Aşılama ŞUBAT 2012'de Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canm bencede cok yatma insan kafayı yiycek gibi oluyo ben iğnede yapmıştım o hatayı benim bildiğim sürekli sıcakta durmak gerekiyomuş bi de cok fazla ağır kaldırmamak

çok sağolun kızlar önerilerinizi dikkate alıcam.allah hepimizin kucağını doldursun inşallahh

Arkadaşlar merhaba ben bugün aranıza katıldım.Gün içerisinde birçok başlıkta soro ve sorunlarımı paylaştım ama pek ilgilenen olmadı.Yaklaşık 1 YILDIR BEBEK DÜŞÜNÜYORUZ.Eşimde morfoloji sorunu var morfolojisi %0 bende bir problem yok gayett düzenli herşeyy Eşimin sperm sayısı sonkii teste göre 60 milyon Ocak ayında 3. aşılamamı yaptırdım.morfolojisi bozuk olanarr aşılamalarının tutmadığını biliyorum doktor ısrarla yapacağını söyledi bu arada devlett hastanesindee devam ediyorum.Bu aşılamamda garip olan aşılamamın 10. gününde sabah kanamam oldu sonra kesildi Doktorumu aradım bi test yapalım dedi sonuç1,69 yani hamile değilim.Doktor yinede kullandığm jele devam etmemi ve beklememi söylediAşılamamın 19 günü olacak yarın perşembe günüde adet günümm sizcee bu kanama ne kanaması olabilir

adet olmuş olabilirsin. ya da ne bileyim doktorun bekleyelim dediğine göre yerleşme kanaması denilen bişey var o da olabilir.bikaç gün sonra yeniden test yaptır.

çatlatma iğnesi aşılamadan 36 saat önce yapılıyor ama neden doktorun sonradan verdi hiç anlamadım.keşke sorsaydın bi.

kızlar bişey sorcam şimdi benim çarşamba yapılcak ya aşılamam ne kadar yatayım sizce?eşim sen yatarsın sürekli ben yaparım herşeyi diyo ama sürekli yatmak iyi değildir heralde dimi?

canım ilk gün devamlı yat ama diğer günlerde evin içinde hafif hafif gezin bikaç işini yap. tabi eğilip doğrulmadan ve kendini zorlamadan.eğer yatıp dinlenmeyle olsaydı benimki olurdu.12 gün boyunca üç dört dakikalığına bile sokağa çıkmamıştım.ama ne oldu.sonuç koskoca bir negatifff

Son düzenleme:
mcan84 canım üzüldüm ya :2: yılmak yok pes etmek yok allah büyük canım benim...
en kötüsüde herşeye sil baştan başlamak, tekrar beklemek ,tekrar ümit etmek..........

mcan84 canım üzüldüm ya :2: yılmak yok pes etmek yok allah büyük canım benim...
en kötüsüde herşeye sil baştan başlamak, tekrar beklemek ,tekrar ümit etmek..........

evet canım öyle.inan herşey şimdi o kadar gözümde büyüyorki.zaten kafam beynimde halen allak bullak.ne yapacağım ne düşüneceğim bilemiyorum bile

osmaniye nasılsınn bugün 7. günümüz...varmı böle akıntı ağrı falan bende ara ara kasık ağrısı oluyo sanki gaz sancısı gibi...akıntı normalde olduğu gibi..yani bu durum yok... mcan84 ün haberini alınca canım sıkıldı.. bende pek beklemiyorum galiba

sağol canım sorduğun için valla ara sıra heleki pazar sabahı çok şiddetti sancım oldu daha kalkmamıştım hatta ağladım bile Allahtan devamlı süren bir ağrı değil ama ara sıra o kadar şiddetli olmasa da tekrarlıyor.Evet bu sancı gaz sancısı fakat bu kadar insanın canını yakması ne tuhaf demmeki zavallı bebişler de olur ağlamalarına hiç anlam verremeyiz dr. lar gaz sancısı derler ya o kuzucukları da böyle sıkıştırırmış demekki dedim ve ağlamaları konusunda onlara çok hak verdim valla

off ya normalimi bu acaba yani ağrısı olanlarmı olmayanlarmı kalmış bebeğe..gerçi yorumlara bakıyorum bazısı hiç bişey olmadan hamile kaldım diyo kimiside öldüm ağrıdan hamile kaldım diyo...yani bununlada bi ölçü belirlemek zor..tam 15i bekleyip kendime eziyet etmicemm ..yani bekle bekle hep bi umut olacak yoksada hemen çıksınki kendime eziyet etmiyim 11-12.günde test yapıcam....

canım ben önceden de dediğim gibi hiç sanmıyorum benimkinin tuttuğunu ama insanın azda olsa içinde umudu oluyor.idrar testi mi yapcan kan mı bende 10. günü fırsatım olursa kan yaptırsam mı bilmiyorum ki? hayırlısı inş.

evde idrar testi yapim diyorum...eşim kan tahliline bukadar erken yollamaz şimdi zaten 800 lira harcadık bu aşılamada... 14ündede kan yaptırırırm...dğiğer bi sayfada baktım idrar testini 4.günü yapmışş pozitif çıkmış sonra kan tahlilindede pozitif çıkmışş yani 4.günd nasıl cıkmış anlamadım ama demekki çıkınca da cıkıyoo..zaten u güne kadar bile zor durdum..en gec 11. gün diyim

arkadaşlar merhaba ben bişey sormak istiyorum aşılama derken ben bir ilaç kullandım yumurtam oluştu sonra aşı yaptılar aynı olaymı kasdettiğiniz?

arkadaşlar neolur cvp yazın acayip merak ediyorum işe yararmı yaramazmı diye zaten çok korkuyorum olmazsa die

arkadaşlar merhaba ben bişey sormak istiyorum aşılama derken ben bir ilaç kullandım yumurtam oluştu sonra aşı yaptılar aynı olaymı kasdettiğiniz?

tam olarak öle değil önce ilaç kullanıp yumurta takibi .... yumurtalar olgunlaşmışsa ....çatlatma iğnesi .....36 saat sonrada eşinden alınmış yıkanmışş hareketli hızlı spermlerin rahime doktorun şırıngayla enjekte etmesi..sonrada hamilemiyim diye bekleme süresi

arkadaşlar ben kaçar..pilav yapıp hazırlanmaya başlayacağımm...hepinizi kocaman öpüyorum...allah hepimizi hammile bıraksın inşallah...sapır sapır doğuralım...dur yavrum sus yavrum derken bu günlere gülün innşşşş

çok sağol açıkladığın için cnm acayip korkuyorum benimde tutmazsa ozamna aşılama yaparlar herhalde iyiki varsınız çevremde kimseyle paylaşamıyorum çok teşkrler

negüzel yazmışsın inşallah aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bebisho ve Osmaniye nasılsınız? Benim de karnımın alt tarafında hafif hafif ağrı var. Öyle karışığımki, bazen çok umutluyum, bazen hiç ümidim kalmıyo.. Bu arada doktorum bana test için bişey demedi. İdrarda mı baksam, yoksa direkt kan tahliline mi gitsem karar veremedim daha. İdrar testini ne zaman yapsak çıkar? 14. günde de çıkar mı? Ya da daha önce çıkar mı? Sanırım ben idrar testi yaparım önce. Siz neler yapıcaksınız kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…