- Konu Sahibi __SuPerisi__
-
çok düşünmüştüm bunu tutmazsa gidermiyim die...ama gidemem sanırım yani büyük konuşmiyim ama...biraz zorlanmıştım pek cesaretim yok
çok düşünmüştüm bunu tutmazsa gidermiyim die...ama gidemem sanırım yani büyük konuşmiyim ama...biraz zorlanmıştım pek cesaretim yok
Aaa yok öle , inşallah tutar ama tutmazsa , vazgeçmicez, umudumuzu yitirmicez , sende aynen o şekilde, bebişlerimizi kucağımıza alana kadar durmak yok :)
Uff ya ben hiç sıkışık duramam ki nasıl olucak , bide işlemden sonra bekleme süresi var
Kızlar bu arada birşey paylaşmak istiyorum. Benim doktorum dediki, aşılama işlemini art arta aylarda denemek lazımmış
Örneğin 1.ci tutmazsa 2.yi bir sonraki adette hemen başlamak lazım, 3.ye de 3 adette şeklinde konuştu. Çünkü vucut zaten uyarılmış olduğu için aşılamanın şansı yukseliyormuş. Sizinde aklınızda bulunsun, inşallah gerek kalmaz hepimizinki tutar ama tutmazsa azimle bir sonraki ay devam :)
doktor beni sıkışık aldığında işlem sırasında yaparım diye çok korkmuştum ama hiç aklıma bile gelmedi...20 dak yatıp sonra gittim wc ye
inan ki yazdıkların bana umut oldu cunku birinci asılama tutma sansı az diye okudum tutmayanlar vardı; ve bende
kendimce tutmazsa yinemi bekliyecegim diye dusunuyordum ; ama suan umutluyum:)))
haftaya insallahh hersey coook guzel gecerde dualarınızla tabi; 2. asılamaya gerek kalmaz
neden acaba sıkısık olmak gerekiyor ? bende hic dayanamamm off ya;( o sekilde acaba rahat asılama yapılır mı ki ?
teşekkür ederim inşallah allah hepimize yardım eder ve hamile kalırız..
hayırlı olsunnnnnn :) insallahh saglıklı bir sekilde devam eder 9 ay boyunca :)) darisiii basımızaaa ...
Ya biz sırf çok yıprandık artık beklemek için sabrımız kalmadı diye düşündüğümüzden, doktora aşılama değil tüp bebek yapalım dedik. Oda aşılamanın ne olduğunu , neden önce aşılama denememiz gerektiğini çok detaylı bir şekilde anlattı. Arka arkaya deneyeceği için hem zaman kaybı olmayacak, hemde o arada umutlarımız bir daha yeşerip yeşerip hayal kırıklığı yaşamayacağız.Süreç uzadıkça daha da çok yoruyor insanı, mücadele etmek daha da zorlaşıyor.
Ama birde şöyle bir durum var , herşeyde bir hayır vardır. Bebişlerimizin gelmesi gecikti biraz ama geç olsun güç olmasın, sağlıklı sıhhtali olsunlar inşallah.
8 inde oldu su perisinin aşılaması ....bi karmaşa var galiba allah söyletiyodur inşş
Aaa su perisinin ki tuttumu , inanmıyorum yaa çok sevindimmmm :) Allah sırayla hepimize nasip eder inşallah. çok erken belli olmuş yaa süper.
bende senin gibi dusunmustum cunku bu zamana kadar 3 gebelik gecti catlatma ignesiyle tuttu ama kalp atısını duymak icin gittimizde kendiliginden sonlandıgını gordum 7 haftalıkken kaybettim((( bunun acısını cok yasadım ama umudumu kaybetmedim o sıralar tup yapalım madem dedik sorun yoktur cunku tum tahlıller hsg felan... sırf senınle aynı sebebten ıstedıkk ama bu seferde insanın her istedigi olcak diye bir sey yok ..Alllahın bi bildigi vardır dedik demekki bu sırayı takip etmemiz gerekiyor dedil ve girdik bi yola... zaten kendimi soyle motive ediyorum su asamada tup bebeklik acil bi durumunuz yok dedi .... bakalım her serde vardır bi hayır
ahaha aynen karışıklık olmuş ama inşallllahhhhh tutar bu kadar muhabbetin üstüne , Allah tarafından içimize doğdu demekki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?