Aşılama ŞUBAT 2012'de Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
benimkide sağda gelişmişti oraya bıraktı..kızlar buarada duyduğuma göre sağ yumurtadan oluşan bebek erkek soldakide kız oluyomuş :))

Yaaaaa :) Ay çok sevindim. Gerçi erkek kız farketmez sağlıklı olsunlar da. Ama yine de benim bi kızım olması fikri bile çok heyecanlandırdı beni :))) Cinsiyetini şimdiden öğrenmiş gibi oldum :))

benimkide sağda gelişmişti oraya bıraktı..kızlar buarada duyduğuma göre sağ yumurtadan oluşan bebek erkek soldakide kız oluyomuş :))

hmm bunu bilmiyordum.benimde tutsa demekki kızım olacaktı.zaten Allah biliyorya hep sağlıklı sıhhatli bir kızım olsun istiyorum.ama nitekim bişey olduğu yok

inşallah canım.aynı şeyleri yeniden yaşamak şimdiden çok zoruma gidiyor ama kısmet işte.

Hiç zoruna gitmesin cnm benim, yeterki inanalım olucak inşallah. Hepimiz aynı durumdayız, ama umudumuzu yitirirsek zaten sor olan bu süreç daha da zorlaşır bizim için.Herşeyde vardır bir hayır, belkide bir sonraki aşılamanda tutacak, problemsiz, rahat bir gebeliğin ardından alıcaksın sağlıklı sıhhatli bebeişini kucağına. O yüzden umudumumuzu kaybetmemeliyiz. Bu olmasa bir sonraki :) Durmak yok yola devam :)

Yaaaaa :) Ay çok sevindim. Gerçi erkek kız farketmez sağlıklı olsunlar da. Ama yine de benim bi kızım olması fikri bile çok heyecanlandırdı beni :))) Cinsiyetini şimdiden öğrenmiş gibi oldum :))

öyle tabi canım olsunda kız erkek önemli değil..heyecanın boşa çıkmaz inşallah canım çok güzel bir kızın olur :)

hadi bakalım aşılaman hayırlısıyla olsun bebişte sağlıklı tutunsun inşallah olursada kızın olsun cnm :))

İnşallah.Eskiden hep bi oğlum olsun isterdim, bu durumlar olunca artık cinsiyet fark etmiyor :) Gelsinde bebeişim fark etmez kız erkek, nasılsa bizim evladımız olcak , hepsini çok severiz :)

haklısın canım hepimiz çok zor şeyler yaşıyoruz.çok ağır geliyo bazen isyan ediyoruz bazen umudumu kaybediyoruz.İnşallah günün birinde Allah yüzümüzü güldürür.

öyle düşünmek yok elbet olucak anne oluncaya kadar yılmak pes etmek yok cnm

hani vazgeçilebilecek bişey olsa bana ne ya olmazsa olmasın derdimde bu çok ayrı bir hasret çok farklı bir acı.kedilere köpeklere bile anne olmayı nasip eden Rabbim bizlerede verir inşallah

çok teşşekkür ederim öncelikle verdiğin telkinler için inş. bizlerde sen gibi bu mutlu haberi burdan paylaşırız.Çok sevindim Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş canım hayırlı evlat eylesin...

ben yattım su perisi.12-113 gün boyunca sadece iki kez rabayla anneme gittik onun haricinde evden çıkmadım bile.son ıiki üç gündede beş altı dakıkalık mesafelere gittim geldim o da çok çok yavaş yürüyerek ama kısmet değilmiş olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…