- Konu Sahibi __SuPerisi__
-
selam kızlar dün son kontrolüm vardı 8 9 tane yumoş olmus çatlatmayı yaptım dün gece yrn saat 1 de aşılama olucak dua edin bana bu sefer olur inşallah
buarada yazıyorum ama cvp alamıyorum yinede haber vermek istedim
inşallah cnm sonuncu olur ; listede adımızın karşısında hamile yazsın inşallah hepimizin :)
kızlar yumurta takibinde büyüyen yumurtam malesef yok...dr iğneye dewam dedi salı günü bakçak hala büyümediyse tedaviye son vercekmiş
saol cnm umarım hepimizin mucizesi gerçek olur. ama nedense umudum kalmadı artık ; psikolojim bozuldu resmen hiçbişey yapmak istemiyorum. senin ikinci aşılaman mı olacak ?
selam kızlar dün son kontrolüm vardı 8 9 tane yumoş olmus çatlatmayı yaptım dün gece yrn saat 1 de aşılama olucak dua edin bana bu sefer olur inşallah
kızlar yumurta takibinde büyüyen yumurtam malesef yok...dr iğneye dewam dedi salı günü bakçak hala büyümediyse tedaviye son vercekmiş
Günaydın kızlarr , yaa hafta sonu koşuşturmaca şeklindeydi yazamadım hiç aklım hep burdaydı ama.
Cumartesi gunu doktora gittim, aşılamam ayın 15 inde idi, ayın 14 une aldı doktor. Oviteral diye bir iğne verdi, dun gece eşimle korka korka yaptık :) Yarında Allah nasip ederse işlem olacak.
Çok korkuyorum, heyecanlyıım, Allah yardımcımız olur inşallah hepimizin.
Bu arada resmen yumurtalıklarımda dolgunluk hissi var, sizde de oldumu bu, dünden beri bi şişlik hissediyorum.
Aşılaması tutmayan arkadaşlar için bir tavsiyem olucak, tutmadığında, aşılamam tutmadı demeyelim, benim ve bebeğim için hayırlısı başka bir aymış diyelim.
Allah hepimizin yardımcısı olsun, hepinizden mutlu mutlu haberler duymak istiyorummmm, çifter çfter nasip etsin Allah hepimize :)
canım moralini bozma hemen.önümüzdeki aya farklı bbir ilaç dener doktorun.bu arada şimdi ne kullanıyorsun
günaydın canım.bende dün hiç açamadım bile bilgisayarı ama meraktan öldüm sitede noluyor diye.ay ne güzel artık yolun sonuna gelmişin inşallah yarınıda hayırlısıyla atlatırsın.sonra şafak sayma vakti. senin sonucun belli olduğunda daha ben adet olmayı bekliyor olacağım 2.aşılama için.inşallah sonucundada yüzün güler.
İnşallah büyürr canım ama büyümezse de üzülme, çunku benim doktorum daha ilk tedaviye başladığında, bu kapalı bir kutu demişti, sonuç başarılı yada başarısız, ilk aşılamalar bir sonraki aşılama ve tup bebeğe ışık tutar dedi. Örneğin bende çok etkili olan bir ilaç sende etkili olmayabilir, yada sende çok etkili olan bir ilaç bende etkili olmayabilir.
Ama malesef bunu denemeden bilmiyorlar. Bir sonraki aya senin için daha uygun bir tedavi ile devam ederek, işlemin şansını daha da yukseltecektir doktorun.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
merional 75 iğne kullanıyorum canım adetimin 3.günü başladı bu sefer...bu akşam 10cu iğneyı vurucam...sen başladınmı tedaviye en son adetliydin
Amin , inşallah allah hepimizin yüzünü güldürür. 2. aşılamanın şansının 1.aşılamadan daha yuksek olduğunu sölemişti doktorum, daha once yazmıştım aslında bu muhabbeti, vucut bir kere uyarıldığı için hassasiyeti daha yuksek oluyormuş. Arka arkaya denenen aşılamalarda en yüksek şansı elde ediyorlarmış.
Bu ay senin çok mutlu haberini alacağız inşallah hepbirlikte , motivasyonunu düşürme , yumoşların için moralin çok önemli :) Cidden işlemden sonra bekleme zamanı nasıl geçecek , orası daha zor
Allah hepimize kucağımıza bebeğimizi almayı nasip etsin. AMİNNNNN
Günaydın kızlarr , yaa hafta sonu koşuşturmaca şeklindeydi yazamadım hiç aklım hep burdaydı ama.
Cumartesi gunu doktora gittim, aşılamam ayın 15 inde idi, ayın 14 une aldı doktor. Oviteral diye bir iğne verdi, dun gece eşimle korka korka yaptık :) Yarında Allah nasip ederse işlem olacak.
Bu arada resmen yumurtalıklarımda dolgunluk hissi var, sizde de oldumu bu, dünden beri bi şişlik hissediyorum.
Aşılaması tutmayan arkadaşlar için bir tavsiyem olucak, tutmadığında, aşılamam tutmadı demeyelim, benim ve bebeğim için hayırlısı başka bir aymış diyelim.
Allah hepimizin yardımcısı olsun, hepinizden mutlu mutlu haberler duymak istiyorummmm, çifter çfter nasip etsin Allah hepimize :)
inşallah canım ama hissetmiyom sanki büyüdüklerinikötü düşünme cnm bir bakmışsın o zamana kadar birden büyümüş :) hayırlıyla büyürler inşallah..
cnmm yaa inşş büyüme olurda aşılama kısmına geçersinn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?