- Konu Sahibi __SuPerisi__
-
Günaydın kızlar :) Bgn 10. gün. Heyecanım git gide artıyor. Rabbim bu mübarek cuma gününde dilediğimiz tüm hayırlı sağlıklı bebekleri kısmet etsin bize de dileyen herkese de..
Günaydın kızlar :) Bgn 10. gün. Heyecanım git gide artıyor. Rabbim bu mübarek cuma gününde dilediğimiz tüm hayırlı sağlıklı bebekleri kısmet etsin bize de dileyen herkese de..
pozıtıf cıktı ama hamıle degılmıydın anlamadım ben..
Günaydın kızlar. Bende beklemedeyim bugün 8. gün.Günler geçmek bilmiyor bir türlü. Belirtim falan yok.Arasıra kasık ağrım var sadece.İçimden bir his olmadığını söylüyor. Bu sabah komik bişey oldu onu yazayım dedim belki sizi de gülümsetirim. Yüzümde reglime yakın bir sürü sivilce belirirdi. Bu ay yok. Ama popomda koskocaman bi sivilce varr.Oturmakta bile zorlanıyorum.Sanırım aşılama yüzdeki sivilceleri yokedip popomda çıkardıı....
Günaydın kızlar. Bende beklemedeyim bugün 8. gün.Günler geçmek bilmiyor bir türlü. Belirtim falan yok.Arasıra kasık ağrım var sadece.İçimden bir his olmadığını söylüyor. Bu sabah komik bişey oldu onu yazayım dedim belki sizi de gülümsetirim. Yüzümde reglime yakın bir sürü sivilce belirirdi. Bu ay yok. Ama popomda koskocaman bi sivilce varr.Oturmakta bile zorlanıyorum.Sanırım aşılama yüzdeki sivilceleri yokedip popomda çıkardıı....
amın canım..allah herkesın gonlune gore versın..ilk aşılamanmı sorun ne?
Benim aslında tam olarak bi sorunum yok. Adetlerim düzensizleşmeye başladı 1,5 yıl önce, ben de doktora gittim. Pko dedi. "Yumurtlamamda fln bir sorun yokmuş aslında" öyle dedi. Sonra eşime de bakıldı, yine bi sorun yok. Hsg de çekildi sonra, çok şükür bi problem yoktu. Hemen o ay hamile kaldım zaten kendiliğimden. 4 temmuzda öğrendim. Acayip mutlu olduk. Sonra maalesef bebeğimin kalbi durdu. 7. haftada alınmak zorunda kaldıÇok kısa sürdü mutluluğum. Sonra başka bi doktora gittim geçtiğimiz ocak ayında. Bu doktorum tahlilerime baktı, ultrason filan. Sen pko değilsin dedi. Ama süreci hızlandırmak için aşılama yapalım dedi. Tmm dedik biz de. Bu arada bu doktorum prof. Güvendim ben. Bakalım nasip artık. Çook uzun yazdım.. Umarım sıkmam..
kızlar bugün aşılamamın 3.günü hiç ağrım sancım yok ama bugün sabahtan beri sürekli akıntım var normal mi bu?
Akıntı olması normal birazda ayağını sıcak tut dikkat et üşütme bol bol dinlen pek ağır iş yapma bırak eşin yemeğini yapsın o sana bir 10 gün hizmet etsin olmaz mı :)
canım benim çok sağol desteklerin için kendimizi oyalamazsak eğer vakit nasıl geçsin ona odaklanırsak yandık günler hiç bitmez bize..ben daha şimdiden düşünmüyorum ama eşim sürekli iyimisin,kendini hamile hissediyomusun,ne zaman test yaptırcan diye sorup duruyo o benden daha heyecanlı :) allah hepimize anne olma duygusunu tattıracak inşallah canım..benim aşılamam özeldeoldu cnm ilaçlar dahil 1550tlye yaptırdım cnm..sen nerde yaptırdın ne kadar tuttu?
bende ozelde yaptiracam ama 17 veya 18 subatta insallahhhh,
sordum fiyatini benim ilacsiz ama, sperm yikama da dahil 650
kızlar salı günü cevabı alıcagım tuttu mu tutmadı mı diye..kendimi inanılmaz kötü hissediyorum çünkü dün düstüm karda çok agladım sinirlerim bozuldu belim incidi biraz...Çok hassasım..acaba olumsuz bir etki oldu mu diye baya bir stres yaptım doktor bilemeyiz dedi ama bakalım...görüp bekliyecegiz...
KASIKLARIMDA AGRI VAR AMA HAFTAYA REGLİ GÜNÜMDE GELİYOR O SEBEPLE DE AGRIYOR OLABİLİR UF YA NE SIKINTILI İŞLE YA......
aynı fıyata yaptırıyoruz benımde 650 tl spermogram asılama ve sperm yıkama ıcınde
aynı fıyata yaptırıyoruz benımde 650 tl spermogram asılama ve sperm yıkama ıcınde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?