Aşılama ŞUBAT 2012'de Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
inşallah arkadaşlar hepiniz için hayırlısı olur bizlerede umut olursun

hoşgeldin cnmm senin durumun ne aşılama yaptırdınmı yaptırdıysan senide lisateye ekleyelimm...ben hep ikiz istiyodum ama doktorumdan sonra 1 taneyede pek ümitlenemiyorumm takibimi hiç iii yapmadı yumurtalar çatladımı bakmadan aşılama yaptı...yinede inşşş herkez ikiz doğurur

mrb canım hoşbulduk.evet çok az kaldı sonuca.pazartesi inşallah hastaneden gelir gelmez sonucumu yazacağım buraya.ne olur çok çok dua edin bana...

esub:1.2.2012 ilk aşılama SONUÇ:
bebisho:1.2.2012 ilk aşılama SONUÇ:
osmaniye:1.2.2012 ikinci aşılama SONUÇ
mcan84: ocak ayında aşılama yapılmış 6 şubatta belli olacak SONUÇ:
hestia:3.2.2012 ilk aşılama 17 şubatta belli olacak SONUÇ :

mrb canım hoşbulduk.evet çok az kaldı sonuca.pazartesi inşallah hastaneden gelir gelmez sonucumu yazacağım buraya.ne olur çok çok dua edin bana...

allahım inşşş herşeyi yolunda olan bi hamileleliğin olur bu ay... bizde hevesleniriz sayende
sıkıntı varmıydı spermde falan aşılamaya neden gittiniz.

allahım inşşş herşeyi yolunda olan bi hamileleliğin olur bu ay... bizde hevesleniriz sayende
sıkıntı varmıydı spermde falan aşılamaya neden gittiniz.

inşallah dediğin Allah yüzümü güldürür.canım eşimde hiçbir problem yok.ben pko luyum.bide yumurtlama problemim var.başka bir sorun yok rahim filmim temiz.

bende tam anlama veremiyorum ama snki böle kasıklarımda hafif bi sızlama oluyo ara sıra.. gaz sancısı falan diyorumm..yani şu hamileleik belirtisi nedir hamileleikteki hissedilenler nedir...allahımm anasip et artık

@mcan84

canım kaç yumurtan gelişmişti aşılamada bide kaç gün ilaç kullandın canım? bende pazartesi tekrar kontrole gitcem yumoş kontrolüne

bugün adetimin 4. günüydü doktora gittim yarın klomene başlıyorum .. 5 gün günde iki tane- sonra yumurta takibi sonra da aşılama.. aşılamadan bir gün önce eşten sperm alıyorlarmış.. sizin de böylemiydi süreç ?

İnşallah aşılamaya gerek kalmadan hamile kalırsın.
Ama yapılacak olursa bir gün öncesinden değil 2-3 saat önce eşinden örnek alacaklar.
Bazı işlemlerden geçirip aşılama yapacaklar.

herkese selam bende bugün tekrar kontrole gittim yumurta takibi için 16 mm olmuş yumurtam pazartesi tekrar gidicem kontrole..muhtemelen perşembe yapılır herhalde..çatlatma iğnesini ne zaman vurulcam kızlar bide 1 tane yumurtamın büyümesi iyimi yoksa daha fazla olsaydı daha mı iyi olurdu?

Yumurta18-20 mm olunca çatlatma iğnesi vurulur.İğneniz perşembeden önce vurulur.Tam 36 saat sonra aşılamanız yaplımış olur.Sanırım pzt yumurtalarınız bu büyüklüğe ulaşır.Fazla yumurta olması her zaman daha iyidir.Şansınızı artırır.

bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim doktorda pazartesi istediğimiz mm ulaşır dedi hayırlısı inşallah aşılamam tutar..

gnydın kızlarr
1 inde olanlar bugün 5.günümüz zaman hiç geçmiyo sanki ssizlerde durum neddir...supericim yarın okullar açılıyo artık daha az takip edebilicem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…