Aşılama ŞUBAT 2012'de Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ara ara kasıklarıma ağrı vuruyo ...bugün 10. gün kaçıncı günde test yapmıştın cnm

Ben ilk aşılamam da tam 13. gün hastalandım test falan yapmamıştım zaten ikinci aşılamam da 9. gün hastalandım yine kısmet olmadı bence sende bekle test yapmak insanın hayalini umudunu yıkar rabbime dua et hergün en az 1 defa yasin ve salavatı tefriciye oku gerisini Allaha bırak hayırlısıyla bebişin gelir seni bulur bugün de cuma tam vakti.

yani ilaçlar hep öne çekmiş adet günlerini..ben klomen kullanıdğımda normalde 28 gün süren adetim 30 güne uzamıştı 2 ay ...kimisindede illeri atıyodur belki..ben aslında 12.günde pazar günü idrar testi yapayım diyorum bazılarında çok erken gösükmüş

@ su perisi;
gunlerdır sorucam soramayı unuttum hep

arkadasım sen asılamanı kaca yaptırdın?ve ozel demi ?

canım benim çok sağol desteklerin için kendimizi oyalamazsak eğer vakit nasıl geçsin ona odaklanırsak yandık günler hiç bitmez bize..ben daha şimdiden düşünmüyorum ama eşim sürekli iyimisin,kendini hamile hissediyomusun,ne zaman test yaptırcan diye sorup duruyo o benden daha heyecanlı :) allah hepimize anne olma duygusunu tattıracak inşallah canım..benim aşılamam özeldeoldu cnm ilaçlar dahil 1550tlye yaptırdım cnm..sen nerde yaptırdın ne kadar tuttu?

günaydın cnm ..hep aynı şeyler başlarda eşim karnımı seviyodu ..ama ün akşam acaba olmicakmı dedi...hayır ben ümitliyim niye ümidimi kırıyosun...senin 6.hissin kuvvetli değilki falan dedim..ama zaman yaklaştıkça insanın canı sıkılıyo

günaydın tatlım..desene eşler bizden daha önce heyecanlılar ama böyle yapıncada hevesler kırılıyo..sen hiç sıkma canını iyi düşün iyi olucak..ben aşılamamın yapıldığı andan beri o kadar mutlu ve umutluyumki inanıyorum tutucak..son güne kadar hep iyi düşünücem sende böyle yap canım..hayırlı haberler alıcaz inşallah senden :)

mrblr bende ocak 18 de ilk aşılamamı yaptırdım ocak 30 da kanda baktırdım malesef olmadı zaten adet olacakmışım gibi agrılarım vardı ve normal adet günümde 01.02 oldum bu ay yeniden aşılama için gittim fakat kist oluşmuş ilacın etkisi hala devam ediyor yapmadılar aşılama belki kendiliğinden olur dediler olmazsa bi daha ki ay yapcklar 1 yıldır olmuyor çoçuğum iki yıllık evliyim ve çift rahimliyim fakat bu bi engel degilmiş ama olmuyor işte aynı durumda olan varmı? ben sadece 5 gün klomen kullandım yumurtalarım oluşunca ovitrelle iğne vurdurdum aşılamam oldu...

hoşgeldin ..allah yardımcın olsunnn...bende aynı şkilde 5 gün klomen sonrası iğne ve aşılama oldum...aşamalar aynı tabi bazılarında iğne jel yada hap verilmişşş ..niye bilmiiyorum

hoşgeldin ..allah yardımcın olsunnn...bende aynı şkilde 5 gün klomen sonrası iğne ve aşılama oldum...aşamalar aynı tabi bazılarında iğne jel yada hap verilmişşş ..niye bilmiiyorum

tesekkurler benim doktorum bunun açıklamasını yaptı duruma göre veriliyormuş en az zarar veren ilaçmış eger ilaçla olmazsa iğne ye geçiliyormuş benim ikinciyide ilaçla yapacak olmazsa iğneye geçecekmişiz.

ben ilk aşılamam da 9.günden itibaren hergün idrar testi yaptım ve sadece 10. gün ikinci çizgi koyu olmasada çıkmıştı ama ondan önceki gün yaptığım testte çıkmamıştı neden öyle oldu bilmiyorum

1-esub:1.2.2012 ilk aşılama SONUÇ:
2-bebisho:1.2.2012 ilk aşılama SONUÇ:
3-osmaniye:1.2.2012 ikinci aşılama SONUÇ
4-mcan84: sonraki aşılamaya bütün ümitlerimiz olacak inşşş
5-hestia:3.2.2012 ilk aşılama 17 şubatta belli olacak SONUÇ :
6-minikbeyazbulut:05.02.2012 ilk aşılama SONUÇ:
7-yaskamilena:22. 01.2012 SONUÇ:HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
8-tili:1.2.2012 SONUÇ:
9-senemc: 20.01.2012 SONUÇ:
10- _su perisi_:ilk aşılama 8.02.2012 SONUÇ:
11-damla beyza:31.01.2012 SONUÇ:
12-sahr:İkinci aşılama 31.01.2012 SONUÇ:
13-gurmur:7.02.2012 SONUÇ:
14-waitingforamiracle:15 şubatta SONUÇ:
15-okyanusrusya:ilk aşılama 1.02.2012 SONUÇ:
16-Aysemeng77:3.aşılama 16.02.2012 aşılama olacak SONUÇ:

senemc nin sonucu belli olmamış mı acaba... 15 şubattan sonra bi çok sonuç az çok belli olacak...inşşşş hep hamile yazmak nasip olur

Günaydın kızlar :) Bgn 10. gün. Heyecanım git gide artıyor. Rabbim bu mübarek cuma gününde dilediğimiz tüm hayırlı sağlıklı bebekleri kısmet etsin bize de dileyen herkese de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…