- Konu Sahibi __SuPerisi__
-
hadi ya üzüldüm şimdi başka sitelerde geznirken aşırı ağrısı olanlara rastladım tutmamış...yani ağrımı olmasdı lazım olmamasımı acaba keşke deneyimli biri yazsa şimdiben maliyeti 800 lirayı buldu
özeldemi yaptırdın yoksa devlet hastanesindemi cnm
özel hastane güzelimmm...güya beklemek istemediğimden devellete sallarlar zaman kaybederim diye düşündüm ama olmadı develet hastanesinden farksızdı
kızlar sizde aşılama süreceindeki bütün yaşadıklarınızı anlatın bize..bende büyük ihtimalle haftaya perşembe olucam aşılamamı hayırlısıyla..sonuçlar ne zaman belli olcak..
esub:1.2.2012 ilk aşılama SONUÇ:
bebisho:1.2.2012 ilk aşılama SONUÇ:
osmaniye:1.2.2012 ikinci aşılama SONUÇ
canım aşılama inanılmaz kısa süren ağrısız ve acısız birişlem.işlem bittikten sonra 30-40 dakika falan dinlendiriyorlar seni.tabi masayı ayakların biraz yukarı gelecek şekilde ayarlıyorlar işlermden önce dinlenirkende o şekilde dinleniyorsun.sonra eve gidip dinlenmene devam edebilirsin.ertesi gün ise günlük hayatına dönebilirsin.ayrıca sormak istediğin birşeyler varsa sor cevaplamaya çalışayım.
bu arkadaşların sonuçları belli oldu mu yazmadılar mı daha.bu arada benim sonucumda 6 şubatta belli olacak.inşallah güzel haberler verebilirim sizlere
su perisi senle ben buranın müdavimi olucaz anlaşılan gidiyoz geliyoz sıkıntıdan meraktan ne yapacağımızı şaşırdık
esub:1.2.2012 ilk aşılama SONUÇ:
bebisho:1.2.2012 ilk aşılama SONUÇ:
osmaniye:1.2.2012 ikinci aşılama SONUÇ
mcan84: ocak ayında aşılama yapılmış 6 şubatta belli olacak SONUÇ:
hestia:3.2.2012 ilk aşılama 17 şubatta belli olacak SONUÇ :
Merhabalar, benim ilk aşılamam yapıldı bugün.Uygulama sırasında biraz canım yandı.Canım yanınca kasmışım kendimi zor oldu biraz.Şu anda biraz kanamam var ve kasık ağrısı var.Kanamaya moralim bozuldu ama yapacak bişey yok.İnşallah devam etmez.Sonuç 17 şubatta belli olacakmış.Sabırla bekleyeceğiz artık.
Merhabalar, benim ilk aşılamam yapıldı bugün.Uygulama sırasında biraz canım yandı.Canım yanınca kasmışım kendimi zor oldu biraz.Şu anda biraz kanamam var ve kasık ağrısı var.Kanamaya moralim bozuldu ama yapacak bişey yok.İnşallah devam etmez.Sonuç 17 şubatta belli olacakmış.Sabırla bekleyeceğiz artık.
yok cnm o arkadaşlar yeni yaptırdılar aşılamalarını..senin sonucuna çok az kalmış güzel ve hayırlı haberlerini bekliyoruz canım
inşallah arkadaşlar hepiniz için hayırlısı olur bizlerede umut olursun
evet iki gün sonra belli olacak sonucum.çok fazla ümitlenmek istemiyorum ama yinede bi ihtimal deyip o gün için sabırsızlanıyorum.lütfen dua edin kızlar sonucum pozitif olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?