Aşılama ŞUBAT 2012'de Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

yumurtalardan biri geç oluşmuştu diğerlerine göre o atılmamış vücuttan neticede nurtopu gibi bir kistim oldu işte.şimdi ondan kurtulmaya çalışıyoruz umarım önümüzdeki aya kurtulurumda ikinciye sorunsuz başlayabilirim

kizlar ya benim yumurtam 23 mm olmustu asılama için 5 gün clomifen 50 mg kullanmıstım ama hafta sonuna geldiği için asılamam iptal edilmisti çatlatma iğnesi de vurulmadı ovulasyon testi almistim cumartesi yani dün pozitifti ama iliskiye girdik ama dünden beri çok fena sancım var biçak batıyor gibi neden acaba(

vücudunun hassas günleri sonuçta.işlem sürecindede ilaçlara bağlı sancılar kramplar olabiliyor.içini ferah tut.inşallah hamile kalırsın.

Son düzenleme:
merhaba kaderdaslarim,

bende dun yani 12-2-2012 tarihinde ilk asilamami yaptirdim sabah saat 10.30 gibi. Sanirim 1 yumurtam olusmustu. (burda 8-10 yumurta duyunca sok oldum desem yeridir)

Cok fazla yatmadim ve cok fazla is yapmadim dun, ama calistigim icin bugun ise geldim mecburen. Sadece agir kaldirmiyorum ve onumuzdeki gunler cok fazla temizlik filan yapmayi pilanlamiyorum. Gerci doktorlarda sanirim cok fazla gunluk yasantinizdan kopmayin diyorlar.

Sanirim bu ay sonuna kadar beklemem gerekiyor, dunden beri zaman sanki hic gecmiyor gibi sabrediyoruz mecburen…

insaAllah bu ay hepimizin melekleri gelir ve bu hasret biter :18:

öncelikle aşılaman hayırlı olsun inşallah tutar.daha dur bu ne ki zaman sonlara doğru hiç geçmez olacak bu arada aşılamanın 15.günü test günün oluyor yani önümüzdeki pazar değil sonraki pazar sonucun belli olur.inşallah olumlu sonuçlanır buraya güzel haberlerini yazarsın.

amin canim insaAllah gelsin artik su bebisler, ozlem bitsin insaAllah

emin olamiyor insan, herkeste belirti ayni olmuyor..kiminde asilama sonrasi bile kanama oluyor kimisinde olmuyor. kimi ilkinde hamile oluyor kimi ise tup bebege kadar gidiyor.

bizim icin ayri stres eslerimiz icinse ayri bir stres oluyor maalesef. simdi ayin sonu gercekten gelmiyor gibi. birde kendimi herseyden korumam gerekiyor gibi hissediyorum o yuzden zorlaniyorum. normalde kosan ziplayan biriyimdir. normal merdiven ciktigimi indigimi goremezsin. kosarak inerim basamaklari cifter cifter cikarim

yeterki bebegimiz gelsin saglikla sihhatle, katlaniriz elbet.

buarada sen ne zamandir bebek istiyorsun ve hangi evrelerden gectin? asilama olduysan ilk defa mi asilama oldun?

bende yaklaşık 1.5 senedir tedavi görüyorum.hap iğne hiçbir işe yaramadı ilk aşılamamı ocakta yaptırdım maalesef tutmadı.şimdi martı bekliyorum 2.aşılama için.
bu arada sende bu süreçte biraz dikkat et.mümkün mertebe yatıp dinlenmeye çalış eğilip doğrulma.inşallah Allah hepimizin gönlüne göre verir.

hoşgeldin arkadaşım aramıza..öncelikle aşılaman hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlanır ve bize güzel haberlerini verirsin..daha aşılamanı dün yaptırmışsın beklemek zor dimi :)

bizde 2 yili askin suredir istiyoruz. cok fazla zorlamiyorum dedigim gibi ama is yerinde sonucta dosyalar falan filan egilip kalkmak gerekebiliyor. yavas yavas yapiyorum gerci, ama ins. bise olmaz.

canim demek senin 2. asilaman olacak. Rabbim bu sefer guldursun yuzunu hepimiz burda pespese verelim guzel haberleri. bizde ilk sene dogal yolla denedik sonra bi arastirma vs geci bayag bi 4-5 ay. sonrasinda 7 ay kadar klomen kullandim gene dogal yollarla olmasini bekledik. simdide iste hem klomen en pregnyl ignesi ve asilama yaptirdik. insanin psikolojisini cok yipratan bir surec, hep iyi dusuneyim diyorsun ama bir yerden sonra olmuyor maalesef.

bazen bi bakiyorsun gulup egleniyorsun birde bakiyorsun gozyaslarina bogulmussun. annelerimizin zamaninda boyle sorunlari fazla olmamis, ama onlarinda turlu turlu baska dertleri varmis. Rabbimde bizlere bunu laik gormus ve vermis. emrine cok sukur.

sonu vuslat olacakta, cekilen cile kutsaldir

buarada bir ay ara vermeyi sen kendin mi istedin yoksa doktorunuz mu tavsiye etti?

hoşgeldin arkadaşım aramıza..öncelikle aşılaman hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlanır ve bize güzel haberlerini verirsin..daha aşılamanı dün yaptırmışsın beklemek zor dimi :)
hosbuldum canim. sen hangi gun yaptirdin veya yaptiracaksin?

beklemek sorma yaa ben boyle olacagimi tahmin etmiyordum. normaldede cok sabirsiz biriyim istedigim hemen olsun isterim. ama iste boyle birsey bizim elimizde degil, bu yuzden ister istemez sabredeceksin. aslinda esimle bu konuyu acmiycaz dedik ama ben pc basinda oldugum zamanlarda illaki asilama deneyimlerini okumak istiyorum filan.
iyice siyircak gibiyim. kimi yazilarda umitlenip kimilerinde umitsizlige kapiliyorum. ama bir yola ciktik Rabbim hayir versin diyorum.

buarada asilama dun yapildi iliskiye girmek gerekiyormu onu hic sormadim ben doktora? sizler girdiniz mi asilamadan sonra? girmek mi gerekiyor girmemek mi?

mecburen araverdik canım.yumurtalardan biri rahimden atılmayınca kist olmuş kocaman.doktorum önce bunu atmamız lazım vücuttan dedi.şimdi doğum kontrol hapı kullanıyorum inşallah şubat sonunda bitecek ilaç.mart başındada adet olup 2.gün doktora gideceğim inşallah.

Son düzenleme:

bana doktorum işlemin yapıldığı akşam veya ertesi sabah ilişki önerdi.şansımızı artıralım dedi.eğer daha girmediyseniz akşam mutlaka ilişkiye girin sizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…