Aşılama ŞUBAT 2012'de Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

aynennnn arkadasım katılıyorum sana sen aslında ıyı yapıyorsun bırazda olsa kafanı baska seylere yonlendır bence cunku ben oyle yapıyorum oylede yapmaya devam edecem ... hattaa suan bebek battanıyesı oruyorum kafamı dagıtıyorum sayıları sayarken vakıt gecmıs tv kıtap okuma felan derken ... sende senı yormadan baska seylerle ugrasırsan hem aklını dagıtmıs olursun hemde hareketsız kalmazsın canım benım..ayrıca olacagın onune gecılmez Allahh en ıyısını nasıl etsın hepımıze...

Selam arkadaşlar
Ben de 3. aşılamamı olucam merional iğne kullanmaya başladım haftaya aşılamam yapılacak hayırlısıyla. Eğer bu da olmazsa tüp bebeğe geçeceğiz bir şey sormak istiyorum ben 2. aşılamamı 1 yıl önce oldum merional iğne 20 kutu ALMIŞTIM ve geriye kalan 10 kutuyu hiç kullanılmamış olarak evde çekmecede sakladım yazında hep aynı yerde kaldı prospektüsünde 25 derece altında oda sıcaklığında saklanmalı diye yazıyor acaba birşey olmuşmudur? 2 tane iğneyi vuruldum sanki bir uyuşukluk var gibi hissettim vücudumda. Bilinen bir yan etkisi varmıdır* son kullanma tarihine 2 ay varmış Belkide psikolojiktir bilemiyorum bir bilgisi olan varsa paylaşırsanız sevinirim.

bu cok onemli bu durum ; sana tavsiyem bi ezcaneye gidip sorman aynı sekilde :) en saglıklı cevabı verirler..yan etki felan yapmasın icin rahat olur bu sayede

iyiakşamlar kızlar benim bgn kontrolüm vardı solda 2 sağda 3 tane yumoş oluşmus cumartesi çatlatma pazartesi aşılama oluyor hayırlısı bakalım buarada superisi doktor bana günlük hayatına dönebilirsin dedi dinlenmek mi lazımmış bilmiyordum bunu

cnm bence bi doktora danış benim doktorum ve eczane buzdolabında saklamamı söyledi iğneleri sana zarar vermesin allah korusun ihmal etme

Son düzenleme:
aynen kızlar ben okadar çok iğne aldım hiç birinde dolapta sakla demediler ama bu son aldığımda kız bana buzdolabında yumurtalık bölümünde sakla dedi bende öle yaptım

çok güzel anlatmışsın gerçekten bende aşılamaya karar verirken çok düşündüm direk tüp mü yapsak vakit kaybetmesek mi diye ama daha başlamasamda doğru karar verdiğimi düşünüyorum en azından bir kere şansımızı denemeliyiz herkesin aşılama şansı bile olmuyor bazı arkadaşlarımız sperm sayısı düşüklüğünden tüplerden vs. direkt tüp denemek zorunda kalıyor bu zor süreçte bu da bir şans sonuçta az bir ihtimalde olsa aşılamayla hamile kalan da var böyle bir ihtimal var çok şükür... ctesi doktora gidicem bugün adet oldum eşime dedim ki bana iyi bak bugünden itibaren karşında bir anne adayı duruyor... umut işte...

bende ilk aşılamamı 1 şubatta yaptırdım ve bugün ilk tahlillerim oldu progestron hormonum 76 çıktı ama b-hcg 1.24 doktorum ümitliyim dedi
ama ben bilmiyorum yinede önümzdeki hafta tkrar bakılcak rabbim hepimizi bebişlerimize kavuştursun

1-esub:1.2.2012 ilk aşılama SONUÇ:
2-bebisho:1.2.2012 ilk aşılama SONUÇ:
3-osmaniye:1.2.2012 ikinci aşılama SONUÇ
4-mcan84: sonraki aşılamaya bütün ümitlerimiz olacak inşşş
5-hestia:3.2.2012 ilk aşılama 17 şubatta belli olacak SONUÇ :
6-minikbeyazbulut:05.02.2012 ilk aşılama SONUÇ:
7-yaskamilena:22. 01.2012 SONUÇ:HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
8-tili:1.2.2012 SONUÇ:
9-senemc: 20.01.2012 SONUÇ:
10- _su perisi_:ilk aşılama 8.02.2012 SONUÇ:
11-damla beyza:31.01.2012 SONUÇ:
12-sahr:İkinci aşılama 31.01.2012 SONUÇ:
13-gurmur:7.02.2012 SONUÇ:
14-waitingforamiracle:15 şubatta SONUÇ:
15-okyanusrusya:ilk aşılama 1.02.2012 SONUÇ:

Beni de listeye ekler misin üçüncü aşılamam haftaya perşembe olabilir.

1-esub:1.2.2012 ilk aşılama SONUÇ:
2-bebisho:1.2.2012 ilk aşılama SONUÇ:
3-osmaniye:1.2.2012 ikinci aşılama SONUÇ
4-mcan84: sonraki aşılamaya bütün ümitlerimiz olacak inşşş
5-hestia:3.2.2012 ilk aşılama 17 şubatta belli olacak SONUÇ :
6-minikbeyazbulut:05.02.2012 ilk aşılama SONUÇ:
7-yaskamilena:22. 01.2012 SONUÇ:HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
8-tili:1.2.2012 SONUÇ:
9-senemc: 20.01.2012 SONUÇ:
10- _su perisi_:ilk aşılama 8.02.2012 SONUÇ:
11-damla beyza:31.01.2012 SONUÇ:
12-sahr:İkinci aşılama 31.01.2012 SONUÇ:
13-gurmur:7.02.2012 SONUÇ:
14-waitingforamiracle:15 şubatta SONUÇ:
15-okyanusrusya:ilk aşılama 1.02.2012 SONUÇ:
16-Aysemeng77:3.aşılama 16.02.2012 aşılama olacak SONUÇ:

HOŞGELDİN cnm inşşş hamile klaırsınn diğer 2 aşılamanda ağrıların filan oldumu
Sağolasın inşallah hayırlısıyla hepimiz bu duyguyu yaşarız. Aşılama sonrası ağrı kasıklarda ara ara oluyor sanırım kullandığımız ilaçların etkisiyle bunları hissediyoruz. Benim 2. aşılamam da ben 9 gün sonra hastalandım iğne fazla yumurta oluşturmuş ve onlarca kiste dönüşte.
Şimdi iğnenin dozajı daha az bakalım hayırlısı. Sen aşılama oldun sanırım var mı bir değişiklik?

ara ara kasıklarıma ağrı vuruyo ...bugün 10. gün kaçıncı günde test yapmıştın cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…