Aşılama ŞUBAT 2012'de Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

benim 3 tane yumurta vardı ilk kontrolde 2.kontrolde 1 tanesi büyümüştü gonal fye devam ettim yarın tekrar kontrolüm var bakalım büyümüşmü korkuyorum büyümediyse..desene ikimizde yarın kontroldeyiz iyi haberler alır yazarız buraya inşallah

yarın büyük gün kızlar.24 saatten az kaldı sonucu öğrenmeye.yarın bu saatlerde ya perişan ya da sevinçten içim içime sığmıyo olurum

yarın büyük gün kızlar.24 saatten az kaldı sonucu öğrenmeye.yarın bu saatlerde ya perişan ya da sevinçten içim içime sığmıyo olurum

sonucunu senin kadar bizde merak ediyoruz cnm allah hayırlı haber almanı nasip etsin inşallahh..sabah kan testi yaptırmaya mı gidiceksin?sonuç olumsuz olsada üzülmek yıkılmak perişan olmak yok anne oluncaya kadar devam ediceksin yılmak yok arkadaşım

mrb canım kan testine öğleden sonra 3.5-4 gibi gidebileceğim.inşallah güzel sonuç alırım ama tabi kötü olsada yapacak hiçbir şey yok.inşallah Allah bir gün bizlerede anne olmayı nasip eder.

inşallah tutmuştur canım allah yüzünü güldürsün hayırlı sağlıklı bir evlat versin sana rabbim

Arkadaşlar rabbim isteyen herkese pamuk evlatlar nasıp etsın ınsallah.. Doğru olurmu bılmem ama yazmak ıstedım ben 22 ocak ta asılamam oldu yarın 7 subatta kan testım olucak İNŞALLAH rabbim bebeımı bana nasıp etmıştır.. 2 buçuk yılllık evlıyım ama çok ıstıyorum hersey zamanında guzel cunkı.. Aşılama hakkında sorularınız olursa cevaplamaya hazırıım... ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN...

canım ya sanada çok az kalmış.bende bugün test yaptıracağım.inşallah ikimizinde aşılamaları tutar.sonucunu mutlaka yaz olur mu.

amın canım ınsallah basarılı olmustur dularımız senınle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…