- Konu Sahibi __SuPerisi__
-
Çok sağol, inşallah canım.
canım benimde şimdi toplamında 9 tane yumurtam var. ama maalesef cumagünü gittiğimde kontrolde büyüme olmadığınnı tespit ettik, dolayısıyla gonal f iğnenin dozunu yükselttik. yarın gene kontrole gitcez, bakalım gelişme varmı.
yarın büyük gün kızlar.24 saatten az kaldı sonucu öğrenmeye.yarın bu saatlerde ya perişan ya da sevinçten içim içime sığmıyo olurum
aramıza hoşgeldin minikbeyazbulut inşşş çok güzel sonuçlar alırız..
yarın büyük gün kızlar.24 saatten az kaldı sonucu öğrenmeye.yarın bu saatlerde ya perişan ya da sevinçten içim içime sığmıyo olurum
nergis gözümüz kulağımız sende allahım inşşşş tutmuştur .. dünyalar güzeli,sağlıklısı bi yavrun olsunn
sonucunu senin kadar bizde merak ediyoruz cnm allah hayırlı haber almanı nasip etsin inşallahh..sabah kan testi yaptırmaya mı gidiceksin?sonuç olumsuz olsada üzülmek yıkılmak perişan olmak yok anne oluncaya kadar devam ediceksin yılmak yok arkadaşım
Aşılamanın kaçıncı gunu test yapıyorlar?
Aşılamanın kaçıncı gunu test yapıyorlar?
Arkadaşlar rabbim isteyen herkese pamuk evlatlar nasıp etsın ınsallah.. Doğru olurmu bılmem ama yazmak ıstedım ben 22 ocak ta asılamam oldu yarın 7 subatta kan testım olucak İNŞALLAH rabbim bebeımı bana nasıp etmıştır.. 2 buçuk yılllık evlıyım ama çok ıstıyorum hersey zamanında guzel cunkı.. Aşılama hakkında sorularınız olursa cevaplamaya hazırıım... ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN...
Arkadaşlar rabbim isteyen herkese pamuk evlatlar nasıp etsın ınsallah.. Doğru olurmu bılmem ama yazmak ıstedım ben 22 ocak ta asılamam oldu yarın 7 subatta kan testım olucak İNŞALLAH rabbim bebeımı bana nasıp etmıştır.. 2 buçuk yılllık evlıyım ama çok ıstıyorum hersey zamanında guzel cunkı.. Aşılama hakkında sorularınız olursa cevaplamaya hazırıım... ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN...
canım ya sanada çok az kalmış.bende bugün test yaptıracağım.inşallah ikimizinde aşılamaları tutar.sonucunu mutlaka yaz olur mu.
ay 3,5 4 u bekleme yaptır ben heyecan yaptım burada
ah elimde olsa.ama ancak o zaman gidebileceğim.mecburen bekliyorum yani.
ah elimde olsa.ama ancak o zaman gidebileceğim.mecburen bekliyorum yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?