeğe gelecek.

Ayrıca bebeğini kaybettiğine gerçekten çok üzüldüm.. Umarım en kısa zamanda yeniden hamile kalıp bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın.

hadi bakalım hayırlısı doktordan sonra haber verirsin bizede..nasip cnm inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın ikizde olabilir belki

o laf sokanlara allah sorsun...çıkarıcaksın hayatından o tarz ınsanları ben öyle yaptım..
sorma ya sinir oluyorum bu tip insanlara maalesef çok yakındalar çıkaramıyorum da ama konuşmamak için şimdilik askıya aldık bazı nedenlerden dolayı düşünmüyoruz diyorum hele bir de bazen benim hiç sorunum olmadı hiç beklemeden oldu diyorlar ya ne diyeyim ya düşenin halinden düşen anlar

hoşgeldin cnm aramıza..evet bu dönemler gerçekten çok zor..pcolu olduğunu yenimi öğrendin belirtileri varmıydı daha öncede..

hoş bulduk canım yeni öğrendim pkolu olduğumu. başından beri adetlerim çok düzenli değildi zaten ama bilinenin aksine ben hep erken olurdum kimi zaman on beş gün olmadan tekrar adet olduğum olurdu.bekarken de evlendikten sonra da birçok kez doktora gittim muayene ettiler o kadar ama hiç söylemediler.lh yüksek 13.5 diğer hormonlar normal aslında ama doktor hemen iğneye başlayalım dedi ama aşılamadan da çok umutlu konuşmadı bu ay deneyelim olmazsa hemen tüp bebek dedi aynı gün olunca bunnların hepsi moralim çok bozuldu

bozma moralini cnm dur daha yeni başlıyosun..adetlerin dengesizdi yani pcoda oluyo böyle bazen 2-3 ay gelmiyo bazende 15 günde bir geliyo..peki hiç kg yada kıllanma yaptımı sende?genelde belirtileri bu yönde oluyo..önce iğneye başlayın en iyisi ama sen doktorun konuşmasına bakma bu işler hiç belli olmuyo cnm çoğu doktor böyle umutsuz konuşuyo sonra hamile kaldığını öğrenincede bişey diyemiyo..sen yaptır önce aşılamanı cnm bakarsın tutar..tutmaz ise tüp bebeği o zaman düşünürsünüz o zamanki durum nasıl olursa..sen moralini yüksek tut bu işler sıkıntı stresle olmuyo ben kendimden biliyorum çok takıyordum kafama ama artık düşünmemeye çalışıyorum..allah hepimizi en kısa zamanda anne yapar inşallah cnm..dualarımız hep sizinle..

Slm herkese..
Superisi arkadaşım açtığın bu konu için teşekkürler..
Şubat ayında ilk aşılamayı ben oldum galiba. 1 şubat tarihinde ilk aşılamamı oldum. Şimdi beklemedeyim.. Eminim bu süreci hep birlikte çok güzel atlatırız. Zaten bizi en iyi yine biz anlarız

inşallah canım ya dediğim gibi benim adetlerim geç olmuyordu. her zaman erken oluyordu. tüylenmem vardı ama kilo sorunum olmadı normalden zayıfım hatta.zaten doktora ilk gidişim tüylenme nedeniyle oldu.ama dediğim gibi hiçbir şey söylemediler.her gittiğim doktor bazen olur böyle şeyler dedi ve sadece doğum kontrol ilacı verip gönderdi.evlendikten sonra bebek düşünmeye başlayınca tekrar gittiğimde yine hiç bir şey söylemediler.boşuna beklemişiz iki yıla yakındır .en çok bu yüzden kızıyorum.eğer ilk başta öğrenseydik tedavi çoktan başlamıştı.

hoşgeldin canım aramıza..desene konumuzun ilk örneği sensin :) hayırlı olsun aşılaman inşallah tutarda bizlerede örnek olur umut olursun..beraber bekleyelim sonucunu bizi haberdar et sürekli durumundan..nasıl geçiyo günler ne zaman öğrencen sonucunu..

ya bu doktorlar neden böyle niye başlarından atmak için bişey yok deyip gönderiyolar..bu kadar basitmi herşey?nasıl sinir oluyorum yaa böylelerini şikayet edip meslekten attırmalısın..ne diyeyim cnm belkide tedaviye başlar başlamaz hemen hamile kalıcaksın hiç belli olmaz allah yardım eder hepimize emin ol..

buarada bütün herkesin mevlid kandili mübarek olsun bugün çok dua edelim allah dualarımızı kabul etsin ve en kısa zamanda bizide anne yapsın inşallahh..

aaa neden cnm yaa çok üzüldüm..başka bir yol bulunamazmı acaba?

yok canım kendimi alıştırmaya başladım bile biraz zor oluyor ama oluyor işte :) tamam canım yazarım ALLAH HEPİMİZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN DUALARIMIZ KABUL OLSUN KANDİLİN MÜBAREK OLSUN CANIMM
inşallah doğal yollardan hamile kalırsın.biraz ara vermek,unutmaya çalışmak iyi gelecektir.bu aradada biraz para biriktirmeyi denersiniz hem.bu arada senden tam olarak ne kadar istemişlerdi aşılama için.

inşallah bakalım.canım para biriktirmek içinde kredilerimizin bitmesi lazım araba falan yenilemiştik onlar için yani.neyse sağlık olsun.canım bize istanbul tüp bebek merkezi 1500tl demişlerdi.istanbulda oturmayanlar bide yol parası otel parası vsvsvsvs baya baya bulur.ALLAHIM yardım etsin inşallahhhhhhhhhh...
KANDİLİN MÜBAREK OLSUN CANIM...

Son düzenleme:

buarada bütün herkesin mevlid kandili mübarek olsun bugün çok dua edelim allah dualarımızı kabul etsin ve en kısa zamanda bizide anne yapsın inşallahh..

herkesin kandili mübarek olsun.birbirimizi dualarda unutmayalım.Allah bu mübarek kandil gününün yüzü suyu hürmetine bebeklerimize kavuştursun bizi...

inşallah güzel haberler alırız senden...

slm herkese ......öncelikle kandiliniz mübarek olsun allah isteyenlere bebekler nasip etsin ...ben 1şubatta ilk aşılamamı oldum şimdi beklemedeyimgünler gecmio

aşılamaya gelene kadarda epey emek sarfettim ..bundan sonrası bahtıma artık

inşallah güzel haberler alırız senden...

aaooovv şimdi gördüm seni yalnız değilim kendimi ii hissettim birlikte sayalımm çabucak gecsin sonrada dünyanın en güsel haberini alalım

slm kızkar bende 01.02.2012 de ikinci aşılamamı oldum.Allahım bugünün ve sevgili Peygamerimiz yüzü suyu hürmetine hepimize sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip etsin. birinci aşılamam tutmadı açıkçası bundan da çok ümitli değilim hayırlısı olsun hepimiz için.

1 şubatta 3 kişi olduk inş. dediğin gibi güzel haberler veririz hepimiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…