Aşılama ŞUBAT 2012'de Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Akıntı olması normal birazda ayağını sıcak tut dikkat et üşütme bol bol dinlen pek ağır iş yapma bırak eşin yemeğini yapsın o sana bir 10 gün hizmet etsin olmaz mı :)

dikkat ediyorum zaten cnm ama ne bileyim hiç yaşamayınca böyleşeyleri garip geliyo tabi..eşim yemek yapmayı bilmiyo malesef elinden geldiğince yardımcı oluyo sağolsun..bende dinleniyorum elimden geldiğince..

heryer farklı fiyat veriyo tabi cnm ilaçlarla 1000tlyi bulur herhalde seninki..hayırlısıyla inşallah yaptırırsın aşılamanı

Bilhassa sordum dr.a hersey icinde nekadar diye 650!baskalari ilac fiyatida veriyolar bana gerek varmi dedim
dr. Hayir dedi,bazi kisilere ilac kullaniliyo dedii aciklama yapti:)

dikkat ediyorum zaten cnm ama ne bileyim hiç yaşamayınca böyleşeyleri garip geliyo tabi..eşim yemek yapmayı bilmiyo malesef elinden geldiğince yardımcı oluyo sağolsun..bende dinleniyorum elimden geldiğince..

su perisi naber nasılsın.bugün 3. günün müydü.nasıl böyle beklemek çok zor değil mi

aslında kendini çok yormamak şartıyla çalışmak gerçekten iyi olur.ilkinde yattım ama ikincide çalışırım herhalde bende

su perisi naber nasılsın.bugün 3. günün müydü.nasıl böyle beklemek çok zor değil mi

iyiyim mcan evet bugün 3. günüm beklemek zor ama ben düşünmüyorum hiç aklmıa gelmiyo bile..bugün duş aldım çıktıktan sonra hafif sancım başladı sıcaktan heralde..yatıyorum öle cnm..

iyiyim mcan evet bugün 3. günüm beklemek zor ama ben düşünmüyorum hiç aklmıa gelmiyo bile..bugün duş aldım çıktıktan sonra hafif sancım başladı sıcaktan heralde..yatıyorum öle cnm..

canım ılık duş al.direk sıcak suya girme bidaha sakın.biraz dikkat et kendine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…