Aşılama ŞUBAT 2012'de Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
dünde evlilik yıldönümümüzdü biz aslında 2 şubata denk gelir diye düşünmüştük ama 1 şubat dedi
sen 2 şubata denk gelmişsinn...ne durumdasın kasık ağrın filan oldumu

2 şubat değil canım benimki de 1 şubatta oldu.evet arasıra giren kasık ağrılarım var bacama vuruyo işte klasik adet ağrıları asıl benim aklıma takılan aşılamadan sonra gelen kahverengi sarı akıntım oluyor ilkinde de olmuştu sendede oldumu???

yani kahverengi değilse sarı sulu akıntı oldu bi kere şimdi bişi yok

bende çok ümitli değilim aslında ...yani kalsaydım da kalırdım bugüne kadar diye düşünüyorum...klomen kullandım ..rahim filmi...belimi bile cektirdim... artık buna kaldık

öyle çok araştırdım ki neredeyse bu konuda uzman oldum..eşimin sperm değerlerinde düşüş olacak diye ödüm kopuyo...bende aşılamayı 13.gün yaptı bu günde 3.gün 15 gün falan beklemek lazım sonuç kötü olursa yine üzülücem

başta eşimin değerlerinde sıkıntı vardı hareket morfoloji sayı şimdi normale döndü

ne güzel herşey normalmiş sen umudunu yitirme senin tutmuş olma olasılığı çok daha fazla.Benim tek tüpüp tıkalı sanırım doğuştanmış ameliyatta oldum ama açılmadı o yüzden şansım çok az ama Allahım büyük umutsuz yaşanmazmış değil mi?

benimde 13. gün yapıldı aşılamam ve bu gün 3. günüm arasıra giren ağrılarım var.olur inş. üzülme sevgililer gününde güzel bir hediye olur eşine inş.

selam kızlar, kontrolden geliyorum şimdi. yumurtalarda gelişme yokmuş (sanırım) dozu 112 ye yükseltti doktor. pazartesi tekrar kontrole gitcez.

inşş 15 gün sonra hamileyiz diye sevinç gözyaşları dökeriz ...tüm olumsuzlukları unutur gideriz..
ben gittiğimiz doktorlardan hep iii bu değerler diye duyuyorum ama arkasındanda aşılama ve tüp bebekle olur..hattaazönce başka bi sitede baktım biriisi yazmış değerleri benim eşimle aynı gibi ama doktor yorumu olumsuz bu değerle tüp bebek yapın diyo ...bu işte bi gariplik var ama anlamadım ....zaten doktordan da hiç memmun kalmadım tutmazsa yaptırmicam tutsada ona gitmicem ...hiç takip etmedi neredeyse ..

kısmet bende büyük ihtimal tüp bebek yaptırcam bu gidişle ama razıyım Rabbim belki onu sebep kılar belli mi olur.

doktor cok onemlı doktora guven cok onemlı senın esının morfolojı kac, ve haereketlılık a ve b toplamı kac? ben artık uzman oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…