- Konu Sahibi __SuPerisi__
-
Listedeki bütün sonuçlarımız HAMİLEEEEEEEE olacak inş dimi Bebisho?
inşallah herkes hamile kalırrrr inşallahh....
bende bugün yarın adet olucam kızlar ve aşılamaya başlayacağım muhtemelen ctesi doktora gideceğim.. hayırlısı artık hakkımızda... çok heyecanlıyım hem umutluyum hem umutsuz şimdiden çok tuhaf hissediyorum.. :18: :18:
kızlar kimse bana yazmıyor listede de yokum
1-esub:1.2.2012 ilk aşılama SONUÇ:
2-bebisho:1.2.2012 ilk aşılama SONUÇ:
3-osmaniye:1.2.2012 ikinci aşılama SONUÇ
4-mcan84: sonraki aşılamaya bütün ümitlerimiz olacak inşşş
5-hestia:3.2.2012 ilk aşılama 17 şubatta belli olacak SONUÇ :
6-minikbeyazbulut:05.02.2012 ilk aşılama SONUÇ:
7-yaskamilena:22. 01.2012 SONUÇ:HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
8-tili:1.2.2012 SONUÇ:
9-senemc: 20.01.2012 SONUÇ:
10- _su perisi_:ilk aşılama 8.02.2012 SONUÇ:
11-damla beyza:31.01.2012 SONUÇ:
12-sahr:İkinci aşılama 31.01.2012 SONUÇ:
13-gurmur:7.02.2012 SONUÇ:
14-waitingforamiracle:15 şubatta SONUÇ:
bu arada dün dıktora gittim.emin olmk için bir kez daha test yapıldı sonuç 0.1 yani gene negatif.bu arada nurtopu gibi bir kistim daha olmuş. o yüzden doğum kontrol hapı verdi.mart başında adet olup gideceeğim.2.aşılama süreci başlayacak
1-esub:1.2.2012 ilk aşılama SONUÇ:
2-bebisho:1.2.2012 ilk aşılama SONUÇ:
3-osmaniye:1.2.2012 ikinci aşılama SONUÇ
4-mcan84: sonraki aşılamaya bütün ümitlerimiz olacak inşşş
5-hestia:3.2.2012 ilk aşılama 17 şubatta belli olacak SONUÇ :
6-minikbeyazbulut:05.02.2012 ilk aşılama SONUÇ:
7-yaskamilena:22. 01.2012 SONUÇ:HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
8-tili:1.2.2012 SONUÇ:
9-senemc: 20.01.2012 SONUÇ:
10- _su perisi_:ilk aşılama 8.02.2012 SONUÇ:
11-damla beyza:31.01.2012 SONUÇ:
12-sahr:İkinci aşılama 31.01.2012 SONUÇ:
13-gurmur:7.02.2012 SONUÇ:
14-waitingforamiracle:15 şubatta SONUÇ:
senemc nın durumu bellı olmadımı 20 ocakta asılama yapılmıs
selam kızlar bende biraz önce geldim aşılamadan..baya uzun sürdü bizimkisabah 9dan bu saate kadar aşılama için bekledik..idrara sıkışık olmamız gerektiği için su içip bekledim faka tsperm yıkanması çok uzun sürdüğü için sürekli tuvalete gitmek zorunda kaldım..aşılama için çağırdıklarındada idrara sıkışık değildimsu içip 1 saat bekledim malesef sonra aşılamaya aldılar..çok kısa sürdü doktorum herşeyin iyi geçtiğini söyledi..aşılamadan sonra 15dk zor yattım sıkışık olduğum için daha fazla dayanamadım tuvalete gittim sonra 15dk daha yattım..doktorum bir ilaç ve 15 günlük vajinadan bir jel verdi..moralim çok iyi yapılırkende dua ettim inanıyorum olucak eşimde diyo olucak diye..şimdi 23şubat beklicez hakkımda hayırlısı inşallah aşılamam tutar..şimdi uzattım ayaklarımı yatıyorum :)
Listedeki bütün sonuçlarımız HAMİLEEEEEEEE olacak inş dimi Bebisho?
kızlar sıze olayımı anlatayımda gülün dün iğnelerimi almaya gıttım eczacı bana hesap cıkarttı iki kutu iğne ve enjektör ıcın 1275 tl dedı..ben şoklardayım nasıl olur dıye..doktorum bu kadar pahalı ılac yazmıs olamaz dıye elım ayagım bosaldı dedım yaptıramıycaz bu asılama ısını...meger zekı eczacı 2 kutuyu 6 kutu dıye okumuş:
zekimi????hehehe ya ben şu sıkışık gitme olayını anlamadım benide sıkışık çağırmıştı doktor
kızlar sıze olayımı anlatayımda gülün dün iğnelerimi almaya gıttım eczacı bana hesap cıkarttı iki kutu iğne ve enjektör ıcın 1275 tl dedı..ben şoklardayım nasıl olur dıye..doktorum bu kadar pahalı ılac yazmıs olamaz dıye elım ayagım bosaldı dedım yaptıramıycaz bu asılama ısını...meger zekı eczacı 2 kutuyu 6 kutu dıye okumuş:
Kızlar bu arada birşey paylaşmak istiyorum. Benim doktorum dediki, aşılama işlemini art arta aylarda denemek lazımmış
Örneğin 1.ci tutmazsa 2.yi bir sonraki adette hemen başlamak lazım, 3.ye de 3 adette şeklinde konuştu. Çünkü vucut zaten uyarılmış olduğu için aşılamanın şansı yukseliyormuş. Sizinde aklınızda bulunsun, inşallah gerek kalmaz hepimizinki tutar ama tutmazsa azimle bir sonraki ay devam :)
zekimi????hehehe ya ben şu sıkışık gitme olayını anlamadım benide sıkışık çağırmıştı doktor
Ahahahaha :) Şaşkın eczacı yaaa, ama ilk rakamı ben duysam muhtemelen çok daha farklı tepki verirdim, eczacıyı dövmek şeklinde falan :)
İnşallah tutar aşılaman, bunu bebişin büyüyünce ona da anlatırsın :)
bana jell yada ilaç vermedi doktor valla 15 gün sonramı bakıcam sonuca dedim ona hıhı dedi...çok rahat bi beyfendibende anlamadım nıyekı..birde bir jel verıyormuyslar progestanmı ne o ne kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?