- Konu Sahibi __SuPerisi__
-
selam kızlar bende biraz önce geldim aşılamadan..baya uzun sürdü bizimkisabah 9dan bu saate kadar aşılama için bekledik..idrara sıkışık olmamız gerektiği için su içip bekledim faka tsperm yıkanması çok uzun sürdüğü için sürekli tuvalete gitmek zorunda kaldım..aşılama için çağırdıklarındada idrara sıkışık değildimsu içip 1 saat bekledim malesef sonra aşılamaya aldılar..çok kısa sürdü doktorum herşeyin iyi geçtiğini söyledi..aşılamadan sonra 15dk zor yattım sıkışık olduğum için daha fazla dayanamadım tuvalete gittim sonra 15dk daha yattım..doktorum bir ilaç ve 15 günlük vajinadan bir jel verdi..moralim çok iyi yapılırkende dua ettim inanıyorum olucak eşimde diyo olucak diye..şimdi 23şubat beklicez hakkımda hayırlısı inşallah aşılamam tutar..şimdi uzattım ayaklarımı yatıyorum :)
selam kızlar bende biraz önce geldim aşılamadan..baya uzun sürdü bizimkisabah 9dan bu saate kadar aşılama için bekledik..idrara sıkışık olmamız gerektiği için su içip bekledim faka tsperm yıkanması çok uzun sürdüğü için sürekli tuvalete gitmek zorunda kaldım..aşılama için çağırdıklarındada idrara sıkışık değildimsu içip 1 saat bekledim malesef sonra aşılamaya aldılar..çok kısa sürdü doktorum herşeyin iyi geçtiğini söyledi..aşılamadan sonra 15dk zor yattım sıkışık olduğum için daha fazla dayanamadım tuvalete gittim sonra 15dk daha yattım..doktorum bir ilaç ve 15 günlük vajinadan bir jel verdi..moralim çok iyi yapılırkende dua ettim inanıyorum olucak eşimde diyo olucak diye..şimdi 23şubat beklicez hakkımda hayırlısı inşallah aşılamam tutar..şimdi uzattım ayaklarımı yatıyorum :)
arkasdaslar benım kan sonucum cıktı aşılamadan sonrakı 15. gun bugun 66.78 çıktı doktorum gebelık dedı ama öyle ıcımde bı suphe var halen ınanamıyorum ondan olabılırmı acaba ???? ilk aşılamamdı..
10. günü kanamam oldu doktor test yapalım dedi kan testinde çıkmadıı yinede adet zamanını bekleyelimm belli olmaz dedii yarın adet günümm yarında olmasamm pazartesini bekleyip o şekildee gidicem 3. aşılamam benim o yüzden yaşadığım haya kırıklıklarını yaşamak istemiyorum.Bide adet olacakmışım gibi hissediyorum inşallah olmamm...
hayırlı olsun canım inş tutar aşılaman.ben de gideceğim aşılama için adet olmayı bekliyorum muhtemelen pazartesi olurum.
hersey güzel olucak ınsallah...
_su perisi hayırlı olsun canm listeye ekledim ama aşılama tarih 7 mi 8 mi bilemedim sorun olmaz herhal
arkasdaslar benım kan sonucum cıktı aşılamadan sonrakı 15. gun bugun 66.78 çıktı doktorum gebelık dedı ama öyle ıcımde bı suphe var halen ınanamıyorum ondan olabılırmı acaba ???? ilk aşılamamdı..
canım gözün aydın demek ilk aşılamada geldi bebişin darısı bizlere inşallah biraz bilgi verirmisin nezamandır istiyodunuz belli bir sorun varmıydıArkadaşlarım buyuk harfle yazdıgım ıcın ozur dılerım ama benım yazdıklarım sıze cok moral olucak ınanıyorum.. Sakın ve sakın olumsuz dusunmeyın benım doktorumda cok yardım ettı bana ben umıtlıyım fılan dedı hemde ılk asılamam oldugu halde,,,,,, super gectı benım ıcın o hafta olucak ya doktor bana dedı demıstım herkese...
Son hafta sancılarım arttınca adet oluyorum sandım sivilcelerim çıktı ama yıne uzulmedım yemın ederım.... (((hatta 4 arkadastan hamıleyım dıye haber aldım benden sonra evlenmıslerdı o bıle uzmedı benı ınancınızı asla kaybetmeyınn ))))....cok sukur bebeımın yerleşme sancılarıymıs.. Rabbıme bir daha sukreedıyorum ve en yakın zamanda sızlerede nasıp etmesını dılıyorum.. Allaha ınancınızzı asla kaybetmeyınn ... Rabbım yar ve yardımcınız olsun inşallahhh aşılamaya gıderken fetıh suresını okuyun okutun cevrenızdekılere kabul olur ınsalllah
Su perisi hayırlı olsun canım.. Bundan sonra zaman çabucak geçsin de güzel haberleri paylaşalım..
kızlar kimse bana yazmıyor listede de yokum
esub:1.2.2012 ilk aşılama SONUÇ:
bebisho:1.2.2012 ilk aşılama SONUÇ:
osmaniye:1.2.2012 ikinci aşılama SONUÇ
mcan84: sonraki aşılamaya bütün ümitlerimiz olacak inşşş
hestia:3.2.2012 ilk aşılama 17 şubatta belli olacak SONUÇ :
minikbeyazbulut:05.02.2012 ilk aşılama SONUÇ:
yaskamilena:22. 01.2012 SONUÇ:HAMİLEEEEEEEEEEEEEE
tili:1.2.2012 SONUÇ:
senemc: 20.01.2012 SONUÇ:
_su perisi_:7.02.2012 SONUÇ:
damla beyza:31.01.2012 SONUÇ:
sahr:İkinci aşılama 31.01.2012 SONUÇ:
gurmur:7.02.2012 SONUÇ:
waitingforamiracle:15 şubatta SONUÇ:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?