- Konu Sahibi __SuPerisi__
-
Akıntı olması normal birazda ayağını sıcak tut dikkat et üşütme bol bol dinlen pek ağır iş yapma bırak eşin yemeğini yapsın o sana bir 10 gün hizmet etsin olmaz mı :)
Ben gibi Şubat 16-17 gibi aşılama yaptıracak yok mu* Herkes aşılama olmuş sonuç bekliyor galiba bense iğnelere devam
bende ozelde yaptiracam ama 17 veya 18 subatta insallahhhh,
sordum fiyatini benim ilacsiz ama, sperm yikama da dahil 650
heryer farklı fiyat veriyo tabi cnm ilaçlarla 1000tlyi bulur herhalde seninki..hayırlısıyla inşallah yaptırırsın aşılamanı
dikkat ediyorum zaten cnm ama ne bileyim hiç yaşamayınca böyleşeyleri garip geliyo tabi..eşim yemek yapmayı bilmiyo malesef elinden geldiğince yardımcı oluyo sağolsun..bende dinleniyorum elimden geldiğince..
Ben direk işe başlıycam kızlar bır gun dınlenmeyı dusunuyorum sadece.benım prof güldü dınlenme surecı olcakmı dıye sordugumda..eger kömur tasımıyorsan veya yuk esya ısınde calısmıyosan çalışabılırsın dedı..hatta çalışmak daha ıyı olur stresı atmış olursun dedı..
Ben gibi Şubat 16-17 gibi aşılama yaptıracak yok mu* Herkes aşılama olmuş sonuç bekliyor galiba bense iğnelere devam
yalnız degılsın bende iğnelere devam ..hatta benımkı muhtemelen senınkınden daha gec olcak yaklasık bır hafta on gun var asılamama...
ferayy inşallah tedavin olumlu gider ve olumlu sonuçlanır.iğne olarak ne kullanıyorsun şimdi
ben ankara hastanesinde yaptırdım fakat aşıyı özel laboratuarda hazırladılar 150 tl ye başka bişeye para vermedik.
menapur kullanıyorum..gunde bır doz verdı..
ilk defa duydum bu iğneyi,inşallah olumlu sonuç alırsın canım.
su perisi naber nasılsın.bugün 3. günün müydü.nasıl böyle beklemek çok zor değil mi
iyiyim mcan evet bugün 3. günüm beklemek zor ama ben düşünmüyorum hiç aklmıa gelmiyo bile..bugün duş aldım çıktıktan sonra hafif sancım başladı sıcaktan heralde..yatıyorum öle cnm..
canım ılık duş al.direk sıcak suya girme bidaha sakın.biraz dikkat et kendine...
slm aynı yerde yaptırmısız...
Genelde tüp bebek uygulamalarında kullanılıyormus bu ıgne
kızşar bişey sorcam aşılamadan sonra sizdede sürekli ağız kuruluğu ve ağzın tadında bir değişiklik varmıydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?