Aşılama ŞUBAT 2012'de Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ben cok yıprandıgım ıcın doktorum asılamaya gecelım dedı..sonucta sendede sayı yeterlı su anda hareket ne durumda bılmıyorum ama asılamada sansım yok dıye dusunme bence..
arkadasım gecen ay yaptırdı tuttu..doktoru ona asılamada en onemlı sey moral ve mutluluk demıs.

Arkadaşlar morfoloji sorunumu var sizdee

aşılama sonucum koskoca bir negatif.çok kötüyüm çok

canım geçmiş olsun çok üzüldüm ama asla ümidini kaybetme tekrar yaptırırsınız..elbet eninde sonunda sende anne olucaksın..inan şuan seni nasıl telkin etsem diye düşünüyorum..allah hayırlı zamanda verir bebek inşallah üzülme arkadaşım..

bilmem geçermi bu acı.sanki kalbim delindi içimden bişeyler kopup gitti...

Son düzenleme:
Hiç Üzülme demıycem ıkı gun uzgun olucaksın ama ıkı gun sonra yıne yenı bır umutla yenı bır aya baslıycaksın..unutma daha cok zaman var onunde enınde sonunda olucak..bu gunler aklına gelınce guluceksın hatta....

öyle.iki gün sonra gel dedi doktor.adet belirtilerim olduğunu söyledim daha iyi, muayene ederiz kist kalmış mı ilaçların etkisinden bakarız dedi.ona göre yolumuzu çizeceğiz.ama aynı şeyleri yaşamak canımı çok yakacak biliyorum

ikincide tutma sansı artıyor dıye okuyorum sureklı umıtlendırmek ıcın degıl bılgın olsun dıye söyluyorum..

Çok üzüldüm tutmadığına hatta benim de moralim bozuldu iyice.Benimkide tutmadı diye hissediyorum İnsana aynı şeyleri yaşamak çok zor geliyordur eminim.Ama sakın vazgeçme, elimizden geleni yapmalıyız diye düşünüyorum gerisi Allah'a kalmış.Şu an zamanı değilmiş demekki.Ama zamanı gelecek.Umudunu sakın kaybetme.

bilmem geçermi bu acı.sanki kalbim delindi içimden bişeyler kopup gitti...

bende üzülme demiycem çünkü benim duymaktan bıktığım kelimeler arasın da zaten denmesi kişi için hiç bişey ifade etmiyor.yani en azından benim için.üzülceksin ama hayat devam ediyor hep aynı üzüntüyü acıyı yaşasa insan dayanamaz o yüzden Rabbim sabrını veriyor şükürler olsun.Hayırlısı inş. en kısa zaman da bu acıyı hep birlikte atlatırız.Hem yanlız değilsin burada sende okudun aynı durum da olan biçok insan var değil mi?Umut olmadan yaşanmaz anne olabilmek hepimizin umudu Allahım doğru zaman da bizede nasip etcek inş.

haklısın canım.nefsine ağır gelen her şeyde bir hayır vardır derler ama genede çok üzüldüm.

Çok üzücü biliyorum ama çok yıpratma kendini arkadaşım.
Her şeyin hayırlısı olsun.Bir sonraki tutar inşallah.
Vardır Allah'ın bir bildiği..

canım zaten biraz düzeldim.hastaneden çıktığımda başladım ağlamaya. eve geldikten sonrada buraya yazarken deli gibi ağlıyodum.içim boşaldı iyice.rahatladım şimdi.artık olan oldu farkındayım.inşallah 2 gün sonra bi sonrakinin yolunu çizeceğiz.

canım o kadar haklısınki o anki acı duruyo olsa dayanamaz ölür insan.üzüldüm ağladım sızladım ama tamam.çünkü bu satten sonra hiçbir şeyi geri getiremem. en geç iki gün sonraya sıfırlamalıyım herşeyi.inşallah en kısa zamanda ALLAH hepimizin hakkında hayırlı olanı verir.

kızlar bu arada hepinize çok teşekkür ederim .Allah hepinizden ayrı ayrı razı olsun ve gönlünüzün muradını versin.bu akşamı sayenizde en az hasarla atlattım.bu acıyı paylaşmak sizlerle dertleşmek çok iyi geldi bana.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…