- Konu Sahibi __SuPerisi__
-
ah elimde olsa.ama ancak o zaman gidebileceğim.mecburen bekliyorum yani.
kızlar bende şimdi kontrolden geldim yumoşum 19mm olmuş doktor çarşamba aşılama dedi..ovitrelle iğnemi aldım akşam 7de vurulcam çarşamba 11de aşılamam olucak..şimdiden çok heyecan yaptım yaa dua edin banada..
maşallah yumoşa diyelim...Hayırlısı inş.Cenbı Allah isteyen herkeze versin içinde de bizlere (AMİN)
Merhaba kızlar,
Ben çok çok uzun süredir forumu takip ediyrum ama ilk defa mesaj yazıyorum. Bizde şubatta ilk aşılamamızı deneyeceğiz, sanırım onumuzdeki hafta olacak yumurtaların durumuna göre. allah isteye herkese nasip etsin :)
slm kızlar 1 şubattaaşılama oldum kasık kısımlarım agrıyor ama ne bileyim doktor ihtimal ilk aşılamada %15 dedi çok ümitlenme dedi...birde ilk aşılamada düşük riski var dedi o sebeple ayın 12.de kan testine bakalım hamilelik varsa önlemimizi alalım dedi..ama ben umutlu degilim
ay 3,5 4 u bekleme yaptır ben heyecan yaptım burada
selam kızlar benim aşılama konusunda pek bilgim yok..adetin kacıncı günü gitmeliyim hangi günü hapları kullanmaya başlıyosunuz..ona göre gitmeyi düşünüyorum doktora
hoşgeldin cnm hayırlısı inşallah yumurtaların istenilen mm ulaşır ve sende aşılama yaptırıp aramıza katılırsın..allah hepimize bebek versin inşallah..bilgilendir kendi durumundan bize sürekli :)
Çok teşekkür ederim.Bakalım işte çıktık bir yola :) Artık Allah nasip ettiyse bakacağız. Doktorumuz aşılamaları arka arkaya deneyecek. 3 ay boyunca eğer olmazsa 4. ay tup bebek deneyeceğiz.
Allah herkesin yardımcısı olsun.
Bu arada Feraycım , sanırım şimdiye kadar mesaj yazmadığım için konulara, özelden mesaj yollayamıyormuşum
Alllah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.
tatlım sızde sorun nedır.
Benim eşimin sperm sayılarında , hızında ve morfolojisinde sıkıntı vardı. Sonra varikosel olduğu anlaşıldı, ameliyat oldu eşim. Ameliyat sonrası sayı normale dondu ama hareket ve morfoloji sorunu tam anlamı ile çözülmedi. Bütün bu olaylar son 1 sene içinde oldu. doktorda aşılama yapmaya karar verdi. Benim nedense aşılamadan çok umudum yok ama, hayırlısı olsun hakkımızda. Birazda okuduklarımdan , hani şansının düşük olması falan, umudum kırıldı sanırım. Sanırım problem bayanda olduğunda aşılamanın şansı daha yüksek oluyor. Sizden neydi problem ?
Ya bide bu deperler çok değişken yani anlamadım ben. Bi 10 milyon, bi 14 milyon , bi 20 milyon çıktı. Ama işte harket ve morfolojide de sorun olunca çok kolay olmuyor sanırım. Hayırlısı olsun hepimiz için inşallah.
Bebek sahibi olmak ne zormuş yahu :) Ben eskiden böle bilmezdim, evlenirsin hemen isteyince olur zannediyordum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?