- Konu Sahibi __SuPerisi__
-
hosbuldum canim. sen hangi gun yaptirdin veya yaptiracaksin?
beklemek sorma yaa ben boyle olacagimi tahmin etmiyordum. normaldede cok sabirsiz biriyim istedigim hemen olsun isterim. ama iste boyle birsey bizim elimizde degil, bu yuzden ister istemez sabredeceksin. aslinda esimle bu konuyu acmiycaz dedik ama ben pc basinda oldugum zamanlarda illaki asilama deneyimlerini okumak istiyorum filan.
iyice siyircak gibiyim. kimi yazilarda umitlenip kimilerinde umitsizlige kapiliyorum. ama bir yola ciktik Rabbim hayir versin diyorum.
buarada asilama dun yapildi iliskiye girmek gerekiyormu onu hic sormadim ben doktora? sizler girdiniz mi asilamadan sonra? girmek mi gerekiyor girmemek mi?
slm su perisi sen nasılsın bu arada.ağrın sızın varmı hala.
sagolun kizlar, bana bise demedi doktor maalesef. neyse bugunden itibaren calismalara devam edelim biz en iyisi.
valla eslerimiz evet cok heyecanlilar ama iste onlar daha cok iclerinde yasiyorlar. ins. iyi olur yaaa dualarimdasiniz kizlar.
superisi yarilamissin sayilir zamani, sabir sabir sabir...hakkimizda hayirlisi canlarim ...
slm cnm iyiyim hiçbir ağrım sızım yok ne göğüslerimde şişlik ne başka bişey..sanki aşılama yapılmamış gibiyim..dün gayet güzel dışarı çıktım dolaştım yorulduğumda dinlendim..yavaş yavaş belirtilerin olması gerekiyomu sence
benim 5.6.günden itibaren göğüs uçlarımda hassasiyet hatta sızlama başlamıştı.epeyde sürdü.hafif hafif karın kasık ağrılarım oldu.ama zaten benimki tutmadığı için beni çok baz alma.inşallah seninki tutacak canım
canım nasıl 8 yumurta aslıma ile mi yoksa baska bir tedavimi bende asılama için tedaviye baslamıstım ama sadece 1 yumurtam gelismisti
aminnnnn canım inşallah hepimizin yazar :)
yok canim benimki 4 olacak(
Arkadaşlar merhaba. Biliyorsunuz 1 şubatta ilk aşılamam yapılmıştı. Bugün kan testi yaptırdım. Sonuç maalesef NEGATİFUmarım sizlerin olumlu sonuçlanır. Allah hepimizin yardımcısı olsun...
Arkadaşlar merhaba. Biliyorsunuz 1 şubatta ilk aşılamam yapılmıştı. Bugün kan testi yaptırdım. Sonuç maalesef NEGATİFUmarım sizlerin olumlu sonuçlanır. Allah hepimizin yardımcısı olsun...
nasılsın superisi ; aşılamadan sonra kaçıncı günün ? belirti falan var mı ? benim dün gece 12 de ovitrelle çatlatma iğnesi yapıldı.
; yarın 12de de aşılama yapılacak çok heyecanlıyım.
cnm hayırlısı inşallah aşılaman iyi geçer ve güzel sonuçlanır dualarımız seninle..döndükten sonra yazarsın bize..
canım Allah yardımcın olsun.inşallah tutar
Selam, şu anda muhtemelen aşılama hazırlarındasın :)
Allah yardımcın olsun, inşallah tutar, Allah emeklerimizi boşa çıkartmasın.
Bu arada 8 9 tane çok fazla değilmi , maşallah ne kadar çok yumurtan varmış :) Senin üçüzleri sevmeye geliriz artık :)
nasılsın superisi ; aşılamadan sonra kaçıncı günün ? belirti falan var mı ? benim dün gece 12 de ovitrelle çatlatma iğnesi yapıldı.
; yarın 12de de aşılama yapılacak çok heyecanlıyım.
1-esub:1.2.2012 ilk aşılama SONUÇ:
2-bebisho:1.2.2012 ilk aşılama SONUÇ:
3-osmaniye:SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
4-mcan84:SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
5-hestia:3.2.2012 ilk aşılama 17 şubatta belli olacak SONUÇ :
6-minikbeyazbulut:05.02.2012 ilk aşılama SONUÇ:
7-yaskamilena:22. 01.2012 SONUÇ:HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
8-tili:1.2.2012 SONUÇ:
9-senemc: 20.01.2012 SONUÇ:
10- _su perisi_:ilk aşılama 8.02.2012 SONUÇ:
11-damla beyza:31.01.2012 SONUÇ:
12-sahr:İkinci aşılama 31.01.2012 SONUÇ:
13-gurmur:7.02.2012 SONUÇ:
14-waitingforamiracle:15 şubatta SONUÇ:
15-okyanusrusya:ilk aşılama 1.02.2012 SONUÇ:
16-Aysemeng77:3.aşılama 16.02.2012 aşılama olacak SONUÇ:
17-ekimce:14.02.2012 de aşılama olacak SONUÇ:
18-ugurboncuğum:13.02.2012 aşılama olacak SONUÇ:
19-tontriko:12.02.2012 ilk aşılama SONUÇ:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?