- Konu Sahibi __SuPerisi__
-
Aa 6 ay çok az olmuş , gerçi bizimde 11 ay oldu ama, belki doğal yollardan olur sizin, sonuçta o ihtimal hep var , hepimiz için. Evet ya o kariyer olayı zaten :) Bizde istemedik önce , isteyince hemen olucak sandık sanırım :)
İlk bir kaç ay çok hayal kırıklığı yaşadım o yüzden ama artık alıştım :) Eskisi kadar üzülüp yıpranmıyorum. İnşallah aşılama ya da tüp başarılı olur ama olmazsa da o ilk aylarda yaşadığım üzüntüleri yaşamam sanırım.
Ya aslında erkek infertilitesinde , aşılamanın şansını çok merak ediyorum ama sanırım direk o probleme özel bir istatistik yok.
ben cok yıprandıgım ıcın doktorum asılamaya gecelım dedı..sonucta sendede sayı yeterlı su anda hareket ne durumda bılmıyorum ama asılamada sansım yok dıye dusunme bence..
arkadasım gecen ay yaptırdı tuttu..doktoru ona asılamada en onemlı sey moral ve mutluluk demıs.
aşılama sonucum koskoca bir negatif.çok kötüyüm çok
bilmem geçermi bu acı.sanki kalbim delindi içimden bişeyler kopup gitti...canım geçmiş olsun çok üzüldüm ama asla ümidini kaybetme tekrar yaptırırsınız..elbet eninde sonunda sende anne olucaksın..inan şuan seni nasıl telkin etsem diye düşünüyorum..allah hayırlı zamanda verir bebek inşallah üzülme arkadaşım..
bilmem geçermi bu acı.sanki kalbim delindi içimden bişeyler kopup gitti...
allah yardımcın olsunn..başka bişi diyemiyorum...çok üzüldümmm
Hiç Üzülme demıycem ıkı gun uzgun olucaksın ama ıkı gun sonra yıne yenı bır umutla yenı bır aya baslıycaksın..unutma daha cok zaman var onunde enınde sonunda olucak..bu gunler aklına gelınce guluceksın hatta....
öyle.iki gün sonra gel dedi doktor.adet belirtilerim olduğunu söyledim daha iyi, muayene ederiz kist kalmış mı ilaçların etkisinden bakarız dedi.ona göre yolumuzu çizeceğiz.ama aynı şeyleri yaşamak canımı çok yakacak biliyorum
aşılama sonucum koskoca bir negatif.çok kötüyüm çok
öyle.iki gün sonra gel dedi doktor.adet belirtilerim olduğunu söyledim daha iyi, muayene ederiz kist kalmış mı ilaçların etkisinden bakarız dedi.ona göre yolumuzu çizeceğiz.ama aynı şeyleri yaşamak canımı çok yakacak biliyorum
ikincide tutma sansı artıyor dıye okuyorum sureklı umıtlendırmek ıcın degıl bılgın olsun dıye söyluyorum..
Çok üzüldüm tutmadığına hatta benim de moralim bozuldu iyice.Benimkide tutmadı diye hissediyorumİnsana aynı şeyleri yaşamak çok zor geliyordur eminim.Ama sakın vazgeçme, elimizden geleni yapmalıyız diye düşünüyorum gerisi Allah'a kalmış.Şu an zamanı değilmiş demekki.Ama zamanı gelecek.Umudunu sakın kaybetme.
Çok üzücü biliyorum ama çok yıpratma kendini arkadaşım.
Her şeyin hayırlısı olsun.Bir sonraki tutar inşallah.
Vardır Allah'ın bir bildiği..
bende üzülme demiycem çünkü benim duymaktan bıktığım kelimeler arasın da zaten denmesi kişi için hiç bişey ifade etmiyor.yani en azından benim için.üzülceksin ama hayat devam ediyor hep aynı üzüntüyü acıyı yaşasa insan dayanamaz o yüzden Rabbim sabrını veriyor şükürler olsun.Hayırlısı inş. en kısa zaman da bu acıyı hep birlikte atlatırız.Hem yanlız değilsin burada sende okudun aynı durum da olan biçok insan var değil mi?Umut olmadan yaşanmaz anne olabilmek hepimizin umudu Allahım doğru zaman da bizede nasip etcek inş.
yarın büyük gün kızlar.24 saatten az kaldı sonucu öğrenmeye.yarın bu saatlerde ya perişan ya da sevinçten içim içime sığmıyo olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?