- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.824
- 798
- Konu Sahibi __SuPerisi__
-
tesekkur ederim umarim gerek kalmaz, insaAllah guzel haberler veririz canim bu ay.olsun cnm belki gerek olmadan tutar herşeyde vardır bir hayır kötü düşünme :)
proxeed'in bence faydası oldu ama ameliyatın olmadısayıda problem yoktu ama yavaş hareketli sayısı biraz arttı ama ileri harekette bir etki olmadı.ilaç sperm sayısını daha da arttırdı. bizce iyi bir ilaç ve dediğin gibi çokta pahalı.6 ay kullandı eşim ve her ay iki kutu gidiyordu. keçiboynuzuna evet hemen başlamalı eşim. cuma günü bakalım doktorum ne önerecek.
senin için dua edeceğim.günler zor geçiyordur. inşallah hayırlı haberlerini alırız hem de bize umut olursun.
ben çalışan biriyim. aşılamada süreç çalışma hayatını çok etkiliyor mu? sormak istedim çünkü bu sebepten dolayı izin alırsam aaa bu çocuk planlıyor diye işten bile atabilirler(beş yıldır aynı yerde çalışmama rağmen).ama sürekli izin alınması gereken bir süreçse nasıl olur bilemiyorum.
proxeed'in bence faydası oldu ama ameliyatın olmadısayıda problem yoktu ama yavaş hareketli sayısı biraz arttı ama ileri harekette bir etki olmadı.ilaç sperm sayısını daha da arttırdı. bizce iyi bir ilaç ve dediğin gibi çokta pahalı.6 ay kullandı eşim ve her ay iki kutu gidiyordu. keçiboynuzuna evet hemen başlamalı eşim. cuma günü bakalım doktorum ne önerecek.
senin için dua edeceğim.günler zor geçiyordur. inşallah hayırlı haberlerini alırız hem de bize umut olursun.
ben çalışan biriyim. aşılamada süreç çalışma hayatını çok etkiliyor mu? sormak istedim çünkü bu sebepten dolayı izin alırsam aaa bu çocuk planlıyor diye işten bile atabilirler(beş yıldır aynı yerde çalışmama rağmen).ama sürekli izin alınması gereken bir süreçse nasıl olur bilemiyorum.
inşallah cnm duaların benim için hepimiz için kabul olur..ben çalışmıyorum evdeyim ama çalışma hayatını etkilemiyor sanırım..doktorlar normal hayatınıza devam edin diyo çünkü..sadece ağır kaldırmazsın işyerinde imkanın varsa ayaklarını falan uzatırsın yormazsın kendini..aşılama günü izin alırsın sadece dinlenirsin o gün sonraki günler devam edersin bence..
Bende __SuPerisi__ arkadasimiza katiliyorum. Asilama gunu dinlen sonrasinda ise normal hayata devam et bence. Bende oyle yaptim mecburen, 2 hafta izin alamam simdi.
zaten almakta istemiyorum cunku evde iyice kafayi yerim dusunmekten, cunku normalde evde durmaya alisik degilim. Normalde bile sIkintidan patlardim evde oturdugum zamanlar.
Temizlik filan yapardim, ama simdi temizlikte yapmak istemiyorum. Agir kaldirmak yok filan kendimi cok kisitlamam gerekiyor.
Ama o izin alma durumlari cok zor oluyor, yani 1 olur 2 olur ama yumurtalarin kontrolu icin bi gun durup bi gun kontrole gidiyorsun filan bu yuzden cok sIk oluyor.
asilamadan onceki gunlerde biraz sIkinti yasiyorsun iste surekli kontrol igne filan derken hep mesai saatleri icinde oluyor bundan dolayi stres yapabiliyorsun. ama asilama genel olarak acisiz bir yontem bu yuzden ertesi gun kasmadan cogu seyi yapabilirsin. ben asilamadan sonra kalkmak bile istemedim yerimden, sanki kalksam icimden dusecek gibi geliyordu birde tuvalete gitmekte istemiyordum. psikolojik tabii bu.
aşılama ıcın gunde bır adet ıgne vuruluyorum ben sadece..ama benım yumurtlama hormonun ıyı calısıyordu zaten.
1-esub:1.2.2012 ilk aşılama SONUÇ:
2-bebisho:1.2.2012 ilk aşılama SONUÇ:
3-osmaniye:SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
4-mcan84:SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
5-hestia:3.2.2012 ilk aşılama 17 şubatta belli olacak SONUÇ :
6-minikbeyazbulut:05.02.2012 ilk aşılama SONUÇ:
7-yaskamilena:22. 01.2012 SONUÇ:HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
8-tili:1.2.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
9-senemc: 20.01.2012 SONUÇ:
10- _su perisi_:ilk aşılama 8.02.2012 SONUÇ:
11-damla beyza:31.01.2012 SONUÇ:
12-sahr:İkinci aşılama 31.01.2012 SONUÇ:
13-gurmur:7.02.2012 SONUÇ:
14-waitingforamiracle:15 şubatta SONUÇ:
15-okyanusrusya:ilk aşılama 1.02.2012 SONUÇ:
16-Aysemeng77:3.aşılama 16.02.2012 aşılama olacak SONUÇ:
17-ekimce:14.02.2012 de aşılama olacak SONUÇ:
18-ugurboncuğum:13.02.2012 aşılama olacak SONUÇ:
19-tontriko:12.02.2012 ilk aşılama SONUÇ:
20-htcgrr:15.02.2012 ilk aşılama SONUÇ:
kizlar beni de listeye alırmısınız:):):) sonuç 26 subatta belli olur:):
10.02.2012:):) sonuç 26 subat
meraba arkadaşlar.ben aranıza yeni katıldımbu ay aşılama yapılacak.adet olmayı bekliyorum.olunca başlicam iğnelere.çok heyecanlıyım ve çok gerginim.sanki artık birer birer alternatifler tükeniyomuş gibi geliyo.hiç anne olamicam diye çok korkuyorum.hep belki hapla yada kendiliğinden olurdu belki diye her ay ümitleniyodum ama olmadı işte.ve buraya kadar geldik.hakkımızda hayırlısı artık.
Herkese merhabalar ben tüp bebek yaptıracaktım ama karar değişikliği ile aşılama yaptırıyorum bu ay başladım iğnelere bana sadece tek bi iğne verdi pugeron 600 adlı iğne perşembe kontroluüm var.rabbim inş hepimize hayırlı sağlıklı bir bebiş inş.benim ilk deneyimim olacak kısmetse
Arkadaşlar merhaba. Biliyorsunuz 1 şubatta ilk aşılamam yapılmıştı. Bugün kan testi yaptırdım. Sonuç maalesef NEGATİFUmarım sizlerin olumlu sonuçlanır. Allah hepimizin yardımcısı olsun...
Arkadaşlar merhaba. Biliyorsunuz 1 şubatta ilk aşılamam yapılmıştı. Bugün kan testi yaptırdım. Sonuç maalesef NEGATİFUmarım sizlerin olumlu sonuçlanır. Allah hepimizin yardımcısı olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?