- Konu Sahibi __SuPerisi__
-
ben yattım su perisi.12-113 gün boyunca sadece iki kez rabayla anneme gittik onun haricinde evden çıkmadım bile.son ıiki üç gündede beş altı dakıkalık mesafelere gittim geldim o da çok çok yavaş yürüyerek ama kısmet değilmiş olmadı
hafif karın ağrım oldu iki üç gün .beşinci günden sonra falanda göğüslerimde acı olmaya başladı..iş yapmayı boşver şimdi.sıkılıyorsan kitap oku,dua oku tv izle ,uyu,internette zaman geçir hatta aç bi film izle ama sakın iş yapma.zaten şansımızı zorluyoruz aşılamayla neyle uğraşıyoz hamile kalalım diye bide iş güç yapıp yorma kendini
merhaba, ikinci aşılama tedavimde yumurta gelişimi olmaması nedeniyle tedavim iptal edilmişti, fakat nasılsa o ay hamile kaldım. sonrasında bebeğimin kalp atışı olmaması nedeniyle kürtaj oldum ve şu an bekleme sürecindeyim. hamile kalmadan önce üçüncü bir aşılama tedavisi için kendimi hazırlamıştım, ancak bebeğimi kaybedince o kadar yıprandım ki şu an direkt tüp bebeğe geçmenin daha mantıklı olduğunu düşünüyorum. aslında kafam çok karışık. benim durumumda biri için hangisi daha uygun. aşılama mı? yoksa tüp bebek mi? fikirlerinize öyle ihtiyacım var ki...
merhaba, ikinci aşılama tedavimde yumurta gelişimi olmaması nedeniyle tedavim iptal edilmişti, fakat nasılsa o ay hamile kaldım. sonrasında bebeğimin kalp atışı olmaması nedeniyle kürtaj oldum ve şu an bekleme sürecindeyim. hamile kalmadan önce üçüncü bir aşılama tedavisi için kendimi hazırlamıştım, ancak bebeğimi kaybedince o kadar yıprandım ki şu an direkt tüp bebeğe geçmenin daha mantıklı olduğunu düşünüyorum. aslında kafam çok karışık. benim durumumda biri için hangisi daha uygun. aşılama mı? yoksa tüp bebek mi? fikirlerinize öyle ihtiyacım var ki...
sağol canım. haklısın galiba. aşılama ihtimali varken tüp bebek gibi zahmetli bir sürece girmeyi bende istemiyorum. aslında tüp bebek konusunda ısrar eden eşim. dr üç ay hamile kalmamamı söyledi. bu süreçte beklemek de gerçekten zor.öncelikle çok büyük geçmişolsun canım.bence biraz daha bekle.aşılaman iptal olduğu halde hamile kalman çok güzel demekki ilaçalrın uyarması yetmiş senin için.bence bi aşılama daha yaptır çünkü tüp bebeğinde garantisi yok.hem maddi olarak hem manevi olarak biraz daha toparlanırsın
teşekkür ederim canım. tüp bebek yaptırmaya karar verirsem rapor çıkartmayı düşünüyorum, ama bi yandan söylediğin gibi aşılama hem maddi açıdan daha uygun hemde manevi açıdan daha az yıpratıcı. kararsızım gerçekten. allah hepimize emeklerimizin karşılığını almayı nasip etsin.
bende dünden beri yatıyorum ama şimdiden sıkıldım yatmaktan kalkıp iş yapasım var :) wcye kalkıyorum sadece ama arada kalkıp yürüyorum mutfağa gidiyorum bikaç şey topluyorum gelip yatıyorum bişey olmaz heralde dimi..ilk günlerde ağrın varmıydı senin sancı falan
Yaaa dikkat et kendine, bu kadar emek veriyoruz, sık dişini, bebeişin düşün yat.İnşallah tutarrrrrr
yaa orası öyle cnm ama ne bileyim eşimin elinden gelmiyo çoğu şey..aşılama yaptırdığımızıda kimse bilmiyo söylemedik bana bakacak kimse yok yani mecburen kalkıp yapmak zorundayım
Ya kızlar hamile haberlerini veren anne adaylarını okuyordum son 1 saattir, inanılmaz mutlu oldum, herkes bir mucizeyi beklemiş uzun yılarca , ama gelmiş bebeişleri sonra. Okudukça umut oldu bana da , mutlu oldum çok. Allah bize de biran önce nasip etsin inşallah :)
canım bende kimseye söylememiştim sadece annem,aplam biliyodu.ama genede bişey yapmadım sadece üç beş kez yemek yaptım o da basit şeyler hiç yormadım kendimi ev işi hiç yapmadım.aşılamaya gitmeden temizlik yapmıştım.bir hafta öyle idare ettik sonra aplam geldiğinde sildi süpürdü evimi.bi haftada o gitti.sonrası malum zaten
Ya kızlar hamile haberlerini veren anne adaylarını okuyordum son 1 saattir, inanılmaz mutlu oldum, herkes bir mucizeyi beklemiş uzun yılarca , ama gelmiş bebeişleri sonra. Okudukça umut oldu bana da , mutlu oldum çok. Allah bize de biran önce nasip etsin inşallah :)
SLM bende şubatta aşılama yaptıracağım 3. adet günü gideceğim iğnelere başlıyacağım mutemelen şubat sonuna aşılama olacak... inşallah bizde anne olacağız ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?