Aşılama ŞUBAT 2012'de Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba arkadaşlar bende bugün aşılama oldum ve ilk aşılamam inş.sonucu hayırlı olur...bide sizler tecrübelisiniz nekadar süre dinlenmek ve nelere dikkat etmek gerekiyor acaba....

Arkadaşlar şubatta aşılama yaptıranlar listeye ekleyin isminizi güncel tutalımm birlikte sayalım

slm kızlar bende dün gittim doktora aşılam için iğne yazdı menonal pazartesi kont gidicem dün renglimin 2.günümdü 16 yumartam çıktı sizce nasıl

merhaba arkadaşlar bende bugün aşılama oldum ve ilk aşılamam inş.sonucu hayırlı olur...bide sizler tecrübelisiniz nekadar süre dinlenmek ve nelere dikkat etmek gerekiyor acaba....

dün ben hastanede idim orda aşılama yaprıranlara normal yaşantınıza devam edin demiş ama bir arkadaş ordaki çamaşır asarken düşük yapmış 1,5 aylık imiş oda aşılama iletutmuş

Bu kadar ümitsiz olma canım olur mu? Çünkü bi arkadaş demişti yanlış hatırlamıyorsam; aşılamada moral çok önemliymiş. Ayrıca Bebishonun dediğine tüm kalbimle katılıyorum ben de

esubcum 7 gündür hafif hissettim hep sancıları ..ama dün akşam ve bugün sabah bıçak saplanır gibiydi..yani gaz sacısımı bu anlamadım valla böle keskinn ilaçlarla alakalı gibi gelyo bide öle çok gaz sıkıntısı yaşıyorumki eşimin yanında uyuyup kalıyorumm sabah anlatıyoo ölüyorum utancımdan ...

su perisicim sanada hayırlı gecirmeni diliyorum cnmm..inşş

bu arada epey kalabalıklaştıkk herkese hoşgeldin diyorummm

Aşılamadn sonraki 19. günüm test yaptırmaya korkuyorum 3. aşıamam bu benimm perşembe günü hasta olmam gerekiyoo inşalah olmam ve hamile kalırımm hiç ümidim yok amaa(((((((

hoşgeldin cnmm ...aferinnn sana ii durmuşsunn bu zamana kadar..inşş olumlu olur sonucun bide...bakkk artık bizede sonucunu bildirrrr lütfen

slmm bee 25 dak yattım sonra yürüyüş yaptım doktor bişi dememeişti...olacağı varsa tutunmuştur saten cnm..doktor şimdi sen kalkınca ayağa bu tutmayacamı yani bunlarla alakalı değil dedi...yinede çok zorlamamak lazım

senin peşinde biz varız cnmm ...sonuca ne zaman bakacaksın ne durumdasın nasıl geciyoo aşılama sonrası yazarmısın..

cnm doktor boşuna kasmışş...sayı hareket bunlar değişebilen şeyler ..biz bi sürü şey denedik işe yaramadı eşim solgarın selenyum ve çinko haplarını kullandı değerlerimiz çok yükseldi...üroloji doktorunun tavsiyesiydi...bi ürolojiye danışın kullanın tavsiye ederimm...bu arada doktor şimdi normal yollardan da olur sizin dedi ...tabi allahtan işin büyük kısmı bizde bekleyemedimizden aşaıalamaya gittik

günaydın herkese benim 8. gün aşılama da günler geçtikçe umudum azalıyor.Çünkü regli belirtilerim iyice kendini gösteriyor.örneğin çenemin ortasında çıkan sivilce ((((((( Ama inş. sizlerin güzel haberlerini alırım Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin ...

esub:1.2.2012 ilk aşılama SONUÇ:
bebisho:1.2.2012 ilk aşılama SONUÇ:
osmaniye:1.2.2012 ikinci aşılama SONUÇ
mcan84: sonraki aşılamaya bütün ümitlerimiz olacak inşşş
hestia:3.2.2012 ilk aşılama 17 şubatta belli olacak SONUÇ :
minikbeyazbulut:05.02.2012 ilk aşılama SONUÇ:
yaskamilena:22. 01.2012 SONUÇ:
tili:1.2.2012 SONUÇ:
senemc: 20.01.2012 SONUÇ:
_su perisi_:7.02.2012 SONUÇ:
damla beyza:31.01.2012 SONUÇ:
sahr:İkinci aşılama 31.01.2012 SONUÇ:
gurmur:7.02.2012 SONUÇ:

günaydın cnm 8.günümm ve sivilcelerim çıktı..osmaniye yapma böle nolurr...umut fakirin ekmeğidir derler ya(aklıma şimdilik bu geldi)ümit etmeliyiz hayat gecmez yoksa ..olumsuz düşününce olumsuzlukları çağırdığıma bi çok kez şahit oldum bi arkadaşım napıyosun sen ya güzeli çağırsana dedi denedimm en iyisini istedim en iyisi oldu demekki allahtan hep iyisini dilemek ümit etmek lazımmış..şimdide olabilrde olmayabilirde diyorumolmasa allahın bi bildiği vardır üzme tatlı canını

bu arada gerçekte sivilcelerim çıktı aynı gidiyoruz belirtilerde

şu listeyide özellikle yeniliyorum kendimi çaresiz hissettiğimde nnette arar dururdum somut bişiler görmek isterdim.birinin ben hamileyim yazdığında sevinir ümitlenirdim diğerinde sonuç olumsuzsa olmayabilirde diyip sakinleşiyodum ..şimdi biz ve bizim gibi kendini kötü hisseden insanlara yardımcı olmaya çalışıyorum..arayan merak eden insanlara ışık olsun umarım hep pozitif sonuçlar yazarız başkalarına ümit yükleriz...
çalıştığım için arada kaçırıyorum listeyi yenilemeyi..yeni gelipte aşılama yaptıran olursa lütfen enson kendini eklerse liste güncellenmiş olurr..herkese en az 3 çocuk nasip olsunn inşşş

ne güzel anlatmışsın canım.
insanız işte çaresizleşebiliyoruz.ümitlenip ümitlenip hayellerimiz suya düşünce tekrar bir ışık doğuyor tekrar ümitleniyoruz.buda bizim imtihanımız...
allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.
ben henüz yumurta takibindeyim aşılama olunca haber vericem.bu sabah gittim doktora yumoşlar pek büyümemiş canım sıkıldı.sonra açtım bu sayfayı bebisho'nun yazısını görünce biraz ferahladım.
herkes pozitif olsun herkesin yüzü gülsün tutmamışsa bile vardır onda bir hayır diyip devam edelim yolumuza allah çok isteyene zaten verecektir inşallah

3 te yetmez 5 tane 5 te yetmez 7 tane ver ver ver ver ver allahım ver

oh oh ohh ohh ver allahım veeeeerrrrrr

hayırlı olsun insallah arkadasım; 8 gun kım bılır nasıl gectı demi?
geriye kaldı sayılı gunler insallah guzel haber alırsın yuzun gulsun insallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…