- Konu Sahibi __SuPerisi__
-
hadi bakalım hayırlısı cnm yeni başlangıç yeni umutlar seninde bebişin olucak inşallahh
benimkide sağda gelişmişti oraya bıraktı..kızlar buarada duyduğuma göre sağ yumurtadan oluşan bebek erkek soldakide kız oluyomuş :))
Ben ayın 1 inde regl oldum, ayın 15 inde aşılama yapılcak ama genelde böylemidir bilmiyorum.
esubcum hoşgeldinnn ben kaçıyorummm..herkese iii muhabbetler..
benimkide sağda gelişmişti oraya bıraktı..kızlar buarada duyduğuma göre sağ yumurtadan oluşan bebek erkek soldakide kız oluyomuş :))
Hımm tek tarafa bırakıyorsa benimde sola bırakcak sanırım çunku solda 3 tane gelişmiş var, bu durumda kızım olacak :):):):)
inşallah canım.aynı şeyleri yeniden yaşamak şimdiden çok zoruma gidiyor ama kısmet işte.
Yaaaaa :) Ay çok sevindim. Gerçi erkek kız farketmez sağlıklı olsunlar da. Ama yine de benim bi kızım olması fikri bile çok heyecanlandırdı beni :))) Cinsiyetini şimdiden öğrenmiş gibi oldum :))
hadi bakalım aşılaman hayırlısıyla olsun bebişte sağlıklı tutunsun inşallah olursada kızın olsun cnm :))
İnşallah.Eskiden hep bi oğlum olsun isterdim, bu durumlar olunca artık cinsiyet fark etmiyor :) Gelsinde bebeişim fark etmez kız erkek, nasılsa bizim evladımız olcak , hepsini çok severiz :)
hmm bunu bilmiyordum.benimde tutsa demekki kızım olacaktı.zaten Allah biliyorya hep sağlıklı sıhhatli bir kızım olsun istiyorum.ama nitekim bişey olduğu yok
Hiç zoruna gitmesin cnm benim, yeterki inanalım olucak inşallah. Hepimiz aynı durumdayız, ama umudumuzu yitirirsek zaten sor olan bu süreç daha da zorlaşır bizim için.Herşeyde vardır bir hayır, belkide bir sonraki aşılamanda tutacak, problemsiz, rahat bir gebeliğin ardından alıcaksın sağlıklı sıhhatli bebeişini kucağına. O yüzden umudumumuzu kaybetmemeliyiz. Bu olmasa bir sonraki :) Durmak yok yola devam :)
öyle düşünmek yok elbet olucak anne oluncaya kadar yılmak pes etmek yok cnm
Arkadaşlar ben çıkıyorum.. Hoşçakalın :)
canım uzulmemen ıcın yazıyorum.. ben o kadar zor sartylarda basldımkı bu yola hem maddı yonden hem manevı yonden sana tavsıyem 15. gunu beklemen benım butun adet belırtılerım vardı ... en son doktora gıtmeden 2 gece sancıdan oluyordum resmen yuzum sıvılcelendı.. adet sancısı gbı sancılar arttı sakın korkma sakın morelını bozma bak benım esım yolda gıderken ben bılıyorum tutmadı bu uzulme dıye telkın ler verdı.. bende saf saf guluyordum rabbım yanımızda olsun tum bebek sahıbı olmak ısteyenler moral cok onemlı.. ben aılemden cok uzakta bı kasabada yasıyorum.. buyuk sehırdekıler gbı olanaklarım olmadı ama sabrettım 3 seneye yaklasıyorum allahım yanımda sadece bunu bılıyorum... dualrım burdakı hasretle bebeklerını bekleyen kardesılerım ıcın... ALLAHIM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN...
kızlar aşılamanın ilk günlerinde yattınızmı sürekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?