Aşılama ŞUBAT 2012'de Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

bende dünden beri yatıyorum ama şimdiden sıkıldım yatmaktan kalkıp iş yapasım var :) wcye kalkıyorum sadece ama arada kalkıp yürüyorum mutfağa gidiyorum bikaç şey topluyorum gelip yatıyorum bişey olmaz heralde dimi..ilk günlerde ağrın varmıydı senin sancı falan

hafif karın ağrım oldu iki üç gün .beşinci günden sonra falanda göğüslerimde acı olmaya başladı..iş yapmayı boşver şimdi.sıkılıyorsan kitap oku,dua oku tv izle ,uyu,internette zaman geçir hatta aç bi film izle ama sakın iş yapma.zaten şansımızı zorluyoruz aşılamayla neyle uğraşıyoz hamile kalalım diye bide iş güç yapıp yorma kendini

sağol canım bilgilendirdiğin için doğru diyosun hiçbişey yapmayıp dinlenmek en iyisi..

merhaba, ikinci aşılama tedavimde yumurta gelişimi olmaması nedeniyle tedavim iptal edilmişti, fakat nasılsa o ay hamile kaldım. sonrasında bebeğimin kalp atışı olmaması nedeniyle kürtaj oldum ve şu an bekleme sürecindeyim. hamile kalmadan önce üçüncü bir aşılama tedavisi için kendimi hazırlamıştım, ancak bebeğimi kaybedince o kadar yıprandım ki şu an direkt tüp bebeğe geçmenin daha mantıklı olduğunu düşünüyorum. aslında kafam çok karışık. benim durumumda biri için hangisi daha uygun. aşılama mı? yoksa tüp bebek mi? fikirlerinize öyle ihtiyacım var ki...

canım maddi yöndende düşün bence.bi tüp bebek 5 milyar civarı.aşılamayla eğer hamile kalabileceksen aşılama dene derim ben.tüp bebekle illa olacak diye bişey yok.ben daha çok yıpranacağımı düşündüğüm için aşılama yaptırıyorum.hemen sonuca ulaşmak istiyoruz hepimiz ama allah ne zaman nasip ederse o zaman oluyo....

öncelikle çok büyük geçmişolsun canım.bence biraz daha bekle.aşılaman iptal olduğu halde hamile kalman çok güzel demekki ilaçalrın uyarması yetmiş senin için.bence bi aşılama daha yaptır çünkü tüp bebeğinde garantisi yok.hem maddi olarak hem manevi olarak biraz daha toparlanırsın

teşekkür ederim canım. tüp bebek yaptırmaya karar verirsem rapor çıkartmayı düşünüyorum, ama bi yandan söylediğin gibi aşılama hem maddi açıdan daha uygun hemde manevi açıdan daha az yıpratıcı. kararsızım gerçekten. allah hepimize emeklerimizin karşılığını almayı nasip etsin.

sağol canım. haklısın galiba. aşılama ihtimali varken tüp bebek gibi zahmetli bir sürece girmeyi bende istemiyorum. aslında tüp bebek konusunda ısrar eden eşim. dr üç ay hamile kalmamamı söyledi. bu süreçte beklemek de gerçekten zor.

amin canım hepimiz için hayırlısı olsun.bende çok korkuyorum tüp bebek yaptırmak zorunda kalmaktan.hem maddi açıdan zor olacak hemde onun manevi tarafı çok daha ağır olur.kaldıramam kolay kolay

Olayın maddi boyutu tabiki çok önemli ama bence maddi boyutundan daha önemli bişey var.Aşılama tamamen doğal bir metod. Evet ilaçlarla bir miktar mudahele oluyor ama sonuç itibari ile gene milyonlarca spermin arasından en iyisi , dölleme yeteneği varsa döllüyor, aynı şekilde yumurta uygun bir yumurta ise gebelik oluşuyor. ama tüp bebekte öyle değilki, en iyi spermler seçilioyr, yumurtaların içine enjekte ediliyor. Ama bu işi birileri gözüyle yapıyor, doğal akışında değil.

Seni ben çok iyi anlıyorum, bende aynen bu moddaydım, aşılama vakit kaybı direk tup deneyelim şeklinde, ama doktorum o kadar güzel anlattıki bana uzun uzun, şimdi inşallah aşılama ile tutar tupe gerek kalmaz diyorum. Tabi tutmazsa tup e geçeceğiz ama bence sen şansını aşılama da dene. Kaldıki daha once gebelik yaşamışsın, eminim hamle kalma ihtimalin yüksektir.

Yaaa dikkat et kendine, bu kadar emek veriyoruz, sık dişini, bebeişin düşün yat.İnşallah tutarrrrrr

Ya kızlar hamile haberlerini veren anne adaylarını okuyordum son 1 saattir, inanılmaz mutlu oldum, herkes bir mucizeyi beklemiş uzun yılarca , ama gelmiş bebeişleri sonra. Okudukça umut oldu bana da , mutlu oldum çok. Allah bize de biran önce nasip etsin inşallah :)

yaa orası öyle cnm ama ne bileyim eşimin elinden gelmiyo çoğu şey..aşılama yaptırdığımızıda kimse bilmiyo söylemedik bana bakacak kimse yok yani mecburen kalkıp yapmak zorundayım

canım bende kimseye söylememiştim sadece annem,aplam biliyodu.ama genede bişey yapmadım sadece üç beş kez yemek yaptım o da basit şeyler hiç yormadım kendimi ev işi hiç yapmadım.aşılamaya gitmeden temizlik yapmıştım.bir hafta öyle idare ettik sonra aplam geldiğinde sildi süpürdü evimi.bi haftada o gitti.sonrası malum zaten

inşallah bir gün bizlerde yazarız hamile haberlerimizi

cnm benimde ablam biliyo ama oda şehir dışında yardım edecek kimsem yok..zaten bişey yapmıyorum temizliğimi,yemeklerimi yapmıştım önceden sadece yemek bulaşıklarını makineye falan koydum,etrafı topladım o kadar en fazla 10dk ayakta durdum sonra tekrar yattım..yapmak zorundayım malesef..olacaksa böylede verir allah bebeğimi dimi..

bizim bebeklerimizde bizim mucizemiz olcak kızlar hepimiz umutluyuz anne olucaz en kısa zamanda..allah bizimde dualarımızı kabul edicek inşallahh

SLM bende şubatta aşılama yaptıracağım 3. adet günü gideceğim iğnelere başlıyacağım mutemelen şubat sonuna aşılama olacak... inşallah bizde anne olacağız ...

aslında bu benim 2 başarısız tüp bebek denemesinden sonra ilaçlı olarak yapılan ilk aşılamam olacak çok tedirginim ... doğru yoldamıyım pek bilmiyorum doğrusu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…