- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.824
- 798
- Konu Sahibi __SuPerisi__
-
anladım canım bakalım artık o süreç nasıl yaşanır doktorum ne diyecek duruma göre bakacağız. geçmişi okuyamadım pek, senin durumun nedir peki? aşılaman yeni mi oldu yoksa tutmadı mı ya da hamilelik var mı canım?
Bu arada benim aşılamam bugun du, sabah acayip bir koşuşturmaca ile gittik, her taraf kar, tabi 1 saat geç kaldık. Neyse koşuşturmacanın arkasından işlemim yapıldı, şimdi evde dinleniyorum, yarından itibarende işe devam edeceğim. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Ilk asilamam iki yili askindir bebek istiyoruz…insaAllah bu asilamayla hayirli saglikli evlat verir Rabbim. Bu zamana kadar hic gebelik yasamadim.
tum kalbimle amin diyorum tatlim. hepimizin yuzu gulsun insaAllah.anladım canım. öyleyse burda güzel haberlerini bizimle paylaşırsın inşallah. problem ne peki? eşinin değerlerinde mi problem var? Artık problem nerdeyse umarım tekrardan bu sürece sokmaz sizi bizlere de umut olursun.
Bu arada benim aşılamam bugun du, sabah acayip bir koşuşturmaca ile gittik, her taraf kar, tabi 1 saat geç kaldık. Neyse koşuşturmacanın arkasından işlemim yapıldı, şimdi evde dinleniyorum, yarından itibarende işe devam edeceğim. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
canım tüp bebekten önce aşılama yaptırman en mantıklısı.inşallah ilk ve son denemen olur.
tşk ederim cnm inş cümlemizin son olur ve hayırlısıyla bebişimizi kucağımıza alırız benim bisorunum yok ama eşimde ileri hızlı problemi var o nedenle aşılama yaptırıyoruz senin sorunun neydi ksr bkm yeni okuyorum bu siteyi
çok üzüldüm.. Burda kimse kimseyi görmüyo tanımıyo ..ama yaşadıklarımız öyle ortakki sevinci hüznü paylaşabiliyoruz mcn84 osmaniye esub tili...yanii hep olumsuz yazınca çok sinirim bozuldu ..oturup hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyorumm...aslında tek sitediğimmm hep hamile yazmaktıı..sinirlerimm bozuldu
Merhaba arkadaşlar,
bu forumu başından beri takip ediyorum. 2 Şubatta ilk aşılamamı oldum. Aranıza katılmak istemedim çünkü konudan uzaklaşmak, unutmak iyi olur diye düşündüm. Buna rağmen her gün sizi okumaktan kendimi alamadım. Doktorum 14 gün sonra (Bu perşembe oluyor) regl olmazsan kan testi yap demişti. Fakat dün geceden beri hiç durmayan şiddetli sancılarım var ve sanırım regl olucam. Düne kadar olumlu düşünüyordum ve sonucu aldığım gün aranıza katılıp sizinle paylaşmaya karar vermiştim. Ağrım ve regl belirtilerim başladığı için umudum kalmadı artık rahat rahat yazabiliyorum:)
Hepinize bol şans diliyorum.
merhaba sudem hoşgeldin..adet olmadan kötü düşünme bence hiç belli olmaz cnm belkide tutunduğu için sancın vardır bilemiyorum ama sakın umudunu kaybetme inşallah regl sancısı değildir bu ağrın..
aramıza hoşgeldin canım.bizde senle aynı yollardan geçtik.inşallah ilk aşılamn tutar ve hamile kalırsın
Yeni başlayanlara ya da sonuç bekleyenlere yardımcı olur diye bazı bilgileri paylaşmak istiyorum.
38 yaşındayım, 7 aylık evliyim ve ilk bebek denemem. Yumurtlama rezervim düşük çıktığı için doktor hiç beklemeyin tüp bebek deneyelimd edi. Tüp bebek için reglimin 2. günü ilaçlara başladık gatak 1 tek yumurta gelişti ve doktor aşılama önerdi. Tek yumurta ile tüp ebbek olasılığı düşük dedi, hatta yumurtayı alırken bile zarar verebilirlermiş. Aşımala yapıldığında yumurta 19 mm di. Eşimin sperm sayısı ve hızı gayet iyiydi.
Aşılamadan sonra yarım saat kaldırmadı doktor. Sonrasında hopla zıpla istediğini yap ve hatta unut bu günü dedi. Ben de öyle yaptım. Hatta o hafta sonu eşimle sapancaya gittik, havuz, sauna, buhar banyosu filan. Biraz abarrtım sanırım :) İçimden dedim ki, olacak şey olur, Allah verecekse ne yapsam engel olamam. Ben de aşılama sonrası ağrı, akıntı yada göğüs şişliği olmadı. Fakat karın bölgemde şişlik ve sertlik vardı. Bir de gaz oluyordu. 6-7 gün sonra sağ kasığımda ağrılar ve kasılmalar başladı. Yumurta geldiyse sağdan tutundu dedim içimden:) Zaman zaman sancıyla yokluyor diye düşündüm. Fakat dün (11. gün) gündüz göğüslerim büyüdü ve hassaslaştı, hatta uçları reglimde bile olmadığı kadar sert ve dik. Gece de sağ kasığımda ciddi sancılar oldu ve uyutmadı. Sabah aynı sancıyla çıktım yataktan, bazen sağ bacağıma kadar vurdu ağrısı. Ve şu anda iş yerinde hala ağrı çekiyorum. Biliyorum bu adet sancısı. 12. gün bugün. 14'ü göremedim dolayısıyla test bile yaptırmiicam. Bu gece değilse yarın regl olurum sanırım.
Şimdilik bu kadar. Yeni denemelerim olur mu, yapar mıyım bilmiyorum. Olursa sizlerle paylaşırım mutlaka:)
iyiyim ekimce sen nasılsın aşılamadan sonra 6. günümdeyim valla bende hiçbir belirti yok anlamadım bende :) hadi bakalım aşılaman şimdiden hayırlı olsun aşılama sırasında çok dua et ve iyi şeyler düşün ben öyle yapmıştım..
AYYY hADI BAKALIM YAA.ŞANS MELEKLERI YANINDA OLSUN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?