- 18 Mart 2010
- 178
- 31
- 118
- Konu Sahibi __SuPerisi__
-
ara ara kasıklarıma ağrı vuruyo ...bugün 10. gün kaçıncı günde test yapmıştın cnm
Ben ilk aşılamam da tam 13. gün hastalandım test falan yapmamıştım zaten ikinci aşılamam da 9. gün hastalandım yine kısmet olmadı bence sende bekle test yapmak insanın hayalini umudunu yıkar rabbime dua et hergün en az 1 defa yasin ve salavatı tefriciye oku gerisini Allaha bırak hayırlısıyla bebişin gelir seni bulur bugün de cuma tam vakti.
aynennnn arkadasım katılıyorum sana sen aslında ıyı yapıyorsun bırazda olsa kafanı baska seylere yonlendır bence cunku ben oyle yapıyorum oylede yapmaya devam edecem ... hattaa suan bebek battanıyesı oruyorum kafamı dagıtıyorum sayıları sayarken vakıt gecmıs tv kıtap okuma felan derken ... sende senı yormadan baska seylerle ugrasırsan hem aklını dagıtmıs olursun hemde hareketsız kalmazsın canım benım..ayrıca olacagın onune gecılmez Allahh en ıyısını nasıl etsın hepımıze...
@ su perisi;
gunlerdır sorucam soramayı unuttum hep
arkadasım sen asılamanı kaca yaptırdın?ve ozel demi ?
osmnaiyecimm gnyddııınn cnm
İğnemi vuruldum,sıkıntı yapıyo bu iğneler bende
canım benim çok sağol desteklerin için kendimizi oyalamazsak eğer vakit nasıl geçsin ona odaklanırsak yandık günler hiç bitmez bize..ben daha şimdiden düşünmüyorum ama eşim sürekli iyimisin,kendini hamile hissediyomusun,ne zaman test yaptırcan diye sorup duruyo o benden daha heyecanlı :) allah hepimize anne olma duygusunu tattıracak inşallah canım..benim aşılamam özeldeoldu cnm ilaçlar dahil 1550tlye yaptırdım cnm..sen nerde yaptırdın ne kadar tuttu?
günaydın cnm ..hep aynı şeyler başlarda eşim karnımı seviyodu ..ama ün akşam acaba olmicakmı dedi...hayır ben ümitliyim niye ümidimi kırıyosun...senin 6.hissin kuvvetli değilki falan dedim..ama zaman yaklaştıkça insanın canı sıkılıyo
mrblr bende ocak 18 de ilk aşılamamı yaptırdım ocak 30 da kanda baktırdım malesef olmadı zaten adet olacakmışım gibi agrılarım vardı ve normal adet günümde 01.02 oldum bu ay yeniden aşılama için gittim fakat kist oluşmuş ilacın etkisi hala devam ediyor yapmadılar aşılama belki kendiliğinden olur dediler olmazsa bi daha ki ay yapcklar 1 yıldır olmuyor çoçuğum iki yıllık evliyim ve çift rahimliyim fakat bu bi engel degilmiş ama olmuyor işteaynı durumda olan varmı? ben sadece 5 gün klomen kullandım yumurtalarım oluşunca ovitrelle iğne vurdurdum aşılamam oldu...
hoşgeldin ..allah yardımcın olsunnn...bende aynı şkilde 5 gün klomen sonrası iğne ve aşılama oldum...aşamalar aynı tabi bazılarında iğne jel yada hap verilmişşş ..niye bilmiiyorum
nasıl bir sıkıntı yapıyo feraycım..iğnelerin adı ne
menapur kullanıyorum ben tatlım...psıkolojıkte olabılır ama..
anladım cnm psikolojiktir muhtemelen ona odaklanıyosun ya ondandır..[/QUOTE
artık sonucları alalımda birer birer şevk gelsın bana
anladım cnm psikolojiktir muhtemelen ona odaklanıyosun ya ondandır..[/QUOTE
artık sonucları alalımda birer birer şevk gelsın bana
dimi herkesin açıklansın hayırlısıyla umut olsunlar bizede :))
ben ilk aşılamam da 9.günden itibaren hergün idrar testi yaptım ve sadece 10. gün ikinci çizgi koyu olmasada çıkmıştı ama ondan önceki gün yaptığım testte çıkmamıştı neden öyle oldu bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?