- Konu Sahibi __SuPerisi__
-
Merhaba Su perisi, özelden mesaj göndermek için msj sayım yeterli değilmiş. İlgin ve bilgilendirmen için çok teşekkür ederim. Ben Bahçeci' de X Bey' e (adını yazmayayım) gittim. Parasını ödedim ve muayene oldum. Zaten direkt ultrasound odasına aldılar.Hiç ön görüşme soru-cevap olmadı. Çıkınca da direkt hemşirenin yanına. Doktorun yüzünü bile görmedim. Yani aslına bakarsan 3dk. bile değildi. Hemşire elime 2 kağıt verdi.Biri hsg diğeri de kan testleri için. Sen hangi doktora gittin orada? Aşılaman ne zaman yapıldı?
valla cnm sana hangi doktor denk geldi bilemem ama benim doktorum o kadar ilgiliki ön görüşmemiz,muayenelerimiz,kontrollerimiz hep çok iyi geçti sürekli moral veriyo bana,aşılama sırasındada dua etti benimle beraber..belkide yoğun zamanlarında gittin görüşmeye bilmiyorum cnm..
superisi sende mi serap gibi bahceci t.m ne gittin?
Merhaba kızlar ;
Bugün doktora gittim 19 ve 16 cm olmak üzere iki tane yumurta varmış; Salı aşılama yapılacak beni de listeye ekler misiniz?
bu listeden artık beni çıkarabilirsin beişhocum ben kırmızı kartı 10. günü akşamı gördüm malesef çok erken oldu zaten bekliyodum ama en erken 12. veya 13. gün gelir diyodum hayırlısı böyleymiş dedik yine malum dencek başka söz yok .Ama inş. sizler bu aşılamayla kavuşursunuz bebişlerinize bende şimdilik sizlere sevinerek yeni umutlara kapı açarım.Allah yar ve yardımcımız olsun...
Insallah Rabbim yardim eder tutar asilaman diledigin gibi kucagina almak nasip olur ben ocak ayini yedim umutlar tekrar subatta 18 kaldi(((
Merhaba kızlar ;
Bugün doktora gittim 19 ve 16 cm olmak üzere iki tane yumurta varmış; Salı aşılama yapılacak beni de listeye ekler misiniz?
hoşgeldin ...inşşş hayırlı olur aşılaman bizde beklemedeyizz...
teşekkürler bebishko . Umarım öyle olur ... seninde mi ilk aşılaman ?
evt cnm ilk aşılamam inşşş son olur
bendede bebişe dair hiç belirti yok leke falan...dayanamadım az önce test yaptım..bugün adetimin 23.günü ..sonuç tek çizgi...bazılarında cok erken testin gösterdiğini okumuştumm..acaba olmadığındanmı yoksa erken olduğundanmı tek çizgi anlamadım...
Erken olduğundan olabilir çünkü henüz kanda bile çok yüksek değerler çıkmıyo. Bende de karnımın alt tarafının hafif hafif ağrıması dışında hiçbir belirti yok.. Uff bilmiyorum inş bebek vardır.. :44: Kan tahlilini ne zaman yapmayı düşünüyorsun?
kızlar yumurta takibinde büyüyen yumurtam malesef yok...dr iğneye dewam dedi salı günü bakçak hala büyümediyse tedaviye son vercekmiş
selam kızlar dün son kontrolüm vardı 8 9 tane yumoş olmus çatlatmayı yaptım dün gece yrn saat 1 de aşılama olucak dua edin bana bu sefer olur inşallah
buarada yazıyorum ama cvp alamıyorum yinede haber vermek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?