- Konu Sahibi __SuPerisi__
-
Arkadaşlar şubatta aşılama yaptıranlar listeye ekleyin isminizi güncel tutalımm birlikte sayalım
merhaba arkadaşlar bende bugün aşılama oldum ve ilk aşılamam inş.sonucu hayırlı olur...bide sizler tecrübelisiniz nekadar süre dinlenmek ve nelere dikkat etmek gerekiyor acaba....
hepimizde aynı ağrılar arasıra mevcut tatlım.umutlanma konusun da da aynı şeyleri hissediyoruz.Hayırlısı bebişho nun da dediği gibi sapır sapır doğururuz hepimiz inş.testi bana 14. veya 15. günü kanda baktır dediler.ama erken de yapcaksan en garantili kan olur.Ben veremem bu mutlu haberi sizlere hissediyorum ama sizden duymayı sabırsızlıkla bekliyor olcam...
Bebisho ve Osmaniye nasılsınız? Benim de karnımın alt tarafında hafif hafif ağrı var. Öyle karışığımki, bazen çok umutluyum, bazen hiç ümidim kalmıyo.. Bu arada doktorum bana test için bişey demedi. İdrarda mı baksam, yoksa direkt kan tahliline mi gitsem karar veremedim daha. İdrar testini ne zaman yapsak çıkar? 14. günde de çıkar mı? Ya da daha önce çıkar mı? Sanırım ben idrar testi yaparım önce. Siz neler yapıcaksınız kızlar?
Aşılamadn sonraki 19. günüm test yaptırmaya korkuyorum 3. aşıamam bu benimm perşembe günü hasta olmam gerekiyoo inşalah olmam ve hamile kalırımm hiç ümidim yok amaa(((((((
merhaba arkadaşlar bende bugün aşılama oldum ve ilk aşılamam inş.sonucu hayırlı olur...bide sizler tecrübelisiniz nekadar süre dinlenmek ve nelere dikkat etmek gerekiyor acaba....
merhaba arkadaslar bende 31 ocakta ilk aşılamamı oldum. şuan 8 gün oldu sabırla beklıyorum .antalya medikal park ta dr.ertuğrul akdaş doktorum çok iyi bi doktor benı cok rahatlatttı. bende yumurta rezervı var erken menepoz olabılırmıs. allah'a bol bol dua edıyorum. inşallah allah hepımıze bebişleri nasip etsin.
Bende 8 aylık evliyim henüz hamile kalamadım. Eşimde sperm azlığı var 7/8 milyon harekette az anlayacağınız doktorun demesi her ay herkesin %25 şansı varken bizim sadece %3...bu yüzde 3 de gelip beni bulursa işte bunun adı mucize olacak ve hayyatta ilk defa bir mucizeye şahit olacağım.
Ben sizlerden birşey öğrenmek istiyorum.
Acaba sizler aşılamayı eşinizin spermleri ile ile ilgili örneğin sperm azlığı veya diğer sorunlardan dolayı mı yoksa sizle alakalı herhangi bir sbepten mi yaptırıyorsunuz.
Mesela aşılama için ne kadar sperm gerekli? bizim 7/8 milyon sperm ve %7.5 ileri hareketlimizle aşılama tutar mı?
Doktorunuz hangi zamanda uygun gördü ve aşılamaya karar verdi?
Aşılama yaptıran arkadaşlar Allahım inşallah hepinizinkini o rahimde tutundurmuştur..
Günaydın kızlar bende birazdan doktora gıdıcem reglımın ıkıncı gunu umarım guzel haberlerle dönerim....
günaydın herkese benim 8. gün aşılama da günler geçtikçe umudum azalıyor.Çünkü regli belirtilerim iyice kendini gösteriyor.örneğin çenemin ortasında çıkan sivilce((((((( Ama inş. sizlerin güzel haberlerini alırım Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin ...
günaydın cnm 8.günümm ve sivilcelerim çıktı..osmaniye yapma böle nolurr...umut fakirin ekmeğidir derler ya(aklıma şimdilik bu geldi)ümit etmeliyiz hayat gecmez yoksa ..olumsuz düşününce olumsuzlukları çağırdığıma bi çok kez şahit oldum bi arkadaşım napıyosun sen ya güzeli çağırsana dedi denedimm en iyisini istedim en iyisi oldu demekki allahtan hep iyisini dilemek ümit etmek lazımmış..şimdide olabilrde olmayabilirde diyorumolmasa allahın bi bildiği vardır üzme tatlı canını
şu listeyide özellikle yeniliyorum kendimi çaresiz hissettiğimde nnette arar dururdum somut bişiler görmek isterdim.birinin ben hamileyim yazdığında sevinir ümitlenirdim diğerinde sonuç olumsuzsa olmayabilirde diyip sakinleşiyodum ..şimdi biz ve bizim gibi kendini kötü hisseden insanlara yardımcı olmaya çalışıyorum..arayan merak eden insanlara ışık olsun umarım hep pozitif sonuçlar yazarız başkalarına ümit yükleriz...
çalıştığım için arada kaçırıyorum listeyi yenilemeyi..yeni gelipte aşılama yaptıran olursa lütfen enson kendini eklerse liste güncellenmiş olurr..herkese en az 3 çocuk nasip olsunn inşşş
ne güzel anlatmışsın canım.
Insanız işte çaresizleşebiliyoruz.ümitlenip ümitlenip hayellerimiz suya düşünce tekrar bir ışık doğuyor tekrar ümitleniyoruz.buda bizim imtihanımız...
Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.
Ben henüz yumurta takibindeyim aşılama olunca haber vericem.bu sabah gittim doktora yumoşlar pek büyümemiş canım sıkıldı.sonra açtım bu sayfayı bebisho'nun yazısını görünce biraz ferahladım.
Herkes pozitif olsun herkesin yüzü gülsün tutmamışsa bile vardır onda bir hayır diyip devam edelim yolumuza allah çok isteyene zaten verecektir inşallah
3 te yetmez 5 tane 5 te yetmez 7 tane ver ver ver ver ver allahım ver
merhaba arkadaslar bende 31 ocakta ilk aşılamamı oldum. şuan 8 gün oldu sabırla beklıyorum .antalya medikal park ta dr.ertuğrul akdaş doktorum çok iyi bi doktor benı cok rahatlatttı. bende yumurta rezervı var erken menepoz olabılırmıs. allah'a bol bol dua edıyorum. inşallah allah hepımıze bebişleri nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?