Aşılama ŞUBAT 2012'de Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
özel hastane güzelimmm...güya beklemek istemediğimden devellete sallarlar zaman kaybederim diye düşündüm ama olmadı develet hastanesinden farksızdı

hadi ya özel hastanede salladı desene..nerde oturuyosun peki istanbuldamısın?özel diye yaptırırsın devlet gibi oyalarlar yani ayıp ya..

kızlar sizde aşılama süreceindeki bütün yaşadıklarınızı anlatın bize..bende büyük ihtimalle haftaya perşembe olucam aşılamamı hayırlısıyla..sonuçlar ne zaman belli olcak..

canım aşılama inanılmaz kısa süren ağrısız ve acısız birişlem.işlem bittikten sonra 30-40 dakika falan dinlendiriyorlar seni.tabi masayı ayakların biraz yukarı gelecek şekilde ayarlıyorlar işlermden önce dinlenirkende o şekilde dinleniyorsun.sonra eve gidip dinlenmene devam edebilirsin.ertesi gün ise günlük hayatına dönebilirsin.ayrıca sormak istediğin birşeyler varsa sor cevaplamaya çalışayım.

esub:1.2.2012 ilk aşılama SONUÇ:
bebisho:1.2.2012 ilk aşılama SONUÇ:
osmaniye:1.2.2012 ikinci aşılama SONUÇ

bu arkadaşların sonuçları belli oldu mu yazmadılar mı daha.bu arada benim sonucumda 6 şubatta belli olacak.inşallah güzel haberler verebilirim sizlere

Son düzenleme:

çok sağol cnm erdiğin bilgiler için benimde haftaya yapılcak merak ediyodum içimi ferahlattın aklıma gelen bişey olursa sorarım tatlım..

bu arkadaşların sonuçları belli oldu mu yazmadılar mı daha.bu arada benim sonucumda 6 şubatta belli olacak.inşallah güzel haberler verebilirim sizlere

yok cnm o arkadaşlar yeni yaptırdılar aşılamalarını..senin sonucuna çok az kalmış güzel ve hayırlı haberlerini bekliyoruz canım

mcan84: ocak ayında aşılama yapılmış sonuç 6 şubatta belli olacak

su perisi senle ben buranın müdavimi olucaz anlaşılan gidiyoz geliyoz sıkıntıdan meraktan ne yapacağımızı şaşırdık

su perisi senle ben buranın müdavimi olucaz anlaşılan gidiyoz geliyoz sıkıntıdan meraktan ne yapacağımızı şaşırdık

valla doğru diyosun bebisho biz sürekli sorular soruyoz ne kadar meraklıyız dimi anne olmak için çok şey öğrenmemiz lazım arkadaşlar sağolsun yalnız bırakmıyolar bizi :)

Merhabalar, benim ilk aşılamam yapıldı bugün.Uygulama sırasında biraz canım yandı.Canım yanınca kasmışım kendimi zor oldu biraz.Şu anda biraz kanamam var ve kasık ağrısı var.Kanamaya moralim bozuldu ama yapacak bişey yok.İnşallah devam etmez.Sonuç 17 şubatta belli olacakmış.Sabırla bekleyeceğiz artık.

mcan84: ocak ayında aşılama yapılmış 6 şubatta belli olacak SONUÇ:
hestia:3.2.2012 ilk aşılama 17 şubatta belli olacak SONUÇ :

inşallah arkadaşlar hepiniz için hayırlısı olur bizlerede umut olursun

geçmiş olsun canım öncelikle..allah yardımcın olsun inşallah aşılaman tutar ve hayırlı haberler alırsın..bence bikaç gün dinlen kanaman durur inşallah

hayırlısı olsun.inşallah güzel haberlerini yazarsın buraya.

yok cnm o arkadaşlar yeni yaptırdılar aşılamalarını..senin sonucuna çok az kalmış güzel ve hayırlı haberlerini bekliyoruz canım

evet iki gün sonra belli olacak sonucum.çok fazla ümitlenmek istemiyorum ama yinede bi ihtimal deyip o gün için sabırsızlanıyorum.lütfen dua edin kızlar sonucum pozitif olsun...

evet iki gün sonra belli olacak sonucum.çok fazla ümitlenmek istemiyorum ama yinede bi ihtimal deyip o gün için sabırsızlanıyorum.lütfen dua edin kızlar sonucum pozitif olsun...

cnm hoşgeldin akşam sıralamaya koyup çıkabildim slm diyemedim...eşimm kafama takıp nette geziniyorum diye kızıyo...ondan akşam giremedim...inşşş çok güzel bi sonuç duyarız senden pztsi ye bişide kalmadı bende heycanlandım şimdii..bizide haberdar ettt..allah ayrdımcın olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…