- Konu Sahibi __SuPerisi__
-
Merhaba kızlar,
Ben çok çok uzun süredir forumu takip ediyrum ama ilk defa mesaj yazıyorum. Bizde şubatta ilk aşılamamızı deneyeceğiz, sanırım onumuzdeki hafta olacak yumurtaların durumuna göre. allah isteye herkese nasip etsin :)
canım umarım pozitif olur sonucun bize de umut olursun...
canım umarım pozitif olur sonucun bize de umut olursun...
hoşgeldin canım aramıza..desene konumuzun ilk örneği sensin :) hayırlı olsun aşılaman inşallah tutarda bizlerede örnek olur umut olursun..beraber bekleyelim sonucunu bizi haberdar et sürekli durumundan..nasıl geçiyo günler ne zaman öğrencen sonucunu..
Hoşbulduk :) Güzel dileklerin için teşekkürler. Doktorum bi tarih vermedi. Adetin gecikirse bakarız dedi. Ben de bekliyorum..
kızlar bişey sorcam şimdi benim çarşamba yapılcak ya aşılamam ne kadar yatayım sizce?eşim sen yatarsın sürekli ben yaparım herşeyi diyo ama sürekli yatmak iyi değildir heralde dimi?
inşallah güzel haberler alırız senden...
aaooovv şimdi gördüm seni yalnız değilim kendimi ii hissettim birlikte sayalımm çabucak gecsin sonrada dünyanın en güsel haberini alalım
slm kızkar bende 01.02.2012 de ikinci aşılamamı oldum.Allahım bugünün ve sevgili Peygamerimiz yüzü suyu hürmetine hepimize sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip etsin. birinci aşılamam tutmadı açıkçası bundan da çok ümitli değilim hayırlısı olsun hepimiz için.
ben aşılama yapıldığı gün izin almayı düşünüyorum bütün gün yatıcam :)
kızlar bişey sorcam şimdi benim çarşamba yapılcak ya aşılamam ne kadar yatayım sizce?eşim sen yatarsın sürekli ben yaparım herşeyi diyo ama sürekli yatmak iyi değildir heralde dimi?
Ben aşılamadan sonra 20 dakika yattım doktorun muayenehanesinde.
Sonra da tek başıma eve gelip birkaç saat daha yattım.
Akşam da annemlere gittik.
Bugün de az da olsa temizlik bile yaptım.
Ama kendimi yormuyorum, baza falan kaldırmıyorum tabii ki çünkü onlar ağır işler.
Doktora sormuştum aşılamadan sonra yapmam ya da sakınmam gereken bir şey var mı diye, normal hayatına devam et dedi.
Biz spermleri yolladıktan sonra 1 saatte onlar ulaşıyorlar, ondan sonra atlasan da zıplasan da bir şey fark etmez dedi.
Ekstrem şeyler olmasın dedi.
Kısacası devamlı yatman gerekmez, ilk gün yatarsın, ertesi gün günlük yaşantına devam edersin.
Tabi yine de sen içinden nasıl geliyorsa, nasıl iyi olacağına inanıyorsan öyle davran.
İnşallah tez zamanda muradına erersin.
Benim cuma günü yapıldı aşılamam.Şu an beklemedeyim.Ancak kafama takılan bir şey var sizlere de sorayım dedim. Dr. aşılamadan sonra günde 1 kez kullanmam için folik asit verdi.Birde 8 şubatta vurulmam için ovitrelle verdi(çatlatma iğnesi).Ben iğneye pek anlam veremedim.Aşılamadan 5 gün sonra çatlatma iğnesi ne işe yarar ki???? Benimle birlikte aşılama olan birisine de jel vermiş iğne vermemiş.Bana jel vermedi.Kafam hep ona takıldı.Size aşılamadan sonra ne ilaç verdiler?? Ben ünv hastanesinde olduğum için soracak bir doktorum da yok....
ovitrelle çatlatma iğnesi aşılamadan 36 saat önce yapılıyor bildiğim kadarıyla .. Sonrasında neden bu iğneyi verdi doktor anlamadım gerçektende.
Aşılamadan 1 gün önce yaptırdım o iğneden.Bir de aşılamadan sonra 5. günü yaptır dedi dr. Doktorlar ünv. hastanesinde çok yoğun çalışıyorlar.İşi vardı bende çekindim soramadım.Benim gibi başka birilerine de belki vermişlerdir diye burdan sorayım dedim ama sanırım tek örnek benim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?