Aşılama ŞUBAT 2012'de Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

yok canım öyle değil.bana aşılama yapılacağı gün eşim sperm verdi.2 saatlik bir işlemden geçiyor o spermler yıkanıyor iyiler kötüler ayıklanıyor.hemen sonra bana aşılama yapıldı.

yok canım öyle değil.bana aşılama yapılacağı gün eşim sperm verdi.2 saatlik bir işlemden geçiyor o spermler yıkanıyor iyiler kötüler ayıklanıyor.hemen sonra bana aşılama yapıldı.

mcn84 ne durumdasın yarına bişi kalmadı ....idrar testi yapmayı düşünmüyomusun bugün...inşşş tuttu dersin sayende bizde daha ümitli olucaz

esub:1.2.2012 ilk aşılama SONUÇ:
bebisho:1.2.2012 ilk aşılama SONUÇ:
osmaniye:1.2.2012 ikinci aşılama SONUÇ
mcan84: ocak ayında aşılama yapılmış 6 şubatta belli olacak SONUÇ:
hestia:3.2.2012 ilk aşılama 17 şubatta belli olacak SONUÇ :

hoşgeldinn cnm benim doktorum 2 tane normal seviyede 17-18 bitanede küçük var demişti

anladım canım. cevabın için teşekkürler. umarım aşılaman tutmuştur. yarın paylaşmaya unutma canım

canım sen kaç gün iğne yada klomen kullandın? ben bugün 11ci iğnemi vurulcam ve yarın yine kontrolüm var

gnydın kızlarr
1 inde olanlar bugün 5.günümüz zaman hiç geçmiyo sanki ssizlerde durum neddir...supericim yarın okullar açılıyo artık daha az takip edebilicem...

selam canım öğretmenmisin okullar açılıyo demişsin..arada olsada girmutlaka yaz bize sonucunuda merak ediyoruz tabiki..

canım ben klomen kullanmadım 5 gün femara ve bugün son vurulmak üzere 7 tane iğne vuruldum..yarın kontrolüm var ama 1 tane yumurta az mı bilmiyorum canım sıkıldı biraz bu duruma..fazla olsa daha iyi olurdu gibi geliyo..haksız mıyım kızlar fikir verin bana..

Bana doktor sadece klomenden tedavisi olurken çatlatma iğnesinden bir gün önce ilişki olsun diyordu ; bu sefer çatlatma iğnesinden önce ilişki olmayacak onun yerine eşinden sperm alacağız dedi.. Biz çok ısrar ettik diye aşılama yapıyor doktor yoksa benim önerim 6 ay daha sadece klomenle doğal yollardan denemeniz dedi. Kafam iyicene karıştı..

hoşbuldk canm yeni görüyorm kusura bakma ben daha aşılama yaptırmadm ama yaptırmayı düşünüyorum eşimde sperm ve hareket azlığı var..bi kez çatlatma iğnesi denedik malesef olmadı ayrıca 4 yıllık evliyim ilk 2.5 sene çocuk istemedik yaşım küçük diye...çok araştırdım erkek faktörlü durumlarda aslında tüp bebekten başka olumlu sonuç veren bi tedavi yok şimdilik kürleri uyguluyoruz....Rabbim hepimize öncelikle hayırlı evlatlar versin sonra da ikizler:))

canım tutacak olursa bi tanesi bile yeter bunu asla unutma, moralini yüksek tut.

merhaba umarım sonucun pozitif olur ; ağrılı bir işlem miydi ?

Sağol canım, inşallah hepimiz hayırlısıyla pozitif sonuç alırız.
Yok, pek ağrım oldu diyemem.
Ama tabii spekulum takılınca biraz gerginlik falan oluyor ama canım acımadı.

hoşgeldin hayırlısıyla aşılaman tutar inşallah..nasıl geçti bu süreç,neden aşılama yaptırdın?

Hoşbulduk, inşallah canım hepimizinki tutar.
Bizim üç senedir olmuyor çocuğumuz.
Sonuçta sebepsiz görünüyor.
Daha önce gittiğim doktor aşılama demişti.
Şimdiki doktorum da isterseniz üç ay yumurta takibi yapalım isterseniz hemen aşılama yapalım dedi.
Bir ay yumurta takibi yaptık oılmadı.
Biz de artık aşılamaya geçelim dedik hayırlısıyla.

hayırlısı canım iyi yapmışsın beklememekle allah yardımcın olsun inşallah aşılama tutar bizede umut olursun..

canım ya doğru diyosun ama ne bileyim korkuyorum olmazsa diye..ama moralim yüksek olucak inanıyorum inşallahh

canım benimde şimdi toplamında 9 tane yumurtam var. ama maalesef cumagünü gittiğimde kontrolde büyüme olmadığınnı tespit ettik, dolayısıyla gonal f iğnenin dozunu yükselttik. yarın gene kontrole gitcez, bakalım gelişme varmı.

esub:1.2.2012 ilk aşılama SONUÇ:
bebisho:1.2.2012 ilk aşılama SONUÇ:
osmaniye:1.2.2012 ikinci aşılama SONUÇ
mcan84: ocak ayında aşılama yapılmış 6 şubatta belli olacak SONUÇ:
hestia:3.2.2012 ilk aşılama 17 şubatta belli olacak SONUÇ :
minikbeyazbulut:05.02.2012 ilk aşılama SONUÇ:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…