Aşılama ŞUBAT 2012'de Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
1-esub:1.2.2012 ilk aşılama SONUÇ:
2-bebisho:1.2.2012 ilk aşılama SONUÇ:
3-osmaniye:SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
4-mcan84:SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
5-hestia:3.2.2012 ilk aşılama 17 şubatta belli olacak SONUÇ :
6-minikbeyazbulut:05.02.2012 ilk aşılama SONUÇ:
7-yaskamilena:22. 01.2012 SONUÇ:HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
8-tili:1.2.2012 SONUÇ:
9-senemc: 20.01.2012 SONUÇ:
10- _su perisi_:ilk aşılama 8.02.2012 SONUÇ:
11-damla beyza:31.01.2012 SONUÇ:
12-sahr:İkinci aşılama 31.01.2012 SONUÇ:
13-gurmur:7.02.2012 SONUÇ:
14-waitingforamiracle:15 şubatta SONUÇ:
15-okyanusrusya:ilk aşılama 1.02.2012 SONUÇ:
16-Aysemeng77:3.aşılama 16.02.2012 aşılama olacak SONUÇ:
17-ekimce:14.02.2012 de aşılama olacak SONUÇ:
18-ugurboncuğum:13.02.2012 aşılama olacak SONUÇ:

cnm hayırlısı inşallah aşılaman iyi geçer ve güzel sonuçlanır dualarımız seninle..döndükten sonra yazarsın bize..

canım Allah yardımcın olsun.inşallah tutar

Günaydın kızlarr , yaa hafta sonu koşuşturmaca şeklindeydi yazamadım hiç aklım hep burdaydı ama.
Cumartesi gunu doktora gittim, aşılamam ayın 15 inde idi, ayın 14 une aldı doktor. Oviteral diye bir iğne verdi, dun gece eşimle korka korka yaptık :) Yarında Allah nasip ederse işlem olacak.
Çok korkuyorum, heyecanlyıım, Allah yardımcımız olur inşallah hepimizin.
Bu arada resmen yumurtalıklarımda dolgunluk hissi var, sizde de oldumu bu, dünden beri bi şişlik hissediyorum.

Aşılaması tutmayan arkadaşlar için bir tavsiyem olucak, tutmadığında, aşılamam tutmadı demeyelim, benim ve bebeğim için hayırlısı başka bir aymış diyelim.

Allah hepimizin yardımcısı olsun, hepinizden mutlu mutlu haberler duymak istiyorummmm, çifter çfter nasip etsin Allah hepimize :)

kızlar yumurta takibinde büyüyen yumurtam malesef yok...dr iğneye dewam dedi salı günü bakçak hala büyümediyse tedaviye son vercekmiş

canım moralini bozma hemen.önümüzdeki aya farklı bbir ilaç dener doktorun.bu arada şimdi ne kullanıyorsun

Selam, şu anda muhtemelen aşılama hazırlarındasın :)
Allah yardımcın olsun, inşallah tutar, Allah emeklerimizi boşa çıkartmasın.
Bu arada 8 9 tane çok fazla değilmi , maşallah ne kadar çok yumurtan varmış :) Senin üçüzleri sevmeye geliriz artık :)

günaydın canım.bende dün hiç açamadım bile bilgisayarı ama meraktan öldüm sitede noluyor diye.ay ne güzel artık yolun sonuna gelmişin inşallah yarınıda hayırlısıyla atlatırsın.sonra şafak sayma vakti. senin sonucun belli olduğunda daha ben adet olmayı bekliyor olacağım 2.aşılama için.inşallah sonucundada yüzün güler.

kızlar yumurta takibinde büyüyen yumurtam malesef yok...dr iğneye dewam dedi salı günü bakçak hala büyümediyse tedaviye son vercekmiş

İnşallah büyürr canım ama büyümezse de üzülme, çunku benim doktorum daha ilk tedaviye başladığında, bu kapalı bir kutu demişti, sonuç başarılı yada başarısız, ilk aşılamalar bir sonraki aşılama ve tup bebeğe ışık tutar dedi. Örneğin bende çok etkili olan bir ilaç sende etkili olmayabilir, yada sende çok etkili olan bir ilaç bende etkili olmayabilir.
Ama malesef bunu denemeden bilmiyorlar. Bir sonraki aya senin için daha uygun bir tedavi ile devam ederek, işlemin şansını daha da yukseltecektir doktorun.

Allah hepimizin yardımcısı olsun.

canım moralini bozma hemen.önümüzdeki aya farklı bbir ilaç dener doktorun.bu arada şimdi ne kullanıyorsun

merional 75 iğne kullanıyorum canım adetimin 3.günü başladı bu sefer...bu akşam 10cu iğneyı vurucam...sen başladınmı tedaviye en son adetliydin

Amin , inşallah allah hepimizin yüzünü güldürür. 2. aşılamanın şansının 1.aşılamadan daha yuksek olduğunu sölemişti doktorum, daha once yazmıştım aslında bu muhabbeti, vucut bir kere uyarıldığı için hassasiyeti daha yuksek oluyormuş. Arka arkaya denenen aşılamalarda en yüksek şansı elde ediyorlarmış.

Bu ay senin çok mutlu haberini alacağız inşallah hepbirlikte , motivasyonunu düşürme , yumoşların için moralin çok önemli :) Cidden işlemden sonra bekleme zamanı nasıl geçecek , orası daha zor

Allah hepimize kucağımıza bebeğimizi almayı nasip etsin. AMİNNNNN

sağolasın canım öyle tabi neyin nezaman olacağını bilemeyiz...ama 4üncü kullanışım benim bu iğneyi şimdiye kadar gayet iyiydi bu sefer büyümedi yumurtalar.:18:..zaten dr dedi ki şimdiye kadar belirli bir büyüklüye eremeyen yumurtalar kalitesiz olduğunu gösteriyo dedi.kısmetten ötesi yok...

merional 75 iğne kullanıyorum canım adetimin 3.günü başladı bu sefer...bu akşam 10cu iğneyı vurucam...sen başladınmı tedaviye en son adetliydin

canım ben ilk aşılamaımı oldum sonuç negatif çıktı.şimdi aşılamadan sonra oluşan kistim için doğum kontrol hapı kullanıyorum ilaç sonunda adet olup 2.gün gideceğim doktora.2.aşılama sürecim başlayacak.

canım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim inşallah sonunda hepimizinde yüzü güler.bu arada aşılamadan sonra beklemek gerçekten çok ama çok zor.o yüzden sen sen ol şimdiden kendine oyalanacak planlar yap.

ben resmen çatladıklarını hissediyordum ya belki sende hissedersin geriliyo geriliyo sonra baskı oluşuyo bi rahatsızlık oluyo çattttttttttt diye bir his
hafif adet ağrıları gibi ağrılar oluyodu bende çatladıktan sonra.
benim ve bebeğim için hayırlısı başka bir aymış

günaydın cnm desene artık saatler kaldı aşılamanın olmasına hayırlısıyla inşallah iyi geçer ve beklemeye başlarsın..bendede aşılamadan önce bi rşişlik vardı merak edilcek bişey yok yani..ne güzel demişsin inşallah hepimizden güzel haberler alırız :)

hmm kist oluştuğunu duymamıştım canım:44: ay bu yumoşlarada ne oluyosa patla ak git işte niye taşlaşıyoki üfff diğer yumoş arkadaşlarınında moralini bozuyo hmmmm kızdım sana kist olmuş yumoş
moralini yüksek tut canım benim allah herşey veriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…