Aşılama ŞUBAT 2012'de Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba kızlar nasılsınız ?
Benim işlem daha olmadı ama sizinkileri okudukça heyecanlanmaya başladım. Birde bişey sorucam , bu aşılamadan once doktor yumurta takibi yapıyor ya , hangi sıklıkla gittiniz doktora o arada ? Benim doktorum gun aşırı kontrol ediyor acaba fazlamı sık yoksa normal prosedür bu mu ?

bende suan asılama oncesı adımlardan gecıyorum; dun klomene basladım 5 gun ıcıcem ve doktorum 12. veya 13. gun gel bı bakalım dedı kac mm olcak dıye yumoslar :)
ondan sonra 18 ile 20 mm olasıya kadar 2, 3 gunde bir cagırcak seni arkadasım allahh ızın verırse bu ay asılamam var cok heycanlıyım bende ..ilk olacak :)

sağol canım öğütlerin için bende aynı senin gibi düşünüyorum..sende artık yepyeni bir sayfa aç hayatında olumsuz düşünme hiç canım..

cnm ya koptum yazdıklarına sapır sapır doğuralım inşallah dediğin gibi..allah dualarımızı kabul etsin

canım ben 2 günde bir gittim doktora günaşırı bence fazla..gerçi her doktor farklı bakıyordur ama ben genelde 2-3 günde bir diye biliyorum..

hadi hayırlısı inşallah yumoşlar istenilen mm gelir cnm :)

kızlar buarada bende çok heyecanlıyım yarın sabah aşılamam olcak.. :18: şimdiden bütün işlerimi bitirmeye çalışıyorumki aşılamadan sonra rahat dinlenebileyim :) ovitrelleden sonra akıntı gelmeye başladı benden normalmi bu..

hepimizde aynı ağrılar arasıra mevcut tatlım.umutlanma konusun da da aynı şeyleri hissediyoruz.Hayırlısı bebişho nun da dediği gibi sapır sapır doğururuz hepimiz inş.testi bana 14. veya 15. günü kanda baktır dediler.ama erken de yapcaksan en garantili kan olur.Ben veremem bu mutlu haberi sizlere hissediyorum ama sizden duymayı sabırsızlıkla bekliyor olcam...

saol canım .. sanada hayırlı asılamalar insallah guzel gecer... 14 gun sonrada guzel haberler alırsın ...
sen bu hafta asılama olcaksın bende haftaya hersey yolunda gıderse.... pespeseyız sanırım .
ıyı dusunmusun bende senın gıbı temızlık ıslerım vardı bırıkmıstı onları bıtırdım rahatım suan :)

inşallah canım iyi sonuçlanır aşılamam dua edin bana..evet peşpeşeyiz sanırım hayırlısıyla ben yaptırayım günümü bekleyim sıra sana gelsin.. :) gerçi o kadar gün nasıl geçicek bilmiyorum ama..ben bitirdim işlerimi şükür yarını bekliyorum :)

Aşılamadn sonraki 19. günüm test yaptırmaya korkuyorum 3. aşıamam bu benimm perşembe günü hasta olmam gerekiyoo inşalah olmam ve hamile kalırımm hiç ümidim yok amaa(((((((

cnm nasıl durabiliyosun test yaptırmadan ben duramam valla..inşallah hastalanmazsın da hamilesindir ümidini kaybetme iyi düşün iyi olsun :)

merhaba arkadaslar bende 31 ocakta ilk aşılamamı oldum. şuan 8 gün oldu sabırla beklıyorum .antalya medikal park ta dr.ertuğrul akdaş doktorum çok iyi bi doktor benı cok rahatlatttı. bende yumurta rezervı var erken menepoz olabılırmıs. allah'a bol bol dua edıyorum. inşallah allah hepımıze bebişleri nasip etsin.

inşallah tutar.

aşılaman hayırlı olsun damlabeyza inşallah çok güzel sonuçlar alırsın hamile olduğunu bizimle paylaşırsın..duaların kabul olur inşallah cnm..

Bende 8 aylık evliyim henüz hamile kalamadım. Eşimde sperm azlığı var 7/8 milyon harekette az anlayacağınız doktorun demesi her ay herkesin %25 şansı varken bizim sadece %3...bu yüzde 3 de gelip beni bulursa işte bunun adı mucize olacak ve hayyatta ilk defa bir mucizeye şahit olacağım.
Ben sizlerden birşey öğrenmek istiyorum.
Acaba sizler aşılamayı eşinizin spermleri ile ile ilgili örneğin sperm azlığı veya diğer sorunlardan dolayı mı yoksa sizle alakalı herhangi bir sbepten mi yaptırıyorsunuz.
Mesela aşılama için ne kadar sperm gerekli? bizim 7/8 milyon sperm ve %7.5 ileri hareketlimizle aşılama tutar mı?
Doktorunuz hangi zamanda uygun gördü ve aşılamaya karar verdi?
Aşılama yaptıran arkadaşlar Allahım inşallah hepinizinkini o rahimde tutundurmuştur..

mrh arkadaşım bende 31 ocakta 2.aşılamamı oldum bekliyorum günler geçmiyor sende herhangi bi belirti varmı allah hepimize sağlıklı bebişler versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…