Aşılama ŞUBAT 2012'de Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

valla cnm sana hangi doktor denk geldi bilemem ama benim doktorum o kadar ilgiliki ön görüşmemiz,muayenelerimiz,kontrollerimiz hep çok iyi geçti sürekli moral veriyo bana,aşılama sırasındada dua etti benimle beraber..belkide yoğun zamanlarında gittin görüşmeye bilmiyorum cnm..

superisi sende mi serap gibi bahceci t.m ne gittin?

Merhaba kızlar ;

Bugün doktora gittim 19 ve 16 cm olmak üzere iki tane yumurta varmış; Salı aşılama yapılacak beni de listeye ekler misiniz?

Merhaba kızlar ;

Bugün doktora gittim 19 ve 16 cm olmak üzere iki tane yumurta varmış; Salı aşılama yapılacak beni de listeye ekler misiniz?

Insallah Rabbim yardim eder tutar asilaman diledigin gibi kucagina almak nasip olur ben ocak ayini yedim umutlar tekrar subatta 18 kaldi(((

cnm çok üzüldüm.....adetin gerçektende çok erken olmuş 21-23 .gün arası sanırım ...allah tez zamanda nasip eder inşşş..listeye olmadığını belirtelim diyorum yinede başka arayan okuyanlar içinn...sonucu ne çok takip ediyolardır...ben kendi sonucumuda olumlu olumsuz mutlaka yazıcam..ama yok sil dersen seni anlarım silerim cnmm....yinede tamamen kopma burdan lütfen biraz kafanı dinle dön olurmu sen çok iyi bi insansın bunu hissetttiriyosunn..sevgiler

1-esub:1.2.2012 ilk aşılama SONUÇ:
2-bebisho:1.2.2012 ilk aşılama SONUÇ:
3-osmaniye:SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
4-mcan84:SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
5-hestia:3.2.2012 ilk aşılama 17 şubatta belli olacak SONUÇ :
6-minikbeyazbulut:05.02.2012 ilk aşılama SONUÇ:
7-yaskamilena:22. 01.2012 SONUÇ:HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
8-tili:1.2.2012 SONUÇ:
9-senemc: 20.01.2012 SONUÇ:
10- _su perisi_:ilk aşılama 8.02.2012 SONUÇ:
11-damla beyza:31.01.2012 SONUÇ:
12-sahr:İkinci aşılama 31.01.2012 SONUÇ:
13-gurmur:7.02.2012 SONUÇ:
14-waitingforamiracle:15 şubatta SONUÇ:
15-okyanusrusya:ilk aşılama 1.02.2012 SONUÇ:
16-Aysemeng77:3.aşılama 16.02.2012 aşılama olacak SONUÇ:
17-ekimce:14.02.2012 de aşılama olacak SONUÇ:

bendede bebişe dair hiç belirti yok leke falan...dayanamadım az önce test yaptım..bugün adetimin 23.günü ..sonuç tek çizgi...bazılarında cok erken testin gösterdiğini okumuştumm..acaba olmadığındanmı yoksa erken olduğundanmı tek çizgi anlamadım...

Insallah Rabbim yardim eder tutar asilaman diledigin gibi kucagina almak nasip olur ben ocak ayini yedim umutlar tekrar subatta 18 kaldi(((

saol cnm umarım hepimizin mucizesi gerçek olur. ama nedense umudum kalmadı artık ; psikolojim bozuldu resmen hiçbişey yapmak istemiyorum. senin ikinci aşılaman mı olacak ?

Erken olduğundan olabilir çünkü henüz kanda bile çok yüksek değerler çıkmıyo. Bende de karnımın alt tarafının hafif hafif ağrıması dışında hiçbir belirti yok.. Uff bilmiyorum inş bebek vardır.. :44: Kan tahlilini ne zaman yapmayı düşünüyorsun?

selam kızlar dün son kontrolüm vardı 8 9 tane yumoş olmus çatlatmayı yaptım dün gece yrn saat 1 de aşılama olucak dua edin bana bu sefer olur inşallah
buarada yazıyorum ama cvp alamıyorum yinede haber vermek istedim

kızlar yumurta takibinde büyüyen yumurtam malesef yok...dr iğneye dewam dedi salı günü bakçak hala büyümediyse tedaviye son vercekmiş

ayın 15inden sonra bi test daha yapıcam sonrada adetimi beklicem

slm cnm inşş yolunda gider....herkes bi bekleyişte...bide hafta içi daha yoğun oluyoo eşler hafta sonunda olduğundan sanıırım burası daha boşalıyoo...bende arada eşimden çalma kapma yazmaya çalışıyorumm...listeye adını eklersem gönlünü almış oluruz dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…