- Konu Sahibi __SuPerisi__
-
günaydın cnm 8.günümm ve sivilcelerim çıktı..osmaniye yapma böle nolurr...umut fakirin ekmeğidir derler ya(aklıma şimdilik bu geldi)ümit etmeliyiz hayat gecmez yoksa ..olumsuz düşününce olumsuzlukları çağırdığıma bi çok kez şahit oldum bi arkadaşım napıyosun sen ya güzeli çağırsana dedi denedimm en iyisini istedim en iyisi oldu demekki allahtan hep iyisini dilemek ümit etmek lazımmış..şimdide olabilrde olmayabilirde diyorumolmasa allahın bi bildiği vardır üzme tatlı canını
geldım doktordan sukur kıst falan bısey yok..cok fazla yumurtanm varmıs..düşük dozda ıgneye basladık..
hayırlı olsun :) bende suan klomen kullanıyorum haftaya doktoruma gidecem 13. gunde bi bakıcak insallah hersey yolunda gider bu sefer
haftaya asılamam olur hayırlı ise olsun cok istiyorum artık anne olmayı :))
cnm nasıl durabiliyosun test yaptırmadan ben duramam valla..inşallah hastalanmazsın da hamilesindir ümidini kaybetme iyi düşün iyi olsun :)
şu listeyide özellikle yeniliyorum kendimi çaresiz hissettiğimde nnette arar dururdum somut bişiler görmek isterdim.birinin ben hamileyim yazdığında sevinir ümitlenirdim diğerinde sonuç olumsuzsa olmayabilirde diyip sakinleşiyodum ..şimdi biz ve bizim gibi kendini kötü hisseden insanlara yardımcı olmaya çalışıyorum..arayan merak eden insanlara ışık olsun umarım hep pozitif sonuçlar yazarız başkalarına ümit yükleriz...
çalıştığım için arada kaçırıyorum listeyi yenilemeyi..yeni gelipte aşılama yaptıran olursa lütfen enson kendini eklerse liste güncellenmiş olurr..herkese en az 3 çocuk nasip olsunn inşşş
günaydın herkese benim 8. gün aşılama da günler geçtikçe umudum azalıyor.Çünkü regli belirtilerim iyice kendini gösteriyor.örneğin çenemin ortasında çıkan sivilce((((((( Ama inş. sizlerin güzel haberlerini alırım Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin ...
arkasdaslar benım kan sonucum cıktı aşılamadan sonrakı 15. gun bugun 66.78 çıktı doktorum gebelık dedı ama öyle ıcımde bı suphe var halen ınanamıyorum ondan olabılırmı acaba ???? ilk aşılamamdı..
arkasdaslar benım kan sonucum cıktı aşılamadan sonrakı 15. gun bugun 66.78 çıktı doktorum gebelık dedı ama öyle ıcımde bı suphe var halen ınanamıyorum ondan olabılırmı acaba ???? ilk aşılamamdı..
esub:1.2.2012 ilk aşılama SONUÇ:
bebisho:1.2.2012 ilk aşılama SONUÇ:
osmaniye:1.2.2012 ikinci aşılama SONUÇ
mcan84: sonraki aşılamaya bütün ümitlerimiz olacak inşşş
hestia:3.2.2012 ilk aşılama 17 şubatta belli olacak SONUÇ :
minikbeyazbulut:05.02.2012 ilk aşılama SONUÇ:
yaskamilena:22. 01.2012 SONUÇ:
tili:1.2.2012 SONUÇ:
senemc: 20.01.2012 SONUÇ:
_su perisi_:7.02.2012 SONUÇ:
damla beyza:31.01.2012 SONUÇ:
sahr:İkinci aşılama 31.01.2012 SONUÇ:
gurmur:7.02.2012 SONUÇ:
arkasdaslar benım kan sonucum cıktı aşılamadan sonrakı 15. Gun bugun 66.78 çıktı doktorum gebelık dedı ama öyle ıcımde bı suphe var halen ınanamıyorum ondan olabılırmı acaba ???? Ilk aşılamamdı..
Merhaba kızlar , bende bugun doktora gidip geldim. Ayın 1 inde adet olmuştum, 2 sinde klomene başlamıştık, bugun klomene başlayalı 7 gun oldu yani. Doktorum bugunden itibaren klomeni kesti, estrofem diye bir ilaç verdi. Gene gün aşırı gitmeye devam :)
Aşılama tarihimde belli oldu, haftaya çarşamba , ayın 15 inde olacak inşallah.
Allah hepimizin yardımcısı olsun, çok çok zor yollardan geçiyoruz, bu duyguları cidden yaşamayn anlayamaz. O yüzden burayı okudukça kendimi daha güçlü hissediyorum. Buradaki herkes birbirine aynı psikolojiyi paylaşarak yanıt veriyor çünkü, cidden çok güç veriyor bu bana.
Allah hepimizin yardımcısı olsun, gözlerimizden daha fazla yaş dökülmeden bebişlerimiz gelsin inşallah.
selam kızlar bende biraz önce geldim aşılamadan..baya uzun sürdü bizimkisabah 9dan bu saate kadar aşılama için bekledik..idrara sıkışık olmamız gerektiği için su içip bekledim faka tsperm yıkanması çok uzun sürdüğü için sürekli tuvalete gitmek zorunda kaldım..aşılama için çağırdıklarındada idrara sıkışık değildimsu içip 1 saat bekledim malesef sonra aşılamaya aldılar..çok kısa sürdü doktorum herşeyin iyi geçtiğini söyledi..aşılamadan sonra 15dk zor yattım sıkışık olduğum için daha fazla dayanamadım tuvalete gittim sonra 15dk daha yattım..doktorum bir ilaç ve 15 günlük vajinadan bir jel verdi..moralim çok iyi yapılırkende dua ettim inanıyorum olucak eşimde diyo olucak diye..şimdi 23şubat beklicez hakkımda hayırlısı inşallah aşılamam tutar..şimdi uzattım ayaklarımı yatıyorum :)
Hayırlı olsun su perisi, inşallah tutar aşılaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?