- Konu Sahibi __SuPerisi__
-
bende çok şaşırmıştım .ama inşallah içimize doğmuşturda tutar su perisinin bebeği.
ayyy yokk arkadaslar asılaması cok sukur oldu yaaa ınsallah oyle devam eder olumlu sonuclarla .... allah iyiliginizi versin aklımız hep hamişşş haberleri duymak istiyo ya ondan herhalde birden sevindirikk oldunuzz:)))))) ama insallahhh olcakkk burdaki herkesss cok guclu moral veriyo birbirinee
ahaha aynen karışıklık olmuş ama inşallllahhhhh tutar bu kadar muhabbetin üstüne , Allah tarafından içimize doğdu demekki :)
8 inde oldu su perisinin aşılaması ....bi karmaşa var galiba allah söyletiyodur inşş
Aaa su perisinin ki tuttumu , inanmıyorum yaa çok sevindimmmm :) Allah sırayla hepimize nasip eder inşallah. çok erken belli olmuş yaa süper.
bu arada dün dıktora gittim.emin olmk için bir kez daha test yapıldı sonuç 0.1 yani gene negatif.bu arada nurtopu gibi bir kistim daha olmuş. o yüzden doğum kontrol hapı verdi.mart başında adet olup gideceeğim.2.aşılama süreci başlayacak
Allah emeklerimizi boşa çıkartmasın, inşallah tutar canım benim, biran önce hamile haberini alırıs :)
neden acaba sıkısık olmak gerekiyor ? bende hic dayanamamm off ya;( o sekilde acaba rahat asılama yapılır mı ki ?
neden acaba sıkısık olmak gerekiyor ? bende hic dayanamamm off ya;( o sekilde acaba rahat asılama yapılır mı ki ?
Genelde kacıncı gun asılama yapıyolar bugun ıgnemın ıkıncı gunu reglımın ucuncu gunu hesaplama yapmam lazım kızlar
Genelde kacıncı gun asılama yapıyolar bugun ıgnemın ıkıncı gunu reglımın ucuncu gunu hesaplama yapmam lazım kızlar
Günaydın herkeseeeYeni gün yeni umutlar.. Hepimiz kucağımıza alıcaz inş. bebeklerimizi.
Günaydın herkeseeeYeni gün yeni umutlar.. Hepimiz kucağımıza alıcaz inş. bebeklerimizi.
Kızlar birşey sorucam bide, bu aşılamada spermi iki tüpe birden mi bırakıyor yoksa hangi tarafta daya çok yumurta varsa o tarafamı bırakıyor ?
Benim yumurtam solda gelişmişti. Doktor da işlemi sol tarafa doğru yaptı yani spermleri sol tarafa bıraktı.
benimkide sağda gelişmişti oraya bıraktı..kızlar buarada duyduğuma göre sağ yumurtadan oluşan bebek erkek soldakide kız oluyomuş :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?