- 22 Mart 2010
- 555
- 159
- 123
- Konu Sahibi __SuPerisi__
-
o sebepten bu ay aşılama yaptınız...tutar bence bı an oyle hıssettım.bebek kaybedenler cok cabuk hamıle kalıyorlar bır ayagını bırakır bebek derlermıs eskıler...
Bende yoktu canım.
16 şubatta belli olacak1-esub:1.2.2012 ilk aşılama SONUÇ:
2-bebisho:1.2.2012 ilk aşılama SONUÇ:
3-osmaniye:1.2.2012 ikinci aşılama SONUÇ
4-mcan84: sonraki aşılamaya bütün ümitlerimiz olacak inşşş
5-hestia:3.2.2012 ilk aşılama 17 şubatta belli olacak SONUÇ :
6-minikbeyazbulut:05.02.2012 ilk aşılama SONUÇ:
7-yaskamilena:22. 01.2012 SONUÇ:HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
8-tili:1.2.2012 SONUÇ:
9-senemc: 20.01.2012 SONUÇ:
10- _su perisi_:ilk aşılama 8.02.2012 SONUÇ:
11-damla beyza:31.01.2012 SONUÇ:
12-sahr:İkinci aşılama 31.01.2012 SONUÇ:
13-gurmur:7.02.2012 SONUÇ:
14-waitingforamiracle:15 şubatta SONUÇ:
15-okyanusrusya:ilk aşılama 1.02.2012 SONUÇ:
kızlar ben birşeri merak ediyorum ilk ilaçlara başladıktan ne kadar sonra aşılama oluyor yaklaşık olarak yani?
dünden beri sürekli ağzım kuruyo sizdede varmı diye merak ettim canım enteresan o zaman
kızlar ben birşeri merak ediyorum ilk ilaçlara başladıktan ne kadar sonra aşılama oluyor yaklaşık olarak yani?
1-esub:1.2.2012 ilk aşılama SONUÇ:
2-bebisho:1.2.2012 ilk aşılama SONUÇ:
3-osmaniye:1.2.2012 ikinci aşılama SONUÇ
4-mcan84:sonraki aşılamaya bütün ümitlerimiz olacak inşşş
5-hestia:3.2.2012 ilk aşılama 17 şubatta belli olacak SONUÇ :
6-minikbeyazbulut:05.02.2012 ilk aşılama SONUÇ:
7-yaskamilena:22. 01.2012 SONUÇ:HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
8-tili:1.2.2012 SONUÇ:
9-senemc: 20.01.2012 SONUÇ:
10- _su perisi_:ilk aşılama 8.02.2012 SONUÇ:
11-damla beyza:31.01.2012 SONUÇ:
12-sahr:İkinci aşılama 31.01.2012 SONUÇ:
13-gurmur:7.02.2012 SONUÇ:
14-waitingforamiracle:15 şubatta SONUÇ:
15-okyanusrusya:ilk aşılama 1.02.2012 SONUÇ:
16-Aysemeng77:3.aşılama 16.02.2012 aşılama olacak SONUÇ:
bu listeden artık beni çıkarabilirsin beişhocum ben kırmızı kartı 10. günü akşamı gördüm malesef çok erken oldu zaten bekliyodum ama en erken 12. veya 13. gün gelir diyodum hayırlısı böyleymiş dedik yine malum dencek başka söz yok .Ama inş. sizler bu aşılamayla kavuşursunuz bebişlerinize bende şimdilik sizlere sevinerek yeni umutlara kapı açarım.Allah yar ve yardımcımız olsun...
Merhaba Su perisi, özelden mesaj göndermek için msj sayım yeterli değilmiş. İlgin ve bilgilendirmen için çok teşekkür ederim. Ben Bahçeci' de X Bey' e (adını yazmayayım) gittim. Parasını ödedim ve muayene oldum. Zaten direkt ultrasound odasına aldılar.Hiç ön görüşme soru-cevap olmadı. Çıkınca da direkt hemşirenin yanına. Doktorun yüzünü bile görmedim. Yani aslına bakarsan 3dk. bile değildi. Hemşire elime 2 kağıt verdi.Biri hsg diğeri de kan testleri için. Sen hangi doktora gittin orada? Aşılaman ne zaman yapıldı?
bu listeden artık beni çıkarabilirsin beişhocum ben kırmızı kartı 10. günü akşamı gördüm malesef çok erken oldu zaten bekliyodum ama en erken 12. veya 13. gün gelir diyodum hayırlısı böyleymiş dedik yine malum dencek başka söz yok .Ama inş. sizler bu aşılamayla kavuşursunuz bebişlerinize bende şimdilik sizlere sevinerek yeni umutlara kapı açarım.Allah yar ve yardımcımız olsun...
ilk ilaç kullanmaya başladıktan 12 gün sonra aşılamam oldu benim..yani şöyle düşün adetinin başlangıcından 15 yada 16. günü oluyor..
ilaçlara adetin 2. günü başlanıyor,13-14 gün sonrada yani adetin 15. 16. günlerinde falanda aşılama yapılıyor.
Merhaba Su perisi, özelden mesaj göndermek için msj sayım yeterli değilmiş. İlgin ve bilgilendirmen için çok teşekkür ederim. Ben Bahçeci' de X Bey' e (adını yazmayayım) gittim. Parasını ödedim ve muayene oldum. Zaten direkt ultrasound odasına aldılar.Hiç ön görüşme soru-cevap olmadı. Çıkınca da direkt hemşirenin yanına. Doktorun yüzünü bile görmedim. Yani aslına bakarsan 3dk. bile değildi. Hemşire elime 2 kağıt verdi.Biri hsg diğeri de kan testleri için. Sen hangi doktora gittin orada? Aşılaman ne zaman yapıldı?
arkadasım kusura bakma canın sıkmak ıstemem asla ., ama yani cok garip geldi bana anlattıklarından anladımki yakın temas yok sohbet yok gayri uzak bi hasta doktor iliskisi geldi bana
ben bu yuzden cok doktor degıstım 3 tane.. 3 doktorunda farklı bı ozellıgı beni ittii!! suanki doktorumdan cooook memnunum cunku ;bir doktorun hastasını tanıması ; kilo verdiginin bile farkına varması bazen gerektiginde seni anlayıp moral vermesi ... bunlar olması gereken seyler canım benim bence baska bi yer bak ozel hastane doktorlarıda iyidir...
çok haklısın bende aynı fikirdeyim ama benim doktorum yurtdışında olacaktı bende bir ay sonraya bırakmak istemedim ptesi gelecek mecburen aynı hastanede başka bir doktora göründüm o da doğrudüzgün bişey söylemedi salı günü gelin kendi doktorunuz görsün dedi o kadar salı günü kendi doktorumla uzun uzun konuşacağım o bana detaylı olarak anlatır ama salıya kadar çatlıycam tabi...
ayyyy çok pardon bana cvp yazdın sandımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?