- Konu Sahibi __SuPerisi__
-
hmm kist oluştuğunu duymamıştım canım:44: ay bu yumoşlarada ne oluyosa patla ak git işte niye taşlaşıyoki üfff diğer yumoş arkadaşlarınında moralini bozuyo hmmmm kızdım sana kist olmuş yumoş
moralini yüksek tut canım benim allah herşey veriyo
Bende kontrolden geldım kızlar,, 8 tane yumurta büyütüyorum su anda....çarşamba bı daha kontrolum var
Bende kontrolden geldım kızlar,, 8 tane yumurta büyütüyorum su anda....çarşamba bı daha kontrolum var
maşallah ne çok yumurtan olmuş,umarım aşılama sürecin ve sonucun çok çok güzel olur.
maşallah yumurtalarına :) hadi bakalım inşallah böyle büyümeye devam eder
Inşallah canım...haftaya pazartesı veya salı aşılama olucak
kizlar ya benim yumurtam 23 mm olmustu asılama için 5 gün clomifen 50 mg kullanmıstım ama hafta sonuna geldiği için asılamam iptal edilmisti çatlatma iğnesi de vurulmadı ovulasyon testi almistim cumartesi yani dün pozitifti ama iliskiye girdik ama dünden beri çok fena sancım var biçak batıyor gibi neden acaba(
ay çok sağolasın canım..hepimiz mutlu olalım ya bunu hakedıyoruz..dımı ama dımı
merhaba kaderdaslarim,
bende dun yani 12-2-2012 tarihinde ilk asilamami yaptirdim sabah saat 10.30 gibi. Sanirim 1 yumurtam olusmustu. (burda 8-10 yumurta duyunca sok oldum desem yeridir)
Cok fazla yatmadim ve cok fazla is yapmadim dun, ama calistigim icin bugun ise geldim mecburen. Sadece agir kaldirmiyorum ve onumuzdeki gunler cok fazla temizlik filan yapmayi pilanlamiyorum. Gerci doktorlarda sanirim cok fazla gunluk yasantinizdan kopmayin diyorlar.
Sanirim bu ay sonuna kadar beklemem gerekiyor, dunden beri zaman sanki hic gecmiyor gibisabrediyoruz mecburen…
insaAllah bu ay hepimizin melekleri gelir ve bu hasret biter :18:
amin canim insaAllah gelsin artik su bebisler, ozlem bitsin insaAllahöncelikle aşılaman hayırlı olsun inşallah tutar.daha dur bu ne ki zaman sonlara doğru hiç geçmez olacak bu arada aşılamanın 15.günü test günün oluyor yani önümüzdeki pazar değil sonraki pazar sonucun belli olur.inşallah olumlu sonuçlanır buraya güzel haberlerini yazarsın.
amin canim insaAllah gelsin artik su bebisler, ozlem bitsin insaAllah
emin olamiyor insan, herkeste belirti ayni olmuyor..kiminde asilama sonrasi bile kanama oluyor kimisinde olmuyor. kimi ilkinde hamile oluyor kimi ise tup bebege kadar gidiyor.
bizim icin ayri stres eslerimiz icinse ayri bir stres oluyor maalesef. simdi ayin sonu gercekten gelmiyor gibi. birde kendimi herseyden korumam gerekiyor gibi hissediyorum o yuzden zorlaniyorum. normalde kosan ziplayan biriyimdir. normal merdiven ciktigimi indigimi goremezsin. kosarak inerim basamaklari cifter cifter cikarim
yeterki bebegimiz gelsin saglikla sihhatle, katlaniriz elbet.
buarada sen ne zamandir bebek istiyorsun ve hangi evrelerden gectin? asilama olduysan ilk defa mi asilama oldun?
merhaba kaderdaslarim,
bende dun yani 12-2-2012 tarihinde ilk asilamami yaptirdim sabah saat 10.30 gibi. Sanirim 1 yumurtam olusmustu. (burda 8-10 yumurta duyunca sok oldum desem yeridir)
Cok fazla yatmadim ve cok fazla is yapmadim dun, ama calistigim icin bugun ise geldim mecburen. Sadece agir kaldirmiyorum ve onumuzdeki gunler cok fazla temizlik filan yapmayi pilanlamiyorum. Gerci doktorlarda sanirim cok fazla gunluk yasantinizdan kopmayin diyorlar.
Sanirim bu ay sonuna kadar beklemem gerekiyor, dunden beri zaman sanki hic gecmiyor gibisabrediyoruz mecburen…
insaAllah bu ay hepimizin melekleri gelir ve bu hasret biter :18:
hosbuldum canim. sen hangi gun yaptirdin veya yaptiracaksin?hoşgeldin arkadaşım aramıza..öncelikle aşılaman hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlanır ve bize güzel haberlerini verirsin..daha aşılamanı dün yaptırmışsın beklemek zor dimi :)
hosbuldum canim. sen hangi gun yaptirdin veya yaptiracaksin?
beklemek sorma yaa ben boyle olacagimi tahmin etmiyordum. normaldede cok sabirsiz biriyim istedigim hemen olsun isterim. ama iste boyle birsey bizim elimizde degil, bu yuzden ister istemez sabredeceksin. aslinda esimle bu konuyu acmiycaz dedik ama ben pc basinda oldugum zamanlarda illaki asilama deneyimlerini okumak istiyorum filan.
iyice siyircak gibiyim. kimi yazilarda umitlenip kimilerinde umitsizlige kapiliyorum. ama bir yola ciktik Rabbim hayir versin diyorum.
buarada asilama dun yapildi iliskiye girmek gerekiyormu onu hic sormadim ben doktora? sizler girdiniz mi asilamadan sonra? girmek mi gerekiyor girmemek mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?