- Konu Sahibi __SuPerisi__
-
Merhaba kızlar nasılsınız ?
Benim işlem daha olmadı ama sizinkileri okudukça heyecanlanmaya başladım. Birde bişey sorucam , bu aşılamadan once doktor yumurta takibi yapıyor ya , hangi sıklıkla gittiniz doktora o arada ? Benim doktorum gun aşırı kontrol ediyor acaba fazlamı sık yoksa normal prosedür bu mu ?
canım ilk gün devamlı yat ama diğer günlerde evin içinde hafif hafif gezin bikaç işini yap. tabi eğilip doğrulmadan ve kendini zorlamadan.eğer yatıp dinlenmeyle olsaydı benimki olurdu.12 gün boyunca üç dört dakikalığına bile sokağa çıkmamıştım.ama ne oldu.sonuç koskoca bir negatifff
arkadaşlar ben kaçar..pilav yapıp hazırlanmaya başlayacağımm...hepinizi kocaman öpüyorum...allah hepimizi hammile bıraksın inşallah...sapır sapır doğuralım...dur yavrum sus yavrum derken bu günlere gülün innşşşş
Merhaba kızlar nasılsınız ?
Benim işlem daha olmadı ama sizinkileri okudukça heyecanlanmaya başladım. Birde bişey sorucam , bu aşılamadan once doktor yumurta takibi yapıyor ya , hangi sıklıkla gittiniz doktora o arada ? Benim doktorum gun aşırı kontrol ediyor acaba fazlamı sık yoksa normal prosedür bu mu ?
bende suan asılama oncesı adımlardan gecıyorum; dun klomene basladım 5 gun ıcıcem ve doktorum 12. veya 13. gun gel bı bakalım dedı kac mm olcak dıye yumoslar :)
ondan sonra 18 ile 20 mm olasıya kadar 2, 3 gunde bir cagırcak seni arkadasım allahh ızın verırse bu ay asılamam var cok heycanlıyım bende ..ilk olacak :)
canım ben 2 günde bir gittim doktora günaşırı bence fazla..gerçi her doktor farklı bakıyordur ama ben genelde 2-3 günde bir diye biliyorum..
Bebisho ve Osmaniye nasılsınız? Benim de karnımın alt tarafında hafif hafif ağrı var. Öyle karışığımki, bazen çok umutluyum, bazen hiç ümidim kalmıyo.. Bu arada doktorum bana test için bişey demedi. İdrarda mı baksam, yoksa direkt kan tahliline mi gitsem karar veremedim daha. İdrar testini ne zaman yapsak çıkar? 14. günde de çıkar mı? Ya da daha önce çıkar mı? Sanırım ben idrar testi yaparım önce. Siz neler yapıcaksınız kızlar?
kızlar buarada bende çok heyecanlıyım yarın sabah aşılamam olcak.. :18: şimdiden bütün işlerimi bitirmeye çalışıyorumki aşılamadan sonra rahat dinlenebileyim :) ovitrelleden sonra akıntı gelmeye başladı benden normalmi bu..
Selam kimsecikler yok heralde:)))
Aşılamadn sonraki 19. günüm test yaptırmaya korkuyorum 3. aşıamam bu benimm perşembe günü hasta olmam gerekiyoo inşalah olmam ve hamile kalırımm hiç ümidim yok amaa(((((((
saol canım .. sanada hayırlı asılamalar insallah guzel gecer... 14 gun sonrada guzel haberler alırsın ...
sen bu hafta asılama olcaksın bende haftaya hersey yolunda gıderse.... pespeseyız sanırım .
ıyı dusunmusun bende senın gıbı temızlık ıslerım vardı bırıkmıstı onları bıtırdım rahatım suan :)
Aşılamadn sonraki 19. günüm test yaptırmaya korkuyorum 3. aşıamam bu benimm perşembe günü hasta olmam gerekiyoo inşalah olmam ve hamile kalırımm hiç ümidim yok amaa(((((((
merhaba arkadaslar bende 31 ocakta ilk aşılamamı oldum. şuan 8 gün oldu sabırla beklıyorum .antalya medikal park ta dr.ertuğrul akdaş doktorum çok iyi bi doktor benı cok rahatlatttı. bende yumurta rezervı var erken menepoz olabılırmıs. allah'a bol bol dua edıyorum. inşallah allah hepımıze bebişleri nasip etsin.
merhaba arkadaslar bende 31 ocakta ilk aşılamamı oldum. şuan 8 gün oldu sabırla beklıyorum .antalya medikal park ta dr.ertuğrul akdaş doktorum çok iyi bi doktor benı cok rahatlatttı. bende yumurta rezervı var erken menepoz olabılırmıs. allah'a bol bol dua edıyorum. inşallah allah hepımıze bebişleri nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?