Aşılama ŞUBAT 2012'de Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Kızlar arkadasım gecen ay asılama yaptırdı bana dedıkı sıvılcelerım bıle cıktı regl belırtılerımın hepsı vardı..Ama Aşılaması tuttu..sivilce gorup moral bozmayın

geldım doktordan sukur kıst falan bısey yok..cok fazla yumurtanm varmıs..düşük dozda ıgneye basladık..

hayırlı olsun :) bende suan klomen kullanıyorum haftaya doktoruma gidecem 13. gunde bi bakıcak insallah hersey yolunda gider bu sefer
haftaya asılamam olur hayırlı ise olsun cok istiyorum artık anne olmayı :))

cnm nasıl durabiliyosun test yaptırmadan ben duramam valla..inşallah hastalanmazsın da hamilesindir ümidini kaybetme iyi düşün iyi olsun :)

10. günü kanamam oldu doktor test yapalım dedi kan testinde çıkmadıı yinede adet zamanını bekleyelimm belli olmaz dedii yarın adet günümm yarında olmasamm pazartesini bekleyip o şekildee gidicem 3. aşılamam benim o yüzden yaşadığım haya kırıklıklarını yaşamak istemiyorum.Bide adet olacakmışım gibi hissediyorum inşallah olmamm...

Benimde aşılamadan sonraki 20. günümm yarın hasta olmassamm pazartesi doktora gidicem 3. aşılamam bu arada benide eklermisinizz:))

arkasdaslar benım kan sonucum cıktı aşılamadan sonrakı 15. gun bugun 66.78 çıktı doktorum gebelık dedı ama öyle ıcımde bı suphe var halen ınanamıyorum ondan olabılırmı acaba ???? ilk aşılamamdı..

canım uzulmemen ıcın yazıyorum.. ben o kadar zor sartylarda basldımkı bu yola hem maddı yonden hem manevı yonden sana tavsıyem 15. gunu beklemen benım butun adet belırtılerım vardı ... en son doktora gıtmeden 2 gece sancıdan oluyordum resmen yuzum sıvılcelendı.. adet sancısı gbı sancılar arttı sakın korkma sakın morelını bozma bak benım esım yolda gıderken ben bılıyorum tutmadı bu uzulme dıye telkın ler verdı.. bende saf saf guluyordum rabbım yanımızda olsun tum bebek sahıbı olmak ısteyenler moral cok onemlı.. ben aılemden cok uzakta bı kasabada yasıyorum.. buyuk sehırdekıler gbı olanaklarım olmadı ama sabrettım 3 seneye yaklasıyorum allahım yanımda sadece bunu bılıyorum... dualrım burdakı hasretle bebeklerını bekleyen kardesılerım ıcın... ALLAHIM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN...

selam kızlar aşılaması tutan arkadaşları tebrik ederim bekleyen arkadaşlarda umarım en kısa zamanda mutlu haberleri verirler dün 8.günümdü sagda 3 tane oluşmuş yumoş soldada gelişmekte olan varmış dozu arttırdı yrn yine kontrolümüz var bakalım ne dicekaşılama günü nezaman olucak ? eşiminde morfolojisi %2 şansımız nekadar var acaba kocaman bir soru işareti rabbim ne eylerse güzel eyler hakkımıza hayırlısı

Son düzenleme:

hayırlı olsun cok sevindim senin adına :))) ilk asılamada tutma konusunda benimde endiselerim vardı ;
ama senin yazını okuyunca dedimki kendime İLK SEFERDE DE TUTUYORMUS DEMEK ...bana moral oldun haftayada ben insallah asılama olacam ilk kez ...
darısı benim ve yıllardır sabırla bekleyenlerin basına insallahhhhhhhhhhh

Merhaba kızlar , bende bugun doktora gidip geldim. Ayın 1 inde adet olmuştum, 2 sinde klomene başlamıştık, bugun klomene başlayalı 7 gun oldu yani. Doktorum bugunden itibaren klomeni kesti, estrofem diye bir ilaç verdi. Gene gün aşırı gitmeye devam :)
Aşılama tarihimde belli oldu, haftaya çarşamba , ayın 15 inde olacak inşallah.
Allah hepimizin yardımcısı olsun, çok çok zor yollardan geçiyoruz, bu duyguları cidden yaşamayn anlayamaz. O yüzden burayı okudukça kendimi daha güçlü hissediyorum. Buradaki herkes birbirine aynı psikolojiyi paylaşarak yanıt veriyor çünkü, cidden çok güç veriyor bu bana.
Allah hepimizin yardımcısı olsun, gözlerimizden daha fazla yaş dökülmeden bebişlerimiz gelsin inşallah.

Hayırlı uğurlu olsun , Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah. Ee sen artık anne adayı olduğuna göre , annelerin duaları kabul olduğuna göre, bizlere de dua etmeyi ihmal etme.

Ama ama ben yokum bu listede

Beni de ekleyinn , 15 şbat benimkide inşallah

canım hayırlı olsun niye inanmıyosun değerin çok iyi maşallahh :)))) sevin mutlu ol artık :)))

Son düzenleme:

sana kesinlikle katılıyorum arkadasım ; insan okuduklarından etkileniyor burda hatta moral vermek icin elinden geleni yapıyor;
cunku aynı acıyı yada sevinci oda yasadıgı icin ... İNSALLAHHHH hersey yolunda gider bende 6 subatta basladım klomene
Allah izin verirse senden sonrada benim asılamam olsun :)

selam kızlar bende biraz önce geldim aşılamadan..baya uzun sürdü bizimkisabah 9dan bu saate kadar aşılama için bekledik..idrara sıkışık olmamız gerektiği için su içip bekledim faka tsperm yıkanması çok uzun sürdüğü için sürekli tuvalete gitmek zorunda kaldım..aşılama için çağırdıklarındada idrara sıkışık değildim su içip 1 saat bekledim malesef sonra aşılamaya aldılar..çok kısa sürdü doktorum herşeyin iyi geçtiğini söyledi..aşılamadan sonra 15dk zor yattım sıkışık olduğum için daha fazla dayanamadım tuvalete gittim sonra 15dk daha yattım..doktorum bir ilaç ve 15 günlük vajinadan bir jel verdi..moralim çok iyi yapılırkende dua ettim inanıyorum olucak eşimde diyo olucak diye..şimdi 23şubat beklicez hakkımda hayırlısı inşallah aşılamam tutar..şimdi uzattım ayaklarımı yatıyorum :)

Hayırlı olsun su perisi, inşallah tutar aşılaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…