- Konu Sahibi __SuPerisi__
-
cnm benimde ablam biliyo ama oda şehir dışında yardım edecek kimsem yok..zaten bişey yapmıyorum temizliğimi,yemeklerimi yapmıştım önceden sadece yemek bulaşıklarını makineye falan koydum,etrafı topladım o kadar en fazla 10dk ayakta durdum sonra tekrar yattım..yapmak zorundayım malesef..olacaksa böylede verir allah bebeğimi dimi..
SLM bende şubatta aşılama yaptıracağım 3. adet günü gideceğim iğnelere başlıyacağım mutemelen şubat sonuna aşılama olacak... inşallah bizde anne olacağız ...
Selam arkadaşlar
Ben de 3. aşılamamı olucam merional iğne kullanmaya başladım haftaya aşılamam yapılacak hayırlısıyla. Eğer bu da olmazsa tüp bebeğe geçeceğiz bir şey sormak istiyorum ben 2. aşılamamı 1 yıl önce oldum merional iğne 20 kutu ALMIŞTIM ve geriye kalan 10 kutuyu hiç kullanılmamış olarak evde çekmecede sakladım yazında hep aynı yerde kaldı prospektüsünde 25 derece altında oda sıcaklığında saklanmalı diye yazıyor acaba birşey olmuşmudur? 2 tane iğneyi vuruldum sanki bir uyuşukluk var gibi hissettim vücudumda. Bilinen bir yan etkisi varmıdır* son kullanma tarihine 2 ay varmış Belkide psikolojiktir bilemiyorum bir bilgisi olan varsa paylaşırsanız sevinirim.
İğnemi vuruldum,sıkıntı yapıyo bu iğneler bende
Selam arkadaşlar
Ben de 3. aşılamamı olucam merional iğne kullanmaya başladım haftaya aşılamam yapılacak hayırlısıyla. Eğer bu da olmazsa tüp bebeğe geçeceğiz bir şey sormak istiyorum ben 2. aşılamamı 1 yıl önce oldum merional iğne 20 kutu ALMIŞTIM ve geriye kalan 10 kutuyu hiç kullanılmamış olarak evde çekmecede sakladım yazında hep aynı yerde kaldı prospektüsünde 25 derece altında oda sıcaklığında saklanmalı diye yazıyor acaba birşey olmuşmudur? 2 tane iğneyi vuruldum sanki bir uyuşukluk var gibi hissettim vücudumda. Bilinen bir yan etkisi varmıdır* son kullanma tarihine 2 ay varmış Belkide psikolojiktir bilemiyorum bir bilgisi olan varsa paylaşırsanız sevinirim.
Olayın maddi boyutu tabiki çok önemli ama bence maddi boyutundan daha önemli bişey var.Aşılama tamamen doğal bir metod. Evet ilaçlarla bir miktar mudahele oluyor ama sonuç itibari ile gene milyonlarca spermin arasından en iyisi , dölleme yeteneği varsa döllüyor, aynı şekilde yumurta uygun bir yumurta ise gebelik oluşuyor. ama tüp bebekte öyle değilki, en iyi spermler seçilioyr, yumurtaların içine enjekte ediliyor. Ama bu işi birileri gözüyle yapıyor, doğal akışında değil.
Seni ben çok iyi anlıyorum, bende aynen bu moddaydım, aşılama vakit kaybı direk tup deneyelim şeklinde, ama doktorum o kadar güzel anlattıki bana uzun uzun, şimdi inşallah aşılama ile tutar tupe gerek kalmaz diyorum. Tabi tutmazsa tup e geçeceğiz ama bence sen şansını aşılama da dene. Kaldıki daha once gebelik yaşamışsın, eminim hamle kalma ihtimalin yüksektir.
ayyy bu topiği gördüğüme çokkk sevindimmm başka bir topikte sormuştum şubatta aşılama yaptıracak olan varmı diye ama kimse oralı olmadı canımmm bu topiği açtığın çok iyi olmuş.bizde bu ay aşılama için kolları sıvadık tahminimce 3-4 gün sonra gelir benim kırmızılar vücut temizliğimi yaptım adetimi bekliyorum 2.günü İstanbul'a gideceğiz.
Bazen eşime aşılamayla falan uğraşmadan direk gidip tüp bebek yaptırsakmıki diyorum aklımdan oda geçmiyodeğil açıkçası işte gidince doktora sorucaz bakalım hangisini önercek bize,bilmiyorum:18: sanki aşılamadada zaman kaybı olcak zannediyorum offf Allah yardımcımız olsun yaaaaaa(
Arkadaşlarım burdan yapılan herşeyi paylaşalım bilenler yaşayanlar yaşamayanları bilgilendirirse çok sevinirim. hadi kolay gelsin hepimize aşılı bebişli şubat ayı olsun bu topik inşallahhh
1-esub:1.2.2012 ilk aşılama SONUÇ:
2-bebisho:1.2.2012 ilk aşılama SONUÇ:
3-osmaniye:1.2.2012 ikinci aşılama SONUÇ
4-mcan84: sonraki aşılamaya bütün ümitlerimiz olacak inşşş
5-hestia:3.2.2012 ilk aşılama 17 şubatta belli olacak SONUÇ :
6-minikbeyazbulut:05.02.2012 ilk aşılama SONUÇ:
7-yaskamilena:22. 01.2012 SONUÇ:HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
8-tili:1.2.2012 SONUÇ:
9-senemc: 20.01.2012 SONUÇ:
10- _su perisi_:ilk aşılama 8.02.2012 SONUÇ:
11-damla beyza:31.01.2012 SONUÇ:
12-sahr:İkinci aşılama 31.01.2012 SONUÇ:
13-gurmur:7.02.2012 SONUÇ:
14-waitingforamiracle:15 şubatta SONUÇ:
15-okyanusrusya:ilk aşılama 1.02.2012 SONUÇ:
Beni de listeye ekler misin üçüncü aşılamam haftaya perşembe olabilir.
Sağolasın inşallah hayırlısıyla hepimiz bu duyguyu yaşarız. Aşılama sonrası ağrı kasıklarda ara ara oluyor sanırım kullandığımız ilaçların etkisiyle bunları hissediyoruz. Benim 2. aşılamam da ben 9 gün sonra hastalandım iğne fazla yumurta oluşturmuş ve onlarca kiste dönüşte.HOŞGELDİN cnm inşşş hamile klaırsınn diğer 2 aşılamanda ağrıların filan oldumu
Sağolasın inşallah hayırlısıyla hepimiz bu duyguyu yaşarız. Aşılama sonrası ağrı kasıklarda ara ara oluyor sanırım kullandığımız ilaçların etkisiyle bunları hissediyoruz. Benim 2. aşılamam da ben 9 gün sonra hastalandım iğne fazla yumurta oluşturmuş ve onlarca kiste dönüşte.
Şimdi iğnenin dozajı daha az bakalım hayırlısı. Sen aşılama oldun sanırım var mı bir değişiklik?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?