Aşılama ŞUBAT 2012'de Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

benim bugün aşılama yapılalı 6. günüm cnm bekliyorum bende..bende düşünmemeye çalışıyorum ama eşim sağolsun sürekli hatırlatıyo bana o benden de heyecanlı :) valla benim doktorum aşılama günü yada ertesi gün ilişki önerdei ondan sonrada gün aşırı yapmaya devam edin dedi..isterse doktorunu bir ara sor belki söylemeyi unutmuştur belkide önermemiştir bilemem cnm..

sagolun kizlar, bana bise demedi doktor maalesef. neyse bugunden itibaren calismalara devam edelim biz en iyisi.
valla eslerimiz evet cok heyecanlilar ama iste onlar daha cok iclerinde yasiyorlar. ins. iyi olur yaaa dualarimdasiniz kizlar.

superisi yarilamissin sayilir zamani, sabir sabir sabir...hakkimizda hayirlisi canlarim ...

slm su perisi sen nasılsın bu arada.ağrın sızın varmı hala.

slm cnm iyiyim hiçbir ağrım sızım yok ne göğüslerimde şişlik ne başka bişey..sanki aşılama yapılmamış gibiyim..dün gayet güzel dışarı çıktım dolaştım yorulduğumda dinlendim..yavaş yavaş belirtilerin olması gerekiyomu sence

inşallah canım allah dualarımızı kabul eder inşallah..zamanı yarıladım sayılır evet ama haftaya gelsin istiyorum biran önce :)

benim 5.6.günden itibaren göğüs uçlarımda hassasiyet hatta sızlama başlamıştı.epeyde sürdü.hafif hafif karın kasık ağrılarım oldu.ama zaten benimki tutmadığı için beni çok baz alma.inşallah seninki tutacak canım

inşallah canım inşallah tutar..belki benimde belirtilerim olmayacak bekleyip görmekten başka yapacak bişey yok..sen nasılsın peki

Arkadaşlar merhaba. Biliyorsunuz 1 şubatta ilk aşılamam yapılmıştı. Bugün kan testi yaptırdım. Sonuç maalesef NEGATİF Umarım sizlerin olumlu sonuçlanır. Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Arkadaşlar merhaba. Biliyorsunuz 1 şubatta ilk aşılamam yapılmıştı. Bugün kan testi yaptırdım. Sonuç maalesef NEGATİF Umarım sizlerin olumlu sonuçlanır. Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Canım ya...
Üzülme diyeceğim ama biliyorum engel de olunmuyor çok fazla.
Vardır bunda da bir hayır.
İnşallah bir dahaki sefere kavuşursun bebeğine.

Canım çok üzüldüm ama sakın yılma ; bugün olmazsa yarın kavuşacağız bebeklerimize..

iyiyim ekimce sen nasılsın aşılamadan sonra 6. günümdeyim valla bende hiçbir belirti yok anlamadım bende :) hadi bakalım aşılaman şimdiden hayırlı olsun aşılama sırasında çok dua et ve iyi şeyler düşün ben öyle yapmıştım..

canım benim öncelikle geçmiş olsun çok üzüldüm..senin ayın 15inde yaptırman gerekmiyomuydu testi 15 gün geçmedi daha..allah yardımcın olsun cnm üzülme dicem ama üzülmemek elde değil..ama umudunu sakın yitirme en kısa zamanda anne olacaksın inşallah

1-esub:1.2.2012 ilk aşılama SONUÇ:
2-bebisho:1.2.2012 ilk aşılama SONUÇ:
3-osmaniye:SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
4-mcan84:SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
5-hestia:3.2.2012 ilk aşılama 17 şubatta belli olacak SONUÇ :
6-minikbeyazbulut:05.02.2012 ilk aşılama SONUÇ:
7-yaskamilena:22. 01.2012 SONUÇ:HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
8-tili:1.2.2012 SONUÇ:
9-senemc: 20.01.2012 SONUÇ:
10- _su perisi_:ilk aşılama 8.02.2012 SONUÇ:
11-damla beyza:31.01.2012 SONUÇ:
12-sahr:İkinci aşılama 31.01.2012 SONUÇ:
13-gurmur:7.02.2012 SONUÇ:
14-waitingforamiracle:15 şubatta SONUÇ:
15-okyanusrusya:ilk aşılama 1.02.2012 SONUÇ:
16-Aysemeng77:3.aşılama 16.02.2012 aşılama olacak SONUÇ:
17-ekimce:14.02.2012 de aşılama olacak SONUÇ:
18-ugurboncuğum:13.02.2012 aşılama olacak SONUÇ:
19-tontriko:12.02.2012 ilk aşılama SONUÇ:

1-esub:1.2.2012 ilk aşılama SONUÇ:
2-bebisho:1.2.2012 ilk aşılama SONUÇ:
3-osmaniye:SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
4-mcan84:SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
5-hestia:3.2.2012 ilk aşılama 17 şubatta belli olacak SONUÇ :
6-minikbeyazbulut:05.02.2012 ilk aşılama SONUÇ:
7-yaskamilena:22. 01.2012 SONUÇ:HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
8-tili:1.2.2012 SONUÇ:
9-senemc: 20.01.2012 SONUÇ:
10- _su perisi_:ilk aşılama 8.02.2012 SONUÇ:
11-damla beyza:31.01.2012 SONUÇ:
12-sahr:İkinci aşılama 31.01.2012 SONUÇ:
13-gurmur:7.02.2012 SONUÇ:
14-waitingforamiracle:15 şubatta SONUÇ:
15-okyanusrusya:ilk aşılama 1.02.2012 SONUÇ:
16-Aysemeng77:3.aşılama 16.02.2012 aşılama olacak SONUÇ:
17-ekimce:14.02.2012 de aşılama olacak SONUÇ:
18-ugurboncuğum:13.02.2012 aşılama olacak SONUÇ:
19-tontriko:12.02.2012 ilk aşılama SONUÇ:

cnm hayırlısı inşallah aşılaman iyi geçer ve güzel sonuçlanır dualarımız seninle..döndükten sonra yazarsın bize..

canım Allah yardımcın olsun.inşallah tutar

çok sağolun kızlar banada fazla geldi dozu fazla verdi sanırım doktor benim klomenle bile normalde 3 tane oluşmuştu bir tanesine razıyım
kızlar bgn saat 12 de aşılamam oldu korkuyordum ama cnm acımadan bitti yarım saat dinlendim ve eve döndüm sol tarafa bıraktı orada bir titreme hissettim işlemden sonra . eve geldim dinlendim ama kasılmalarım sancılarım var ayakta dik duramıyorum sanki yeni çatlıyolar gibiçalışma konusunda doktor bişiy demedi sizce neyapım

Son düzenleme:

arkadaslar merhaba,

Bende aşılama olmuştum biliyorsunuz..dün kan testi verdim sonuç bugun ama maalesef dün regli oldum tabi bu hamile olmadıgım anlamına geliyor yani bugun sonuç %90 negatif morelim bozuldu umutlu olmak güzel ama hevesim kırıldı zaten biton olumsuzluk yasadım iki haftada kısmet ya demek hayırlı zaman simdi degil....
DÜN ARTIK SUNU DÜSBÜNDÜM GERÇEKTEN BENDE HAMİLE KALABİLİR MİYİM:) O GÜNLER GELECEK Mİ??? HAYIRLI BİR EVLADIM OLACAK MI??? NEYSE UMARIM SİZİNKİ TUTAR....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…