- Konu Sahibi __SuPerisi__
-
dünde evlilik yıldönümümüzdü biz aslında 2 şubata denk gelir diye düşünmüştük ama 1 şubat dedi
sen 2 şubata denk gelmişsinn...ne durumdasın kasık ağrın filan oldumu
2 şubat değil canım benimki de 1 şubatta oldu.evet arasıra giren kasık ağrılarım var bacama vuruyo işte klasik adet ağrıları asıl benim aklıma takılan aşılamadan sonra gelen kahverengi sarı akıntım oluyor ilkinde de olmuştu sendede oldumu???[/QUOT
çıktın sandım gec oldu canm kusura bakma ,
hımm ne güsel 1şubat
şimdi ben de lekelenme olmadı sadece hafif pembe bi kan geldi ilk başta okadar..sonra 2gün kanımın altı arasıra batıştı şimdiiyiyim
aslında sana sormak istediğim ne çok şey var ... kaç gün sonra baktın ilkinde2 şubat değil canım benimki de 1 şubatta oldu.evet arasıra giren kasık ağrılarım var bacama vuruyo işte klasik adet ağrıları asıl benim aklıma takılan aşılamadan sonra gelen kahverengi sarı akıntım oluyor ilkinde de olmuştu sendede oldumu???[/QUOT
hımm ne güsel 1şubat
şimdi ben de lekelenme olmadı sadece hafif pembe bi kan geldi ilk başta okadar..sonra sulu sarı bi akıntı 1 kere ...2gün kanımın altı arasıra batıştı şimd iiyiyim
2 şubat değil canım benimki de 1 şubatta oldu.evet arasıra giren kasık ağrılarım var bacama vuruyo işte klasik adet ağrıları asıl benim aklıma takılan aşılamadan sonra gelen kahverengi sarı akıntım oluyor ilkinde de olmuştu sendede oldumu???[/QUOT
hımm ne güsel 1şubat
şimdi ben de lekelenme olmadı sadece hafif pembe bi kan geldi ilk başta okadar..sonra 2gün kanımın altı arasıra batıştı şimdiiyiyim
hayırlısı inş bebişlerimiz sıkıca tutunmuşlardır.gerçi benim bu akıntı dan dolayı pek umudum yok ama Allah büyük o nasıl hayırlı görürse biz onu yaşarız.inş senin ve diğer arkadaşların güzel haberlerini alır mutlu olurum.
2 şubat değil canım benimki de 1 şubatta oldu.evet arasıra giren kasık ağrılarım var bacama vuruyo işte klasik adet ağrıları asıl benim aklıma takılan aşılamadan sonra gelen kahverengi sarı akıntım oluyor ilkinde de olmuştu sendede oldumu???
hımm ne güsel 1şubat
hayırlısı inş. bebişlerimiz sıkıca tutunmuşlardır.gerçi benim bu akıntımdan dolayı çokta umudum yok ama sizin iyi haberlerinizi alıp mutlu olurum inş.
hayırlısı inş bebişlerimiz sıkıca tutunmuşlardır.gerçi benim bu akıntı dan dolayı pek umudum yok ama Allah büyük o nasıl hayırlı görürse biz onu yaşarız.inş senin ve diğer arkadaşların güzel haberlerini alır mutlu olurum.
inşş cnm daha önce başka bi sayfada okumuştum ...böle aşırı ağrıları olanlarınki tutmamış sanırım..seninde ilkinde çokmu ağrın oldu bide kaç gün sonra baktın sonuca adet olmayımı bekledin...bide sorununuz varmı yoksa sebepsiz infertilitemi
aslında sana sormak istediğim ne çok şey var ... kaç gün sonra baktın ilkinde
bakmama gerek kalmadı 13. gün regli oldum.
osmaniyecim ordamısın ...
başta eşimin değerlerinde sıkıntı vardı hareket morfoloji sayı şimdi normale döndü
öyle çok araştırdım ki neredeyse bu konuda uzman oldum..eşimin sperm değerlerinde düşüş olacak diye ödüm kopuyo...bende aşılamayı 13.gün yaptı bu günde 3.gün 15 gün falan beklemek lazım sonuç kötü olursa yine üzülücem
selam kızlar, kontrolden geliyorum şimdi. yumurtalarda gelişme yokmuş (sanırım) dozu 112 ye yükseltti doktor. pazartesi tekrar kontrole gitcez.
inşş 15 gün sonra hamileyiz diye sevinç gözyaşları dökeriz ...tüm olumsuzlukları unutur gideriz..
ben gittiğimiz doktorlardan hep iii bu değerler diye duyuyorum ama arkasındanda aşılama ve tüp bebekle olur..hattaazönce başka bi sitede baktım biriisi yazmış değerleri benim eşimle aynı gibi ama doktor yorumu olumsuz bu değerle tüp bebek yapın diyo ...bu işte bi gariplik var ama anlamadım ....zaten doktordan da hiç memmun kalmadım tutmazsa yaptırmicam tutsada ona gitmicem ...hiç takip etmedi neredeyse ..
inşş 15 gün sonra hamileyiz diye sevinç gözyaşları dökeriz ...tüm olumsuzlukları unutur gideriz..
ben gittiğimiz doktorlardan hep iii bu değerler diye duyuyorum ama arkasındanda aşılama ve tüp bebekle olur..hattaazönce başka bi sitede baktım biriisi yazmış değerleri benim eşimle aynı gibi ama doktor yorumu olumsuz bu değerle tüp bebek yapın diyo ...bu işte bi gariplik var ama anlamadım ....zaten doktordan da hiç memmun kalmadım tutmazsa yaptırmicam tutsada ona gitmicem ...hiç takip etmedi neredeyse ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?