Aşılama ŞUBAT 2012'de Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Günaydın kızlar :) Bgn 10. gün. Heyecanım git gide artıyor. Rabbim bu mübarek cuma gününde dilediğimiz tüm hayırlı sağlıklı bebekleri kısmet etsin bize de dileyen herkese de..

aminnnn.. evet 10.gün aslında zaman çabuk geçti...sanıım zor olan şu önümüzdeki 1 hafta

pozıtıf cıktı ama hamıle degılmıydın anlamadım ben..

evet 9. gün yaptım tek çizgi cıktı 10. gün yaptım ikinci çizgi bir saat sonra felan belirdi silikti ama belli oluyordu 11.gün tekrar yaptım yine cıkmadı ve aşılalamam tutmadı ? fakat 10. gün testte neden ikinci çizgi belirdi anlamadım

Günaydın kızlar. Bende beklemedeyim bugün 8. gün.Günler geçmek bilmiyor bir türlü. Belirtim falan yok.Arasıra kasık ağrım var sadece.İçimden bir his olmadığını söylüyor. Bu sabah komik bişey oldu onu yazayım dedim belki sizi de gülümsetirim. Yüzümde reglime yakın bir sürü sivilce belirirdi. Bu ay yok. Ama popomda koskocaman bi sivilce varr.Oturmakta bile zorlanıyorum.Sanırım aşılama yüzdeki sivilceleri yokedip popomda çıkardıı....

günaydın cnm valla sabah sabah güldürdün beni allahta seni güldürsün :) kötü düşünme içindeki sese kulak verme olucak inşallahh

mrb benimde ilk aşılamamda kasık agrılarım vardı fakat sonra adet agrıları gibi olmaya başladı inş senin tutar

amın canım..allah herkesın gonlune gore versın..ilk aşılamanmı sorun ne?

Benim aslında tam olarak bi sorunum yok. Adetlerim düzensizleşmeye başladı 1,5 yıl önce, ben de doktora gittim. Pko dedi. "Yumurtlamamda fln bir sorun yokmuş aslında" öyle dedi. Sonra eşime de bakıldı, yine bi sorun yok. Hsg de çekildi sonra, çok şükür bi problem yoktu. Hemen o ay hamile kaldım zaten kendiliğimden. 4 temmuzda öğrendim. Acayip mutlu olduk. Sonra maalesef bebeğimin kalbi durdu. 7. haftada alınmak zorunda kaldı Çok kısa sürdü mutluluğum. Sonra başka bi doktora gittim geçtiğimiz ocak ayında. Bu doktorum tahlilerime baktı, ultrason filan. Sen pko değilsin dedi. Ama süreci hızlandırmak için aşılama yapalım dedi. Tmm dedik biz de. Bu arada bu doktorum prof. Güvendim ben. Bakalım nasip artık. Çook uzun yazdım.. Umarım sıkmam..

1-esub:1.2.2012 ilk aşılama SONUÇ:
2-bebisho:1.2.2012 ilk aşılama SONUÇ:
3-osmaniye:1.2.2012 ikinci aşılama SONUÇ
4-mcan84: sonraki aşılamaya bütün ümitlerimiz olacak inşşş
5-hestia:3.2.2012 ilk aşılama 17 şubatta belli olacak SONUÇ :
6-minikbeyazbulut:05.02.2012 ilk aşılama SONUÇ:
7-yaskamilena:22. 01.2012 SONUÇ:HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
8-tili:1.2.2012 SONUÇ:
9-senemc: 20.01.2012 SONUÇ:
10- _su perisi_:ilk aşılama 8.02.2012 SONUÇ:
11-damla beyza:31.01.2012 SONUÇ:
12-sahr:İkinci aşılama 31.01.2012 SONUÇ:
13-gurmur:7.02.2012 SONUÇ:
14-waitingforamiracle:15 şubatta SONUÇ:
15-okyanusrusya:ilk aşılama 1.02.2012 SONUÇ:
16-Aysemeng77:3.aşılama 16.02.2012 aşılama olacak SONUÇ:

o sebepten bu ay aşılama yaptınız...tutar bence bı an oyle hıssettım.bebek kaybedenler cok cabuk hamıle kalıyorlar bır ayagını bırakır bebek derlermıs eskıler...

1-esub:1.2.2012 ilk aşılama SONUÇ:
2-bebisho:1.2.2012 ilk aşılama SONUÇ:
3-osmaniye:1.2.2012 ikinci aşılama SONUÇ
4-mcan84: sonraki aşılamaya bütün ümitlerimiz olacak inşşş
5-hestia:3.2.2012 ilk aşılama 17 şubatta belli olacak SONUÇ :
6-minikbeyazbulut:05.02.2012 ilk aşılama SONUÇ:
7-yaskamilena:22. 01.2012 SONUÇ:HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
8-tili:1.2.2012 SONUÇ:
9-senemc: 20.01.2012 SONUÇ:
10- _su perisi_:ilk aşılama 8.02.2012 SONUÇ:
11-damla beyza:31.01.2012 SONUÇ:
12-sahr:İkinci aşılama 31.01.2012 SONUÇ:
13-gurmur:7.02.2012 SONUÇ:
14-waitingforamiracle:15 şubatta SONUÇ:
15-okyanusrusya:ilk aşılama 1.02.2012 SONUÇ:
16-Aysemeng77:3.aşılama 16.02.2012 aşılama olacak SONUÇ:

kızlar bugün aşılamamın 3.günü hiç ağrım sancım yok ama bugün sabahtan beri sürekli akıntım var normal mi bu?

Akıntı olması normal birazda ayağını sıcak tut dikkat et üşütme bol bol dinlen pek ağır iş yapma bırak eşin yemeğini yapsın o sana bir 10 gün hizmet etsin olmaz mı :)

Akıntı olması normal birazda ayağını sıcak tut dikkat et üşütme bol bol dinlen pek ağır iş yapma bırak eşin yemeğini yapsın o sana bir 10 gün hizmet etsin olmaz mı :)

Ben direk işe başlıycam kızlar bır gun dınlenmeyı dusunuyorum sadece.benım prof güldü dınlenme surecı olcakmı dıye sordugumda..eger kömur tasımıyorsan veya yuk esya ısınde calısmıyosan çalışabılırsın dedı..hatta çalışmak daha ıyı olur stresı atmış olursun dedı..

kızlar salı günü cevabı alıcagım tuttu mu tutmadı mı diye..kendimi inanılmaz kötü hissediyorum çünkü dün düstüm karda çok agladım sinirlerim bozuldu belim incidi biraz...Çok hassasım..acaba olumsuz bir etki oldu mu diye baya bir stres yaptım doktor bilemeyiz dedi ama bakalım...görüp bekliyecegiz...
KASIKLARIMDA AGRI VAR AMA HAFTAYA REGLİ GÜNÜMDE GELİYOR O SEBEPLE DE AGRIYOR OLABİLİR UF YA NE SIKINTILI İŞLE YA......

bende ozelde yaptiracam ama 17 veya 18 subatta insallahhhh,
sordum fiyatini benim ilacsiz ama, sperm yikama da dahil 650

üzülme Allah isterse hiç bişey olmaz tabi dikkat etmek lazım yinede bende 10. gün ters bi hareket yaptım o gün bi sancı girdi karnıma halbuki sabah yaptığım testte ikinci çizgi çıkmıştı ertesi gün yaptım idrar testi çıkmadı belkide bi etkisi oldu

Ben gibi Şubat 16-17 gibi aşılama yaptıracak yok mu* Herkes aşılama olmuş sonuç bekliyor galiba bense iğnelere devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…