Aşılama ŞUBAT 2012'de Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

bizde hep aynı duygularla başladık cnm ...hakkında hayırlısı olsun

1-esub:1.2.2012 ilk aşılama SONUÇ:
2-bebisho:1.2.2012 ilk aşılama SONUÇ:
3-osmaniye:1.2.2012 ikinci aşılama SONUÇ
4-mcan84: sonraki aşılamaya bütün ümitlerimiz olacak inşşş
5-hestia:3.2.2012 ilk aşılama 17 şubatta belli olacak SONUÇ :
6-minikbeyazbulut:05.02.2012 ilk aşılama SONUÇ:
7-yaskamilena:22. 01.2012 SONUÇ:HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
8-tili:1.2.2012 SONUÇ:
9-senemc: 20.01.2012 SONUÇ:
10- _su perisi_:ilk aşılama 8.02.2012 SONUÇ:
11-damla beyza:31.01.2012 SONUÇ:
12-sahr:İkinci aşılama 31.01.2012 SONUÇ:
13-gurmur:7.02.2012 SONUÇ:
14-waitingforamiracle:15 şubatta SONUÇ:

Allah hepimizin gönlüne göre verir inşallah kızlar

bu arada dün dıktora gittim.emin olmk için bir kez daha test yapıldı sonuç 0.1 yani gene negatif.bu arada nurtopu gibi bir kistim daha olmuş. o yüzden doğum kontrol hapı verdi.mart başında adet olup gideceeğim.2.aşılama süreci başlayacak

inşş hakkında hayırlısı olur cnm ...kist klomendenmi oluştu acaba ...

senemc nın durumu bellı olmadımı 20 ocakta asılama yapılmıs

Allah emeklerimizi boşa çıkartmasın, inşallah tutar canım benim, biran önce hamile haberini alırıs :)

kızlar sıze olayımı anlatayımda gülün dün iğnelerimi almaya gıttım eczacı bana hesap cıkarttı iki kutu iğne ve enjektör ıcın 1275 tl dedı..ben şoklardayım nasıl olur dıye..doktorum bu kadar pahalı ılac yazmıs olamaz dıye elım ayagım bosaldı dedım yaptıramıycaz bu asılama ısını...meger zekı eczacı 2 kutuyu 6 kutu dıye okumuş:

Kızlar bu arada birşey paylaşmak istiyorum. Benim doktorum dediki, aşılama işlemini art arta aylarda denemek lazımmış
Örneğin 1.ci tutmazsa 2.yi bir sonraki adette hemen başlamak lazım, 3.ye de 3 adette şeklinde konuştu. Çünkü vucut zaten uyarılmış olduğu için aşılamanın şansı yukseliyormuş. Sizinde aklınızda bulunsun, inşallah gerek kalmaz hepimizinki tutar ama tutmazsa azimle bir sonraki ay devam :)

zekimi????hehehe ya ben şu sıkışık gitme olayını anlamadım benide sıkışık çağırmıştı doktor

Ahahahaha :) Şaşkın eczacı yaaa, ama ilk rakamı ben duysam muhtemelen çok daha farklı tepki verirdim, eczacıyı dövmek şeklinde falan :)
İnşallah tutar aşılaman, bunu bebişin büyüyünce ona da anlatırsın :)

çok düşünmüştüm bunu tutmazsa gidermiyim die...ama gidemem sanırım yani büyük konuşmiyim ama...biraz zorlanmıştım pek cesaretim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…