Aşılama ŞUBAT 2012'de Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

merhaba cnm ;

benim de sanırım haftaya aşılama olacak ; korkuyorum ve heyecanlıyım. beklemek çok zor gerçektende

Hoşbulduk :) Güzel dileklerin için teşekkürler. Doktorum bi tarih vermedi. Adetin gecikirse bakarız dedi. Ben de bekliyorum..

kızlar bişey sorcam şimdi benim çarşamba yapılcak ya aşılamam ne kadar yatayım sizce?eşim sen yatarsın sürekli ben yaparım herşeyi diyo ama sürekli yatmak iyi değildir heralde dimi?

aaooovv şimdi gördüm seni yalnız değilim kendimi ii hissettim birlikte sayalımm çabucak gecsin sonrada dünyanın en güsel haberini alalım

Mrb. Ben de çok sevindim yalnız olmadığıma. İnşallah kavuşuruz bebeklerimize :)

Hayırlı olsun arkadaşım.. Ettiğin dua için de AMİİİNNNN :)

Konuya ilk msjımı yazdıktan sonra hiç bakamamıştım buraya. Daha şimdi okumaya başladım ve çook mutlu oldum. Bebisho ve Osmaniye sizlerle aynı tarihte aynı şeyleri yaşamışız, inşallah güzel haberleri de birlikte öğreniriz..
NOT: Superisi konuyu açtığında İlk 8 sayfayı okumuştum zaten. Şimdi 8. sayfadan itibaren okuyorum. O nedenle biraz geriden geliyorum. Ama yetişicem son gelişmelere.. Aşılama yaptıran ya da yaptıracak olan herkese Allah hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar versin...

kızlar bişey sorcam şimdi benim çarşamba yapılcak ya aşılamam ne kadar yatayım sizce?eşim sen yatarsın sürekli ben yaparım herşeyi diyo ama sürekli yatmak iyi değildir heralde dimi?

Ben aşılamadan sonra 20 dakika yattım doktorun muayenehanesinde.
Sonra da tek başıma eve gelip birkaç saat daha yattım.
Akşam da annemlere gittik.
Bugün de az da olsa temizlik bile yaptım.
Ama kendimi yormuyorum, baza falan kaldırmıyorum tabii ki çünkü onlar ağır işler.
Doktora sormuştum aşılamadan sonra yapmam ya da sakınmam gereken bir şey var mı diye, normal hayatına devam et dedi.
Biz spermleri yolladıktan sonra 1 saatte onlar ulaşıyorlar, ondan sonra atlasan da zıplasan da bir şey fark etmez dedi.
Ekstrem şeyler olmasın dedi.
Kısacası devamlı yatman gerekmez, ilk gün yatarsın, ertesi gün günlük yaşantına devam edersin.
Tabi yine de sen içinden nasıl geliyorsa, nasıl iyi olacağına inanıyorsan öyle davran.
İnşallah tez zamanda muradına erersin.

cnm cevabın ve önerilerin için çok teşekkür ederim..bende pek yatmak istemiyorum ama eşim benden daha pimpirikli :) dediğin gibi 1-2 gün yatıp sonrada günlük hayata devam etmek en doğrusu sanırım..allah inşallah en kısa zamanada gönlümüze göre verir

Benim cuma günü yapıldı aşılamam.Şu an beklemedeyim.Ancak kafama takılan bir şey var sizlere de sorayım dedim. Dr. aşılamadan sonra günde 1 kez kullanmam için folik asit verdi.Birde 8 şubatta vurulmam için ovitrelle verdi(çatlatma iğnesi).Ben iğneye pek anlam veremedim.Aşılamadan 5 gün sonra çatlatma iğnesi ne işe yarar ki???? Benimle birlikte aşılama olan birisine de jel vermiş iğne vermemiş.Bana jel vermedi.Kafam hep ona takıldı.Size aşılamadan sonra ne ilaç verdiler?? Ben ünv hastanesinde olduğum için soracak bir doktorum da yok....

ovitrelle çatlatma iğnesi aşılamadan 36 saat önce yapılıyor bildiğim kadarıyla .. Sonrasında neden bu iğneyi verdi doktor anlamadım gerçektende.

ovitrelle çatlatma iğnesi aşılamadan 36 saat önce yapılıyor bildiğim kadarıyla .. Sonrasında neden bu iğneyi verdi doktor anlamadım gerçektende.

Aşılamadan 1 gün önce yaptırdım o iğneden.Bir de aşılamadan sonra 5. günü yaptır dedi dr. Doktorlar ünv. hastanesinde çok yoğun çalışıyorlar.İşi vardı bende çekindim soramadım.Benim gibi başka birilerine de belki vermişlerdir diye burdan sorayım dedim ama sanırım tek örnek benim:)

Benim doktorum aşılamadan sonra 10 dk kadar o çirkin muayene masasından kıpırdattırmadı. Sonra da bugün dinlen, yarından itibaren normal hayatına devam edebilirsin dedi. Sen de ilk gün evde dinlenirsin, sonra yine dikkatli hareket edersin, ağır işler yapmazsın. Miniğinin tutunmasını beklersin :)

Neyse sen de işe yararsa biz de deneriz o zaman :) allahım ya nasıl geçicek bu ay bana. cumartesi 11. gün olacak kontrol edecek doktor yumoşları.

canm bencede cok yatma insan kafayı yiycek gibi oluyo ben iğnede yapmıştım o hatayı benim bildiğim sürekli sıcakta durmak gerekiyomuş bi de cok fazla ağır kaldırmamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…