Aşılama ŞUBAT 2012'de Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

inan ki yazdıkların bana umut oldu cunku birinci asılama tutma sansı az diye okudum tutmayanlar vardı; ve bende
kendimce tutmazsa yinemi bekliyecegim diye dusunuyordum ; ama suan umutluyum:)))

haftaya insallahh hersey coook guzel gecerde dualarınızla tabi; 2. asılamaya gerek kalmaz

nihayet herkes gldi yaaa...sabah 7.30 da burdaydımm 11 e kadar kalabiliyorum kimse yok diee sıkılıyodummm....geldinizzz ne iii ettinizzz

1-esub:1.2.2012 ilk aşılama SONUÇ:
2-bebisho:1.2.2012 ilk aşılama SONUÇ:
3-osmaniye:1.2.2012 ikinci aşılama SONUÇ
4-mcan84: sonraki aşılamaya bütün ümitlerimiz olacak inşşş
5-hestia:3.2.2012 ilk aşılama 17 şubatta belli olacak SONUÇ :
6-minikbeyazbulut:05.02.2012 ilk aşılama SONUÇ:
7-yaskamilena:22. 01.2012 SONUÇ:HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
8-tili:1.2.2012 SONUÇ:
9-senemc: 20.01.2012 SONUÇ:
10- _su perisi_:ilk aşılama 8.02.2012 SONUÇ:
11-damla beyza:31.01.2012 SONUÇ:
12-sahr:İkinci aşılama 31.01.2012 SONUÇ:
13-gurmur:7.02.2012 SONUÇ:
14-waitingforamiracle:15 şubatta SONUÇ:

Ya biz sırf çok yıprandık artık beklemek için sabrımız kalmadı diye düşündüğümüzden, doktora aşılama değil tüp bebek yapalım dedik. Oda aşılamanın ne olduğunu , neden önce aşılama denememiz gerektiğini çok detaylı bir şekilde anlattı. Arka arkaya deneyeceği için hem zaman kaybı olmayacak, hemde o arada umutlarımız bir daha yeşerip yeşerip hayal kırıklığı yaşamayacağız.Süreç uzadıkça daha da çok yoruyor insanı, mücadele etmek daha da zorlaşıyor.
Ama birde şöyle bir durum var , herşeyde bir hayır vardır. Bebişlerimizin gelmesi gecikti biraz ama geç olsun güç olmasın, sağlıklı sıhhtali olsunlar inşallah.

neden acaba sıkısık olmak gerekiyor ? bende hic dayanamamm off ya;( o sekilde acaba rahat asılama yapılır mı ki ?

ben bi yandan ultrasonda bakıp aleti yerlşirdiği yeri görecek herhalde dedim ama o arada baktım hiç bi ekran yok etrafta...hiç bi yere bakmıyo doktor ozaman unuttu herhalde beni sıkışık çağırdığını ultrasona bakmayı falan diye sacmaladım

1-esub:1.2.2012 ilk aşılama SONUÇ:
2-bebisho:1.2.2012 ilk aşılama SONUÇ:
3-osmaniye:1.2.2012 ikinci aşılama SONUÇ
4-mcan84: sonraki aşılamaya bütün ümitlerimiz olacak inşşş
5-hestia:3.2.2012 ilk aşılama 17 şubatta belli olacak SONUÇ :
6-minikbeyazbulut:05.02.2012 ilk aşılama SONUÇ:
7-yaskamilena:22. 01.2012 SONUÇ:HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
8-tili:1.2.2012 SONUÇ:
9-senemc: 20.01.2012 SONUÇ:
10- _su perisi_:ilk aşılama 8.02.2012 SONUÇ:
11-damla beyza:31.01.2012 SONUÇ:
12-sahr:İkinci aşılama 31.01.2012 SONUÇ:
13-gurmur:7.02.2012 SONUÇ:
14-waitingforamiracle:15 şubatta SONUÇ:

bende senin gibi dusunmustum cunku bu zamana kadar 3 gebelik gecti catlatma ignesiyle tuttu ama kalp atısını duymak icin gittimizde kendiliginden sonlandıgını gordum 7 haftalıkken kaybettim((( bunun acısını cok yasadım ama umudumu kaybetmedim o sıralar tup yapalım madem dedik sorun yoktur cunku tum tahlıller hsg felan... sırf senınle aynı sebebten ıstedıkk ama bu seferde insanın her istedigi olcak diye bir sey yok ..Alllahın bi bildigi vardır dedik demekki bu sırayı takip etmemiz gerekiyor dedil ve girdik bi yola... zaten kendimi soyle motive ediyorum su asamada tup bebeklik acil bi durumunuz yok dedi .... bakalım her serde vardır bi hayır

Aaa su perisinin ki tuttumu , inanmıyorum yaa çok sevindimmmm :) Allah sırayla hepimize nasip eder inşallah. çok erken belli olmuş yaa süper.

ayyy yokk arkadaslar asılaması cok sukur oldu yaaa ınsallah oyle devam eder olumlu sonuclarla .... allah iyiliginizi versin aklımız hep hamişşş haberleri duymak istiyo ya ondan herhalde birden sevindirikk oldunuzz:)))))) ama insallahhh olcakkk burdaki herkesss cok guclu moral veriyo birbirinee

Çok iyi anlıyorum seni. Ama inşallah aşılama ile tutar onalra gerek kalmaz, aşılama çok doğal bir metod çünkü, müdahele olmuyor sonuçta. Ama olmazsa artık tupu de deneris :) Girdik bir yola, inancın ve azmin elinden birşey kurtulmaz Allahın izniyle. Yeteki inanalım , hepimizin olucak inşallah Allahın izniyle, ama 1. de ama 3. de ama tüp te :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…