Aşılama ŞUBAT 2012'de Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

inşallah cnm duaların benim için hepimiz için kabul olur..ben çalışmıyorum evdeyim ama çalışma hayatını etkilemiyor sanırım..doktorlar normal hayatınıza devam edin diyo çünkü..sadece ağır kaldırmazsın işyerinde imkanın varsa ayaklarını falan uzatırsın yormazsın kendini..aşılama günü izin alırsın sadece dinlenirsin o gün sonraki günler devam edersin bence..

Bebisho ve __SuPerisi__ bozmayalim kizlar moralimizi, Allah' tan umit kesilmez. asilamasi tutmayan arkadaslar sizlerde bozmayin moralinizi. bizi bizden daha cok dusunen Allah var. biiznillah kavusacagiz yavrularimiza.

Mevlana' nin su guzel sozlerini dusunelim ve bizlere umut olsun..."Üzülme...!!! İstediğin Bir sey olmuyorsa, ya daha iyisi olacağı İçin ya da gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur"

Son düzenleme:

Bende __SuPerisi__ arkadasimiza katiliyorum. Asilama gunu dinlen sonrasinda ise normal hayata devam et bence. Bende oyle yaptim mecburen, 2 hafta izin alamam simdi.

zaten almakta istemiyorum cunku evde iyice kafayi yerim dusunmekten, cunku normalde evde durmaya alisik degilim. Normalde bile sIkintidan patlardim evde oturdugum zamanlar.
Temizlik filan yapardim, ama simdi temizlikte yapmak istemiyorum. Agir kaldirmak yok filan kendimi cok kisitlamam gerekiyor.

Ama o izin alma durumlari cok zor oluyor, yani 1 olur 2 olur ama yumurtalarin kontrolu icin bi gun durup bi gun kontrole gidiyorsun filan bu yuzden cok sIk oluyor.

Son düzenleme:

anladım canım. artık bende bu süreci yaşarsam ki öyle görünüyor hayırlısı allah'tan. evde zaman daha da zor geçer ama sıkıntı yapmamaya çalış. yolu yarılamışsın. inşallah tutar yaaa, bizim gibiler hamile kalınca çok seviniyorum.

anladım canım. peki teşekkürler. aşılama da durum daha kolay öyleyse. tüp oldu mu 1 hafta rapor falan veriyorlarmış ,inşallah buna gerek kalmaz.

asilamadan onceki gunlerde biraz sIkinti yasiyorsun iste surekli kontrol igne filan derken hep mesai saatleri icinde oluyor bundan dolayi stres yapabiliyorsun. ama asilama genel olarak acisiz bir yontem bu yuzden ertesi gun kasmadan cogu seyi yapabilirsin. ben asilamadan sonra kalkmak bile istemedim yerimden, sanki kalksam icimden dusecek gibi geliyordu birde tuvalete gitmekte istemiyordum. psikolojik tabii bu.

anladım canım bakalım artık o süreç nasıl yaşanır doktorum ne diyecek duruma göre bakacağız. geçmişi okuyamadım pek, senin durumun nedir peki? aşılaman yeni mi oldu yoksa tutmadı mı ya da hamilelik var mı canım?

aşılama ıcın gunde bır adet ıgne vuruluyorum ben sadece..ama benım yumurtlama hormonun ıyı calısıyordu zaten.

anladım ben 5 gün clomifen ilacı kullanmıstım iğne falan kullanmadım o zaman benim 1 tane gelismisti normal demek ki çünkü doktor yumurtalarda herhangi bir sorun olmadığını söylemisti.Tesekkürler cevabın için.

kizlar beni de listeye alırmısınız:):):) sonuç 26 subatta belli olur:):

1-esub: SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
2-bebisho:1.2.2012 ilk aşılama SONUÇ:
3-osmaniye:SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
4-mcan84:SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
5-hestia:3.2.2012 ilk aşılama 17 şubatta belli olacak SONUÇ :
6-minikbeyazbulut:05.02.2012 ilk aşılama SONUÇ:
7-yaskamilena:22. 01.2012 SONUÇ:HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
8-tili:SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
9-senemc: 20.01.2012 SONUÇ:
10- _su perisi_:ilk aşılama 8.02.2012 SONUÇ:
11-damla beyza:31.01.2012 SONUÇ:
12-sahr:İkinci aşılama 31.01.2012 SONUÇ:
13-gurmur:7.02.2012 SONUÇ:
14-waitingforamiracle:15 şubatta SONUÇ:
15-okyanusrusya:ilk aşılama 1.02.2012 SONUÇ:
16-Aysemeng77:3.aşılama 16.02.2012 aşılama olacak SONUÇ:
17-ekimce:14.02.2012 de aşılama olacak SONUÇ:
18-ugurboncuğum:13.02.2012 aşılama olacak SONUÇ:
19-tontriko:12.02.2012 ilk aşılama SONUÇ:
20-htcgrr:15.02.2012 ilk aşılama SONUÇ:
21-ay_ca:10.02.2012 SONUÇ:

meraba arkadaşlar.ben aranıza yeni katıldımbu ay aşılama yapılacak.adet olmayı bekliyorum.olunca başlicam iğnelere.çok heyecanlıyım ve çok gerginim.sanki artık birer birer alternatifler tükeniyomuş gibi geliyo.hiç anne olamicam diye çok korkuyorum.hep belki hapla yada kendiliğinden olurdu belki diye her ay ümitleniyodum ama olmadı işte.ve buraya kadar geldik.hakkımızda hayırlısı artık.

Herkese merhabalar ben tüp bebek yaptıracaktım ama karar değişikliği ile aşılama yaptırıyorum bu ay başladım iğnelere bana sadece tek bi iğne verdi pugeron 600 adlı iğne perşembe kontroluüm var.rabbim inş hepimize hayırlı sağlıklı bir bebiş inş.benim ilk deneyimim olacak kısmetse

aramıza hoşgeldin canım.bizde senle aynı yollardan geçtik.inşallah ilk aşılamn tutar ve hamile kalırsın

canım tüp bebekten önce aşılama yaptırman en mantıklısı.inşallah ilk ve son denemen olur.

Arkadaşlar merhaba. Biliyorsunuz 1 şubatta ilk aşılamam yapılmıştı. Bugün kan testi yaptırdım. Sonuç maalesef NEGATİF Umarım sizlerin olumlu sonuçlanır. Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin, doğru zamanda sağlıklı sıhhatli evlatlar versin inşallah.
Önümüzdeki ay bekliyoruz hayırlı haberlerini inşallah.

Arkadaşlar merhaba. Biliyorsunuz 1 şubatta ilk aşılamam yapılmıştı. Bugün kan testi yaptırdım. Sonuç maalesef NEGATİF Umarım sizlerin olumlu sonuçlanır. Allah hepimizin yardımcısı olsun...

canım çok çok geçmiş olsun.inşallah ikimizinde ikinci aşılamaları tutacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…