Aşılama ŞUBAT 2012'de Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Ilk asilamam iki yili askindir bebek istiyoruz…insaAllah bu asilamayla hayirli saglikli evlat verir Rabbim. Bu zamana kadar hic gebelik yasamadim.

Bu arada benim aşılamam bugun du, sabah acayip bir koşuşturmaca ile gittik, her taraf kar, tabi 1 saat geç kaldık. Neyse koşuşturmacanın arkasından işlemim yapıldı, şimdi evde dinleniyorum, yarından itibarende işe devam edeceğim. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

aşılaman hayırlı olsun cnm inşallah olumlu sonuçlanır güzel haberlerini verirsin bize..

1-esub: SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
2-bebisho:1.2.2012 ilk aşılama SONUÇ:
3-osmaniye:SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
4-mcan84:SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
5-hestia:3.2.2012 ilk aşılama 17 şubatta belli olacak SONUÇ :
6-minikbeyazbulut:05.02.2012 ilk aşılama SONUÇ:
7-yaskamilena:22. 01.2012 SONUÇ:HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
8-tili:SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
9-senemc: 20.01.2012 SONUÇ:
10- _su perisi_:ilk aşılama 8.02.2012 SONUÇ:
11-damla beyza:31.01.2012 SONUÇ:
12-sahr:İkinci aşılama 31.01.2012 SONUÇ:
13-gurmur:7.02.2012 SONUÇ:
14-waitingforamiracle:14.02.2012 SONUÇ:
15-okyanusrusya:ilk aşılama 1.02.2012 SONUÇ:
16-Aysemeng77:3.aşılama 16.02.2012 aşılama olacak SONUÇ:
17-ekimce:14.02.2012 de aşılama olacak SONUÇ:
18-ugurboncuğum:13.02.2012 aşılama olacak SONUÇ:
19-tontriko:12.02.2012 ilk aşılama SONUÇ:
20-htcgrr:15.02.2012 ilk aşılama SONUÇ:
21-ay_ca:10.02.2012 SONUÇ:[/QUOTE]

Ilk asilamam iki yili askindir bebek istiyoruz…insaAllah bu asilamayla hayirli saglikli evlat verir Rabbim. Bu zamana kadar hic gebelik yasamadim.

anladım canım. öyleyse burda güzel haberlerini bizimle paylaşırsın inşallah. problem ne peki? eşinin değerlerinde mi problem var? Artık problem nerdeyse umarım tekrardan bu sürece sokmaz sizi bizlere de umut olursun.

bir de arkadaşlar özel değilse eğer aşılamalarınızı nerde yaptırıyorsunuz? cuma günü doktorumla görüştüktan sonra sonrası için bir karar alacağız. istanbulda neresi olabilir acaba?

tum kalbimle amin diyorum tatlim. hepimizin yuzu gulsun insaAllah.

esimde hareket sorunu vardi ve bendede yumurta tembelligi, cunku bi 6-7 ay kadar klomen kullandim dogal yollardan olmasini bekledi doktor. olmayinca asilamaya gecildi. bakalim Allahtan umit kesilmez.

asilaman hayirli ugurlu olsun arkadasim, insaAllah guzel haberleri burda pespese veririz.

canım tüp bebekten önce aşılama yaptırman en mantıklısı.inşallah ilk ve son denemen olur.

tşk ederim cnm inş cümlemizin son olur ve hayırlısıyla bebişimizi kucağımıza alırız benim bisorunum yok ama eşimde ileri hızlı problemi var o nedenle aşılama yaptırıyoruz senin sorunun neydi ksr bkm yeni okuyorum bu siteyi

bende pko var ve yumurtlama olmuyor.o yüzden tedavi gördüm fakat işe yaramadı.aşılama aşamasındayım şimdi.ilk aşılamam tutmadı martta ikincisi olacak inşallah tutar bu sefer.

ne kadar stres olmuşundur Allah bilir.inşallah bu kadar sıkıntıya değerde hamile kalırsın.

ilk kara haberi ben verdim bu listeden değil mi.arkasıda geldi maalesef.inşallah bundan sonra bi daha hiç olumsuz haber gelmez

Merhaba arkadaşlar,
bu forumu başından beri takip ediyorum. 2 Şubatta ilk aşılamamı oldum. Aranıza katılmak istemedim çünkü konudan uzaklaşmak, unutmak iyi olur diye düşündüm. Buna rağmen her gün sizi okumaktan kendimi alamadım. Doktorum 14 gün sonra (Bu perşembe oluyor) regl olmazsan kan testi yap demişti. Fakat dün geceden beri hiç durmayan şiddetli sancılarım var ve sanırım regl olucam. Düne kadar olumlu düşünüyordum ve sonucu aldığım gün aranıza katılıp sizinle paylaşmaya karar vermiştim. Ağrım ve regl belirtilerim başladığı için umudum kalmadı artık rahat rahat yazabiliyorum:)
Hepinize bol şans diliyorum.

merhaba sudem hoşgeldin..adet olmadan kötü düşünme bence hiç belli olmaz cnm belkide tutunduğu için sancın vardır bilemiyorum ama sakın umudunu kaybetme inşallah regl sancısı değildir bu ağrın..

Yeni başlayanlara ya da sonuç bekleyenlere yardımcı olur diye bazı bilgileri paylaşmak istiyorum.
38 yaşındayım, 7 aylık evliyim ve ilk bebek denemem. Yumurtlama rezervim düşük çıktığı için doktor hiç beklemeyin tüp bebek deneyelimd edi. Tüp bebek için reglimin 2. günü ilaçlara başladık gatak 1 tek yumurta gelişti ve doktor aşılama önerdi. Tek yumurta ile tüp ebbek olasılığı düşük dedi, hatta yumurtayı alırken bile zarar verebilirlermiş. Aşımala yapıldığında yumurta 19 mm di. Eşimin sperm sayısı ve hızı gayet iyiydi.
Aşılamadan sonra yarım saat kaldırmadı doktor. Sonrasında hopla zıpla istediğini yap ve hatta unut bu günü dedi. Ben de öyle yaptım. Hatta o hafta sonu eşimle sapancaya gittik, havuz, sauna, buhar banyosu filan. Biraz abarrtım sanırım :) İçimden dedim ki, olacak şey olur, Allah verecekse ne yapsam engel olamam. Ben de aşılama sonrası ağrı, akıntı yada göğüs şişliği olmadı. Fakat karın bölgemde şişlik ve sertlik vardı. Bir de gaz oluyordu. 6-7 gün sonra sağ kasığımda ağrılar ve kasılmalar başladı. Yumurta geldiyse sağdan tutundu dedim içimden:) Zaman zaman sancıyla yokluyor diye düşündüm. Fakat dün (11. gün) gündüz göğüslerim büyüdü ve hassaslaştı, hatta uçları reglimde bile olmadığı kadar sert ve dik. Gece de sağ kasığımda ciddi sancılar oldu ve uyutmadı. Sabah aynı sancıyla çıktım yataktan, bazen sağ bacağıma kadar vurdu ağrısı. Ve şu anda iş yerinde hala ağrı çekiyorum. Biliyorum bu adet sancısı. 12. gün bugün. 14'ü göremedim dolayısıyla test bile yaptırmiicam. Bu gece değilse yarın regl olurum sanırım.
Şimdilik bu kadar. Yeni denemelerim olur mu, yapar mıyım bilmiyorum. Olursa sizlerle paylaşırım mutlaka:)

merhaba sudem hoşgeldin..adet olmadan kötü düşünme bence hiç belli olmaz cnm belkide tutunduğu için sancın vardır bilemiyorum ama sakın umudunu kaybetme inşallah regl sancısı değildir bu ağrın..

Çok teşekkürler su perisi. Her an regl olucam gibi şimdilik. Aksi olursa sürpriz olucak ve siisbnle mutlaka paylaşırım :)

aramıza hoşgeldin canım.bizde senle aynı yollardan geçtik.inşallah ilk aşılamn tutar ve hamile kalırsın

inşallah canım ya.gerçekten çok zor işler bunlar.rabbim hepinize hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı ana babalı evlatlar nasip etsin.

canım bence sen 15i bekleme zaten 12 gün geçmiş bir an önce yaptır şu kan testni...belirtiler tam
hayırlısı olsun tabi allah tez vakkitte nasip etsin inşallah

Bugün saat 12 civarında aşılamam yapıldı.. Doktor normal ilişkide şans % 20-25 ken aşılama ile % 18 dediğinde zaten az olan umudum daha da azaldı ; bu ay olmazsa önümüzdeki ay normal yollardan deniycem. Yani ben hiç bişey anlamadım bu işlemden ; kesin olmayacak benim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…