Aşılama ŞUBAT 2012'de Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

hayırlı olsun canım inş tutar aşılaman.ben de gideceğim aşılama için adet olmayı bekliyorum muhtemelen pazartesi olurum.

Arkadaşlarım buyuk harfle yazdıgım ıcın ozur dılerım ama benım yazdıklarım sıze cok moral olucak ınanıyorum.. Sakın ve sakın olumsuz dusunmeyın benım doktorumda cok yardım ettı bana ben umıtlıyım fılan dedı hemde ılk asılamam oldugu halde,,,,,, super gectı benım ıcın o hafta olucak ya doktor bana dedı demıstım herkese...
Son hafta sancılarım arttınca adet oluyorum sandım sivilcelerim çıktı ama yıne uzulmedım yemın ederım.... (((hatta 4 arkadastan hamıleyım dıye haber aldım benden sonra evlenmıslerdı o bıle uzmedı benı ınancınızı asla kaybetmeyınn ))))....cok sukur bebeımın yerleşme sancılarıymıs.. Rabbıme bir daha sukreedıyorum ve en yakın zamanda sızlerede nasıp etmesını dılıyorum.. Allaha ınancınızzı asla kaybetmeyınn ... Rabbım yar ve yardımcınız olsun inşallahhh aşılamaya gıderken fetıh suresını okuyun okutun cevrenızdekılere kabul olur ınsalllah

hersey güzel olucak ınsallah...

Çok sevindim yaskamilena.Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin.Darısı başımıza :)

esub:1.2.2012 ilk aşılama SONUÇ:
bebisho:1.2.2012 ilk aşılama SONUÇ:
osmaniye:1.2.2012 ikinci aşılama SONUÇ
mcan84: sonraki aşılamaya bütün ümitlerimiz olacak inşşş
hestia:3.2.2012 ilk aşılama 17 şubatta belli olacak SONUÇ :
minikbeyazbulut:05.02.2012 ilk aşılama SONUÇ:
yaskamilena:22. 01.2012 SONUÇ:HAMİLEEEEEEEEEEEEEE
tili:1.2.2012 SONUÇ:
senemc: 20.01.2012 SONUÇ:
_su perisi_:7.02.2012 SONUÇ:
damla beyza:31.01.2012 SONUÇ:
sahr:İkinci aşılama 31.01.2012 SONUÇ:
gurmur:7.02.2012 SONUÇ:
waitingforamiracle:15 şubatta SONUÇ:

senemc ben seni listeye eklemiştim ama aşılama tarihini tam belirleyemedim...hayırlı haberler inşş.

gözünaydın cnm hayırlı olsun allah bizede nasip etsin inşallah bol bol dualarını bekliyoruz artık

canım gözün aydın demek ilk aşılamada geldi bebişin darısı bizlere inşallah biraz bilgi verirmisin nezamandır istiyodunuz belli bir sorun varmıydıbenimde yrn 10. günüm doktor aşılama gününü belirlicek yumoşlara göre

esub:1.2.2012 ilk aşılama SONUÇ:
bebisho:1.2.2012 ilk aşılama SONUÇ:
osmaniye:1.2.2012 ikinci aşılama SONUÇ
mcan84: sonraki aşılamaya bütün ümitlerimiz olacak inşşş
hestia:3.2.2012 ilk aşılama 17 şubatta belli olacak SONUÇ :
minikbeyazbulut:05.02.2012 ilk aşılama SONUÇ:
yaskamilena:22. 01.2012 SONUÇ:HAMİLEEEEEEEEEEEEEE
tili:1.2.2012 SONUÇ:
senemc: 20.01.2012 SONUÇ:
_su perisi_:8.02.2012 SONUÇ:
damla beyza:31.01.2012 SONUÇ:
sahr:İkinci aşılama 31.01.2012 SONUÇ:
gurmur:7.02.2012 SONUÇ:
waitingforamiracle:15 şubatta SONUÇ:

Tebrik ederim arkadaşım :) Umut oldun hepimize..

Su perisi hayırlı olsun canım.. Bundan sonra zaman çabucak geçsin de güzel haberleri paylaşalım..

inşallah herkes hamile kalırrrr inşallahh....

bende bugün yarın adet olucam kızlar ve aşılamaya başlayacağım muhtemelen ctesi doktora gideceğim.. hayırlısı artık hakkımızda... çok heyecanlıyım hem umutluyum hem umutsuz şimdiden çok tuhaf hissediyorum.. :18: :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…