- Konu Sahibi __SuPerisi__
-
inşallah arkadaşlar hepiniz için hayırlısı olur bizlerede umut olursun
cnm hoşgeldin akşam sıralamaya koyup çıkabildim slm diyemedim...eşimm kafama takıp nette geziniyorum diye kızıyo...ondan akşam giremedim...inşşş çok güzel bi sonuç duyarız senden pztsi ye bişide kalmadı bende heycanlandım şimdii..bizide haberdar ettt..allah ayrdımcın olsunn
mrb canım hoşbulduk.evet çok az kaldı sonuca.pazartesi inşallah hastaneden gelir gelmez sonucumu yazacağım buraya.ne olur çok çok dua edin bana...
allahım inşşş herşeyi yolunda olan bi hamileleliğin olur bu ay... bizde hevesleniriz sayende
sıkıntı varmıydı spermde falan aşılamaya neden gittiniz.
ağrın sızın varmı ..lekelenme oldumu hani şu yerleşme lekesi dedikleri..
bugün adetimin 4. günüydü doktora gittim yarın klomene başlıyorum .. 5 gün günde iki tane- sonra yumurta takibi sonra da aşılama.. aşılamadan bir gün önce eşten sperm alıyorlarmış.. sizin de böylemiydi süreç ?
gnydın sppericim nerdesin bakim sen bak sabahın ilk ışığında yerimi aldım burda baktımmm sen yoksun
herkese selam bende bugün tekrar kontrole gittim yumurta takibi için 16 mm olmuş yumurtampazartesi tekrar gidicem kontrole..muhtemelen perşembe yapılır herhalde..çatlatma iğnesini ne zaman vurulcam kızlar bide 1 tane yumurtamın büyümesi iyimi yoksa daha fazla olsaydı daha mı iyi olurdu?
Yumurta18-20 mm olunca çatlatma iğnesi vurulur.İğneniz perşembeden önce vurulur.Tam 36 saat sonra aşılamanız yaplımış olur.Sanırım pzt yumurtalarınız bu büyüklüğe ulaşır.Fazla yumurta olması her zaman daha iyidir.Şansınızı artırır.
@mcan84
canım kaç yumurtan gelişmişti aşılamada bide kaç gün ilaç kullandın canım? bende pazartesi tekrar kontrole gitcem yumoş kontrolüne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?