- Konu Sahibi __SuPerisi__
-
selam
tedavi süreci çok sıkıntılıdır. ben de bir aşılama yaptırdım. sonuç negatif. çünkü iğne ilaç vs herşey planlı olunca stres oluyorsun hem kendin hemde eşin. en azından benim eşim öyleydi. yani olacağı varsa da olmadı. tavsiyem aşılama ile zaman kaybetmeyin ve kendinizi de yıpratmayın derim.
ben ise şuan doğal yolla hamile kalmaya çalııyorum. çünkü aşılamadan sonra eşim muayene oldu ve veraikosel çıktı. 27 ağustosta ameliyat oldu. ben kasım gibi hamile kaldım ama 7+2 haftalıkken düşük nedeni ile kürtaj oldum. şuan biraz nadasa çektim kendimi. nisan mayısa kadar bir gebelik olmazsa direk tüp bebek diyorum.
sakın umudunu kaybetme.o umut ayakta tutuyor hepimizi.inşallah aşılamanın sonucunda yüzün güler.
hiç pes etmeye niyetim yok canm:)) ama bizim anneliğimizin cok farklı olucanı düşünüyorum sadece evlat sahibi olabilmek adına çok çaba sarfediyoruz eşimle yarın ürolojiye gidicez bakalım ne diycekler hemen sonrasında aşılamaya başlarız.Aslında benim yumurtalarım cok iydi 5 tane olmuştu doktor tutarsa ikiz olma ihtimali yüksek demişti kısmet işte
sorma ya sinir oluyorum bu tip insanlara maalesef çok yakındalar çıkaramıyorum da ama konuşmamak için şimdilik askıya aldık bazı nedenlerden dolayı düşünmüyoruz diyorum hele bir de bazen benim hiç sorunum olmadı hiç beklemeden oldu diyorlar ya ne diyeyim ya düşenin halinden düşen anlaro laf sokanlara allah sorsun...çıkarıcaksın hayatından o tarz ınsanları ben öyle yaptım..
hoşgeldin cnm aramıza..evet bu dönemler gerçekten çok zor..pcolu olduğunu yenimi öğrendin belirtileri varmıydı daha öncede..
hoş bulduk canım yeni öğrendim pkolu olduğumu. başından beri adetlerim çok düzenli değildi zaten ama bilinenin aksine ben hep erken olurdum kimi zaman on beş gün olmadan tekrar adet olduğum olurdu.bekarken de evlendikten sonra da birçok kez doktora gittim muayene ettiler o kadar ama hiç söylemediler.lh yüksek 13.5 diğer hormonlar normal aslında ama doktor hemen iğneye başlayalım dedi ama aşılamadan da çok umutlu konuşmadı bu ay deneyelim olmazsa hemen tüp bebek dedi aynı gün olunca bunnların hepsi moralim çok bozuldu
bozma moralini cnm dur daha yeni başlıyosun..adetlerin dengesizdi yani pcoda oluyo böyle bazen 2-3 ay gelmiyo bazende 15 günde bir geliyo..peki hiç kg yada kıllanma yaptımı sende?genelde belirtileri bu yönde oluyo..önce iğneye başlayın en iyisi ama sen doktorun konuşmasına bakma bu işler hiç belli olmuyo cnm çoğu doktor böyle umutsuz konuşuyo sonra hamile kaldığını öğrenincede bişey diyemiyo..sen yaptır önce aşılamanı cnm bakarsın tutar..tutmaz ise tüp bebeği o zaman düşünürsünüz o zamanki durum nasıl olursa..sen moralini yüksek tut bu işler sıkıntı stresle olmuyo ben kendimden biliyorum çok takıyordum kafama ama artık düşünmemeye çalışıyorum..allah hepimizi en kısa zamanda anne yapar inşallah cnm..dualarımız hep sizinle..
Slm herkese..
Superisi arkadaşım açtığın bu konu için teşekkürler..
Şubat ayında ilk aşılamayı ben oldum galiba. 1 şubat tarihinde ilk aşılamamı oldum. Şimdi beklemedeyim.. Eminim bu süreci hep birlikte çok güzel atlatırız. Zaten bizi en iyi yine biz anlarız
inşallah canım ya dediğim gibi benim adetlerim geç olmuyordu. her zaman erken oluyordu. tüylenmem vardı ama kilo sorunum olmadı normalden zayıfım hatta.zaten doktora ilk gidişim tüylenme nedeniyle oldu.ama dediğim gibi hiçbir şey söylemediler.her gittiğim doktor bazen olur böyle şeyler dedi ve sadece doğum kontrol ilacı verip gönderdi.evlendikten sonra bebek düşünmeye başlayınca tekrar gittiğimde yine hiç bir şey söylemediler.boşuna beklemişiz iki yıla yakındır .en çok bu yüzden kızıyorum.eğer ilk başta öğrenseydik tedavi çoktan başlamıştı.
aaa neden cnm yaa çok üzüldüm..başka bir yol bulunamazmı acaba?
cnm hakkında hayırlısı olsun hiç üzülme belkide hiç beklemediğin bir anda kendiliğinden hamile kalırsın şans yani birazda..allah en kısa zamanda dualarını kabul etsin cnm..aşılama yapılmıyo diye bize yazmamazlık yapma bizimde desteğe ihtiyacımız var..
inşallah doğal yollardan hamile kalırsın.biraz ara vermek,unutmaya çalışmak iyi gelecektir.bu aradada biraz para biriktirmeyi denersiniz hem.bu arada senden tam olarak ne kadar istemişlerdi aşılama için.
yok canım kendimi alıştırmaya başladım bile biraz zor oluyor ama oluyor işte :) tamam canım yazarım ALLAH HEPİMİZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN DUALARIMIZ KABUL OLSUN KANDİLİN MÜBAREK OLSUN CANIMM
seninde kandilin mübarek olsun tatlım hakkında hayırlısı olsun..bize yaz arada unutma sakın :)
buarada bütün herkesin mevlid kandili mübarek olsun bugün çok dua edelim allah dualarımızı kabul etsin ve en kısa zamanda bizide anne yapsın inşallahh..
Slm herkese..
Şubat ayında ilk aşılamayı ben oldum galiba. 1 şubat tarihinde ilk aşılamamı oldum. Şimdi beklemedeyim.. Eminim bu süreci hep birlikte çok güzel atlatırız. Zaten bizi en iyi yine biz anlarız
inşallah güzel haberler alırız senden...
Slm herkese..
slm herkese ......öncelikle kandiliniz mübarek olsun allah isteyenlere bebekler nasip etsin ...ben 1şubatta ilk aşılamamı oldum şimdi beklemedeyimgünler gecmio
aşılamaya gelene kadarda epey emek sarfettim ..bundan sonrası bahtıma artık
1 şubatta 3 kişi olduk inş. dediğin gibi güzel haberler veririz hepimiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?