- Konu Sahibi __SuPerisi__
-
Dun iliskide bulunamadik maalesefesim grip olmus bu yuzden cok halsizdi :2:
Sansimiz yukselecekti guyya ama olmadi, neyse saglik olsun vardir herseyde bir hayir diyelim.
Buarada beni listeye aldiginiz icin tesekkur ederim.
1-esub:1.2.2012 ilk aşılama SONUÇ:
2-bebisho:1.2.2012 ilk aşılama SONUÇ:
3-osmaniye:SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
4-mcan84:SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
5-hestia:3.2.2012 ilk aşılama 17 şubatta belli olacak SONUÇ :
6-minikbeyazbulut:05.02.2012 ilk aşılama SONUÇ:
7-yaskamilena:22. 01.2012 SONUÇ:HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
8-tili:SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
9-senemc: 20.01.2012 SONUÇ:
10- _su perisi_:ilk aşılama 8.02.2012 SONUÇ:
11-damla beyza:31.01.2012 SONUÇ:
12-sahr:İkinci aşılama 31.01.2012 SONUÇ:
13-gurmur:7.02.2012 SONUÇ:
14-waitingforamiracle:15 şubatta SONUÇ:
15-okyanusrusya:ilk aşılama 1.02.2012 SONUÇ:
16-Aysemeng77:3.aşılama 16.02.2012 aşılama olacak SONUÇ:
17-ekimce:14.02.2012 de aşılama olacak SONUÇ:
18-ugurboncuğum:13.02.2012 aşılama olacak SONUÇ:
19-tontriko:12.02.2012 ilk aşılama SONUÇ:
20-htcgrr:15.02.2012 ilk aşılama SONUÇ:
ok :) ben en yuksek sansi siringada goruyordum aslinda:) hadi hayirlisi,
yarin kontrolum var benimde,yumoslar kac mm olmus insallah guzel gelismistir,
allahin izniyle hersey yolunda giderse banada yarin asilama gununu soyler insalllahhhh....
inşallah tuttuğunun belirtileridir canım hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah
arkadaşlar merhaba. umarım bu topicteki herkes en kısa zamanda dileğine kavuşup bebeğine kucağına alır. benim sizlere sormak istediğim bir şey var. eşim 5,5 ay önce varikosel ameliyatı oldu.sperm sayımızda ameliyat önceside problem yoktu sonrasında da.ileri hızlı hareketimiz hep %7 de kaldı.ileri +yavaş ileri hareket toplamı %54. morfoloji ise %2- 3 olara değişiyor. Bu değerlerle aşılama yapıyorlar mı? Eğer yapılıyorsa sağlıklı olan spermler alınıyor değil mi? Hızlı hareket düşük olduğu için bana aşılama pek mantıklı gelmiyor. bu konuda beni bilgilendirebilir misiniz arkadaşlar? Şimdiden çok teşekkürler.
cnm esub'unda tutmadı aşılaması onuda düzelt istersen
cnm keşke öle olsa ama karnımda adet sancıları hissetmeye başladım...pilavında dibi sarmışş hiçç kafam yerinde değill..eşim sabah olsunn belki olsaydı sağlıksız olacaktı üzülmek yok tamammı diyoo....öle ii bi eşim varki ona bi bebek verememek bana kendimi kötü hissettiiriyo
esubunki netleşmiş miki...idarr testiydi bildiğim kadarıyla adet olmuşmu
eşin sana sonuna kadar destek oluyo ne güzel allah ayırmasın sizi en kısa zamanda bebek versin..
dün kan testi yaptırmış sonuç negatifmiş 71.sayfada yazıyo..
çok üzüldüm.. Burda kimse kimseyi görmüyo tanımıyo ..ama yaşadıklarımız öyle ortakki sevinci hüznü paylaşabiliyoruz mcn84 osmaniye esub tili...yanii hep olumsuz yazınca çok sinirim bozuldu ..oturup hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyorumm...aslında tek sitediğimmm hep hamile yazmaktıı..sinirlerimm bozuldu
Su pericimm listeyi sen taşı artıkk ...depresyondayımm sanırım
umudunu kaybetme cnm iyi düşün iyi olsun inşallah hastalanmazsında hamilesindir..elbette çocuğun olucak senin kötü düşünme lütfen..
hoşgeldin cnm önce güzel dileklerin için sağol..doktora gittinmi bu konu konusunda konuştunmu hiç..zaten aşılama ve tüp bebek bu gibi sorunlar için öneriliyo..zaten dediğin gibi sağlıklı olan spermler alınıyo bu işlemler için..sperm hareketliliği için hiç ilaç kullandımı eşin yada keçiboynuzu kürü falan?
Sağol superisi güzel dileklerin için, ama bende dün ve bugün çok kötü hissediyorum. Burda arka arkaya hamile değilim yazılarını okuyunca daha da moralim bozuldu. Burda okuduğum her yazı gözlerimi dolduruyo, iş yerindeyim ağlamamak için zor tutuyorum kendimi.evde olsam hıçkıra hıçkıra ağlarım herhalde. Umudumuzu kaybetmemeliyiz biliyorum ama hamile kalmak çok zor yaa!!! bazen imkansız gibi geliyo
hoşbulduk canım.ben sürekli takipteyim, doktorumu yeni buldum sayılır,öncelikle bende de problem var mı diye beni belli aşamalara tabi tuttu.rahim filmi, enfeksiyon testeleri,kültür testleri,hormon tahlilleri v.s.hepsi iyi çıktı çok şükür.şimdi yumurtlama takibi yapılıyor.cuma günü adetimin11 günü olacak bakacak doktor.sanırım bu ay ilişki için gün belirleyecek,eşimin de son sperm sonucunu istedi onu götüreceğim ,sonrasında aşılama önerecek,ama hız ve morfoloji bu durumdayken ne kadar sağlıklı olur bilemiyorum.eşime gelince maalesef doktorumuz bizi hayal kırıklığına uğrattı,ameliyat ettiği hastasını bile tanıyamıyorum,maalesefi ilgisiz o nedenle şimdi ona bir ürolog arıyoruz.kendisi proxeed plus kullandı altı ay,bunun dışında meyve ve sebze bol tüketir ve akşamları kuruyemiş yiyor.keçiboynuzu proxeed kullandığı için denemedik ama şimdi ona başlayacağım.ameliyatta ne kadar başarılı bilemiyoruz çünkü ağrı ara ara devam ediyor.artık kadın doğumcum ne derse onu yapacağız. bir altı ay daha beklemek çok mantıklı gelmiyor zaman kaybetmemek gerekiyor diye düşünüyorum.sizin durumunuz nedir canım?
bütün test ve tahlillerinin iyi çıkması güzel cnm..proxeed plus faydasını gördümü peki hem çok pahalı bir ilaç hemde etkisi kesin değil diye biliyorum çok araştırdım bende çünkü..sen biran önce keçiboynuzuna başla faydasını görür eşin..dediğin gibi bir altı ay daha beklemek hiç mantıklı değil zaman kaybından başkabir işe yaramaz..sizbu aydan sonra bence aşılamaya geçin doktorunlada konuş bu durumu..benim aşılamam yapılalı 7 gün oldu sonucum için gün sayıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?