- Konu Sahibi __SuPerisi__
-
bugün adetimin 4. günüydü doktora gittim yarın klomene başlıyorum .. 5 gün günde iki tane- sonra yumurta takibi sonra da aşılama.. aşılamadan bir gün önce eşten sperm alıyorlarmış.. sizin de böylemiydi süreç ?
yok canım öyle değil.bana aşılama yapılacağı gün eşim sperm verdi.2 saatlik bir işlemden geçiyor o spermler yıkanıyor iyiler kötüler ayıklanıyor.hemen sonra bana aşılama yapıldı.
hoşgeldinn cnm benim doktorum 2 tane normal seviyede 17-18 bitanede küçük var demişti
herkese selam bende bugün tekrar kontrole gittim yumurta takibi için 16 mm olmuş yumurtampazartesi tekrar gidicem kontrole..muhtemelen perşembe yapılır herhalde..çatlatma iğnesini ne zaman vurulcam kızlar bide 1 tane yumurtamın büyümesi iyimi yoksa daha fazla olsaydı daha mı iyi olurdu?
gnydın kızlarr
1 inde olanlar bugün 5.günümüz zaman hiç geçmiyo sanki ssizlerde durum neddir...supericim yarın okullar açılıyo artık daha az takip edebilicem...
anladım canım. cevabın için teşekkürler. umarım aşılaman tutmuştur. yarın paylaşmaya unutma canım
canım sen kaç gün iğne yada klomen kullandın? ben bugün 11ci iğnemi vurulcam ve yarın yine kontrolüm var
yok canım öyle değil.bana aşılama yapılacağı gün eşim sperm verdi.2 saatlik bir işlemden geçiyor o spermler yıkanıyor iyiler kötüler ayıklanıyor.hemen sonra bana aşılama yapıldı.
hoşgeldin cnmm senin durumun ne aşılama yaptırdınmı yaptırdıysan senide lisateye ekleyelimm...ben hep ikiz istiyodum ama doktorumdan sonra 1 taneyede pek ümitlenemiyorumm takibimi hiç iii yapmadı yumurtalar çatladımı bakmadan aşılama yaptı...yinede inşşş herkez ikiz doğurur
Merhaba, ben de bugün aşılama oldum.
Listeye beni de ekler misiniz?
İnşallah hepsi pozitif olur hayırlısıyla..
Merhaba, ben de bugün aşılama oldum.
Listeye beni de ekler misiniz?
İnşallah hepsi pozitif olur hayırlısıyla..
canım ben klomen kullanmadım 5 gün femara ve bugün son vurulmak üzere 7 tane iğne vuruldum..yarın kontrolüm var ama 1 tane yumurta az mı bilmiyorum canım sıkıldı biraz bu duruma..fazla olsa daha iyi olurdu gibi geliyo..haksız mıyım kızlar fikir verin bana..
canım tutacak olursa bi tanesi bile yeter bunu asla unutma, moralini yüksek tut.
merhaba umarım sonucun pozitif olur ; ağrılı bir işlem miydi ?
hoşgeldin hayırlısıyla aşılaman tutar inşallah..nasıl geçti bu süreç,neden aşılama yaptırdın?
Hoşbulduk, inşallah canım hepimizinki tutar.
Bizim üç senedir olmuyor çocuğumuz.
Sonuçta sebepsiz görünüyor.
Daha önce gittiğim doktor aşılama demişti.
Şimdiki doktorum da isterseniz üç ay yumurta takibi yapalım isterseniz hemen aşılama yapalım dedi.
Bir ay yumurta takibi yaptık oılmadı.
Biz de artık aşılamaya geçelim dedik hayırlısıyla.
canım ya doğru diyosun ama ne bileyim korkuyorum olmazsa diye..ama moralim yüksek olucak inanıyorum inşallahh
selam canım öğretmenmisin okullar açılıyo demişsin..arada olsada girmutlaka yaz bize sonucunuda merak ediyoruz tabiki..
hayırlısı canım iyi yapmışsın beklememekle allah yardımcın olsun inşallah aşılama tutar bizede umut olursun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?