- Konu Sahibi __SuPerisi__
-
1-esub:1.2.2012 ilk aşılama SONUÇ:
2-bebisho:1.2.2012 ilk aşılama SONUÇ:
3-osmaniye:1.2.2012 ikinci aşılama SONUÇ
4-mcan84: sonraki aşılamaya bütün ümitlerimiz olacak inşşş
5-hestia:3.2.2012 ilk aşılama 17 şubatta belli olacak SONUÇ :
6-minikbeyazbulut:05.02.2012 ilk aşılama SONUÇ:
7-yaskamilena:22. 01.2012 SONUÇ:HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
8-tili:1.2.2012 SONUÇ:
9-senemc: 20.01.2012 SONUÇ:
10- _su perisi_:ilk aşılama 8.02.2012 SONUÇ:
11-damla beyza:31.01.2012 SONUÇ:
12-sahr:İkinci aşılama 31.01.2012 SONUÇ:
13-gurmur:7.02.2012 SONUÇ:
14-waitingforamiracle:15 şubatta SONUÇ:
15-okyanusrusya:ilk aşılama 1.02.2012 SONUÇ:
16-Aysemeng77:3.aşılama 16.02.2012 aşılama olacak SONUÇ:
çok sağolun kızlar banada fazla geldi dozu fazla verdi sanırım doktor benim klomenle bile normalde 3 tane oluşmuştu bir tanesine razıyım
kızlar bgn saat 12 de aşılamam oldu korkuyordum ama cnm acımadan bitti yarım saat dinlendim ve eve döndüm sol tarafa bıraktı orada bir titreme hissettim işlemden sonra . eve geldim dinlendim ama kasılmalarım sancılarım var ayakta dik duramıyorum sanki yeni çatlıyolar gibiçalışma konusunda doktor bişiy demedi sizce neyapım
arkadaslar merhaba,
Bende aşılama olmuştum biliyorsunuz..dün kan testi verdim sonuç bugun ama maalesef dün regli oldum tabi bu hamile olmadıgım anlamına geliyor yani bugun sonuç %90 negatif morelim bozuldu umutlu olmak güzel ama hevesim kırıldı zaten biton olumsuzluk yasadım iki haftada kısmet ya demek hayırlı zaman simdi degil....
DÜN ARTIK SUNU DÜSBÜNDÜM GERÇEKTEN BENDE HAMİLE KALABİLİR MİYİM:) O GÜNLER GELECEK Mİ??? HAYIRLI BİR EVLADIM OLACAK MI??? NEYSE UMARIM SİZİNKİ TUTAR....
Tili, Esub ikiniz içinde çok üzüldüm tutmamasına.ama elden bir şey gelmiyor.Olmayınca olmuyor işte. Benim de cuma test günüm.Ama moralim sıfır.Bir kaç gündür tüm adet belirtilerim başladı.(Karın ağrısı, aşırı kasık ağrısı, üşüme...)Sanırım cumaya kalmadan regl olacağım.Benim ilk aşılamamdı.Defalarca deneyen var biliyorum ama bana hiç çocuğum olmayacakmış gibi geliyor. Çok umutsuzum((((
arkadaşlar sanırım bende iyi değilimm adetim belirtilerim başladı ..göğüslerim acıyoo..bid sabah bi kramp saplandı çok ii hatırlıyorum klomen kullandığımın ayındaki adetimdede aynı şelkilde düşük yapıyomuşum gibi sancılanmıştım 2 ay...bu sabah aynı sancıyı hissettim...eşimde aynı şeyi söyledi...beklemiyorum artık
yeni gelen arkadaşlar aşılamalarınız şimdiden hayırlı olsunn inşşş tutar sizinle seviniriz
arkadaslar merak ettigim birsey var;
asilama gunu veya sonrasi gunu neden iliski oneriyor doktor? Bazi arkadaslar yazmista,
anlayamadim :) biri aciklayabilir mi? Zaten asilama icin bazi islemden geciyo sperm ve igne vurulduktan sonra,
siringayla aktariyo dok. Daha niye gerek var...
Asilama icin ve bir surude para veriliyor:)))
canım test günün bugünmüydü yaptırdınmı..ne diyeceğimi şaşırdım belkide tuttuğu için kramp girmiştir ne bileyim..sabahtan beri hep okuyorum tutmamış arkadaşlarınbize umut olursun belkide
cnm ben 12 sinde yapmıştım idararda negatifti... Bu günde kramp sancı karışıktıı doktor bana gün vermedi şu gün yaptır diye...ben burdan yola çıkarak 15i diye tasarladım aslında adetim ayın 18-20 si arası olmalı ..valla bilemiyorumkii su pericim olumlu olumsuz hemen yazıcam buraya bakalım bahtımıza
doktorlar ilişkiyi öneriyolar çünkü sadece şırıngayla aktarım olmasın diye yol açık ya yapın şansınız yüksek olsun diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?